Joo T2008.09.18. 12:11

A nagy visszatérés, avagy csak újra elkezdek blogolni

Nos hát igencsak kihagytam pár hónapot. Egyrészt nem nagyon volt mit írnom, hisz csak ment a meló azt kész. Aztán csak elkezdtek történni a dolgok, akkor meg azért nem volt időm semmire. De aztán voltam otthon is, és jól le lettem baszva, hogy mért nem írom a blogot, ami úgyszólván jól esett, hisz nem is gondoltam hogy vannak állandó olvasóim. ( Tisztelet annak a pár kommentáló kivételnek )

Szóval most visszatértem. Az az igazság, hogy talán van is miről írnom, hisz voltam otthon, voltam nyaralni, tesóm volt az olimpián, így az ő tapasztalatait is meg tudom osztani, itt kint a melóhelyen is történtek változások, sajnos nem pozitív irányban, valamint neki álltam melót keresni. Ez talán előrevetíti, hogy akár több bejegyzésrevalót is sikerül majd összehoznom.

Hol is hagytam abba a múltkor. Ja igen, hogy egy másik szobába költözök. Hu, hát az nem most volt. Szóval igen, a srác elment, és megkaptam a szobáját. Egy frankón kétszemélyes szoba, dupla ággyal. Mi tagadás, szeretem. Sikerült már venni egy két cuccot is bele, csak hogy egy kicsit otthonosabb legyen, na de nem is a szobámról akarok írni, hanem ami a költözés után történt. Ugyanis nekiálltunk albitársat keresni. Sajnos nem nagyon értettük, hogy mért, de nem nagyon akartak jelentkezni az emberek. Pedig aztán jött a nyár, ilyenkor ha mások nem is, de a diákok elkezdenek ugyebár kitódulni, de hát ők sem jöttek. Persze volt pár érdeklődő, de az egyik rosszabb volt mint a másik. Na de mindegy is, végül is letettük a voksunk egy lengyel srác mellett. Igaz angolból nem állt túl jól, de csöndesnek tűnt. Hétfőn beköltözött, és hát tényleg csendes volt, mert következő hét hétfőig nem is láttuk. Már arról beszélgettünk, hogy akkor most ő ide költözött vagy sem. Na de akkor az a bizonyos következő heti hétfő.

A srác hazaérkezett hajnalban, totál részegen. Én fel is ébredtem valami ajtócsapkodásra, de azt hittem csak a huzat csapta be, szóval aludtam is tovább. Azonban az albitársam nem járt ilyen jól. Ugyanis a srác sikeresen berontott, vagy inkább beesett hozzá. Aztán Alberto mesélte el másnap a történteket. Szóval kizavarta a szobájából a lengyel gyereket, aki azután széthugyozta a felső szintet. Konkrétan lehugyozott a lépcsőn. És erre fel másnap mi volt a srác reakciója? "Mért, ti még sosem voltatok részegek?"

Hát a kurva annyát bassza meg. Amúgy sem szimpatizálok a lengyelekkel, most meg már egyenesen utálom őket, mert hát a munkahelyen is történtek dolgok, de ez majd egy másik bejegyzésben.

A lényeg, a lengyel gyereket "kidobtuk", ami persze megint nem igaz, mert mint kiderült éjszakás műszakban nyomta, és hát nem nagyon tudott albikat nézegetni, szóval jó fejek voltunk és maradhatott egy darabig.

Most úgy néz ki megtaláltuk a negyedik lakót egy brazil srác személyében.

Aztán ha már a lakóhelyemről kezdtem el beszélni, akkor még egy megdöbbentő hír ért a nyáron. Kiderült, hogy a spanyol gyerek, aki légikísérőként dolgozik, szóval hát ő buzi. Elkezdtem ugyanis angolul tanulgatni ittkint egy magyar tanárnénivel, aki szintén ott dolgozik, azt ő meg közölte velemi. Hát nem örültem. Bár hogy őszinte legyek, nem tűnt fel, mert nem az a fajta, aki még egy pláza cicánál is rosszabb, de hát akkor is egy buzi. Most már nem nagyon járkálok törülközőben zuhanyozni, hanem nyakig beöltözve, meg mindig csekkolom, hogy zárva van-e az ajtó. :)

Persze ez nem igaz, mármint tényleg nincs gáz a sráccal, nem is hozott eddig oda senkit, meg amúgy is állandóan repked, így nem találkozok vele sokat, szóval összességében úgy döntöttem, hogy mindenki azt csinál a seggével amit akar, amíg engem békén hagy.

