Shifty Fox2017.01.26. 10:33

PS 4 Bekklog, elvárások, benyomások

Három évvel (uramisten, hogy megy az idő) a megjelenése után azért szép számmal jöttek ki jobb, rosszabb játékok a PS4-re, nem egy remakkel, remasterrel nyakonöntve. Mostanra úgy voltam vele, hogy ahelyett, hogy idegeskednék a Switch-re lassan csöpögő kínálata miatt, azzal kivárok és addig is bepótlom ezt a generációt is, aztán 2-3 év múlva meglátom merre tovább. Elkezdtem összeszedni azt, ami eddig érdekel és mocskosul nagyra nőtt a lista. Persze több remake és remastered is felkerült, mert bár korábban úgy voltam vele, hogy ezek az ipar rákjának felelnek meg, mára már elkényelmesedtem, nem tartok fenn több gépet, így ha valami kimaradt vagy nagyon újrajátszanám, felkerült a listára. A lista főleg erősen szubjektív első benyomásokból, múltbeli tapasztalatokból és trailekből építkezik, nagy mértékben támaszkodva a saját ízlésemre, így sem kritikának, sem tesztnek nem szánom, még ha annak is tűnhet néha. Ami vastaggal került kiemelésre, már a polcon várja a sorát. Később még bővítem, illetve ha végeztem valamelyikkel, akkor kiegészítem az első kézből származó benyomásaimmal is a bejegyzést. Essünk neki, mert hosszú lesz.

Cyberpunk 2077:

Sci-fi, cyberpunk környezet, mi kellene még? Talán egy csapat, aki nem cseszi el, erre pedig minden esély megvan, a Witchereket készítő CD Project Red meghálálta a bizalmat, tőlem látatlanban megkapják.

Final Fantasy VII Remake 1-2-?:

Mert csak. A VII elég nagy port kavart a maga idejében, én pedig a Crisis Core óta várom, hogy egyszer, hátha felhúzzák. Hála az égnek megteszik és ez nyomtatni fogja a pénzt a square-nek. Ja, hogy több részre szedik? Nem érdekel. Akarom.

Metal Gear Survive:

Bizalom itt már kevésbé van, DE sajnos a "márkahűség" miatt kell. Érzem, hogy nem kellene megvenni, tudom, hogy ezzel csak erősítem ezt a majom céget a MGS kivéreztetésében, de ez olyan, mint a Shop Stop 2 szamárshow-ja. Tudod, hogy el kéne húznod, de nem tudsz nem odanézni.

Red Dead Redemption 2:

Az előző generáció számomra egyik (ha nem A...) legnagyobb dobásának folytatása? Vakon...

Vampyr:

Egy JÓ vámrpíros RPG bármikor jöhet. Én a Masquarade (mocsoknehéz) és a folytatása, a Bloodlines (rajongói patchekkel és modokkal szépen kipofozott, análkül abszolút játszhatatlan) egyik nagy rajongója vagyok a mai napig, úghogy néne már valami a vérszívókról, mert a Lords of Shadow 2 egy kicsit mellément anno, bár nem volt rossz. Tudom, hogy sok közük nincs egymáshoz a vámpírokon kívül, de legalább több mint a semmi.

Uncharted: The Lost Legacy:

Mert Uncharted. Eddig minden rész tetszett, amihez közöm volt, így a Naughty Dog irányába megvan a bizalom.

Persona 5:

mindig kedveltem a SMT-ket, de igazán a Persona 4 talált szíven a legjobban. a kedvencem Vitára, gyakorlatilag emiatt döntöttem a PS4 mellett.

Detroit - Become Human:

Quantic Dream. Még a nyálelválasztásom is beindul, ha meglátom a nevüket. Imádom a játékaikat.

Mass Effect: Andromeda:

Az előző generáció másik hatalmas dobásának a folytatása, kötelező vétel lesz.

