olin2008.09.01. 15:58

24 órája Pesten

Title says it all...

Milyen is volt eddig? Őszintén? Jó, de fárasztó. :D Tegnap (anyámék vagy 2x jöttek vissza, mert mindig itt hagytak vmit + zsét is elfelejtettem kérni XD) egy kis átmeneti káosszal kipakoltam, megmelegedtem. Este landadynk elment egy kisebb koncertre, amire meghívták, én és szobatársném pedig egymásnak maradtunk. Jófej csaj, nem is volt gond, kicsit parázott beiratkozástól (pont, mint én kb. 1 hete), próbáltam segíteni, nyugtatni, stb.

Közben rájöttem, hogy egy titokzatos, nem levédett netet befog a laptopom. :o (ki tudja, még meddig)

Este kerültem egy nagyott itt Kőbánya-Kispesten, nagyon jól esett egy kis gyaloglás :3 Meg konstatáltam, hogy jó környék ez azért (csak az ajtóval/lifttel voltak gondjaim, a belépő kódot pl. állandóan elfelejtem XD)

Este kis filmezés, megvártuk Margót, majd alvás (szobatársnőm, Kriszti egyébként nagy Lineage-es, mondom játszon csak nyugodtan, tudom, milyen érzés gamerkedni :D - nameg azért ő is örült, hogy olyannal hozta össze a sors, aki tudja, mi az a Daemon Tools meg a JRPG....)

Na szóval ma nyolckor csörget fater, hogy a pénzügy hogy legyen. Ledumáljuk, persze visszaaludni nem tudtam, így megálmodtam a reggelim. Majd kávé, (közben egy kis asztalátcipelgetés a szűk folyosókon Krisztivel a reggel örömére,) legyaloglás a boltba, reggeli megvétele, még egy kis gyaloglás erre-arra, szétnézés, piacolás, stb. Egyre jobban tetszik ez a környék.

Aztán felléptem a belvárosba mert "szokatom" magam, meg mert conjegy kell (vagy 6 db, ismiknek is én veszem....), és nagy, büszke vigyor egyedül eltaláltam a SakuraZakába! Megjegyzett térkép (fotómemória rulz) + nap helyzete alapján, hohó! XD

Persze conjegy nem volt, de nem baj (amúgy se volt nálam mani, mert nem jött szembe egy automata se), vigasztaltam magam egy Kingdom Hearts kulcstartóval, úgyis kellett már valami a kulcscsomómra.

Utána mondom elmegyek már a Könyvek Katedrálisába, az egyetlen, csodás, Nyugati téri könyáruházba. Na ott, ott istenem, éreztem, hogy boldog vagyok. Csend, nyugalom, nincs az a sok ember, nem görcsöl a gyomrom a metrótól meg minden...

Igaz, a legfelső emeleten már ott sem kaptam levegőt + le voltam égve, és az a manga se volt, amit szerettem volna, tehát felejtős lett, visszafele már csak vonszoltam magam, most is olyan fáradt vagyok, hogy még (de hogy miben fáradtam el, rejtély - talán a légkörvltozás @.@).

A merón értek egyébként vicces élmények, már ma is (kettő!):

egyik mikor, rögtön induláskor egy bácsi felszáll kb. Határ útnál, elég öreg meg minden, és én nem tudom a vidéki énem levetkőzni egyik napról a másikra, megkérdezem, le szeretne-e ülni.

Erre ő: "Hagyja csak, phenjen. Aki dolgozik, az csak pihenjen..."

Jó'van bácsi, nem akartam mondani, hogy ma épp hogy csak sétáltam, nem még hogy dolgozni... XDDD

A másik meg (és eddigi pesti élményeim közt a legnagyobb):

visszafele hót kómán, el se akartam hinni.

Kb. 5.-es kislányt képzeljünk el, szöszke hajjal, kb 145 centivel. HATALMAS táskával (igen szomorú), vastagabb, mint a kislány teste, a törzsénél hosszabb és szélesebb is.

És nem is ez a lényeg, hanem:

a kislányon Iron Maidenes póló volt.

Hát én ott helyben, mint a Kiss Ádám meghaltam, ujjászülettem stb. stb., a röhögésem alig tudtam leplezni. Még jó, hogy hazaértem hamar. Most pedig szerintem ledöglök, mert ez a levegőváltozás egyszerűen kicsinál.

