Joo T2008.11.20. 21:23

Az első két hetem

Igen tudom, csak holnap jár le a két hét, de akkor is...

Hát az ígéretemet nem tudtam betartani, miszerint majd beszámolok a kinti interjúkról, hiszen összesen egyen voltam csak, de az az igazság, hogy nem is bánom a dolgot. Mindenesetre lehúztam már két hetet, szóval egy-két dolgot meg tudok osztani veletek.

Hol is kezdjem. Hát igen, a munkatársak. Tulajdonképpen a cégben 4en vagyunk. A főnök ugyebár, egy másik ír srác, egy lengyel, illetve én. A főnök jó fej, úgy néz ki, kifogtam, hisz a programozáshoz nem igen ért, mindig tőlem kérdezi, hogy mi mennyi ideig tart, szóval tulajdonképpen azt mondok amit akarok. Persze mindig többet mondok, mint amennyit igazából gondolok, hisz sosem lehet tudni milyen problémába ütközik az ember, na meg így legalább normális tesztelésre is van idő. De így is eddig minden válaszomra csak azt mondta, hogy az nagyon jó. Hát igen, nem a gyorsaságukról híresek az írek, ha belegondolok. Kicsit olyan hej, ráérünk arra még típusúak. A főnöknek van egy tesója is. Hogy melyik az idősebb, azt ne kérdezzétek, mert én először azt se vettem észre, hogy testvérek, ugyanis szerintem teljesen máshogy néznek ki. Ezek után meg nem merek tippelni sem. A testvérének meg ajtó business-e van, konkrétan mindenféle ajtókat szerez be, azt abba rózsaablakoktól a sima díszített üvegekig mindenfélét csinálnak a megrendelő íze-kedve szerint. És hát a történethez tartozik, hogy az a banda is ott dolgozik, szóval tulajdonképpen nem négyen vagyunk ott, mint az elején említettem, hanem olyan 10en, na de ők tulajdonképpen más cég, szóval ...

Na de a főnöknél tartottam. Szóval igazán kifogtam, és most nem csak a fentebb említettek miatt mondom, hanem mert többek között most hétfőn leült velem beszélgetni, hogy hogy érzem magam, milyen volt az első hetem, van-e valami problémám, valamint volt hogy már nem egyszer hozott be nekem kv-t, szóval egy kicsit fura volt nekem. Nem ilyen főnökökhöz szoktam. Ok, lehet, hogy csak az elején ilyen, de akkor is. Szerintem nem sok mindenki mondhatja el ezt magáról. Nemsokára lesz is valami karácsonyi party, majd meg is kell kérdeznem, hogy hol pontosan, mert egyszerűen nem értem amikor mondják. Az biztos, hogy valami kastély a neve, de gondolom ez valami hotel vagy pub lesz, mert hát van belőle dögivel. Például a jó kis Church (templom) kocsma, ha emlékeztek még rá. Na de ez még messze van, 3 hét.

Azt akkor a többiek. Szóval van még egy ír srác, aki a sales-es. Ő egész nap ügyfelek után kajtat, telefonál, és hát meg kell hogy mondjam jól csinálja. Egyszer-kétszer sikerült már együtt kimenni a buszmegállóhoz, és hát nem nagyon jutottam szóhoz. Be nem áll a szája. Persze neki ez kell, jó kis beszélőke.

Aztán van a lengyel gyerek, aki mint designer lett kikiáltva, bár szerintem minden, csak nem designer. Persze nem rossz, de messze van egy designertől, vagy ne agy isten egy grafikustól. Volt szerencsém már dolgozni grafikussal, és meg kell hogy mondjam egy áldás. Viszont jó fejnek tűnik lengyel létére, és hát most úgy tűnhet a szavaimból, hogy béna, ez azért nem igaz. Nem rossz, csak hát nem is jó.

Tulajdonképpen ennyi lett volna a rövid kis beköszöntőm. Ha esetleg valakit valami külön még érdekelne, akkor csak írjatok. Ha meg nem, akkor is. :)

Cash Bacsi
Forge of Empires - Teszt (iOS)

Annyit és olyan régóta jött az arcunkba a reklám, hogy most már ki kellett próbáljuk!

1 napja

p34c3
Drága hobbi a videojáték?

- Tényleg léteznek olyan emberek, akik eredeti, dobozos játékokat vesznek? Akik megengedhetik maguknak ezt a méregdrága úri huncutságot? Gondoltam magamban, miközben vágyakozó pillantásokkal néztem a kirakat túloldalán díszelgő protoss csábító sárga szemeibe.

2 napja
17

pendrivedealer
Stardew Valley és aniMonológ!

Sziasztok! A mai bejegyzés egyik jelmondata, hogy online kertészkedni igenis jó!

7 napja

elvis
Monza Action (GT Sport)

Volt pár izgalmas verseny a hétvégén, de ezt az akciót ki kellett emeljem!

8 napja
5

Stadia HUN
Cyberpunk 2077 (Stadia)

Good morning, Night City! Megérkezett a Stadia legjobb játéka?

9 napja
5

vem
Retro PC #12: HD 6450 vs 9600 GT

Mire képes egy gép, ami olcsóbb mint egy AAA játék? És vajon hogy teljesít a 9600 GT a HD 6450 ellen? Mennyit dob ez a konfigon? Nézd meg a videót és kiderül!

2021.02.16.
2

Necroman Mk2
HuniePop 2: Double Date

NYERTESSEL FRISSÍTVE! Szeretnéd megmenteni a világot, miközben a két nős randi és a hármas szex mesterévé válsz? (18+)

2021.02.14.
32

Stadia HUN
Baljós árnyak

A Stadia jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátások

2021.02.12.
19

Stadia HUN
Reigns (Stadia)

Király király-szimulátor, tinder-stílusban.

2021.02.09.

CHASE
Az Évtized filmjei - 10-6.

Az utolsó előtti etap következik.

2021.02.07.
8

Necroman Mk2
Strike Suit Zero

Ace Combat az űr hidegében

2021.02.02.
1

CHASE
A kétezres évek legjobb filmjei

Úgy gondoltam, az Évtized filmjei felsorolás - természetesen soha el nem készülő - finisébe érve, fokozva a várakozásokat és az elvárásokat kiblogolom, hogy sztem mik voltak a 2000-es évek ugyanezen mérföldkövei.

2021.02.02.
19

elvis
TimeCop1983

Synthwave/electro gyöngyszem! Füleljétek, hallgassátok!

2021.02.02.
4

Cash Bacsi
Giblins - Teszt (iOS)

Az ötlet nem eredeti, de a játék nagyon!

2021.02.01.
3

carville
A Gamestop részvények bohócai

Hosszú és szakszerű(bb) ellenvélemény a címlapi cikkel kapcsolatban.

2021.01.31.
16

p34c3
Pod előttem, pod utánam

Sok éve már, hogy a napjaim jelentős része podcast hallgatással telik, azok közül is talán a videojátékokkal foglalkozóak a legkedvesebbek számomra.

2021.01.23.
17

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

2021.01.21.
2

axl
Tükörország peremén...

...hitem újra meglelém.

2021.01.21.
15

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

2021.01.19.
7

liquid
We Fight For Love

Mivel vasárnap van, és nem történik semmi...

2021.01.17.
9