Ikaruga2012.04.19. 07:37

2012.április 19. (élménybeszámoló)

Avagy az elmúlt hét "arany pillanatai". - kicsit másképp............

FIGYELEM, A KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS A NYUGALOM ÉS A JÓ ÍZLÉS MEGZAVARÁSÁRA ALKALMAS ÉLMÉNYEKET TARTALMAZHAT !!!

Szóval mint azt már mindenki tudja múlt héten átestem - mit estem, átvetettem magam - egy faszának éppen nem nevezhető műtéten a kórházban. Túléltem, lábadozok, hurrá meg mittudomén, még egyszer köszönöm mindenkinek aki siratott. pont

Utólag az ember kissé átértékeli a megtörtént eseményeket, máshogy, tisztábban látja őket ha már letisztult kicsit a kép. Ez történt velem is és ezt szeretném megosztani veletek, régi jó szokásomhoz híven kora reggel.

Szóval múlt kedden parával telve beautóztunk a székesfehérvári Szent György Kórházba, hogy a már említett dolog megtörténjen. A bejárat mellett található egy kápolna ahová én rögtön be is léptem, hogy minden rajtam levő rontástól megszabaduljak még az események előtt. Volt ott egy elég méretes Szent György szobor amint éppen lenyomott egy sárkányt a dárdájával.

dovakhiin............

Ezután fel az ötödikre , becsekkolok a nővérpultnál.

  • Csókolomcsókolomjóreggeltkívánok ez meg az vagyok és ma operálnak.

  • Hozza gyorsan a cuccát ez a szobája, egy percen belül átöltözni pizsamába aztán vizit!

Oké mondom, meglesz de kicsit lazábban is lehetne, vagy rosszkor jöttem? Kétágyas szoba, hotel épület ami kb 3 csillagnak felelne meg szóval elmegy. Ami fontos, tiszta. A szobában már volt egy velem kb egykorú srác akinek az orrát kalapálták meg vésték aznap az anyja éppen a cuccait pakolta ki a szekrényébe.

Hát kérem át kellene öltöznünk ám csókolom. Lassan nekilátok a vetkőzésnek hátha néném veszi a lapot de nem kapcsolt. Aztán mikor már gatya közelébe értem aszongya - kimenjek? - Áh csókolom minek azt hiszen imádom a répámat idegeneknek mutogatni. - Azért csak kiment.

  • Hoztam tévét - mondja a srác. - Jól van értem szóval majd azt nézzük gondolom amit én akarok ha már a te tévéd. (erről később)

Fél óra múlva vizit, az orvosok tornasorban megjelentek (beo szerint) elmondták kire milyen móka vár a mai napon aztán tipliztek tovább másokat riogatni.

Tudjátok milyen az amikor két mondat után rájössz, hogy a másik ember olyan egyszerű mint egy faék? Én tudom, ilyen volt a szobatársam is.

Első kérdése, neked mi a bajod? - áhhh én évente bejövök egyszer pihenni.

Második kérdése, hol laksz? - miért el akarsz majd jönni hozzánk?

Harmadik kérdése, hol dolgozol? - na ez jó sztori de nem mondom el.

Aztán szépen a másik oldalamra fordultam és megnéztem egy részt a Big Bang Theoryből a mobilomon.

Két kemény óra várakozás után jött egy nővérke és hozott egy apró pirulát ami majd ellazít. Bélyeg nincsen? - kérdem mire azt mondja ez nem posta. Oké vágom, azt félre tettétek magatoknak.

Lenyeltem azt a pici szart aminek konkrétan semmi hatása nem volt (ezt gondoltam én) Ugyanis utólag tudtam meg, hogy mikor a beteghordó tolt ki az osztályról a műtő felé úgy integettem anyámnak meg az asszonynak a gurulós ágyról mint XVI. Benedek, a kanyarokban meg csikorgó hangokat adtam mintha driftelnénk. és megkérdeztem a srácot, hogy a doki faszán kifente-e a késeit mára. Jó cucc volt ez.:)))))))

Némi várakozás egy félhomályos folyosón ami kicsit a Silent Hillre emlékeztetett csak konkrétan leszartam aztán betoltak a zöld ruhások közé akik úgy vizsgáltak mintha Új Mexikóban zuhantam volna le. Halványan még láttam amint legumipókoznak az ágyra, fölém tolnak két akkora lámpát amivel Batmant is ide lehetne hívni azután sötétség.

a távolban hangokat hallok, szaladok amennyire csak a lábaim bírják, a nevemen szólítanak, tudják ki vagyok....................