South Park: The Fractured but Whole:

Ezzel kapcsolatban sok dolgot nem értek. Az egyik, hogy hogy lehet, hogy az első rész ennyire k...va jó lett. A másik, hogy hogy lehet, hogy eddig nem csináltak a SP-ból ilyen fasza feldolgozást és nem tartanak még a 20. résznél? Ezzel kapcsolatban pedig, miért halogatják, amikor az Ubisoft azért bőven tehetséges a futószalagon gyártásban? Mindegy, akarom és kész, ha semmit nem változtatnak az első részen, csak a story más én akkor is megveszem.

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix:

Mert kimaradt, de mindig baromira tetszettek. Egyedül az egyik PSP-s rész volt meg, de a story érdekel összességében, úgyhogy jöhet.

Kingdom Hearts 2.8 Remix:

Szintén, mint fent. Csak hogy ne PSP-n játsszam újra.

Kingdom Hearts 3:

Hogy a story kerek legyen, nem hagyunk félbe semmit.

Gravity Rush 2:

Az első rész anno Vitán szó szerint lerobbantotta az agyamat, úgy beszippantott, hogy csak lestem, egyben visszaadta a videójátékokba vetett, múló rajongásomat.

Watch Dogs 2:

Én az elsőt baromira élveztem, így megkapja a bizalmam. És speciel a sokaknak antipatikus főhős sem irritál annyira, hogy kihagyjam.

Titanfall 2:

Itt az segített dönteni, hogy kapott normális single-player kampányt, egy darálós FPS pedig mindig jólesik.

Lego Harry Potter Collection Remastered:

Ezek a Lego játékok nekem nagyon betaláltak. Imádom kimaxolni őket, ez pedig ráadásul rohadtul jól is néz ki, a HP-t pedig mindig szerettem. Kell a bennem kaló gyereknek.

Mafia III:

Hmmmm...Na ettől egy kicsit tartok. Zseniális első rész, kissé gyengébb második, de mégis. Valahogy süt a hangulat a trailerekből, ami úgy érzem megéri a bizalmat. Majd meglátjuk.

Deus Ex: Mankind Divided:

Mocsokjó alapok (Deus Ex, kicsit fura 2. rész) és baromi élvezhető előző rész, továbbá egy kissé kurta de élvezhető mobilos mellékág után nem is kérdés, hogy miért kap esélyt.

Uncharted 4: A Thief's End:

Mert Uncharted, mint feljebb is írtam. Szintés Sony irányába vonzó mágnes a cucc.

Ratchet & Clank:

Ugrabugra lőjj-lőjj-lőjj. Annoa Secret Agent Clank és a Daxter PSP-n terelt a Sony régi sorozatai felé, örülök, hogy vannak könnyedebb hangvételű, színes ugrabugra játékok még, nem csak a vér-belek-robbanások platformerek (itt azért az Unchartedot is érheti kritika, a Tomb Raider újráit meg főleg...)

Heavy Rain:

Quantic Dream. Instabuy, úgyis kimaradt.

Beyond: Two Souls:

Elvárás: Szintén QD. Misztikus sztorival? Pffff, függöny be, füles fel, kávé bekészít és hajrá.

Vélemény: Ez valami mocsokjó volt! Elsőre nyilván sem guide-ot, sem trófealistát nem szabad bújni, hanem hagyni kell, hogy vigyen magával. Olyan érzelmi hullámvasút, hogy csak kapkodtam a fejem. Az időben ide-oda ugráló történetvezetés pont annyira törte meg a dinamikát, hogy felkeljünk egy két gyomros után. Zseniális volt. Nyilván aki a misztikus természetfeletti történeteket élből elutasítja, annak nem való, de egyébként nem szabad kihagyni. TAPS!

Trailer:

Far Cry Primal:

Elvárás:Egyszerűen imádtam a 3. részt. Fasza Sandbox, szép környezet, misztikus, íjak... Nekem ennyi elég. Jaa, hogy őskorban? Max quad helyett mammut háton lovaglás. A Far Cry-oknak rájöttem a titkára. Agyon kell játszani és amikor X év után az embernek újrajátszani támad kedve, előveszi inkább a következő részt. Amiben ugyanazt adja, azt úgyis újra akartuk élni (minden akarnánk egyébként elővenni mégegyszer?) annyit viszont változtat rajta, hogy hasson az újdonság varázsa is.

