Joo T2008.06.12. 11:08

Nos, újra itt...

Hát igen, egy kicsit eltűntem, és bár szívesen mondanám, hogy nem értem rá, meg annyi dolgom volt, hogy... de hát ez nem igaz. Az igazság az, hogy lusta disznó vagyok, bár az is igaz, hogy azért történt egy, s más az elmúlt pár napban.

Hát akkor kezdeném ott, hogy múlt 7végén volt megtartva Aky valamint Zsolt szülinapja, ami annyira jól sikeredett, hogy mindjárt két napos lett. Szombaton volt a kemény party, vagyis akkor volt az igazi buli, de sajnos én nem tudtam teljes mértékben élvezni, hiszen másnap 7re mentem dolgozni. Másnap viszont egy lightos folytatás következett. Lementünk a tengerpartra, hisz gyönyörű időnk volt. Vittünk labdát, hogy rugdaljunk egy kicsit, meg csak úgy elvoltunk ott. Mitán visszajöttünk, elkezdődött a kerti móka. Egy kis grillezés egy-két sör, stb. Ekkor már csak a mag maradt meg a bandából, de így is nagyon jól éreztem magam.

Aztán fejlemény még, hogy Zsolt két haverja is kijött dolgozni. Mind a ketten szakácsok. Hát nem tudom, hogy milyen szakács munkaerő van itt, de hogy mind a ketten két 7en belül dolgoztak, az is biztos. És nem is kapnak rosszul, sőt. Szóval aki szakács, és ki akar jönni, akkor annak azt üzenem, hogy csak bátran.

Mondjuk tény, hogy az egyik srác jól beszél angolul, mert két évet dolgozott skóciában. Ha meg ott megértette magát, akkor mindenhol megért mindent. Nem tudom ki hallott már skótot, de szerintem borzasztóak.

A másik srác meg mesterszakács. Ha jól tudom, akkor világbajnok második, meg ilyenek. Neki egy kicsit neccesebb volt a dolgo, mert bár iszonyatos tapasztalatai vannak a konyhán, de angolul nem beszél túl jól egyenlőre. De simán felvették őt is, és elmondása szerint, a konyha már az ő terepe, szóval ott már simán elboldogul. Szóval azt hiszem érthető mért nem írtam mostanában. Mindig Áky-éknál lógok, hátha főznek valami fincsit a srácok. És hát valjuk ba, főznek. :D

A másik meg, hogy elkezdődött a foci EB ugyebár, szóval a tv előtt lógok állandóan miatta. Egyszerűen muszály nézni. :D

A héten kaptam egy jó hírt is, ugyanis úgy néz ki elköltözik a belga srác az albiból. Ez önmagában persze még nem jó hír, az azonban igen, hogy megkapom a srác szobáját. Tudni illik a szoba kb. másfélszer, ha nem kétszer akkora, és csak 40 vagy 50 euróval kerül többe. Hát mondom ez szuper. Már alig várom, hogy berendezhessen az új szobámat. :D

Hát kb. ennyi történt velem mostanában. Sziasztok.

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

1 napja
1

axl
Tükörország peremén...

...hitem újra meglelém.

1 napja
4

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

3 napja
7

liquid
We Fight For Love

Mivel vasárnap van, és nem történik semmi...

5 napja
6

Stadia HUN
Panzer Dragoon (Stadia)

A SEGA jó szokásához híven mindenre is kiadta a Panzer Dragoon Remake-jét. Jól sikerült a Stadia-port?

2021.01.11.
3

Cash Bacsi
A3 Still Alive - Teszt (iOS)

A tavalyi év igencsak jól indult, vajon így lesz ez most is?

2021.01.06.

Hwopapa
VR-vélemények 2 hónap után

Aki már régebb óta olvassa a blogom, megszokhatta, hogy rendkívüli módon tudok lelkesedni az új dolgokért / friss élményekért, amik néha hosszabb-rövidebb idő után elhalnak és ilyenkor kicsit objektívebben tudok/fogok nyilatkozni a témáról.

2021.01.05.
12

Necroman Mk2
Flash játékok 2021-től

Élet a kivégzés után, avagy az utolsó FlashFan bejegyzés

2021.01.03.
3

p34c3
A VR soha nem érhet véget

Ahogyan szemezgettem az év játéka szavazás helyezettjei között, nem túlságosan meglepve szembesültem a VR játékok szerény szereplésével, mindössze két címnek sikerült bekerülnie a legjobb harminc játék közé.

2021.01.02.
8

Warhawk
21 indie 2021-re

Nézzünk szét a radar alatt!

2021.01.02.
16

mcmacko
Készázötvenhat

MB, GB, avagy 16 év távlata egy ezres nagyságrend ugrásának szemszögéből.

2021.01.02.
8

Stadia HUN
Cthulhu Saves Christmas (Stadia)

Megérkezett a könnnyed karácsonyi JRPG Stadiára is. Teszt.

2020.12.30.
4

Necroman Mk2
2020. év dala

2020-ban ismét keresem az év dalát! Nem a legjobb zenét, nem is a személyes kedvencemet, hanem azt a slágert, amely adott esztendőben, nemzetközi szinten a legnagyobb hatást váltotta ki. Így ha azt mondom, hogy 2020. év dala, akkora válaszom:

2020.12.29.
4

vem
Retró kvíz (tuti Steam kulcs!)

Gyere játékosnak vagy nézőnek, olyan címeket nyerhetsz mint pl. a Duke Nukem: Forever a 2 DLC-vel vagy a Two Worlds: Epic Edition. December 31-én este 20.00-kor.

2020.12.26.

Idgn
SYNERGY

Sziasztok! 12 évvel ezelőtt fogant meg először a gondolat bennem, hogy készítek egy grafikus novellát. Idő közben az alap koncepció többször változott átalakult, míg végre olyan formát öltött, amivel meg vagyok elégedve. Az elmúlt 10 évben beutaztam azokat a helyszíneket, ahol a történetem játszódik és szorgalmasan fotóztam, videóztam, jegyzeteltem. Nem ezen a platformon szeretném elindítani ezt a projektet, de úgy döntöttem teszek egy próbát az új Gamer365 blogban is. Új oldalak hamarosan!

2020.12.22.
4

reptile
AMONG US - PERMANENS DISCORD

Gyertek játszani, link a posztban.

2020.12.20.
1

maktub
Destiny 2 - Beyond Light

Amikor a sötétség jelenti a fényt az alagút végén.

2020.12.20.
13

Necroman Mk2
Hijacker Jack

Gazdag. Híres. Körözött. (Részben) Magyar.

2020.12.18.
10

Warhawk
Alba: A Wildlife Adventure

Környezetvédelmi kisokos a napsütéses mediterrán szigetvilágban.

2020.12.18.
4

Stadia HUN
Stadia bemutató

Már Magyarországon is elérhető a Google Stadia szolgáltatása. Mivel egy teljesen újfajta gaming platformról van szó, sok minden magyarázatra szorulhat. Rövid bemutató arról, hogy mit tud a Stadia, és mit várhatunk tőle a közeljövőben.

2020.12.18.
15