Basszus állítólag úgy ébredtem a szobámban az altatásból mint aki fekve rohan. Annyira remegtem, hogy az ágy csaknem szétesett habtestem alatt.

-Most hozták vissza, még kába, félrebeszél. - anyám hívta az ágyam mellől apámat tudatosítva vele, hogy nincs szükségük újabb gyerek projectre. - Félrebeszél ám a faszom - állítólag ezt is én mondtam majd megint a sötét.

Ezen a napon sok érdemleges dolog nem történ már. Fájdalom, delírium, egy nővérke akinek világbajnok segge volt meghőmérőzött.:))) Lázas lettem, pirulát kaptam, lázam lement, pár órát aludtam aztán reggel lett.

Áhbazmeg de szarul vagyok................

-Fáj? - szobatársam egyetlen épkézláb kérdése volt egész héten.

Nemsokára jött a reggeles nővérkék egyike akit kicsit megmosolyogtattam mikor azt kérdezte kérek-e fájdalom csillapítót.

-Nem segíthet itt más csak a piócás ember..........

Tőle aztán kértem egy kis kokaint de megint csak elutasító választ kaptam. Hú de unalmas lesz így az egy hét.

Miközben én haldokoltam, a szobatársam - akinek a nevét nem tudom pedig mondta de én csak nickeket tudok megjegyezni pl nesman itthon is csak nesmanként van emlegetve ezer meg csak ezer és kész - beállította a tévét. Mivel sok csatorna nem jött be neki ezért aztán napokig ment reggeltől késő - de kurvára késő - estig az rtl klub meg a tv2.

Két nap múlva három nővér fogott le nehogy kiugorjak az ötödikről mert egyszerűen képtelen voltam elviselni azt ami Mary Chuy-val történt - vagy ahogy én hívtam Máricsuri. Baszod, ha agyhalált akarsz elérni csak nézd napközben ezt a két csatornát. Olyan dolgokat tapasztalsz meg amiknek a létéről még csak elképzelésed sem volt eddig.

Ötszázezerszeresen töltött szerencse pénz vagy mi a szar, Atlantiszi jóslás kövekből és kagylókból, első alkalommal Magyarországon ki ne hagyja, Vili bácsi vaddisznófejet rakott a falra, Nóra megvette Zsófi kocsiját, VV nemtudomki srác bebaszta VV nemtudomki csajnak az orrát, valaki új és jobb minőségű csöcsöket kapott, egy szavazás szerint az emberek 70 %-a kíváncsi, hogy a celebek mit szilikonoztatnak magukon - ezeket is ivartalanítanám. Szóval ez ment, ráadásul max hangerőn és vég nélkül. Remélem sikerült a gyerek értelmi szintjét kellően érzékeltetnem. Viszont a nője elég jó bőr volt de kicsit az is defektes lehetett mert azt mondta, hogy a varázs karkötője rendbe teszi a vérnyomását.

Trolfészbazmeg..............

Éjszakáink kéjes nyugalommal teltek el. én általában szenvedtem a másik srác meg úgy dobálta magát az ágyán mintha a cerkájába áramot vezettek volna.

Egyszer mondom neki, hogy odahaza majd xboxozni fogok de nem igen értette miről van szó ezért inkább hanyagoltam a témát. Viszont párszor megfordult a fejemben, hogy kinyírom mert a kurva telefonját maximum hangerőn hagyta és retro csengőre volt állítva. Valami békebeli samsung ami olyan hangos, hogy két szobával odébb is azt mondták ,hogy hallo... És kurva sokszor hívták ráadásul mindig olyankor amikor éppen elaludtam volna.

Nem csak hülye süket is. pont

Így hát a barátkozás társadalmi intézményét hanyagolva, az ipad nyújtotta örömökbe mélyedve töltöttem napjaim jelentős részét.

A család meg volt győződve róla, hogy majd szívószálon át kell engem etetni ezért aztán annyi joghurtot hoztak, hogy két nap után a Szulák Andreát láttam mindenfelé. Meg úgy fostam a sok szartól mint aki vérhasban szenved.

-Sonkát hozzatok meg rántott húst. - könyörögtem. - Azt nem ehetsz még - mondták.......Áhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Így teltek a kórházi napok, így éldegéltünk kettecsként a szobatársammal.

A jó seggű nővérkék direkt vesznek sötétebb színű tangát a fehér ruhájuk alá? Ez a kérdés hamar átfutott az agyamon mert mindegyik - értsd MINDEGYIK - fiatal vagy fiatalos és jó farral megáldott ápolónő olyan fehérneműt hordott ami rögtön szemet szúrt. Szúrtam volna én mást is mert amikor végre rendes kaját kaptam visszatért belém az élet - konkrétan mindenhova - de sajnos ez nem az világ amiben az ágynemű igazításakor állítanak egy kicsit a ..... na de hát ezt mindenki tudja. Egész héten annyi szexben volt részem, hogy az alsógatyám egyszer becsípte a zacsimat. - De durva vagy bébi.............

