Joo T2008.10.23. 16:45

Hosszú idő után

Na hát egy hosszabb kiesés után újra tudósítok Dublinból. Persze nincs semmi extra, ide is elért a recesszió, mint annyi nyugati országba, de szerencsére én személy szerint annyira nem érzem.

Hol is kezdjem. Talán magammal, végül is rólam szól ez a blog, vagy valami hasonló. Na meg ezen hamar túl is tudok esni, hisz nem sok minden történt velem. Az elmúlt időben azért sem jelentkeztem, mert egyszerűen nem volt időm írni. Na jó, kedvem se. Ugyanis olyan 3-4 hete 6 napozok egy héten. Mint említettem a 4 új ember már annyira nem új, hogy már ott sincs. Ez azonban most egy kisebb problémát okozott, ugyanis egyszerre ketten mentek szabira, emiatt ember hiány keletkezett, így mindenkinek több órát kell vállalnia, vagyis több órára osztottak be minket. Természetesen később megint elment valaki szabira, viszont most vele együtt egy munkatárs le is lépett, ugyanis terhes. Hát van ilyen. Szóval meló van dögivel. Jelenleg. Persze ki tudja ez megint meddig tart. Ugyanis a héten pl. felvettek egy új srácot, akinek kedden kellett volna kezdenie, erre ma 2kor jelent meg. Persze nem tudom mi volt ennek az oka, ugyanis én meg pont akkor léptem le, de majd jól kiderítem holnap. Annyit viszont már most tudok, hogy fura, és egy kicsit vicces feje van. Az írek kapásból kiröhögték. De hát nem akarok semmilyen következtetést levonni így ránézésből, szóval megvárom a tapasztalatokat, és majd megosztom veletek. Annyi biztos, hogy valamilyen szinten beszél angolul, mert hallottam, hogy valamit kommunikált Lisa-val.

Na kb. ennyi volt magamról. Most kérdezhetnétek, hogy mért nem írok semmit arról, hogy mi van a melókereséssel. De ez mindjárt ki is derül, ugyanis a gazdasági válságról szeretnék mondani, vagyis írni pár szót. Szóval természetesen ide is elért. Már itt megkérem Áky-t, hogy majd fűzzön hozzá pár szót, mert hát ő sokkal tájékozottabb ezen a téren, meg olvasgat róla, én csak azt fogom leírni, amit tapasztalok személyesen. Szóval gazdasági válság. Hát arról azért nem beszélnék hogy válság, nekem inkább pániknak tűnik. Vagyis persze hallom hogy szűnnek meg a légitársaságok sorra, meg utazási irodák, stb. De hát az emberek nem mernek költeni, mert hát válság van. Persze azért érezni, mert hát a luxus cikkek ára már biztos, hogy emelkedett. Ha jól tudom a cigi, szeszes ital, stb. Ezen kívül adóemelésről hallottam, bár ebben nem vagyok biztos, hogy tényleg-e, és hogy mennyivel. Nekem 1-2% rémlik, de ezt majd Aky korrektül megmondja. Aztán amiről sokat beszélnek, hogy a nyugdíjasoktól megvonták az ingyenes orvosi ellátást. Bár erről Aky megint többet fog tudni mondani. Mondjuk ez azért nem gyenge. Ez azért egy elég komoly lépés, hát ez azért mutatja, hogy van itt is baj. Aztán amit érezni, hogy nagyon nehéz munkát találni. Inkább csak küldik el az embereket. Nem egy helyről hallottam, hogy kirúgtak, vagy kirúgták x kollégámat. Ezért nem is csodálkozok annyira azon, hogy nem nagyon akarnak sehonnan se visszajelezni, hogy te vagy az én emberem, és most rögtön kezdened kellene. :(

Én csak abban reménykedek, hogy év végére, januárra tisztázódnak, rendeződnek a dolgok, és minden okés lesz, addig meg kibírom még a szendvicsek világában, főleg ha 6 napoznom kell, mert akkor azért a lóvé sem rossz, na meg nem nagyon van időm elkölteni se. :)

Cash Bacsi
Forge of Empires - Teszt (iOS)

Annyit és olyan régóta jött az arcunkba a reklám, hogy most már ki kellett próbáljuk!

1 napja

p34c3
Drága hobbi a videojáték?

- Tényleg léteznek olyan emberek, akik eredeti, dobozos játékokat vesznek? Akik megengedhetik maguknak ezt a méregdrága úri huncutságot? Gondoltam magamban, miközben vágyakozó pillantásokkal néztem a kirakat túloldalán díszelgő protoss csábító sárga szemeibe.

2 napja
17

pendrivedealer
Stardew Valley és aniMonológ!

Sziasztok! A mai bejegyzés egyik jelmondata, hogy online kertészkedni igenis jó!

7 napja

elvis
Monza Action (GT Sport)

Volt pár izgalmas verseny a hétvégén, de ezt az akciót ki kellett emeljem!

8 napja
5

Stadia HUN
Cyberpunk 2077 (Stadia)

Good morning, Night City! Megérkezett a Stadia legjobb játéka?

9 napja
5

vem
Retro PC #12: HD 6450 vs 9600 GT

Mire képes egy gép, ami olcsóbb mint egy AAA játék? És vajon hogy teljesít a 9600 GT a HD 6450 ellen? Mennyit dob ez a konfigon? Nézd meg a videót és kiderül!

2021.02.16.
2

Necroman Mk2
HuniePop 2: Double Date

NYERTESSEL FRISSÍTVE! Szeretnéd megmenteni a világot, miközben a két nős randi és a hármas szex mesterévé válsz? (18+)

2021.02.14.
32

Stadia HUN
Baljós árnyak

A Stadia jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátások

2021.02.12.
19

Stadia HUN
Reigns (Stadia)

Király király-szimulátor, tinder-stílusban.

2021.02.09.

CHASE
Az Évtized filmjei - 10-6.

Az utolsó előtti etap következik.

2021.02.07.
8

Necroman Mk2
Strike Suit Zero

Ace Combat az űr hidegében

2021.02.02.
1

CHASE
A kétezres évek legjobb filmjei

Úgy gondoltam, az Évtized filmjei felsorolás - természetesen soha el nem készülő - finisébe érve, fokozva a várakozásokat és az elvárásokat kiblogolom, hogy sztem mik voltak a 2000-es évek ugyanezen mérföldkövei.

2021.02.02.
19

elvis
TimeCop1983

Synthwave/electro gyöngyszem! Füleljétek, hallgassátok!

2021.02.02.
4

Cash Bacsi
Giblins - Teszt (iOS)

Az ötlet nem eredeti, de a játék nagyon!

2021.02.01.
3

carville
A Gamestop részvények bohócai

Hosszú és szakszerű(bb) ellenvélemény a címlapi cikkel kapcsolatban.

2021.01.31.
16

p34c3
Pod előttem, pod utánam

Sok éve már, hogy a napjaim jelentős része podcast hallgatással telik, azok közül is talán a videojátékokkal foglalkozóak a legkedvesebbek számomra.

2021.01.23.
17

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

2021.01.21.
2

axl
Tükörország peremén...

...hitem újra meglelém.

2021.01.21.
15

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

2021.01.19.
7

liquid
We Fight For Love

Mivel vasárnap van, és nem történik semmi...

2021.01.17.
9