Mass Effect 3: A gyűjtői kiadás

StingerCsere Krisztián Gábor2011.11.19. 21:17

Régóta keringett pletykák kerülnek megerősítésre, illetve megcáfolásra: a Bioware az elődhöz képest most is időben lerántotta a leplet a Mass Effect 3 gyűjtőknek szánt N7 Collectors Edition tartalmáról, amely rendkívül limitált példányszámban, javarészt csak előrendelés során lesz megvásárolható és megkaparintható jövő év márciusában.

A kb. 80 USD (70 font, kb. 18.000 Ft) értékű árcédula virtuális lepittyentésével kosárba pakolható exkluzív, egyedi festésekkel ellátott vaskos fémdoboz az alábbiakkal kedveskedik a rajongóknak:

  • egy 70 oldalas ArtBook a szokásos Bioware minőségben

  • exkluzív játékbeli tartalmak, úgymint az N7 Arsenal pack, benne az N7 Crusader, N7 Eagle, N7 Hurricane és az N7 Valient fegyverekkel

  • Squad alternate appearance pack: alternatív kosztümök a csapattagok számára

  • Fabric N7 felvarró

  • Robotic Dog a Normandy SR2 fedélzetére

  • Normandy SR 2 Alliance Litográfia

  • Mass Effect 3 Digital Soundtrack

  • Mass Effect: Invasion képregény 1 kiadásának limitált változata

  • Mass Effect avatár és Dashboard téma

  • Illetve egy máig felfedetlen küldetés, illetve bónusz karakter

A gyűjtői kiadás most egy videómontázs segítségével is megtekinthető, amelyből kiderül, hogy a vaskos csomag festésén feltűnik a rajongói közreműködéssel végleges formát nyert női Shepard is - ám aki további gyűjtői relikviákra kíváncsi, látogasson el a Bioware Store-ba, ahol exkluzív borítókkal és tartalommal megtöltött The Art of Mass Effect Universe kiadványok is versenyeznek a vásárlók kegyeiért.

Így hullik a xeno az Aliens: Fireteamben

Közel fél órányi gameplay bemutató a frissen bejelentett Aliens játékból.

12 órája
8

Apex Legends: kaotikus március

A Switch porttal együtt érkezik az új event. És hoz néhány komoly változtatást is.

1 napja

Ghosts 'n Goblins Resurrection

Arthur, a hős lovag egy domb oldalában, fa árnyékában, egy szál piros szivecskés boxeralsóban pihengette a legutóbbi (tizenpáréves) megmérettetése fáradalmait. Azonban az ördög soha nem alszik, így ismét van apropója a démonhentelésnek.

1 napja
7

Prinny Presents NIS Classics Vol. 1 - NIS klasszikusok egy helyen

Hé, dood! Az obskúrus kedvenceket ezúttal Prinny felvezetésével hozza be újra köztudatba a japán fejlesztő/kiadó.

1 napja
4

Disgaea 6: friss tartalmak, régi hősök

A bónusz tartalmakat pedzegeti a legfrissebb videós anyag a Disgaea hatodik epizódjáról.

1 napja
1

Elite Dangerous: így fest egy Odyssey küldetés

Izgalmas tartalommal bővül az Elite Dangerous - az Odyssey PC-s alfa fázisa március 29-én indul majd.

1 napja
1

Sea of Solitude: a magány tengere Switchről is hajózható

A Quantic Dream és a berlini Jo-Mei stúdió bejelentette, hogy az eredeti változathoz képest exkluzív funkciókkal és plusz tartalmakkal kibővített Sea of Solitude: The Director’s Cut mától elérhető Nintendo-Switch-re.

1 napja

Csúszik a Guilty Gear -Strive-

Sajnos késik a manga-anime stílusú verekedős széria legújabb része.

1 napja

Rhythm Doctor

A Rhythm Doctor egyik fórumbejegyzése egyetlen mondat: „Hogy lehet, hogy a space gombot megnyomva könnyekben török ki?” és ez az egyetlen mondat tökéletesen jellemzi a játékot, mely ha nem lesz az idei év egyik indie szenzációja, akkor nincs igazság a világban.

1 napja
3

Mail Mole

Carrotland low-poly világa ma megnyitotta kapuit mindenki számára, aki egy bájos, gyors és precíz platformerre vágyik.

1 napja
2

Nintendo Switch 7''-os OLED kijelzővel?

Csöndesen készül a Super Nintendo Switch? Egyes források máris érdekes dolgokat kezdtek pletykálni a konzollal kapcsolatban.

1 napja
18

After the Fall

Az Arizona Sunshine fejlesztőinek új játéka teljes cross-platform támogatású kooperatív opciót kapott. Meg egy új előre renderelt mozgóképet.

2 napja
2

I Expect You To Die 2 platformok

The Spy And The Liar alcímmel érkezik a virtuális valóság legjobb kémkomédiás, szabadulószobás logikai játéka. PlayStation VR platformra is.

2 napja
1

Zenith: The Last City

PlayStation VR headsetekre is érkezik a klasszikus japán szerepjátékok inspirálta MMORPG. Készen állsz egy újabb véget nem érő kalandra?

2 napja
1

Fracked

A remekül sikerült Phantom: Covert Ops megalkotói úgy néz ki PlayStation VR exkluzív fejlesztésébe fogtak. A kajakot sílécre cseréljük?

2 napja
1

Song in the Smoke

A Skulls of the Shogun és a GALAK-Z fejlesztői egy különleges túlélő kalanddal lépnek be a virtuális valóságba. Irány a kőkorszak?

2 napja

DOOM 3: VR Edition

6 PSVR bejelentés egyetlen nap? Ez a VR Spotlight, aminek első leleplezése rögtön a pokolba visz! Kiegészítőkkel megpakolva érkezik a rettegés.

2 napja
9

Echtra Games x Zynga

A Max Schaefer vezette veterán fejlesztőket felvásárolta a mobiljáték piacának egyik cápája. Konzolokra és PC-re vágynak ők is a jövőben.

2 napja

Game Pass: március első fele

Egy kis űrkaland kíséretében főleg sportjátékokkal bővül a szolgáltatás a következő napokban. Néhány komolyabb távozó is akad.

2 napja
21

Tonic x Epic Games

Az óriásvállalat kezébe került ezzel a tavalyi év egyik sikercíme, a Fall Guys: Ultimate Knockout is. Épül az Epic metaverzum!

2 napja
6