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

1 napja
1

axl
Tükörország peremén...

...hitem újra meglelém.

1 napja
4

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

3 napja
7

liquid
We Fight For Love

Mivel vasárnap van, és nem történik semmi...

5 napja
6

Stadia HUN
Panzer Dragoon (Stadia)

A SEGA jó szokásához híven mindenre is kiadta a Panzer Dragoon Remake-jét. Jól sikerült a Stadia-port?

2021.01.11.
3

Cash Bacsi
A3 Still Alive - Teszt (iOS)

A tavalyi év igencsak jól indult, vajon így lesz ez most is?

2021.01.06.

Hwopapa
VR-vélemények 2 hónap után

Aki már régebb óta olvassa a blogom, megszokhatta, hogy rendkívüli módon tudok lelkesedni az új dolgokért / friss élményekért, amik néha hosszabb-rövidebb idő után elhalnak és ilyenkor kicsit objektívebben tudok/fogok nyilatkozni a témáról.

2021.01.05.
12

Necroman Mk2
Flash játékok 2021-től

Élet a kivégzés után, avagy az utolsó FlashFan bejegyzés

2021.01.03.
3

p34c3
A VR soha nem érhet véget

Ahogyan szemezgettem az év játéka szavazás helyezettjei között, nem túlságosan meglepve szembesültem a VR játékok szerény szereplésével, mindössze két címnek sikerült bekerülnie a legjobb harminc játék közé.

2021.01.02.
8

Warhawk
21 indie 2021-re

Nézzünk szét a radar alatt!

2021.01.02.
16

mcmacko
Készázötvenhat

MB, GB, avagy 16 év távlata egy ezres nagyságrend ugrásának szemszögéből.

2021.01.02.
8

Stadia HUN
Cthulhu Saves Christmas (Stadia)

Megérkezett a könnnyed karácsonyi JRPG Stadiára is. Teszt.

2020.12.30.
4

Necroman Mk2
2020. év dala

2020-ban ismét keresem az év dalát! Nem a legjobb zenét, nem is a személyes kedvencemet, hanem azt a slágert, amely adott esztendőben, nemzetközi szinten a legnagyobb hatást váltotta ki. Így ha azt mondom, hogy 2020. év dala, akkora válaszom:

2020.12.29.
4

vem
Retró kvíz (tuti Steam kulcs!)

Gyere játékosnak vagy nézőnek, olyan címeket nyerhetsz mint pl. a Duke Nukem: Forever a 2 DLC-vel vagy a Two Worlds: Epic Edition. December 31-én este 20.00-kor.

2020.12.26.

Idgn
SYNERGY

Sziasztok! 12 évvel ezelőtt fogant meg először a gondolat bennem, hogy készítek egy grafikus novellát. Idő közben az alap koncepció többször változott átalakult, míg végre olyan formát öltött, amivel meg vagyok elégedve. Az elmúlt 10 évben beutaztam azokat a helyszíneket, ahol a történetem játszódik és szorgalmasan fotóztam, videóztam, jegyzeteltem. Nem ezen a platformon szeretném elindítani ezt a projektet, de úgy döntöttem teszek egy próbát az új Gamer365 blogban is. Új oldalak hamarosan!

2020.12.22.
4

reptile
AMONG US - PERMANENS DISCORD

Gyertek játszani, link a posztban.

2020.12.20.
1

maktub
Destiny 2 - Beyond Light

Amikor a sötétség jelenti a fényt az alagút végén.

2020.12.20.
13

Necroman Mk2
Hijacker Jack

Gazdag. Híres. Körözött. (Részben) Magyar.

2020.12.18.
10

Warhawk
Alba: A Wildlife Adventure

Környezetvédelmi kisokos a napsütéses mediterrán szigetvilágban.

2020.12.18.
4

Stadia HUN
Stadia bemutató

Már Magyarországon is elérhető a Google Stadia szolgáltatása. Mivel egy teljesen újfajta gaming platformról van szó, sok minden magyarázatra szorulhat. Rövid bemutató arról, hogy mit tud a Stadia, és mit várhatunk tőle a közeljövőben.

2020.12.18.
15