olin2008.10.17. 16:48

Új bejegyzés

Ez tegnap született, de nethiány miatt csak most publikálom... Értelme nincs, de sose ígértem hogy ez jellemző lesz a bejegyzéseimre. Ó és: a buli sz*r volt. D:

Minden nap tanulok valami mély (és igazán mély) :D dolgot, mióta egyetemre járok.

Kezdjük a mával, mer' visszafele haladva olyan l33tebb a cucc. Lawl.

A mai nap tanulsága:

az "a lopni szándékozó alakok" szószerkezetben a LOP szintaktikailag egy mondat.

Bezonyám. Leesett az állatok, mi? :D

Ma egyébként megint a Pippivel lógtam, mint eddig szinte minden nap (amit majd később ecsetelek, ugye). Boszi szerelmet vallott és esküdözött, hogy feleségül vesz, meg hogy tündérkirálylány (vagymi) vagyok. Jó érzés, hogy a csajok ennyire buknak rám, meg minden, csak néha hiányolom, hogy a hímek nem. D: Kemper köcsögök ;_____;

Este irány a buley, mert Margónak szülcsenapja lesz. Mondjuk amit jobban várok, az a hétfői Halloween Buli a campuson - már össze is állt fejben a jelmezem, nyammm. :3 (Nem, nem geekgörlnek öltözök, bár meggondolandó... inkább a gésára adtam le a voksom, aztán hétvégén egyfolytában smink- meg hajpróbákat tartok...)

A tegnapi nap tanulsága:

Angolban egyetlen INFIX ("névköz") van, ez pedig a "fucking". Megtanultuk a szigorú szabályt, hogy mikor lehet beszúrni és hova. :D "I live in Massa-fuckin-chusets."

Reggel fél8kor be (pedig csak déltől volt órám....), Edet meghallgattuk énekelni (1KSZ41TM3NT!!!!!! /ikszájtment/) - kiba jó volt, mondani se kell - majd izgultunk egy nagy sort, de sajna nem jutott tovább. D: (megvolt ez a verseny csittelve, én mondom! DDDDx ) Aztán nyelvészet ZHra tanulás a Veronikával, ami totális agyelszállásba vesződött. Hiába, nagyon jól áll neki az IMÓ imidzs (már reflexből söpri a fél szemébe a haját és vágja a világfájdalom arcot, kiba' nagy :D) ezért kapott is tőlem a karjára (imó)fekete tollal egy feliratot: "IMMA EM0!!!11"

Hogy ne legyen már ilyen egyedül, én a sajátomra felvéstem, hogy "IMMA GAMER!!111", Ed meg a magáéra: "IMMA N00B!!!1"

Ebéd előtt még megismerkedhettem egy elragadó csajjal, a Boszival (ilyen szép szemeket én még sose láttam...), s újonnan felmerült bennem, az oly makacs s oly sikertelen egyedüli leánykában, hogy "kétütemű" leszek, jobban megérné. :O

Zh idejére már teljesen készek voltunk, idegileg, agyilag, mindenhogy. A varjak meg károgtak. Én meg a kezembe temettem az arcom és csak annyit nyüszítettem (Edet idézvén: a "manganyuszis") hangomon: "Kussoljatok már..." Aki hallotta, az persze abbahagyta pár percre a ZH-írást, heveny röhögőgörcs következtében.

Próbáltam embereket beszervezni a csütörtöki bandulásra, de vagy csak ígéreteket kaptam, vagy intellektuálisan elküldtek a picsába (szád szakadna széjjel, Bleed koma ^^ ). Hazafele kisebb séta az őszi parkokban. Nyamm, ez a része az ősznek nagyon szép.

Keddi nap tanulsága:

"Shotival könnyű." (Antifaces no5)

No further comment, egyszerűen ez volt egész nap a fejemben.

Egy fárasztó előadás után megtudtam, Ed koma továbbjutott a versenyben, majd másfél órás tétlenség után (közben elfogyasztásra került egy rántottás (!!!!!!.... ecsém....) szendvics meg a Norbi.... izé, a Norbit nem ettem meg, vele dumáltam :D) be egy szemináriumra, ami olyan borzalmasra sikeredett, hogy már az arcomat kapartam a végén. Az ideggyengeség a sötét, zsúfolt metróban csak folytatódott: mondom én azonnal elsírom magam. De nemjó, ha elsírom magam, röhögni is elkezdek, és akkor Kökin várni fognak a szép muszájdzsekivel a doktorbácsik.

Szal visszafojtottam a dolgot, inkább nézelődtem. Mellettem "sekélyesen túlérzelmes" csajszi nagy köteg papírt szorongat/olvas. Versek. Kettő sort vettem ki: "Mikor fiatal vagy/Minden szépnek tűnik"

Ezen elgondolkodtam. Hát, ha belegondolunk, ma már a 10-11 éves kiccsaj se fiatal, merthát szöx meg imó meg felnőttvagyok pasim/csajom van, egy hete járunk!

Szal tegyük akkor a fiatalkort az óvodás korra. De én akkor se voltam boldog, mert elszedték a Vízipókos nyomdám! D: Tehát már sose leszek boldog, hmmmm...

Hétfői tanulság:

A férfiak akkor a legédesebbek, mikor a földön vannak és a fájdalomtól nyögnek.