Vélemény:Nekem ez egy kicsit mellément. A játék maga csodaszép. Tényleg. Élvezetes a vadászgatás, a felfedezés, viszont amin nálam félrement, az a narratíva. Vagyis inkább annak a hiánya. Van egy falud/barlangod, amit fejlesztgetsz, gyűjtöd az embereket, kapod a questeket. Viszont sajnos ennyiben ki is merül a dolog. Vaas-t olyan szinten meglovagolták, hogy itt már gyakorlatilag mindenki csak egy szociopata, sehol egy értelmes figura (oké, ősemberek, nem filozófusokat vártam, de azért na.). Sajnos nekem ez kevés volt, el is engedtem, kb. 20 óra után.

Need for Speed:

Nekem kell az árkád verseny. Az első talán a Need for Speed 2 SE volt, azóta sorban jöttek a jobb rosszabb részek, de eddig kitartottam. A legutóbbi Criterion-os rész volt, amivel játszottam, remélem hasonló szinten fogom ezt is élvezni.

Assassin's Creed Syndicate:

Elvárás: Bár fáj, hogy még mindig nem sikerült egy tisztességes, jelenkori átívelő háttérsztorit adni a Creed-eknek, ami miatt a kedvencemmé váltak anno, de ez valahogy mégis jól sikerült darabnak tűnik. Plusz London. London szép hely, így vitán felül áll, hogy kell-e.

Vélemény: Kihagytam egy-két évet én is a Creed-ekben. Egy kicsit megcsömörlöttem tőlük. Az utolsó a Black Flag- Rogue duó volt, azonban ott már éreztem, hogy nekem a jelenkori szál baromira hiányzik.

Újult erővel vágtam neki, elég sziptatikusak voltak a főhősök. Garázdálkodtam is Londonba, ami szintén bejött, szép emlékek fűznek a városhoz, így jó volt virtuálisan is beköszönni. Aztán jó pár óra után kezdtem rájönni, hogy ilyen repetatív játékmenetet utoljára az első részben sikerült összehozni. Torony, majd egy emberrablás, gyerekfelszabadítás, orgyilkosság és egy terület megtisztítás....ééééés ennyi. De ez minden toronynál?! Vannak mellékküldetések, érdekes mellékkarakterek, de túl sok időt elvesz az, hogy szépen felderítsd a terepet előtte a fenti, rohadt monoton küldetésekkel. Azon túl a lopakodás is egy vicc, nem tudom, hogy végig ez lett volna-e, hogy nonstop rohangálni kell az ellen elől, mert mindig felszúrnak de meguntam. Lehet, hogy visszatérek majd később de egyenlőre ebből ennyi elég volt.

Uncharted: The Nathan Drake Collection:

Na már többet erről nem írok, Unchardet-ek egyben. Ráadásul, bár nincsenek anyagi megfontolásaim, de három játék egy áráért? Naná!

God of War III Remastered:

Szintén a PSP okán találtam rá anno és az 1-2 remasterednek hála sikerült is pótolnom az előzményeket. Görög mitológia, élvezhető harcrendszer, monumentális isten és titánverések, kíváncsi vagyok a befejezésre (?)

Batman: Arkham Knight:

Szintén egy lezárás, a PC port trágya minősége okán eddig kimaradt. Bár a batmobile-os mókától egy kissé tartok, de eddig egyik részben sem csalódtam (igen, az Origins-t is szerettem és a 3DS rész is klassz volt)

The Witcher 3: Wild Hunt: - PSN

Elvárás: Na lássuk. Fantasy sandbox? Itt álljunk is meg. Az első rész, bár nyögvenyelős volt egy kicsit a harc, nagyon hangulatos lett, a második egy kissé viszont talán túlságosan is leegyszerűsödött hozzá képest, de cserébe jobban pörgött, a III pedig felért a csúcsra. Majd pont ezt hagyom ki?

