Patrick Bateman2010.03.27. 03:13

This is England No1.

Kibaszott hosszu es szaraz lesz az egesz. Olvasni kell, es alig lesz benne kep. Nem lesz benne semmilyen Lockerz-es nyeremenykibontasi video, aminek kozosen orulhetnenk, hogy megis igaz a csoda! Az Avatar mozifilmet nem is emlitem, foleg IMAX 3D-ben nem! Itt most nincs sem Sony, sem Microsoft, sem Nintendo imadat. Szoval ha ezeket keresed, inkabb lepj le, van meg mas blog is a kornyeken! Ez most szemelyes, es rolam szol, azt meg ugy is leszarnad!

Regen nem irtam mar semmi "komolyabbat" es ezt szeretnem megtorni most!

Kezdjuk egy kis zenevel, amit mindenki csak sajat felelosegere fogyasszon! ;)

Ugyanolyan csapongo, mint az iras lesz, igy tokeletes alafestese is egyben.

Sokak oromere, es meg tobb gamer lako szomorusagara ujra aktivaltam egy kicsit magam! ;)

Ha hosszura nyulik a mesedelutan akkor felszabdalom, es kulon blogokban talalom.

(Na nem úgy kell erteni, hogy az enyemben kezdem, es a masodik resz majd Doom blogjaban, míg a harmadik Dreampage irasai kozt lesz talalhato. Bar otletnek nem is lenne rossz egy ilyen nyeremenyjatek, hogy blogokbol kell informaciot kihalaszni. Remelem olvasod Liquid!) :D

Ilyenkor sok kenyszerironal jon az a bizonyos hol is kezdjem az irast tehetetlensegi allapot, de mivel most van boven mirol meselni, így az sem baj ha belecsapok a lecsoba, johet a mesemondoi szarnyalas, (Nem titkolom, hogy a SZARNYALAS szot csak azert raktam bele, mert kulonbozokepp elhelyezve az ekezeteket jot rohoghetunk az angol karakterkeszlet magyar szovegkornyezetben valo alkalmazasan.) :D es ugralhatok az idoben is ossze-vissza!

Azert remelem a vegere osszeall valami kep, es lesz egy konkret formaja is az egesznek! ;)

Ugorjunk oda, hogy tobb mint egy evvel ezelott csaptam a sorsomon es a szuletesnapomon repulogepre ultem amivel kicibaltam a testem Angliaba.

Pontosabban Boston varosaba.

Aki lemaradt annak korabbi infok itt: Katt ide de gyorsan, hogy bepotold!

Minden joval kecsegteto igeretek voltak ezerszam, es a tudatlan magyarfi legtobbszor be is dol ezeknek.

En kivetel lettem volna?

Dehogy! :D

Nalam csak a hozzaallasban volt masabb a dolog, mert ugy gondoltam, hogy adok 6-7 honapot az egesznek, es megprobalom a legtobbet kihozni az adott lehetosegekbol.

Most ugorjunk vissza a kezdeshez ujra.

Az igeretek magukert beszeltek, heti 300 font kereset, nyugis melohely, minden nap megkoszonik a munkadat, stb.

A realitas pedig az volt, hogy az elso heten (Igen, itt a legtobb helyen heti berezes van, es az alberletet is hetente kell fizetni) kerestem 257 fontot, es ez folyamatosan hetrol-hetre csokkent, a munkaval egyutt!

Akadt olyan hetunk is jo par, amikor 50 font korul kerestunk fejenkent, ebbol az alberlet volt 70 font/koponya! :)

Haverom akivel kijottem, nem birta igazan a dolgot, es allando veszekedesben volt a minket kibolondito parral, akikkel egyutt is laktunk.

(Kozben azert rajottunk, hogy leginkabb az volt a buli nekik az egeszben, hogy igy olcsobbra jott ki az o alberleti reszuk is.)

