könnyen és egyszerűen
Szóval mielőtt nekilátunk a hozzávalók :
1-2 kiló pangasius halfilé( más fajta hal is megteszi de ennek nagyon jó ize van és nincs benne szálka :) )
fokhagyma a páchoz
vagy halfűszer én ezt ajánlom :
egy kevés oliva olaj( sima olaj is megteszi ha azt jobban szereted
csipetnyi só
ennyi és nem több :D
szóval kiszedjük a halakat és feldaraboljuk :
majd a fokhagymát megpucoljuk és fokhagymapréssel pépesítjük:
a préselt fokhagymát olajjal és egy kevés sóval elkeverjük
megolajozzuk a serpenyőt ( nekünk egy ilyen speckó van grill rács szerű :) ebbe nagyon jól lehet hús sütni indoor is :) )
egy valamit sose vegyetek tőkehalat a coraba ez let az eredménye pedig csak kivettem a halakat a zacskóból:
széteset az egész pedig csak hozzányultam....
sül a husi :
pár perc elég neki de ha jobban szereted kicsit meg is píríthatod
a kész termék :
főleg kukorica vagy uborka salival rizzsel( jelen esetbe burzummal ) szoktuk enni
ennyi let volna :) váljék egészségedre ha kipróbálnád :)