Vélemény: Sandbox királyt avattunk. A valaha megcsinált legösszetettebb világ, hihetetlenül kidolgozott mellékküldetésekkel, gyönyörű világgal. és végletekig kidolgozott lore-al. Egyedül azt sajnálom, hogy ezek után már nagy magasan lesz a léc.

Trailer:

The Last of Us: Remastered:

Elvárás:Naughty Dog féle móka, zombikkal (?), túlálőhorror szerű hozzáállással és klasz történettel. Kimaradt sajnos, így jöhet a remastered.

Vélemény: Na ez állat volt. Nem ez volt életem kaland/túlélő játéka, de iszonyatosan hangulatos lett. A helyszínek, a lepusztult világ, illetve az emberek "lelépésének" következményei, mind nagyon profin meg voltak csinálva, nagyon elkapott az atmoszféra. Ami pedig külön említést érdemel, az a főszereplők közötti kapcsolat. Nagyon szépen mutatta be a két főszereplő kapcsolatát, nagyon beszippantott az egész, és hála az égnek SEMMIT nem tudtam előre a sztoriról, sikeresen elkerült a hype, így a zárásban sem voltam biztos. Ennek fényében egy állatként mentem végig a kórházon, a végcél felé. Ha leülelepedett, lesz még benne egy köröm, mert nagyon tetszett.

DmC: Devil May Cry Definitive Edition:

Furcsa ez, mert az eredeti sorozatot szerettem. Az első kettővel VÉRT izzadtam és zokogtam, onnantól viszont gördülékenyebbé vált. Dante a leglazább arc, akit eddig videójátékban megalkottak, aki kaszával a mellében, egy szelet pizzával a kezében lő fejbe egy dögöt olyan egysorosok közepette, hogy az ember beszarik a röhögéstől.

Erre fel kukázzá az egészet, behoznak egy nyikhajt, aki szintén Dante. Aztán elkezdtem és valamint nagyon eltaláltak benne. Olyan harcrendszere lett, hogy csak lestem, rohadtul élveztem, a story mocskos és sötét, a főgenya valami pokolravaló szemétláda, a bossokat öröm volt kaszabolni. Kell. Az első játék gyerekkorom óta, amit egyhuzamban végeztem ki. Újra akarom.

Far Cry 4:

Fent már leírtam, Far Cry, ismerős ízem, tartaléknak, ha újrajátszanám a 3-at. Plusz hegyek és hó, ami a kedvenc környezetem játékokban, hamár az életben alig látom.

Assassin's Creed Unity:

Tudom hogy rohadt gyenge lett, de ha már eddig mindegyik megvolt, be akarom pótolni. Hátha. Aztán meglátjuk, talán nem is olyan érdektelen a francia történelem számomra, mint eddig volt.

Rocksmith 2014:

Az első is tetszett, de a 2. részre rohadt sokat javult. Imádtam PC-n, kell PS4-re is, pont.

Alien: Isolation - PSN

Szintén a gyerekkor élményeinek felelevenítése, nagyon jól sikerült darab, így újra kell játszani. Végre nem torz dögök meg elmegyógyintézet, hanem ismerős, sci-fi környezet és koherens sztori.

Murdered: Soul Suspect:

Nem egy ékkő de engem valamiért nagyon eltalált ez a játék. A főhős nekem baromi szimpatikus, a környezet, a történet és a játékmechanikai megoldások nagyon bejöttek. Tudom sosem esett rá díjeső, de mindenkinek van egy kis bűnös élvezet, nekem e Soul Suspect az.

Thief:

Az egy egyszerű volt, mégis akadtak benne jó ötletek amiket a 2. rész rendesen meglovagolt. Kíváncsi vagyok milyen messzire jutottak. Pont az tetszik benne, ami a Dishonored-ban nem. A VILÁG, a háttér. Fura, mert míg itt a steampunk környezett itt bejött, addig a Dishonored dieselpunk világától egyszerűen zsigerből undorodom (és tudom, hogy ezzel egy hatalmas élménytől fosztom meg magam, de eez van)

Fallout 4:

A rongyosra játszott 1-2-3-New Vegas után nem is kérdés. a 4. Fallout KELL!