Oket egyebkent ugy kell elkepzelni,mint a regi Stan es Pan sorozat sztarjait. ;)

A srac volt a magas vekony, a csaj pedig az alacsony gombolyded (Mondjuk a gombolyded formanak is vannak fokozatai, o abba tartozott aminek mar sajat tomegvonzasa is van!) ;) megtestesitoje.

Szoval ment a vita napi rendszeresseggel.

Az egyik oldalrol ment a tamadas, hogy nem erre hivtal ki minket, hol van ez attol a szep keptol, amit lefestettel nekunk a Skype-on amikor meg otthon voltunk, stb.?

A masik oldalon meg a vedekezes, hogy mondtam lesz ilyen is, amikor kevesebb a penz, meg egyebkent is, ki mondta, hogy gyertek ki?

Mondtam mar,hogy imadom a vitakat?

Leginkabb a vitak utani kinos csend a kedvencem meg csaladi korben is, amikor eleg egy, a tudatlansag alcajaval elejtett rossz szo, es ujra langba lehet boritani a latszolagos bekes nyugalmat, majd hatradolve nyugisan szemlelni amint a ket fel egymas fejehez vagdossa, egymast tullicitalva a szarsagokat! :D

Ugorjunk a melokhoz.

Regiztunk egy munkakozvetito ugynoksegnel, es ok kuldtek ki minket melohelyekre.

Így lehetett belolem pl. viragcsokorkeszito.

(Mai napig nem ertem, hogy mit imadnak azon a kibaszott rozsan a nepek, de azt tudom, hogy a kezem nagyon nem szerette a toviseit!) :D

A melo az volt, hogy mindenki allt egy asztalnal, es elotte volt mondjuk 4-5 fajta virag.

Ment mellettem a futoszalag es meg volt hatarozva, hogy annal az asztalnal ahol alltam, 3 tulipant, 2 rozsat, 2 narciszt, 4 jacintot kellett egy csokorba rakni, es rahelyezni a szalagra, amire mar az elotted levo asztaloktol is raraktak a maguk kis csokrat, es a vegen így allt ossze egy nagy csokorra az egesz!

Mindez szep es jo, de ha a legelso ember aki a szalag elejen all buta mint a segg, es neki lehet csak 3 szal viragot kell osszeraknia, de nem nezi a tobbieket, csak pakolja mint egy hulye, akkor elegge meg lehet szivni a faszt ha a 3. 4. 5. asztalnal allsz, es 5-6 viragot is csokorba kell raknod!

Persze ilyenkor akinel elakad a szalag, akkor azt basztatjak, hogy csinalja gyorsabban!

Kesobb majd lehet meselek a kinti logikarol is.

Aki volt katona az nem sok dolgon fog csodalkozni! ;)

Viszont amelyik nap szerencsem volt, es az asztal vegen a legutolso fazisra raktak, amikor is a komplett csokrot kellett csak esztetikusan megigazitani, es ragasztoszalaggal atkotni az aljat, az tok jo melo volt! ;)

Masik munka egy kajagyar! :)

Itt hideg zoldseg salatakat keszitettunk!

Szinten egy kis asztal volt elottem, de ezen egy digitalis merleg allt, mellettem pedig egy nagy muanyag lada, amibe ontotte a kiszolgalo szemelyzet (Ezt úgy irtam, mintha repulogep pilota lennek.) :D az aktualis zoldseget.

A futoszalag mellett ket oldalt fesuben voltak elrendezve az asztalkak, es mindenkinek megvolt a kis zoldsege amit meregethetett!

A futoszalag vegen egy ember pakolta a kis muanyag talkakat a szalagra, es amikor odaert az ominozus talka, akkor bele kellett boritani az elore meghatarozott mennyisegu zoldseget.

Az elso ket ejszaka (Mivel ez ejszakai melo volt.) semmi gond nem volt, mert a sorvezetonk egy (furcsa, de) gondolkodo ember volt, es a futoszalag megfelelo sebessegure volt beallitva, így minden okesan ment is.

