Jövő tavaszig megjelenhet a Skull & Bones és az Avatar: Frontiers of Pandora

Jövő tavaszig megjelenhet a Skull & Bones és az Avatar: Frontiers of Pandora

ne5hVáradi Dániel2022.05.13. 12:55

Dacára annak, hogy a Skull & Bones-ról a bejelentése óta leginkább a problémás fejlesztése miatt hallani, a jelek szerint a Ubisoft záros határidőn belül a játékosok elé tárná a kalózos multiplayer játékot. Továbbá nem ez az egyetlen cím, amiről viszonylag keveset tudunk, a cég azonban még az aktuális üzleti évben kiadná.

2022-23-ra jelentős növekedésre számítunk. Ezt leginkább egy változatos prémium játékkínálat fogja hozni, köztük az Avatar: Frontiers of Pandora, a Mario + Rabbids: Sparks of Hope és a Skull & Bones, valamint további már meglévő címek.

Merész kijelentés, főleg annak fényében, hogy az Avatar és a Mario + Rabbids folytatás esetében részletes játékmenetet még nem láttunk, a Skull & Bones pedig évekkel ezelőtt villantott bármit is, ami a pletykált áttervezések miatt könnyen okafogyottá válhatott az eltelt idő alatt.

Railway Islands

Logikai játék vonatozással, hexa-felületekkel és sok-sok agyafúrt fejtörővel. Szeretjük az ilyesmit, így óvatlanul rárepültünk a Railway Islands-re.

7 órája
5

Cuki animével hangolódhatunk a Resident Evil 4 megjelenésére

A minisorozat első részében Leon a Titokzatos Faluban kutakodik Ashley után.

12 órája
7

Heti megjelenések

12 órája

The Forest Cathedral

A természetvédelem témaköre hálás dolog, a The Forest Cathedral kiindulási pontja egy rovarölő szer és annak káros, történelmileg igazolt hatásai mentén lett lerakva. Hogy lesz ebből sétaszim, és miként kerül ebbe az egészbe 2D platformozás? Elmondjuk!

2 napja
3

Resident Evil 4

A második és a harmadik rész után a Resident Evil 4 is megkapja a maga jól megérdemelt remake-jét, éppen azon irányvonal mentén haladva, melyet saját maga indított el 18 évvel ezelőtt.

3 napja
33

Octopath Traveler 2

Vannak olyan játékok, amelyek nem egyszerűen csak a vak nosztalgiára építenek, üres üvegkastélyokat húzva fel azért, hogy a régi korok rajongói újra előrendeljék a limitált kiadást az új címhez. Viszont, ha a nosztalgia önmagában nem elég, akkor mi a titkos recept?

4 napja
1

Redfall: hivatalos story előzetes

Mi történik Redfall szigetén? Honnan jöttek a vámpírok? Hamarosan mi is felgöngyölíthetjük a rejtélyeket, de előtte egy kis ízelítő!

4 napja

HexLands néven új városépítő játék érkezik hazai fejlesztőtől

A békés terjeszkedésbe csak a zsiványos elemek zavarhatnak bele.

4 napja

Shuhei Yoshida: a BAFTA idei Fellowship díjasa

A SIE független fejlesztésekért felelős részlegének vezetője kapta a Brit Film- és Televíziós Akadémia legnagyobb presztízsű elismerését.

4 napja
4

PlayStation Game Catalog: márciusi mozgolódás

Tchia premier! Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Ghostwire: Tokyo. Immortals Fenyx Rising. Többek között ez várja az előfizetőket.

4 napja
8

Sea of Stars: Xbox platformokra is!

A Sabotage Studio magával ragadó pixeles szerepjátéka a Microsoft konzoljait sem hagyja ki az augusztus végi megjelenéssel.

4 napja

Ghostwire: Tokyo: érkezik az Xbox verzió

A Tango Gameworks alkotása Spider’s Thread néven egy komolyabb tartalmi bővítést kap és megérkezik a Microsoft platformjára is.

4 napja
1

Citizen Sleeper: PlayStation platformokra is

Az utolsó ingyenes epizódfrissítéssel egy időben a Sony masináira is megérkezik a tavalyi év egyik legkiválóbb indie alkotása!

4 napja

Stray Souls: klasszikusok inspirálták

Az egykori Bloober Team tagok által alapított Jukai Studio debütáló játéka egy Unreal Engine 5 alatt futó külső nézetes horror.

4 napja

Meet Your Maker: PlayStation Plus debütálás

A Dead by Daylight fejlesztőinek új játéka a PlayStation Plus havi játékainak egyikeként debütál jövő hónap elején!

4 napja

Rövid pillantás az Atlas Fallen játékmenetére

Látványos montázs a hosszabb gameplay felvezetésére.

4 napja
7

Terminal Velocity: Boosted Edition

A Terminal Velocity a megjelenésének környékén egy kifejezetten előremutató és észveszejtően szórakoztató shooter volt. Megnéztük, hogy az újrahuzalozott, natívan futó, konzolokra is kiadott változattal milyen messze tudunk repülni.

6 napja
1

Véget ért a The Last of Us (HBO)

A várva-várt HBO sorozat véget ért a héten, mostanra mindenkinek jutott idő ülepíteni a látottakat.

6 napja
44

A PlayStation VR2 nyitókínálat legjobb játékai

Három részes cikksorozatunk utolsó fejezete a következő címeket járja körbe: Resident Evil Village: VR Mode. Pavlov VR. The Last Clockwinder. Zombieland Headshot Fever Reloeaded. Unplugged: Air Guitar.

7 napja
10

Heti megjelenések

7 napja
4