Until Dawn:

Elvárás:Jóféle horrorjátékból kevés van, ami elnyeri a tetszésem. Jóféle tinihorrorból pedig még kevesebb, az Obscure-on kívül nem is jut eszembe semmi. Ez megfejelve döntésekkel, többféle befejezéssel és kész is a lista következő tagja. Alig várom, hogy egy esős hétvégén nekiessek.

Vélemény:Na bakker, erre mit mondjak? A műfajt imádom, a kalandjátékokat imádom, az erősen történetvezérelt játékokat szintén, plusz pont, hogy havas vidéken játszódik. Mocskosul élveztem minden egyes parázós, döntéskényszeres, idegölő percét. Pszichológiai és trash horror egyben, tinikkel, hóval, misztikummal, és érdekes lore-al nyakonöntve. A szinkron nagyon pöpec volt, az arcmimika egy kicsit darabos, de ebbe nem fogok belekötni, mert apróság. Teljes mértékben megfelelt az elvárásaimnak.

Bloodborne:

Elvárás:Elszórakoztam az első Dark Souls-al, tetszett, hogy van benne kihívás, valami harangot is kongattam, de nem szippantott be annyira, hogy elmerüljek benne. Viszont mindez viktoriánus(szerű) korba helyezve már elkezdett érdekelni. Szerinte nem fogok csalódni.

Vélemény: Bakker, bajban vagyok. Fél nagyon sz...tam, míg vért izzadva elverekedtem magam a második mentőpontig... Mint később megtudtam, a létező legnehezebben kezelhető fegyverbe választottam bele, a balta/kasza rohadt lomha volt, de ha belejön az ember... Nagyon aprít. Egy pár nap alatt magamévá tettem a városrészt, minden kis rohadt zugot, shortcutot, ellenséget kiismertem. Bekötött szemmel daráltam ott, ahol korábban órákat szívtam. Lefeküdt a nagy dög a hídon, Fater Castel-tökömtudjaki, mentem tovább. Ez a játék akar téged. Teljes valódban. Folyamatosan játszani kell, nem jér az a luxus, hogy kihagysz napokat, mert elfelejted mi merre van és erre a tudásodra szükséged van a játékban végig.

Sajnos ezt a luxust már/mostanában nem engedhetem meg magamnak, így fájó szívvel, de abba kellett hagynom. Kevés szabaidőm van, új gép is jött, úgyhogy sajna nem megy, hogy ennyire elkötelezzem magam, amennyire megérdemelni. Ettől függetlenül hatalmas játék.

Batman: Return to Arkham:

A Batman játékokat nemcsak feltámasztották, hanem megalkották a generáció egyik legjobbját. Mindezt kétszer, ugyanis míg az első egy klassz metroidvánia játék volt, zárt könyezetben 3D-ben, pörgős harcrendszerrel, addik a 2. részben az egészet átdobták egy sandbox játékba és mindkét környezetben működött. Mellé olyan mélységű DC lore-al öntötték nyakon, hogy egy képregénykedvelő a nyálát törli a padlóról. Ennek fényében nem lehet kihagyni az újrát.

Resident Evil 0 HD:

Mert nem volt meg GC-n, így muszály pótolni. Mert Resi.

Resident Evil HD Remake:

Mert rég volt meg, PC-n, és kisgyerekként beletört a bicskám. és mert Resi.

Resident Evil 5:

Megyek vele mégegy kört, nekem a 4-5-6 vonala is feküdt, úgyhogy nem fosztom meg magam az újabb kör élményétől.

Resident Evil 6:

Mert csak, nem fejeztem be, anno a Phantom Pain háttérbeszorította, mostmár ideje pontot tenni a sorozat végére, hogy megnézzem a tiszta lapot a 7. személyében. Én azok közé tartozom, akik a zúgolódókat sosem értették, bejött a shooter stílus is.

