Joo T2008.10.01. 16:46

Akkor egy heti összefoglaló

Hát történt ez-az a héten, többek között nekiálltam melót keresni, volt egy kis 7végi összeröffenés, valamint a mostani melóhelyemmel is még mindig ki van a hócipőm...

Mivel is kezdjem. Talán a szülinapommal, hisz az nem is a héten volt, de még nem sikerült beszámolnom róla. Szóval igen, megint öregebb lettem egy évvel, és hát sikerült is megünnepelni rendesen. Persze nem rúgtam be annyira, mint most 7végén, de azért akadt sör rendesen. A többiek viszont megleptek egy mezzel. Mivel Chelsea rajongó vagyok, így kaptam egy idei mezt, valamint egy labdát is hozzá, nehogy már csak a tv előtt tespedjek. Mielőtt mindenki fikázni kezd, 2000 óta (Zola-Vialli féle csapat fogott meg) vagyok nagy fun, szóval ne jöjjön nekem senki azzal, hogy divat szurkoló vagyok. Itt is a mez, ahogy feszítek benne:

Valamint kaptam tortát is. Nem szeretem a krémes (főleg a vajkrémeset) sütiket, és hát a többiek erre is gondolva, megleptek gyümitortával. Nagyon cool volt. Íme:

Csak hogy valami aktuálist is említsek, elkezdtem melót keresni. Természetesen valami szakmámba vágót szeretnék, mondjuk valami web developer, PHP developer, vagy nem tudom. Kicsit lelombozott a dolog az elején, mert hát ez a harmadik hét, hogy feltöltöttem a CV-met a monster-re, és hát nem nagyon jeleztek vissza. Bár 29en megnézték az önéletrajzomat, de semmi nem volt. Azt egyszercsak felhívott egy agency. Kikérdeztek mindenféléről, majd megnyugtattak, hogy bekerültem az adatbázisukba. Hát nem tudtam akkor, hogy ennek örülni kell-e vagy sem, de mint utólag kideült, itt kint azért másként mennek a dolgok. Itt az egy jó referencia, ha az ügynökség ajánl, hisz akkor már átestél egy interjún, meg voltak veled elégedve, stb.

Na de ennyi volt, egészen mostanáig. Épp az előbb tettem le a telefonomat, ugyanis hívtak meló ügyben. Sajnos megint semmi konkrét nem volt, csak bekerültem azok közé, akik számításba kerülnek a végelszámolásnál, de ha mást nem is, egy kis tapasztalatot szereztem. Ugyanis nagyon nem szeretek telefonon beszélgetni, és hát a srác (akarom mondani férfi) jól kikérdezett. Volt minden, hogy mit csináltam eddig, hány éves tapasztalatom van, hol élek most, meddig szándékozok kint maradni, mennyi a fizetési igényem, szóval minden. Remélem hamarosan jelentkezni fog. Az sem zavarna nagyon, ha azt mondaná, hogy nem (ok, persze hogy zavarna), de hát ez a várakozás a legrosszabb. Utálom. Na mindegy, erről majd úgy is írok többet, majd ha lesz élő interjúm, stb. Gondolom ez majd jobban érdekel mindent.

Azt akkor a mostani munkahelyemről is pár szó. Természetesen semmi sem változott. A hétfő-keddem egyszerűen förtelmes volt. Tegnap például megint alkotott a managerünk, hisz én nem tudom mit csinált, de nem volt tegnap semmilyen csirkénk. Mármint meleg csirkék. A bevételünk fele szerintem csirkefilés szendvics vagy bagett. Erre nem volt, sem gujon csirke, ami majdnem hasonló, sem csirkeszárnyak, semmi. Dálutánra már hideg, darabolt csirkén se volt, sem sonak, sőt szeletelt pulykánk se maradt sok. Szóval káosz a köbön. Már nagyon húznék a rákba. Egyedül a társaságot bánom, hiszen egy-két emberrel azért elég jóba vagyok, vagyis csipázom őket, és hát ha lelépek, akkor nem biztos hogy valaha is látom őket. De ez még a jövő zenéje.

Aztán a 7végén volt egy kis szösszenet, vagyis összejövetel. Sajnos előkerült a gyümölcspálinka is, és hát nem lett jó vége. A szüleimet megkérném, hogy ne olvassák tovább, mert nem fog tetszeni. :)

Persze ez így nem igaz, mert nem történt semmi, nem hánytam be, vagy ilyesmi, egyszerűen csak elfáradtam a végére. A buli nagyon jó volt, iszogattunk dumcsiztunk, wii-ztunk. Szóval szeretném majd megismételni megint valamikor ezt a dolgot, mert haverok, barátnők mind együtt voltunk, jól éreztük magunkat, és hát mi mást kívánat még az ember?

