Joo T2009.01.04. 23:43

Samsung + xbox kombo

Azt hiszem elérkezett az idő, hogy én is teljes körű gamer usernek tekintcsem magam. Tegnap sikerült egy xbox-hoz hozzájutnom....

Na de ne szaladjunk ennyire előre. Folytatom az eddig megszokottakat, vagyis egy kis ír betekintőt. Ha jól emlékszem, akkor ott hagytam abba a legutóbb, hogy karácsonyi parti. Nos hát utána semmi különös nem történt egy hétig, ugyanis csak a szokásos meló-alvás kombót ismételgettem egy hétig. Na de aztán bezárt a bazár, vagyis a munkahely, kőkemény két hétre. Hát tudtam neki örülni, annak már kevésbé, hogy holnap már újra kell menni. Mi tagadás, hozzá tud szokni az ember a 11ig alváshoz, vagy csak úgy a lazsáláshoz, pláne, ha fizetik, mert igen, természetesen teljes havi fizu volt. Na de mindegy is, inkább a karácsonyra összpontosítanék most, ugyanis kicsit féltem is tőle meg nem is.

Féltem, mert hát mégiscsak az első kinti karácsonyom, először fordul elő, hogy szent este nem a szüleimmel és a tesómmal vagyok, de még csak nem is MO-on. Azonban tudtam, hogy minden rendeben is lesz, hisz vannak kint barátok, és bár ha nem is ugyan az, mint a családdal, de legalább annyira számíthatok rájuk is. És hát igazam is lett. Szenteste összeültünk, mi a kinti kis szűk családunk. Volt minden, ami csak kell egy ilyen alkalomra, de legfőképp, ott voltunk mi, együtt, és hát ez a lényeg, nem?

Aztán teltek a napok, én szinte mindig az Ákoséknál lógtam, ugyanis a mi albink is kiürült közben, és hát egyedül se akartam lenni, meg hát amúgy is szeretek ott lógni. Ákos, nehogy azt hidd, hogy miattad. Még is csak van nálatok Wii, Xbox na meg most már PS2 is. :P :P :P :P :P :P :P :P

Viccet félretéve tényleg elég sokat lógtam náluk. Rendszeres program volt a délelőtti bevásárlótúra Nikivel, aztán meg vissza, főzőcskézés vagy csak simán henyélés a kanapén filmet, tv-t nézve, vagy éppen tényleg játszva valamin. És talán ezek a pillanatok dagasztották bennem az elhatározást akkorára, hogy később tettek követték. Ugyanis mindig is bennem volt, hogy kéne venni egy konzolt, de valahogy úgy voltam hogy akkor monitor is kéne, meg így is csak 7végén van valamicske szabadidőm, stb. Vagy csak egyszerűen lusta voltam. Na de tegnap, azaz szombaton elmentünk északírbe. Zsolt ugyanis laptopot szeretett volna venni (vagyis vett is) és hát mint gondolom ti is tudjátok, az angol font egy kicsit veszített tündökléséből, ami annyit jelent, hogy egy az egybe váltják. Az árakat azonban nem nyomták még fel, ami megint csak annyit jelent, hogy jóval olcsóbban meg lehet kapni, mint nálunk. Szóval innen jött az ötlet, hogy menjünk fel. Addigra már annyira buzgott bennem a tettvágy, miszerint vennem kell egy konzolt, hogy én gyorsan be is váltottam vagy 300 fontot, hogy tuti elköltsem az összeset. És hát meg is találtam ott a számításaimat, hiszen a túráról én konkrétan egy tv-monitorral:

és egy xbox-val tértem haza. Persze a túra nem csak nekem lett sikeres, hisz Zsolt barátunk is rátalált a maga igazára azaz laptopjára. Kb. spóroltunk az úton vagy 500 eurót ketten.