Ledolgoztuk a 8 helyett (mert gyorsan vegeztunk) a 6 orat, es mentunk haza.

Az elso ket nap nyugalom utan jott a masik veglet.

A harmadik ejszakan olyan sorvezetot kaptunk, aki feltekerte a futoszalag sebesseget, (Valoszinuleg maxolta a gepet.) es így kb. 3 mp ido volt kimerni a ram szabott porciot, ami esetemben 70 gramm zoldbabot jelentett ahol +/- 2 gramm elteres volt engedelyezve.

Persze senkinek nem ment ez a sebesseg, de meg a csomagolo gep is 5 talcabol 3-at osszetort a sebesseg miatt.

A sorvezetonk (Egy kis rut, dagadt angol menyecske, akit valoszinuleg meg anno az osztalytarsai is csak a kopkodesuk celpontjanak hasznaltak, es ezt probalja most felnott koraban kompenzalni azzal, hogy visszael azzal a kis hatalommal, amit veletlenul megkapott.) ordibalt mindenkivel, kikelve magabol.

Az egyik lengyel lanyhoz is odament es mikozben orditott vele, azt a kis muanyag talcat amivel mertunk, szetverte az asztalan.

Az elozo napi 6 oras munkaido helyett mar csak 3 orat meloztunk, es mehettunk is haza.

Igaz a legyartott mennyiseg tobb, mint a fele mehetett a kukaba, mivel a csomagologep sem birta a sebesseget, es osszeroppantotta a sebtiben elkeszult adagokat.

Mai napig nem tudom, hogy ennek mi ertelme volt! :(

Es amirol meg nem beszeltem, az a beoltozes itt a kajagyarban!

Eskuszom, hogy az urhajosokon nincs ennyi vedofelszereles, mint rajtunk volt! :D

Cipo levetel, a zoknira huzni kellett egy fertotlenitett vedomamuszt, (mint a korhazakban) majd ezzel a vedomamusszal kellett belelepni a fertotlenitett gumicsizmaba!

(Felteve, hogy talaltal a meretedben, kulonben vagy szuk volt, vagy csuszkalt benne a labad.)

Ket hajhalot kellett mindenkinek felvennie, de engem megorvendeztettek, meg egy szakallvedovel is! ;)

Majd kovetkezo lepeskent jott egy feher kopeny, (Na itt mar teljesen kezdtem aterezni Brinkmann professzor szerepet az egykori Klinika sorozatbol.) kezmosas, es at a masik helysegbe ahol gumikesztyut, (Probalt mar valaki vizes kezre gumikesztyut huzni?) :D gumis alkarvedot, es egy nylon kotenyt dobhattunk magunkra!

(Ilyenkor az a gaz, ha eszedbe jut, hogy elfelejtettel pisalni mielott elkezdted a procedurat, mert akkor vissza minden es a hugyozas utan kezdodik az egesz elolrol!) ;)

Ja, es a hab a tortan, hogy olyan 4-6 fok kozotti lehetett a homerseklet ahol keszitettuk ezeket a salatakat!

Ugorjunk ahhoz a melohoz, amikor gyumolcsoket valogattam egy gyarban.

Ez a hely eloszor nem tetszett, de kesobb tokre bejott.

Mondjuk ez koszonheto annak is, hogy a lengyel csajok kozott volt egy nagyon aranyos, aki minden reggel hatalmas mosollyal es kedvesen koszontott bennunket! ;)

Monikanak hivjak, es amig nem tudtuk a nevet, addig csak zold haju lanykent emlegettuk! ;)

Na meg is lehet nezni :)

A melo annyibol allt, hogy napi 12 oraban alltunk egy futoszalag elott, ami folott egy allvanyon dobozokban voltak helyezve az epp aktualis gyumolcsok, es megmondtak, hogy most pl. 5 almat rakjunk a zacskoba, vagy 4 kortet, stb., majd lezarjuk es mehet a szalagra.