Ja és a legjobb: sorra beszélem meg a találkozókat régi/új barátokkal, mert ugye semmi dolgom még egy darabig, ez pedig nagyon feldob! :D

(KHM KHM Szabad vagyok a hét nagy részében XD )

--fizetett hirdetésünket olvashatták :D

UI: nincs még TV ;____;

p34c3
Pod előttem, pod utánam

Sok éve már, hogy a napjaim jelentős része podcast hallgatással telik, azok közül is talán a videojátékokkal foglalkozóak a legkedvesebbek számomra.

1 napja
6

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

3 napja
2

axl
Tükörország peremén...

...hitem újra meglelém. (Nem kell aggódni, nem írok végig rímekben.)

3 napja
14

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

5 napja
7

liquid
We Fight For Love

Mivel vasárnap van, és nem történik semmi...

7 napja
8

Stadia HUN
Panzer Dragoon (Stadia)

A SEGA jó szokásához híven mindenre is kiadta a Panzer Dragoon Remake-jét. Jól sikerült a Stadia-port?

2021.01.11.
3

Cash Bacsi
A3 Still Alive - Teszt (iOS)

A tavalyi év igencsak jól indult, vajon így lesz ez most is?

2021.01.06.

Hwopapa
VR-vélemények 2 hónap után

Aki már régebb óta olvassa a blogom, megszokhatta, hogy rendkívüli módon tudok lelkesedni az új dolgokért / friss élményekért, amik néha hosszabb-rövidebb idő után elhalnak és ilyenkor kicsit objektívebben tudok/fogok nyilatkozni a témáról.

2021.01.05.
14

Necroman Mk2
Flash játékok 2021-től

Élet a kivégzés után, avagy az utolsó FlashFan bejegyzés

2021.01.03.
3

p34c3
A VR soha nem érhet véget

Ahogyan szemezgettem az év játéka szavazás helyezettjei között, nem túlságosan meglepve szembesültem a VR játékok szerény szereplésével, mindössze két címnek sikerült bekerülnie a legjobb harminc játék közé.

2021.01.02.
8

Warhawk
21 indie 2021-re

Nézzünk szét a radar alatt!

2021.01.02.
16

mcmacko
Készázötvenhat

MB, GB, avagy 16 év távlata egy ezres nagyságrend ugrásának szemszögéből.

2021.01.02.
8

Stadia HUN
Cthulhu Saves Christmas (Stadia)

Megérkezett a könnnyed karácsonyi JRPG Stadiára is. Teszt.

2020.12.30.
4

Necroman Mk2
2020. év dala

2020-ban ismét keresem az év dalát! Nem a legjobb zenét, nem is a személyes kedvencemet, hanem azt a slágert, amely adott esztendőben, nemzetközi szinten a legnagyobb hatást váltotta ki. Így ha azt mondom, hogy 2020. év dala, akkora válaszom:

2020.12.29.
4

vem
Retró kvíz (tuti Steam kulcs!)

Gyere játékosnak vagy nézőnek, olyan címeket nyerhetsz mint pl. a Duke Nukem: Forever a 2 DLC-vel vagy a Two Worlds: Epic Edition. December 31-én este 20.00-kor.

2020.12.26.

Idgn
SYNERGY

Sziasztok! 12 évvel ezelőtt fogant meg először a gondolat bennem, hogy készítek egy grafikus novellát. Idő közben az alap koncepció többször változott átalakult, míg végre olyan formát öltött, amivel meg vagyok elégedve. Az elmúlt 10 évben beutaztam azokat a helyszíneket, ahol a történetem játszódik és szorgalmasan fotóztam, videóztam, jegyzeteltem. Nem ezen a platformon szeretném elindítani ezt a projektet, de úgy döntöttem teszek egy próbát az új Gamer365 blogban is. Új oldalak hamarosan!

2020.12.22.
4

reptile
AMONG US - PERMANENS DISCORD

Gyertek játszani, link a posztban.

2020.12.20.
1

maktub
Destiny 2 - Beyond Light

Amikor a sötétség jelenti a fényt az alagút végén.

2020.12.20.
13

Necroman Mk2
Hijacker Jack

Gazdag. Híres. Körözött. (Részben) Magyar.

2020.12.18.
10

Warhawk
Alba: A Wildlife Adventure

Környezetvédelmi kisokos a napsütéses mediterrán szigetvilágban.

2020.12.18.
4