Kenny2007.04.17. 01:56

Snatcher 2??

A 1988- as, Hideo Kojima szuper produkció, azaz a Snatcher folytatása a horizonton?

A 1988- as, Hideo Kojima szuper produkció, azaz a Snatcher (Click!) folytatása a horizonton? Meglehet! Sajna mi nem ismerhettük meg Gillian Seed és az őt követő Metal Gear Mk. II robot kalandját (őt látjuk viszont Snake mellett, a Metal Gear Solid 4 trailerében, és valószínűleg végig segít majd nekünk is a teljes játékban is.) de talán a folytatás Európát is eléri. Goichi Suda (killer7, No More Heroes) és Hideo Kojima (Snatcher, MGS széria, Policenauts (Meryl itt is szerepelt, valamint a PS1 es Solid részben, a Konami logonál, a Policenauts befejezésénél (End of the Dark) hallható muzsika duruzsol fülünkbe pár másodpercig (tü tü tü tütütü :D), valamint ez Otacon kedvence, ennek bejátszása illetve ennek posztere látható a falon (GC- s verzióban Zone of the Enders- re cserélték))) közös játéka ugyanis, fejlesztés alatt áll, pediglen a pletykák szerint--- dobpergés… Wii- re, és a titokzatos Project S néven. Valószínűleg hogy ez lesz, mert most Kojima nagyon erőlteti a Snatcher utalásokat az MGS4- ben, erre rengeteg példa itt: Click!Snatcher=>MGS4 párhuzam (az említett robot, de itt van Otakon asztaláról ez a szöveg: Search the House! 家を捜せ, és a Neo Kobe City jele) valamint Suda is nagy Snatcher rajongó, és a cím is utalás erre. Majd meglátjuk mi is lesz valójában. Info a játékról: Click!: Project 'S'

Írtam 2 hónapja… Ma tovább ment a latolgatás:

Ha minden igaz, lassan nyomozó irodát nyithatok, mert van benne valami, hogy lesz Snatcher 2, és lehet hogy igaz, hogy Wii- re. Szal nem csak én gondolom ezt már és a mai riport is erre vél következtetni! A részletekért: Click! és a riport maga itt Click!

Érdekes mondat hangzik el itt: Mikami's first encounter with Kojima's work was Metal Gear Solid -- however, he personally likes Snatcher more. Kojima and Suda 51 both reacted, "Ah yes, Snatcher," alluding to something. "Oh, should we announce it here?" "Maybe later, during Hidechan Radio?" (The show later lead to the live recording of Hidechan Radio by Kojima Productions). Szal tuti a podcastjében fény derűl mindenre!!

Hideo Kojima + Suda51= Snatcher2, mi lenne ebből bazz! A másik ok, hogy Wii a platform, az irányításban keresendő: Régen egy digitális comic volt, te csak feladatokat választottál, mint beszélgetés, nézelődés, lépés, vizsgálódás, használni Metal Gear- t. A másik, amit művelhettünk ezen kívül, az a lövöldözős rész! Ehhez egy light gun állt rendelkezésünkre! Nem volt nehéz a feladat, kis mozgásszabadsággal megáldva, előbb kinyírni az ellent, mint ők végeznek veled. Nagyon hangulatosra volt ez megcsinálva. Nos erre TŐKÉLETES lenne a Wiimote! Kojima megígérte, az IGN- en, hogy kövi játéka, szeretné, ha Wii- re jönne, szal lassan összeáll a mozaik…

Egy értékelés a Snatcher- ről, benne minden, amit a történetről, játékmenetről, és magáról a játékról tudni kell, és tudni érdemes!: Click!

Szal bizakodjunk, mert a Metal Gear- en kívül, egy újabb legenda születne újjá, és ezzel a két zsenivel karöltött produkcióval, mi járnánk a legjobban, ha igaz lenne! Nagy rá a sansz!

Necroman Mk2
Mutropolis

A lelet azonosítása: old school kalandjáték a XXI. századból

1 napja
1

Cash Bacsi
Forge of Empires - Teszt (iOS)

Annyit és olyan régóta jött az arcunkba a reklám, hogy most már ki kellett próbáljuk!

2 napja

p34c3
Drága hobbi a videojáték?

- Tényleg léteznek olyan emberek, akik eredeti, dobozos játékokat vesznek? Akik megengedhetik maguknak ezt a méregdrága úri huncutságot? Gondoltam magamban, miközben vágyakozó pillantásokkal néztem a kirakat túloldalán díszelgő protoss csábító sárga szemeibe.

3 napja
24

pendrivedealer
Stardew Valley és aniMonológ!

Sziasztok! A mai bejegyzés egyik jelmondata, hogy online kertészkedni igenis jó!

8 napja

elvis
Monza Action (GT Sport)

Volt pár izgalmas verseny a hétvégén, de ezt az akciót ki kellett emeljem!

9 napja
6

Stadia HUN
Cyberpunk 2077 (Stadia)

Good morning, Night City! Megérkezett a Stadia legjobb játéka?

2021.02.20.
5

vem
Retro PC #12: HD 6450 vs 9600 GT

Mire képes egy gép, ami olcsóbb mint egy AAA játék? És vajon hogy teljesít a 9600 GT a HD 6450 ellen? Mennyit dob ez a konfigon? Nézd meg a videót és kiderül!

2021.02.16.
2

Necroman Mk2
HuniePop 2: Double Date

NYERTESSEL FRISSÍTVE! Szeretnéd megmenteni a világot, miközben a két nős randi és a hármas szex mesterévé válsz? (18+)

2021.02.14.
35

Stadia HUN
Baljós árnyak

A Stadia jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátások

2021.02.12.
19

Stadia HUN
Reigns (Stadia)

Király király-szimulátor, tinder-stílusban.

2021.02.09.

CHASE
Az Évtized filmjei - 10-6.

Az utolsó előtti etap következik.

2021.02.07.
8

Necroman Mk2
Strike Suit Zero

Ace Combat az űr hidegében

2021.02.02.
1

CHASE
A kétezres évek legjobb filmjei

Úgy gondoltam, az Évtized filmjei felsorolás - természetesen soha el nem készülő - finisébe érve, fokozva a várakozásokat és az elvárásokat kiblogolom, hogy sztem mik voltak a 2000-es évek ugyanezen mérföldkövei.

2021.02.02.
19

elvis
TimeCop1983

Synthwave/electro gyöngyszem! Füleljétek, hallgassátok!

2021.02.02.
4

Cash Bacsi
Giblins - Teszt (iOS)

Az ötlet nem eredeti, de a játék nagyon!

2021.02.01.
3

carville
A Gamestop részvények bohócai

Hosszú és szakszerű(bb) ellenvélemény a címlapi cikkel kapcsolatban.

2021.01.31.
16

p34c3
Pod előttem, pod utánam

Sok éve már, hogy a napjaim jelentős része podcast hallgatással telik, azok közül is talán a videojátékokkal foglalkozóak a legkedvesebbek számomra.

2021.01.23.
17

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

2021.01.21.
2

axl
Tükörország peremén...

...hitem újra meglelém.

2021.01.21.
15

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

2021.01.19.
7