Azert a lengyel oregasszonyok kozott akadt eleg sok IQ gerilla is.

Az egyik pl. ket szot nem tudott angolul, es amikor haverom elkezdte neki magyarazni, hogy "FIVE" db. almat rakjon a zacskoba, akkor is csak nezett, es nem tudta mit kell csinalni!

A srac gondolta bedob valami egyezmenyes jelet, hogy megis megertse az oreglany, hogy mennyit kell beletenni a zacseszba az almakbol, es a FIVE szot megnyomva, kinyitott tenyerrel az ot ujjat mutatva jelezte a holgynek a becsomagolando almak szamat.

De mivel semmi ertelem nem csillant meg a kommunikacios parter oldalarol, így odament, es egyesevel belerakott 5 db almat a zacskoba, majd a futoszalagra helyezte.

Hohoooo... a holgy szeme felcsillant, es ravagta PIJEC JABLEK!

This is England!

Folyt kov....

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
eyJodG1sIjoiPGlmcmFtZSBmcmFtZUJvcmRlcj0wIHNyYz1cImh0dHBzOlwvXC94Ym94MzY1Lmh1XC9iYW5uZXJcIiB3aWR0aD1cIjMwMFwiIGhlaWdodD1cIjIwMFwiPjxcL2lmcmFtZT5cbiIsImltYWdlcyI6W10sInVybCI6IiIsInBhdGgiOiJcL35mc1wvYmFubmVyXC8wMFwvMDBcLzB5XC8iLCJpZCI6MzR9

Necroman Mk2
The Crew

7 napja
8

Malleus
Faith of Danschant (神舞幻想)

2024.04.07.
2

CHASE
Nolan filmjei

2024.04.02.
5

Necroman Mk2
Video Game Hall of Fame 2024

2024.03.20.
16

Necroman Mk2
Majd nálatok

2024.03.15.
6

p34c3
PlayStation VR2: Valós halál?

2024.03.15.
6

drag
2023 legjobb filmjei - szerintem

2024.03.09.
8

Necroman Mk2
Flashpoint Archive bemutató

2024.02.25.

Malleus
Mists Beyond the Mountains

2024.02.17.

p34c3
Red Dead Redemption dedikálás

2024.02.15.
2

Necroman Mk2
Barbie Fashion Designer

2024.01.11.
3

liquid
Wonka

2024.01.07.
10

p34c3
Marvel's Spider-Man 2 ajánló

2024.01.04.
11

mcmacko
Pecker - egyem a pöckölőjét

2024.01.02.
3

CHASE
Kedvenc soundtrackek

2023.12.31.
1

Necroman Mk2
2023. év dala

2023.12.31.
3

p34c3
Globular Cluster CMP2 PS VR2-höz

2023.12.24.

liquid
Az univerzum urai

2023.12.17.
3

liquid
Minden idők legjobb trailere?

2023.12.05.
10

p34c3
Én kicsi gamer sarkom

2023.11.22.
34

eyJodG1sIjoiPGRpdiBjbGFzcz1cIi0tbXB1LXt7aWR9fVwiPlxuPGEgaHJlZj1cInt7dXJsfX1cIiB0YXJnZXQ9XCJfYmxhbmtcIj5cblx0PGltZyBjbGFzcz1cImJpZ1wiIHNyYz1cInt7cGF0aH19cGF0cmVvbi1tcHUucG5nXCIgc3R5bGU9XCJ3aWR0aDozMDBweFwiPlxuPFwvYT5cbjxcL2Rpdj4iLCJpbWFnZXMiOlsiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvcGF0cmVvbi1tcHUucG5nIl0sInVybCI6Imh0dHBzOlwvXC93d3cuZ2FtZXIzNjUuaHVcL2FydGljbGVcL3BhdHJlb24iLCJwYXRoIjoiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvIiwiaWQiOjM2fQ==