Spaceghost2008.06.27. 02:05

Dragonball Z: Burst Limit

Gondoltam írok egy kissebb tesztet a játékról:

Dragonball világ.. úgy érzem senkinek sem kell bemutatni (akinek mégis az musthave pótolja :P ) Új konzolok, új generáció, új Dragonball? Mindjárt kiderül. Ahogy elindul a játék kapunk is rögtön egy szép animációt ahol Songokut és barátait csodálhatjuk meg immár HD felbontásban és persze gyönyörü grafikával. Cell shading technologia még mindig beleillik ebbe a világba, szinte tökéletesen visszadja az Anime színvilágát és persze hangulatát is. A karakter mozgások is sokkal gördülékenyebbek mint az elődökben. Tehát a grafikát tekintve nem lehet panaszunk. Ahogy belépek a menübe rögtön felsorakoztatja a pontokat. Van itt story mode, versus, gyakorlás, és kiképzés (meg persze opciók ahol a szokásost lehet beállítani).

Story mode:

Egész jó megvalósítása van, bár én igazából keveslem azt, hogy csak a Cell Saga-ig van. Arról nem beszélve ami számomra negatívum, hogy kevés a karakter és nagyon rövid a story mode. Blu-ray korát éljük PS3-mon és ennyi az egész? Már a PS2-es Budokai 3 többet nyújtott ennél. Sokkal több technika és korlátoltan ugyan, de bejárható volt a világ. Itt meg kis képkockák mutatják, hogy mi lesz a következő ellenfél. Jön egy rövid bevezető és bumm bele. Na, viszont innen kicsit megenyhültem mert azért a harcok nagyon ott vannak. Menet közben megnyithatunk úgynevezett "dramascene"-eket ami azt jelenti, hogy megnyit különböző történéseket a harc hevében. Általába ilyenkor valami power up-ot is kapunk. A nagyobb csaták után, viszont mindig van egy hosszabb bejátszás. Ebben ami zavart, hogy rengetegszer ismétlődött harc előtt és után ugyanaz a bejátszás. A hangok jók és külön dícséret, hogy belekerült a japán szinkron is az eurpópai változatba.

Versus mode:

Szokásos 1 vs 2, 1 vs CPU, CPU vs CPU és az újítás ami eddig nem volt az Online mod. Ki ne akarná elkenni mindenféle japcsinak a száját egy Dragonball-ban? :D Szerintem nagyon élvezetes az online mode. Minden egyes meccs után kapunk pontokat és így juthatunk feljebb a ranglétrán ( F-Z-ig ). Úgy érzem, viszont, hogy az Online tartalom is lehetett volna kicsit több. Hiányolom a Tournament módot ami igazából a sorozat egyik alapja volt. Sajnos tapasztaltam, hogy hajlamosak a csalásra és mielőtt megkapnám a pontokat megszüntetik a kapcsolatot így a pontok is elvesznek.... Én ezt bunkóságnak tartom. A másik ami zavart, hogy laggolt. Ha valakinek rossz internetkapcsolata van akkor gyakorlatilag játszhatatlan, de ha sikerül normális társat találni akkor igazi élmény :)

Összegzésként a negatívumai ellenére, nekem megérte a játék valószinüleg sok online móka lesz vele. Esetleg egy javítást adhatnak majd hozzá ahol kiszürik az ilyen laggos dolgokat. Várom a következő részt ami reményeim szerint, nagyobb, jobb, több és szebb lesz.

88%-ra értékelem a játékot.

Necroman Mk2
Mutropolis

A lelet azonosítása: old school kalandjáték a XXI. századból

1 napja
1

Cash Bacsi
Forge of Empires - Teszt (iOS)

Annyit és olyan régóta jött az arcunkba a reklám, hogy most már ki kellett próbáljuk!

2 napja

p34c3
Drága hobbi a videojáték?

- Tényleg léteznek olyan emberek, akik eredeti, dobozos játékokat vesznek? Akik megengedhetik maguknak ezt a méregdrága úri huncutságot? Gondoltam magamban, miközben vágyakozó pillantásokkal néztem a kirakat túloldalán díszelgő protoss csábító sárga szemeibe.

3 napja
24

pendrivedealer
Stardew Valley és aniMonológ!

Sziasztok! A mai bejegyzés egyik jelmondata, hogy online kertészkedni igenis jó!

8 napja

elvis
Monza Action (GT Sport)

Volt pár izgalmas verseny a hétvégén, de ezt az akciót ki kellett emeljem!

9 napja
6

Stadia HUN
Cyberpunk 2077 (Stadia)

Good morning, Night City! Megérkezett a Stadia legjobb játéka?

2021.02.20.
5

vem
Retro PC #12: HD 6450 vs 9600 GT

Mire képes egy gép, ami olcsóbb mint egy AAA játék? És vajon hogy teljesít a 9600 GT a HD 6450 ellen? Mennyit dob ez a konfigon? Nézd meg a videót és kiderül!

2021.02.16.
2

Necroman Mk2
HuniePop 2: Double Date

NYERTESSEL FRISSÍTVE! Szeretnéd megmenteni a világot, miközben a két nős randi és a hármas szex mesterévé válsz? (18+)

2021.02.14.
35

Stadia HUN
Baljós árnyak

A Stadia jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátások

2021.02.12.
19

Stadia HUN
Reigns (Stadia)

Király király-szimulátor, tinder-stílusban.

2021.02.09.

CHASE
Az Évtized filmjei - 10-6.

Az utolsó előtti etap következik.

2021.02.07.
8

Necroman Mk2
Strike Suit Zero

Ace Combat az űr hidegében

2021.02.02.
1

CHASE
A kétezres évek legjobb filmjei

Úgy gondoltam, az Évtized filmjei felsorolás - természetesen soha el nem készülő - finisébe érve, fokozva a várakozásokat és az elvárásokat kiblogolom, hogy sztem mik voltak a 2000-es évek ugyanezen mérföldkövei.

2021.02.02.
19

elvis
TimeCop1983

Synthwave/electro gyöngyszem! Füleljétek, hallgassátok!

2021.02.02.
4

Cash Bacsi
Giblins - Teszt (iOS)

Az ötlet nem eredeti, de a játék nagyon!

2021.02.01.
3

carville
A Gamestop részvények bohócai

Hosszú és szakszerű(bb) ellenvélemény a címlapi cikkel kapcsolatban.

2021.01.31.
16

p34c3
Pod előttem, pod utánam

Sok éve már, hogy a napjaim jelentős része podcast hallgatással telik, azok közül is talán a videojátékokkal foglalkozóak a legkedvesebbek számomra.

2021.01.23.
17

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

2021.01.21.
2

axl
Tükörország peremén...

...hitem újra meglelém.

2021.01.21.
15

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

2021.01.19.
7