Uhhh 18-as karikát hamar kirakni mert lesz nemulass! - ja kint van az elején.

Hétvégére is bent tartottak aminek egyetlen pozitív hozománya volt, hogy a szobatársamat hazaengedték és a szomszéd kétágyasból is elmentek nekem meg lett végre saját vécém és zuhanyzóm.

A hotel kifejezés ekkor nyert értelmet igazán mert egész jól kezdtem odabent érezni magam. Hosszú órákat kalandoztam a The Bard's Tale-ben, disznókra vadásztam az űrben, róttam a versenyköröket a Real Racing 2-ben vagy éppen a virtuális kisvasutamat vezettem és ceruzát szállítottam a füzethez, távirányítót a tévéhez stb..... Jól elvoltam na.

A hatodik napon a naplómba ezt írtam. "Jól vagyok, fájdalmaim nincsenek de hiányolom az emberi kapcsolatot...." BAZINGA!!!!! - kell a francnak ide bárki már éppen kezdtem kiheverni a kereskedelmi adóktól elszenvedett agylágyulást.

Kicsit felgyorsítva a végét, hétfő reggel kitettek, hazajöttem most meg itt vagyok a gép előtt és próbálom szavakba önteni mindazt ami történt. Még ha néha fájdalmas is az emlékezés.....

Köszönöm, hogy benéztél.

BÉKE

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
eyJodG1sIjoiPGlmcmFtZSBmcmFtZUJvcmRlcj0wIHNyYz1cImh0dHBzOlwvXC94Ym94MzY1Lmh1XC9iYW5uZXJcIiB3aWR0aD1cIjMwMFwiIGhlaWdodD1cIjIwMFwiPjxcL2lmcmFtZT5cbiIsImltYWdlcyI6W10sInVybCI6IiIsInBhdGgiOiJcL35mc1wvYmFubmVyXC8wMFwvMDBcLzB5XC8iLCJpZCI6MzR9

Necroman Mk2
The Crew

2024.04.12.
13

Malleus
Faith of Danschant (神舞幻想)

2024.04.07.
2

CHASE
Nolan filmjei

2024.04.02.
5

Necroman Mk2
Video Game Hall of Fame 2024

2024.03.20.
16

Necroman Mk2
Majd nálatok

2024.03.15.
6

p34c3
PlayStation VR2: Valós halál?

2024.03.15.
6

drag
2023 legjobb filmjei - szerintem

2024.03.09.
8

Necroman Mk2
Flashpoint Archive bemutató

2024.02.25.

Malleus
Mists Beyond the Mountains

2024.02.17.

p34c3
Red Dead Redemption dedikálás

2024.02.15.
2

Necroman Mk2
Barbie Fashion Designer

2024.01.11.
3

liquid
Wonka

2024.01.07.
10

p34c3
Marvel's Spider-Man 2 ajánló

2024.01.04.
11

mcmacko
Pecker - egyem a pöckölőjét

2024.01.02.
3

CHASE
Kedvenc soundtrackek

2023.12.31.
1

Necroman Mk2
2023. év dala

2023.12.31.
3

p34c3
Globular Cluster CMP2 PS VR2-höz

2023.12.24.

liquid
Az univerzum urai

2023.12.17.
3

liquid
Minden idők legjobb trailere?

2023.12.05.
10

p34c3
Én kicsi gamer sarkom

2023.11.22.
34

eyJodG1sIjoiPGRpdiBjbGFzcz1cIi0tbXB1LXt7aWR9fVwiPlxuPGEgaHJlZj1cInt7dXJsfX1cIiB0YXJnZXQ9XCJfYmxhbmtcIj5cblx0PGltZyBjbGFzcz1cImJpZ1wiIHNyYz1cInt7cGF0aH19cGF0cmVvbi1tcHUucG5nXCIgc3R5bGU9XCJ3aWR0aDozMDBweFwiPlxuPFwvYT5cbjxcL2Rpdj4iLCJpbWFnZXMiOlsiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvcGF0cmVvbi1tcHUucG5nIl0sInVybCI6Imh0dHBzOlwvXC93d3cuZ2FtZXIzNjUuaHVcL2FydGljbGVcL3BhdHJlb24iLCJwYXRoIjoiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvIiwiaWQiOjM2fQ==