Na és akkor mért nem akarom megismételni a végét? Ezért:

Aztán másnap sikerült megint elmenni vidékre. Bár ez túlzás, hogy vidék, Dublintól egy 10 perc autóval, főleg, hogy mi is már Dublin melleti városban vagyunk. Konkrétan a hely neve Skerries. Ez egy kis kikötő-város, vagy inkább falu? Nem is tudom, kicsinek kicsi, de annál szebb és hangulatosabb. Mindenkinek ajánlom. Cool.

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

6 órája

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

2 napja
4

liquid
We Fight For Love

Mivel vasárnap van, és nem történik semmi...

4 napja
4

Stadia HUN
Panzer Dragoon (Stadia)

A SEGA jó szokásához híven mindenre is kiadta a Panzer Dragoon Remake-jét. Jól sikerült a Stadia-port?

2021.01.11.
3

Cash Bacsi
A3 Still Alive - Teszt (iOS)

A tavalyi év igencsak jól indult, vajon így lesz ez most is?

2021.01.06.

Hwopapa
VR-vélemények 2 hónap után

Aki már régebb óta olvassa a blogom, megszokhatta, hogy rendkívüli módon tudok lelkesedni az új dolgokért / friss élményekért, amik néha hosszabb-rövidebb idő után elhalnak és ilyenkor kicsit objektívebben tudok/fogok nyilatkozni a témáról.

2021.01.05.
12

Necroman Mk2
Flash játékok 2021-től

Élet a kivégzés után, avagy az utolsó FlashFan bejegyzés

2021.01.03.
3

p34c3
A VR soha nem érhet véget

Ahogyan szemezgettem az év játéka szavazás helyezettjei között, nem túlságosan meglepve szembesültem a VR játékok szerény szereplésével, mindössze két címnek sikerült bekerülnie a legjobb harminc játék közé.

2021.01.02.
8

Warhawk
21 indie 2021-re

Nézzünk szét a radar alatt!

2021.01.02.
16

mcmacko
Készázötvenhat

MB, GB, avagy 16 év távlata egy ezres nagyságrend ugrásának szemszögéből.

2021.01.02.
8

Stadia HUN
Cthulhu Saves Christmas (Stadia)

Megérkezett a könnnyed karácsonyi JRPG Stadiára is. Teszt.

2020.12.30.
4

Necroman Mk2
2020. év dala

2020-ban ismét keresem az év dalát! Nem a legjobb zenét, nem is a személyes kedvencemet, hanem azt a slágert, amely adott esztendőben, nemzetközi szinten a legnagyobb hatást váltotta ki. Így ha azt mondom, hogy 2020. év dala, akkora válaszom:

2020.12.29.
4

vem
Retró kvíz (tuti Steam kulcs!)

Gyere játékosnak vagy nézőnek, olyan címeket nyerhetsz mint pl. a Duke Nukem: Forever a 2 DLC-vel vagy a Two Worlds: Epic Edition. December 31-én este 20.00-kor.

2020.12.26.

Idgn
SYNERGY

Sziasztok! 12 évvel ezelőtt fogant meg először a gondolat bennem, hogy készítek egy grafikus novellát. Idő közben az alap koncepció többször változott átalakult, míg végre olyan formát öltött, amivel meg vagyok elégedve. Az elmúlt 10 évben beutaztam azokat a helyszíneket, ahol a történetem játszódik és szorgalmasan fotóztam, videóztam, jegyzeteltem. Nem ezen a platformon szeretném elindítani ezt a projektet, de úgy döntöttem teszek egy próbát az új Gamer365 blogban is. Új oldalak hamarosan!

2020.12.22.
4

reptile
AMONG US - PERMANENS DISCORD

Gyertek játszani, link a posztban.

2020.12.20.
1

maktub
Destiny 2 - Beyond Light

Amikor a sötétség jelenti a fényt az alagút végén.

2020.12.20.
13

Necroman Mk2
Hijacker Jack

Gazdag. Híres. Körözött. (Részben) Magyar.

2020.12.18.
10

Warhawk
Alba: A Wildlife Adventure

Környezetvédelmi kisokos a napsütéses mediterrán szigetvilágban.

2020.12.18.
4

Stadia HUN
Stadia bemutató

Már Magyarországon is elérhető a Google Stadia szolgáltatása. Mivel egy teljesen újfajta gaming platformról van szó, sok minden magyarázatra szorulhat. Rövid bemutató arról, hogy mit tud a Stadia, és mit várhatunk tőle a közeljövőben.

2020.12.18.
15

p34c3
Jó polákok / Loot atyafiak

Hosszú várakozás után döbbenetes körülmények között jelent meg az amúgy is elég kalandos utat maga mögött tudó lengyel szerepjáték. Ennek kapcsán - meg persze a gamer 2.0 miatt is - végre belecsapok én is a lecsóba, hiszen alig 15-20 éve tervezem csak a blogolást.

2020.12.15.
14