Nagy igazság...

Hétfőn teaházbe mentünk a Pippivel, Bleeddel, meg később megjött az Ed is (aki aznap reggel előlépett a Sláger Rádió ACDC énekversenyén az aznapi győztessé) . Mivel már tök sokat írtam, ezt nem akarom részletezni, lényeg hogy jó volt, bár voltak pillanatok, amiket Bleed nem köszönt meg nekem. Egyébként a tea finom meg minden. Vízipipa is akadt, első alkalmam lévén nem akartam kimaradni, de azért olyan erős vonzalom nem alakult ki köztünk (inkább a pasikra buknék -lol- és nem a pipára......). Későig együtt maradunk, tuti egy nap volt. :D

Hétvégi nagy tanulság:

CODE GEASS spoiler

LULU MEGHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLT T___T

Vége az emberiségnek. Előbb Light, most meg Lulu.... nem maradt már Zseniálisan Őrült Pasi Akiért Meg Lehet Veszni. ;____;

1 perces csönd

spoiler end

Egyébként meg all's well in the world, csak ennyire hideg ne lenne.

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

Comedian
Top 10 - 2020 legjobb filmjei

Sorra vesszük a tavalyi év legjobb filmjeit.

2 órája

Comedian
Batman: Gotham gázlángfényben

A viktoriánus kori Denevérember Hasfelmetsző Jack nyomában.

1 napja
1

Comedian
Pár dollárral többért

Eastwood-retrospektív #2: A fejvadász szakma szépségei.

2 napja

Comedian
Hulk: Világháború

Egy szabály mind felett.

2 napja
7

pendrivedealer
Még mindig AniMonológok!

Sziasztok! Nem is tudom mikor volt utoljára, hogy csak a videókészítéssel, animációzással kapcsolatba írtam nektek, de időhiány miatt ez egy ilyen csonka bejegyzés lesz.

3 napja
2

Comedian
Batman: Az első év

A legenda kezdete...

4 napja
2

Cash Bacsi
Infinite Galaxy - Teszt (iOS)

Ki ne vágyna egy jó kis űroperára?

4 napja

Comedian
Batman: A gyilkos tréfa

Az őrület gondtalan, boldog szépségei.

9 napja
12

Comedian
WandaVision

A gyász és a valóság elviselhetetlen keserűsége.

2021.03.31.
10

Comedian
Egy maréknyi dollárért

Eastwood-retrospektív #1: A nyers realizmussal és szatirikus humorral felmutatott szigorú, ámde cinikus mosolyú középső ujj.

2021.03.30.
2

CHASE
A 90-es évek legjobb filmjei

Én nem tudom olyan szépen megcsinálni mint Liquidék, de remélem így is megfelel.

2021.03.28.
27

p34c3
Videojáték zene TOP 20

Nemcsak játék, de egyéb tevékenységek közben is szívesen hallgatom a videojátékok zenéit, a kedvenceimből készítettem most egy top 20-as listát. A lista nem feltétlenül a dalokra vonatkozik, hanem a teljes albumra, egy játéksorozatból nem került be több rész zenéje, noha többször is indokolt lett volna.

2021.03.26.
15

c1b3rpunk
Dual Sense broken spring

Decembertől februárig bírta a PS5 kontrollerem R2 gombjának rugója.

2021.03.25.
3

Stadia HUN
Resi 8 és 7! - Stadia News #1

Aktuális hírek a Stadiáról. Atom bejelentések!

2021.03.23.
6

Necroman Mk2
Video Game Hall of Fame 2021

Újabb játékok a hallhatatlanná válás felé

2021.03.18.
3

p34c3
Az én Fantasztikus Négyesem

A Konnektor podcast istállójából, Warhawk prezentációjában indult el a közelmúltban egy új podcast, amelyet Fantasztikus Négyes címmel érdemes keresnünk és hallgatnunk, ha kíváncsiak vagyunk, hogy beszélgetőpartnerei számára melyek voltak azok a videojátékok melyek utólag visszatekintve formálták az ízlésüket, olyanok, melyek többé tették őket, melyek valamennyire meghatározták, ki is az ember, akit ma ismerünk.

2021.03.14.
34

vem
Az "inventory hell" jelenség

A mostani videóban arról mesélek, milyen mechanikák vezetnek ahhoz hogy tele leszünk haszontalan és/vagy nehéz dolgokkal, melyik játék hogy próbálta ezt kezelni és mit várhatnánk el joggal a jövő játékaitól.

2021.03.07.
10

Necroman Mk2
Mutropolis

A lelet azonosítása: old school kalandjáték a XXI. századból

2021.03.02.
7

Cash Bacsi
Forge of Empires - Teszt (iOS)

Annyit és olyan régóta jött az arcunkba a reklám, hogy most már ki kellett próbáljuk!

2021.03.01.
1

p34c3
Drága hobbi a videojáték?

- Tényleg léteznek olyan emberek, akik eredeti, dobozos játékokat vesznek? Akik megengedhetik maguknak ezt a méregdrága úri huncutságot? Gondoltam magamban, miközben vágyakozó pillantásokkal néztem a kirakat túloldalán díszelgő protoss csábító sárga szemeibe.

2021.02.28.
44