Gamer365 Patreon - hívj meg minket egy kávéra!

mcmackoGéczy Attila2021.03.27. 18:00

Ugyan a Gamer365 szellemisége még mindig a régi, de a világ, az online piac is halad előre. Külön írást igényelne, hogy bemutassuk a forrásaink feltárásának és kialakításának folyamatát, ahogy az online marketing, a hirdetési piac és a tartalomszolgáltatás, mint ipar alakult és most is folyamatosan változik.

Mi is újulunk, megújulunk, viszont nem szeretnénk feltétlenül követni az összes aktuális trendet; 2006-ban elköteleztük magunkat a minőségi és egyedi hangvételű tartalom szolgáltatása mellett és ezen továbbra sem szeretnénk változtatni! Hogy a Gamer365 színvonalát biztosan tartani tudjuk, most úgy látjuk, hogy szükségünk van a Te hozzájárulásodra is! Hogy egy kávéra hívsz minket, vagy Robotmajmot kényeztetnéd egy kis extra olajozással, az már csak rajtad múlik!

Mire használjuk a támogatásotokat?

A Gamer365 kiadójaként működő cég (365 Media Kft.) fenntartása bizony költségekkel jár. A Gamer365 technikai fenntartása - folyamatos fejlesztés, szerverhosting - szintén büdzsét igényel.

De a legfontosabb nyilván a tartalom. Az a tartalom amire továbbra is igazán büszkék vagyunk. Az egykoron fiatal, lelkes csapatunk az elmúlt 15 évben bizony veletek együtt nőtt fel. Még mindig lelkesek vagyunk, de most már korosabb, érettebb és profibb csajok és srácok írják, szerkesztik a Gamer365-öt, akik erre továbbra sem munkaként, hanem napi kikapcsolódásként, hobbiként tekintenek. A közös hobbink amúgy is költséges (ezt nyilván ti is tudjátok), ezért az oldal fenntartása és fejlesztése önerőből nem feltétlen megy a fentebb vázolt piaci változások miatt is. Ezért, ha a tartalom készítés finanszírozásába a Gamer365 olvasói is be tudnak szállni, akkor megpróbálhatjuk mindig modern technikával hozni azt a stílust és tartalmat, amit elvártok tőlünk, a mára elhatalmasodó bulvár bullshit nélkül, a lényegre, az érdekes és értékes játékokra koncentrálva!

Milyen lehetőségeitek vannak támogatni minket?

Boot kávé Hívj meg minket egy kávéra, indíts be egy hírezőt, vagy egy álmos cikkírót, vagy csak szimplán dobd fel a monitor előtt töltött perceinket egy koffeinnel töltött stim-packkal!

Robotmajom olajozás Legyen jó napja a robotmajomnak is. Köszönjük a hozzájárulásod szerverünk üzemeltetéséhez!

Niche gaming A Gamer365 általános működéséhez egy komolyabb összeggel járulsz hozzá, ezzel is segítesz minket, hogy az egyedi hangvételű anyagokat, és a válogatott, gondozott tartalmat sokáig tudjuk nektek szolgáltatni.

Mi jár ezért cserébe?

Köszönet! Bazi nagy köszönet, és egy oldal, ami fenntarthatóan sokáig működhet! Egy klubélmény, ahova mindenki szívesen jár vissza. Már dolgozunk azon is, hogy ezen felül is adjunk nektek valamit; ez viszont további szervezést (sok szervezést) és fejlesztést igényel részünkről.

A Patreon oldalt elérheted ITT, vagy a képre kattintva!

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

Érdekel a TimeSplitters 2 modern konzolokon?

A mai naptól megpróbálhatod végigjátszani - "csak" a Homefront: The Revolution kell hozzá!

2 órája

Optimus Prime feláll, a szájak tátva maradnak

A Hasbro következő nagy dobása megdobbantotta a geek szívünket.

6 órája
9

A Resident Evil Village térképétől te is lehidalsz

Mesebeli ábrázolásban éled fel a Falu és környéke a Resident Evil VIII legutóbbi screenshotján!

6 órája
2

Epic Games Store: információ-morzsák

Hány regisztrált és aktív felhasználója van? Hol érhető el? Mennyi játék található meg rajta. Na és a lényeg: mennyire nyereséges mindez?

8 órája
7

Sonic Colors Remastered?

Szivárogni kezdett a kék sündisznó bő tíz évvel ezelőtti kalandjának felújítása. Te még emlékszel arra, amikor először láttál wispet?

8 órája
4

A PlayStation csak a blockbuster címekről szól?

The Last of Us Remake készül? Soha nem lesz Days Gone 2? Jason Schreier újabb érdekes írással jelentkezett a Sony belsős stúdióinak mélyéről.

23 órája
30

Super Meat Boy Forever: a második kör

Egy bő évtized után éledt fel a húsfiú tavaly év végén. Most viszont visszatér oda, ahonnan elindult. Érkezik a PlayStation és Xbox változat.

24 órája

Say No! More

Egy igen érdekes kombinációt szállít a Studio Fizbin, Lux Games és a Thunderful triója. A Say No! More-hoz hasonlót garantáltan nem láttál még. Hogy kerül a Virtua Cop és Maurice Moss egy asztalra? így!

1 napja

Apex Legends: játékos háború, háborús játékok

Jövő héten új eventtel köszön be Mad Maggie és 5 új játékmódot is hoz magával.

1 napja

Wonder Boy: Asha in Monster World bemutató

Szűk két perces bepillantás a szörnyek harmadik dimenzióba átemelt világába. Érkezik az 1994-es epizód felújítása.

1 napja

NEO: The World Ends with You megjelenés

Tizennégy év után visszatér a Kaszás játéka Tokió utcáira egy új csapattal. Immár három dimenzióban, három platformon.

1 napja

The Fermi Paradox: narratív sci-fi stratégia PC-re

Egy fő kérdés foglalkoztja az univerzumot: hol a fenében van mindenki?

1 napja
1

Hupikék Törpikék: négy Smurfs játék készül

Hókuszpók hurkatöltőjében négy cím is be van tárazva - ebből az első még idén érkezhet.

1 napja
5

Hot Wheels Unleashed: gameplay bemutató

Bő félórás élő műsorral készült az olasz stúdió a játék gameplay leleplezésére. Információ-cunami és kellő mennyiségű gameplay érkezett!

1 napja
3

Szeptemberre csúszik a Deathloop

Még egy picit várni kell az időhurkos bérgyilkolásra.

2 napja
5

No More Heroes III: felzárkóztatás

Véget ért a No More Broadcasting 5.1 GHm műsora, hosszabb múltidézést és egy maréknyi új jelentet is kaptunk.

2 napja

Outriders

A People Can Fly csapata is kipróbálja magát a looter-shooterek műfajában, a szolgáltatás alapú modell helyett azonban egy komplett csomagot kínálva. Csatlakoztunk a pionírokhoz, hogy meglássuk, Enoch veszélyes világa vajon kincset tartogat-e.

2 napja
19

Call of the Sea: PlayStation megjelenés?

Gyanús mottóval és képrészlettel incselkedik a spanyol fejlesztőcsapat. Hamarosan lejárna az Xbox exkluzivitás?

2 napja

Resident Evil Showcase: újabb műsor!

Egy hét múlva újabb adással jelentkeznek. Friss trailer, gameplay videó és talán egyéb meglepetések várnak.

2 napja
9

Abandoned: bejelentés

PlayStation 5 exkluzív túlélő lövölde készül egy norvég stúdióban. A cél a realizmus hajszolása minden területen.

2 napja
17