Amúgy ha valakit az utazás is érdekelne, akkor sajnos ki kell hogy ábrándítsam, mert szerintem nem volt szép. Belfastban voltunk ugyanis, és hát szerintem kifejezetten ronda város. A belső területek úgy ahogy, de azt is csak a bevásárlóközpontnak köszönhette, mert az tényleg szép, és elég furán volt megcsinálva, na de erről még majd írok egy bejegyzést, ha meglesznek a képek is a harmadik utazótól, ugyanis csak ő jött, mint turista, minket csak az áruk érdekeltek. :D

U.i.: Ma sikerült felkerülnöm az xbox live-ra is Ákos kölcsön wifijének köszönhetően. Ha minden igaz, akkor egy-két héten belül már állandó látogató leszek, szóval mostantól ha valakinek hiányzik pár pofon az arcba, az nyugodtan keresse 'Dr Joo T'-t és megkaphatja a sebészi pontosságú head shoot-ot :D

Necroman Mk2
Mutropolis

A lelet azonosítása: old school kalandjáték a XXI. századból

4 napja
4

Cash Bacsi
Forge of Empires - Teszt (iOS)

Annyit és olyan régóta jött az arcunkba a reklám, hogy most már ki kellett próbáljuk!

6 napja
1

p34c3
Drága hobbi a videojáték?

- Tényleg léteznek olyan emberek, akik eredeti, dobozos játékokat vesznek? Akik megengedhetik maguknak ezt a méregdrága úri huncutságot? Gondoltam magamban, miközben vágyakozó pillantásokkal néztem a kirakat túloldalán díszelgő protoss csábító sárga szemeibe.

6 napja
39

pendrivedealer
Stardew Valley és aniMonológ!

Sziasztok! A mai bejegyzés egyik jelmondata, hogy online kertészkedni igenis jó!

2021.02.23.

elvis
Monza Action (GT Sport)

Volt pár izgalmas verseny a hétvégén, de ezt az akciót ki kellett emeljem!

2021.02.22.
6

Stadia HUN
Cyberpunk 2077 (Stadia)

Good morning, Night City! Megérkezett a Stadia legjobb játéka?

2021.02.20.
5

vem
Retro PC #12: HD 6450 vs 9600 GT

Mire képes egy gép, ami olcsóbb mint egy AAA játék? És vajon hogy teljesít a 9600 GT a HD 6450 ellen? Mennyit dob ez a konfigon? Nézd meg a videót és kiderül!

2021.02.16.
2

Necroman Mk2
HuniePop 2: Double Date

NYERTESSEL FRISSÍTVE! Szeretnéd megmenteni a világot, miközben a két nős randi és a hármas szex mesterévé válsz? (18+)

2021.02.14.
36

Stadia HUN
Baljós árnyak

A Stadia jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátások

2021.02.12.
19

Stadia HUN
Reigns (Stadia)

Király király-szimulátor, tinder-stílusban.

2021.02.09.

CHASE
Az Évtized filmjei - 10-6.

Az utolsó előtti etap következik.

2021.02.07.
8

Necroman Mk2
Strike Suit Zero

Ace Combat az űr hidegében

2021.02.02.
1

CHASE
A kétezres évek legjobb filmjei

Úgy gondoltam, az Évtized filmjei felsorolás - természetesen soha el nem készülő - finisébe érve, fokozva a várakozásokat és az elvárásokat kiblogolom, hogy sztem mik voltak a 2000-es évek ugyanezen mérföldkövei.

2021.02.02.
19

elvis
TimeCop1983

Synthwave/electro gyöngyszem! Füleljétek, hallgassátok!

2021.02.02.
4

Cash Bacsi
Giblins - Teszt (iOS)

Az ötlet nem eredeti, de a játék nagyon!

2021.02.01.
3

carville
A Gamestop részvények bohócai

Hosszú és szakszerű(bb) ellenvélemény a címlapi cikkel kapcsolatban.

2021.01.31.
16

p34c3
Pod előttem, pod utánam

Sok éve már, hogy a napjaim jelentős része podcast hallgatással telik, azok közül is talán a videojátékokkal foglalkozóak a legkedvesebbek számomra.

2021.01.23.
17

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

2021.01.21.
2

axl
Tükörország peremén...

...hitem újra meglelém.

2021.01.21.
15

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

2021.01.19.
7