Resident Evil - Revelations 2:

Vitán megvolt, kurvajó lett. Az epizódikus felépítés, Barry, a zárt helyszínek, Barry, a kissé kusza, de mégis "igazolt" történet, Barry, mind nagyon állat lett, és sokat dobott a 2 csapat feállása is.

Little Big Planet 3:

A sony egyik legjópofább dobása, aranyos gyerekes, mégis van benne elég kihívás, könnyed délutáni szórakozás.

Tearaway Unfolded: [PSN Plus

Elsőre fura, második blikkre a zsenialitás határait súroló Vita játék turbója. Meta, negyedik falad döntögető csupa-élvezet kis móka.

Metro Redux: - PSN

A két Metro a Stalker nyomdokain menetel, kicsit egyszerűsödve, de atmoszférában egy szemernyivel sem lemaradva. Ékes bizonyítéka, hogy nem csak kelet/nyugat létezik, ha videójátékokról van szó. Nem szabad elmenni amellett sem, hogy nem csak egy szimpla újrakiadás, hanem komlett, szinte remake szintű átdolgozáson esett át mindkét rész. A régivel van tapasztalatom, kíváncsi vagyok mennyit változott.

Horizon Zero Dawn :

Elvárás: Robotdínók, íjak, open world környezet, scifi, rejtélyek. Valahogy így néz ki nekem egy 20-25 évvel ezelőtti gyerekkori álmom. Imádom, hogy olyan korba születtem, hogy megértem azt, hogy a kvarcjátékoktól eljutottunk oda, hogy felnőttként szemetgyönyörködtető minőségben újraélhetjük a gyerekkori fantáziáinkat :) Instant get volt!

Vélemény: Szép, de valahogy üres. Akad egy két technikai gond, de nem azok zavartak, hanem a setting mintha nem lett volna a helyén. Nem tudtam összeegyeztetni a high-tech világot az törzsközösségi berendezkedéssel. A sci-fi rész mind történetileg, mind területileg nagyon rendben volt, de iszonyatosan unalmas és érdektelenek voltak az ezeket feldolgozó küldetések, hiába ugrottak be a CDPRR-esek besegíteni ebbe a szegmensbe. Ami még fájó hiányosság volt, azok a régi világot bemutató helyszínek, egyszerűen rossz volt az arány az "ősember" és a letűnt korok között, sajnos az előbbi javára..

Trailer:

Doom :

Elvárás: Gyerekoromban rongyosra játszottam az első két részt (bár IDDQD nélkül sosem értem volna a végére), a 3. rész erős gép hiányában kimaradt, de a trailerek simán eladták nekem ezt a részt. Nagyon badassnek tűnik.

Vélemény: Ez baromi király volt :D Pörgött, élvezetes volt, meglepően hosszú és a secretek keresgélése és a challengek teljesítése olyan szinten feldobta a játékmenetet, hogy már csak emiatt a kettő miatt megéri felpontozni. A történet, bár felületesre van véve, mégis kidolgozott, de nem kell vicseri mélységekre számítani azért, pont elég volt.

A challengek kreatívak, színesítik a játékmenetet, a secretek pedig szintén, felfedezésre ösztönöznek, és belecsempésznek egy kis platformingot. Becsukott szemmel veszem a következő részt.

A bethesda pedig bemutattam, hogy nem csak bughalmazokat tud kiadni :D (bár a trófeák azért be tudnak akadni)

Trailer:

Need for Speed Payback:

Elvárás: A 2017-es E3 videó kilóra megvett, nagyonfasza autós akciójátéknak néz ki. Mindenképpen akarom, nem érdekel, hogy nennyire "nemneedforspeed" egyeseknek.

Star Wars Battlefronts 2:

Elvárás: Na erre vártam, sztori, semmi más nem kell egy jó SW játékhoz. Az online része viszont 100%-ban hidegen hagy továbbra is.

