Shifty Fox2019.05.23. 12:53

Na, röviden az AC3 Switch

Na röviden az AC3 Switch. Nagyon szubjektíven (Kicsit reflektálva a megjelent tesztekre. Is.) Persze mivel nem kicsit vagyok elfogult a történettel meg úgy kompletten az egész 3. részel kapcslatban, tesztet nem vállalnék, DE!

Nem az a diavetítés lett, amit a Directben mutogattak. K. szép a látvány, a lip sync-hez érdemben hozzányúltak, viszont nem kapta meg az új textúrákatés sajnos a gyönyörű új világításokat sem.

Az arcoknál nem is baj, hogy nem az új érkezett, mert az valami bődületesen tré lett, viszont az épületek és az állatok újrázása ezzel szemben már jobban sikerült, egy két recés élű farkasnál vagy medvénél azért szemet szúr, hogy itt a régi dolgok kacsintanak vissza.

A jobb oldali a remastered. Lehet,hogy sokkal szebb az összkép, de ezt nem az arcokat újraalkotó grafikusoknak köszönhetik

Itt ott bedöccen, de messze nem annyit mint a PS3 verzió. Nagyon nem. Boston eddig teljesen jó, a többszereplős harcoknál sincs gond. (A Saints Row 3-at lenyomja.)

Játékmenet gördülékeny, kb. a PS3 fölött és a PC alatt van. Nem remaster, csak rerelease. Plusz van motion aim, ami a vesszőparipám, csak ide pont felesleges a konzolos verzió auto célzására épül a játékmenet nem a PC-s szabad-ra.

Röviden, szuper vétel volt (innen is köszi!), 100% sync-ig meg sem állok.

A tesztekről egy pár szó, amiket láttam, olvastam. Azok, akik a korábbi tesztjeik során lehúzták, amikor anno a 3 megjelent, ismét lerántották. Magyarán aki utálni akarta utálta. A legtöbb ellenérv, hogy nem a PS4-es remastered-et adták ki. Na mondjuk ha a látványt nézzük a gumiarcokkal, a kihipózott színekkel ezt spec nem bánom. (Csak a fényeket. azok k. jók lettek a remastiban mint már mondtam :) )

Extra nem sok van, van minden DLC, meg fütyülős elcsalogatás, na meg Liberation remaszti, abba még csak belenéztem. Majd hozok egy hosszabb írást talán az egészről, ha végeztem, csak ahhoz át kell rágnom minden ellenérvet előre, mert olvastam már egy két olyat, amitől falnak mentem.

Aki szereti az AC-eket, vegye-vigye, nem fog csalódni. Önmagában is megállja a helyét és ha nem egy PS4Pro-hoz akarjuk hasonlítani, akkor pedig nem érheti sok kritika a ház elejét. Handheld módban pedig ez a definitív kiadás. :)

Handheld módban szembetűnőbbek a különbségek, kivételesen a Switch javára

tl;dr: Akinek eddig sem tetszett, ezután sem fog, akinek igen, annak igen :D Nem baxták el, de a világot sem váltották meg vele.

p34c3
Pod előttem, pod utánam

Sok éve már, hogy a napjaim jelentős része podcast hallgatással telik, azok közül is talán a videojátékokkal foglalkozóak a legkedvesebbek számomra.

1 napja
6

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

3 napja
2

axl
Tükörország peremén...

...hitem újra meglelém. (Nem kell aggódni, nem írok végig rímekben.)

3 napja
14

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

5 napja
7

liquid
We Fight For Love

Mivel vasárnap van, és nem történik semmi...

7 napja
8

Stadia HUN
Panzer Dragoon (Stadia)

A SEGA jó szokásához híven mindenre is kiadta a Panzer Dragoon Remake-jét. Jól sikerült a Stadia-port?

2021.01.11.
3

Cash Bacsi
A3 Still Alive - Teszt (iOS)

A tavalyi év igencsak jól indult, vajon így lesz ez most is?

2021.01.06.

Hwopapa
VR-vélemények 2 hónap után

Aki már régebb óta olvassa a blogom, megszokhatta, hogy rendkívüli módon tudok lelkesedni az új dolgokért / friss élményekért, amik néha hosszabb-rövidebb idő után elhalnak és ilyenkor kicsit objektívebben tudok/fogok nyilatkozni a témáról.

2021.01.05.
14

Necroman Mk2
Flash játékok 2021-től

Élet a kivégzés után, avagy az utolsó FlashFan bejegyzés

2021.01.03.
3

p34c3
A VR soha nem érhet véget

Ahogyan szemezgettem az év játéka szavazás helyezettjei között, nem túlságosan meglepve szembesültem a VR játékok szerény szereplésével, mindössze két címnek sikerült bekerülnie a legjobb harminc játék közé.

2021.01.02.
8

Warhawk
21 indie 2021-re

Nézzünk szét a radar alatt!

2021.01.02.
16

mcmacko
Készázötvenhat

MB, GB, avagy 16 év távlata egy ezres nagyságrend ugrásának szemszögéből.

2021.01.02.
8

Stadia HUN
Cthulhu Saves Christmas (Stadia)

Megérkezett a könnnyed karácsonyi JRPG Stadiára is. Teszt.

2020.12.30.
4

Necroman Mk2
2020. év dala

2020-ban ismét keresem az év dalát! Nem a legjobb zenét, nem is a személyes kedvencemet, hanem azt a slágert, amely adott esztendőben, nemzetközi szinten a legnagyobb hatást váltotta ki. Így ha azt mondom, hogy 2020. év dala, akkora válaszom:

2020.12.29.
4

vem
Retró kvíz (tuti Steam kulcs!)

Gyere játékosnak vagy nézőnek, olyan címeket nyerhetsz mint pl. a Duke Nukem: Forever a 2 DLC-vel vagy a Two Worlds: Epic Edition. December 31-én este 20.00-kor.

2020.12.26.

Idgn
SYNERGY

Sziasztok! 12 évvel ezelőtt fogant meg először a gondolat bennem, hogy készítek egy grafikus novellát. Idő közben az alap koncepció többször változott átalakult, míg végre olyan formát öltött, amivel meg vagyok elégedve. Az elmúlt 10 évben beutaztam azokat a helyszíneket, ahol a történetem játszódik és szorgalmasan fotóztam, videóztam, jegyzeteltem. Nem ezen a platformon szeretném elindítani ezt a projektet, de úgy döntöttem teszek egy próbát az új Gamer365 blogban is. Új oldalak hamarosan!

2020.12.22.
4

reptile
AMONG US - PERMANENS DISCORD

Gyertek játszani, link a posztban.

2020.12.20.
1

maktub
Destiny 2 - Beyond Light

Amikor a sötétség jelenti a fényt az alagút végén.

2020.12.20.
13

Necroman Mk2
Hijacker Jack

Gazdag. Híres. Körözött. (Részben) Magyar.

2020.12.18.
10

Warhawk
Alba: A Wildlife Adventure

Környezetvédelmi kisokos a napsütéses mediterrán szigetvilágban.

2020.12.18.
4