Necroman Mk22020.02.12. 19:58

HuniePop

Itt garantáltan több matched lesz, mint a Tinderen!

A HuniePop egy sikeres Kickstarter kampányt követően, 2015-ben megjelent randi játék. Elérhető Windows, Mac és Linux rendszerekre, az okostelefonok és a konzolok kikosarazódtak...

Magányos hősünket, aki a píszí jegyében akár nő is lehet, egy éjjel meglátogatja egy Kyu nevű szerelemtündér, és e találkozás után valóságos csajozó géppé válik. A fölszedhető 8 lány (+pár speciális, nőnemű karakter) különböző jellemmel, társadalmi háttérrel és rasszal rendelkezik, közös azonban mindegyikükben, hogy szeretik a nekik szimpatikus ajándékokat és kajákat, valamint azokat a válaszokat hallani, amit szeretnének. A velük folytatott beszélgetésekkel ún. Hunie pontokat gyűjthetünk, ám időnként tesztelik is a figyelmünket, pl. emlékszünk-e a hobbijára vagy a születésnapjára. (Tip: dumálás előtt érdemes az adatlapjukat átböngészni, mert a játék éles helyzetben ezt ügyesen megakadályozza.)

Napi egyszer randira is hívhatjuk őket (a válasz mindig igen), amire a program egy match-3 minijátékot ad be. A Bejeweledtől eltérően itt az egy sorban és oszlopban szabadon mozgathatjuk a kiválasztott elemet, időkorlát nincs, cél a megadott lépésszámból a randi sikerességéhez szükséges pontérték elérése. Amennyiben adott nővel túl vagyunk 3 szerencsés kimenetelű találkán, és ha a következő(ke)t éjszaka szervezzük meg, akkor az ottani győzelmünk után a hölgy a hálószobánkba köt ki, ahol némileg módosított játékmenettel imitáljuk a szerelmeskedést. Azonban akkor se kell aggódni, ha egy randi nem sikerül, mivel egyrészt a lányok érzelmi mutatója nem esik vissza, másfelől az itt szerzett pénzből tudjuk a fent említett ajándékokat megvenni.

A HuniePop mottója akár a "Szerezd meg hát mind!" is lehetne, ha ez nem lenne már foglalt. A játék ugyan fenn van Steamen is, azonban a cenzúrázatlan, szaftosabb jutalomképekért érdemes más helyről beszerezni.

Pro:

 • a csajok;

 • tartalmas;

 • a nehézségi ív;

 • nagyon jó szinkron;

 • a grafika és az art design;

 • logikusan felépített rendszer;

 • 2in1 játék, egymást nagyon jól kiegészítve;

 • elfogadható mértékű diverzitás és píszí;

 • fülbemászó zenék;

 • "Nice try cheater!"

 • az end-game;

 • addiktív;

Kontra:

 • pár jutalom kép;

 • szerencsefüggő is;

 • már-már túlságosan idilli;;

 • néha apróbb bugok;

Kiknek ajánlható?Úgy randi szimulátor ez, ahogyan egy CoD katona szimulátor, viszont szingli férfiaknak (meg leszbikusoknak is) kiváló móka ínséges időkre.

p34c3
Pod előttem, pod utánam

Sok éve már, hogy a napjaim jelentős része podcast hallgatással telik, azok közül is talán a videojátékokkal foglalkozóak a legkedvesebbek számomra.

1 napja
6

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

3 napja
2

axl
Tükörország peremén...

...hitem újra meglelém. (Nem kell aggódni, nem írok végig rímekben.)

3 napja
15

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

5 napja
7

liquid
We Fight For Love

Mivel vasárnap van, és nem történik semmi...

7 napja
8

Stadia HUN
Panzer Dragoon (Stadia)

A SEGA jó szokásához híven mindenre is kiadta a Panzer Dragoon Remake-jét. Jól sikerült a Stadia-port?

2021.01.11.
3

Cash Bacsi
A3 Still Alive - Teszt (iOS)

A tavalyi év igencsak jól indult, vajon így lesz ez most is?

2021.01.06.

Hwopapa
VR-vélemények 2 hónap után

Aki már régebb óta olvassa a blogom, megszokhatta, hogy rendkívüli módon tudok lelkesedni az új dolgokért / friss élményekért, amik néha hosszabb-rövidebb idő után elhalnak és ilyenkor kicsit objektívebben tudok/fogok nyilatkozni a témáról.

2021.01.05.
14

Necroman Mk2
Flash játékok 2021-től

Élet a kivégzés után, avagy az utolsó FlashFan bejegyzés

2021.01.03.
3

p34c3
A VR soha nem érhet véget

Ahogyan szemezgettem az év játéka szavazás helyezettjei között, nem túlságosan meglepve szembesültem a VR játékok szerény szereplésével, mindössze két címnek sikerült bekerülnie a legjobb harminc játék közé.

2021.01.02.
8

Warhawk
21 indie 2021-re

Nézzünk szét a radar alatt!

2021.01.02.
16

mcmacko
Készázötvenhat

MB, GB, avagy 16 év távlata egy ezres nagyságrend ugrásának szemszögéből.

2021.01.02.
8

Stadia HUN
Cthulhu Saves Christmas (Stadia)

Megérkezett a könnnyed karácsonyi JRPG Stadiára is. Teszt.

2020.12.30.
4

Necroman Mk2
2020. év dala

2020-ban ismét keresem az év dalát! Nem a legjobb zenét, nem is a személyes kedvencemet, hanem azt a slágert, amely adott esztendőben, nemzetközi szinten a legnagyobb hatást váltotta ki. Így ha azt mondom, hogy 2020. év dala, akkora válaszom:

2020.12.29.
4

vem
Retró kvíz (tuti Steam kulcs!)

Gyere játékosnak vagy nézőnek, olyan címeket nyerhetsz mint pl. a Duke Nukem: Forever a 2 DLC-vel vagy a Two Worlds: Epic Edition. December 31-én este 20.00-kor.

2020.12.26.

Idgn
SYNERGY

Sziasztok! 12 évvel ezelőtt fogant meg először a gondolat bennem, hogy készítek egy grafikus novellát. Idő közben az alap koncepció többször változott átalakult, míg végre olyan formát öltött, amivel meg vagyok elégedve. Az elmúlt 10 évben beutaztam azokat a helyszíneket, ahol a történetem játszódik és szorgalmasan fotóztam, videóztam, jegyzeteltem. Nem ezen a platformon szeretném elindítani ezt a projektet, de úgy döntöttem teszek egy próbát az új Gamer365 blogban is. Új oldalak hamarosan!

2020.12.22.
4

reptile
AMONG US - PERMANENS DISCORD

Gyertek játszani, link a posztban.

2020.12.20.
1

maktub
Destiny 2 - Beyond Light

Amikor a sötétség jelenti a fényt az alagút végén.

2020.12.20.
13

Necroman Mk2
Hijacker Jack

Gazdag. Híres. Körözött. (Részben) Magyar.

2020.12.18.
10

Warhawk
Alba: A Wildlife Adventure

Környezetvédelmi kisokos a napsütéses mediterrán szigetvilágban.

2020.12.18.
4