Anthem:

Elvárás: Bioware, új IP, sci-fi, remélhetőleg remek sztori, mert ahhoz mindig értettek, egyenlőre még csak egy kedvcsinálót láttam, de mindenképpen jöhet.

Changelog 2017.06.11.:

Kikerült: a Metal Gear Solid 5 és a Metal Gear Solid Ground Zeroes, mivel egy PS4 próba során rájöttem, hogy túlságosan fekszik az egérrel célzás, marad PC-n az élvezet. Kikerült még az Assassins Creed Black Flag, WiiU-n kapja a következő kört, hogy hasonló okok miatt a Bloodstained is, mert az Switches vásárlás lesz.

[/b]Bekerült:[/b] A 2017-es E3 után a Need for Speed Payback, a Star Wars Battlefronts II és az Anthem

Changelog 2017.09.18.:

Kikerült: a Steep és a Skyrim, mindkettő jön Switch-re, így hordozható módban lesznek majd letudva. Véleményezve lett a Bloodbourne, sajnos félbehagyva, ahogy az AC Syndicate és a Far Cry Primal is, mind más okokból. Kipipálva továbbá a Last of Us és az Until Dawn, mindkettő nagyon bejött.

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
eyJodG1sIjoiPGlmcmFtZSBmcmFtZUJvcmRlcj0wIHNyYz1cImh0dHBzOlwvXC94Ym94MzY1Lmh1XC9iYW5uZXJcIiB3aWR0aD1cIjMwMFwiIGhlaWdodD1cIjIwMFwiPjxcL2lmcmFtZT5cbiIsImltYWdlcyI6W10sInVybCI6IiIsInBhdGgiOiJcL35mc1wvYmFubmVyXC8wMFwvMDBcLzB5XC8iLCJpZCI6MzR9

Necroman Mk2
The Crew

2024.04.12.
8

Malleus
Faith of Danschant (神舞幻想)

2024.04.07.
2

CHASE
Nolan filmjei

2024.04.02.
5

Necroman Mk2
Video Game Hall of Fame 2024

2024.03.20.
16

Necroman Mk2
Majd nálatok

2024.03.15.
6

p34c3
PlayStation VR2: Valós halál?

2024.03.15.
6

drag
2023 legjobb filmjei - szerintem

2024.03.09.
8

Necroman Mk2
Flashpoint Archive bemutató

2024.02.25.

Malleus
Mists Beyond the Mountains

2024.02.17.

p34c3
Red Dead Redemption dedikálás

2024.02.15.
2

Necroman Mk2
Barbie Fashion Designer

2024.01.11.
3

liquid
Wonka

2024.01.07.
10

p34c3
Marvel's Spider-Man 2 ajánló

2024.01.04.
11

mcmacko
Pecker - egyem a pöckölőjét

2024.01.02.
3

CHASE
Kedvenc soundtrackek

2023.12.31.
1

Necroman Mk2
2023. év dala

2023.12.31.
3

p34c3
Globular Cluster CMP2 PS VR2-höz

2023.12.24.

liquid
Az univerzum urai

2023.12.17.
3

liquid
Minden idők legjobb trailere?

2023.12.05.
10

p34c3
Én kicsi gamer sarkom

2023.11.22.
34

eyJodG1sIjoiPGRpdiBjbGFzcz1cIi0tbXB1LXt7aWR9fVwiPlxuPGEgaHJlZj1cInt7dXJsfX1cIiB0YXJnZXQ9XCJfYmxhbmtcIj5cblx0PGltZyBjbGFzcz1cImJpZ1wiIHNyYz1cInt7cGF0aH19cGF0cmVvbi1tcHUucG5nXCIgc3R5bGU9XCJ3aWR0aDozMDBweFwiPlxuPFwvYT5cbjxcL2Rpdj4iLCJpbWFnZXMiOlsiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvcGF0cmVvbi1tcHUucG5nIl0sInVybCI6Imh0dHBzOlwvXC93d3cuZ2FtZXIzNjUuaHVcL2FydGljbGVcL3BhdHJlb24iLCJwYXRoIjoiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvIiwiaWQiOjM2fQ==