gyuri122009.03.04. 13:45

Mostanában

Nincs bevezető,egyenesen a közepébe: Két játék került mostanság a kezeim ügyébe,az egyik a PGR4, a másik a Killzone(nem a kettő),én pedig magam alatt vagyok.

A KZ-vel még régebben találkoztam,akkor nem estem tőle hanyatt. Nem volt benne semmi ami megfogott volna. Szép grafika ide, eszméletlen hangulat oda, a játék csak ment, egymás után teltek a percek,értek véget a pályák,és még mindig nem ragadott magával. Lehet,hogy bennem volt a hiba- gondoltam egy hete,és bátorkodtam kölcsönkérni az egyik évfolyamtársamtól. A grafika még mindig szép(Ps2-höz képest...) a hangulat még mindig eszméletlen,és még mindig üres,hiányzik a játékból valami. Nincs benne az a "valami",ami azt mondaná egy-egy elhalálozás után,hogy "Folytasd gyurikám,folytasd!!". Szimplán kikapcsolom a gépet,és hagyom az egészet. A Ps2 kontrollert pedig még mindig szoknom kell... Nem tudok vele célozni.:c

Szóval egy jól összerakott,korrekt játék, de ott van az a rohadt "de". A kettőt is ki kéne próbálni, de hát ha a "nagy első rész" sem tetszik,akkor az miért tetszene?

A PGR4 is hasonló. Rajt,versengés,de szép az a ház itt mellettem, előzés,győzelem. Kb ez az egész játék. Ez is "csak" egy jó játék,ami egyedül a grafikában emelkedik ki a többi közül. Ja meg a Kudos rendszer. Kellemes kis dolog, olyan érzéseket kelt bennem,mint az acsigyűjtés. A motorok irányítása viszont nem tetszik. Fura az egész,de szokható és ez a lényeg.

Ráadásul úgy ontja magából a gémerpontokat,hogy ihaj. Fél óra játék után már valami 120 pontot gyűjtöttem, csak kár,hogy nem az én profilomba jelentkezve...(de már ott is gyűlik)

Más: A felvételi nem sikerült rosszul. 76 pont. A matek,amire azt mondtam,hogy tuti szar lesz jobb lett mint a magyar. 1 pontot(azaz az osztály,sőt szerintem az iskola legkevesebb pontját) kaptam a fogalmazásra a 10-ből.:D

Remek,mondtam magamban. Így szinte biztos,hogy felvesznek a "jobb" iskolába. Hejj.

Azonkívül a sikeres(?) felvételi bebizonyította azt,amitől féltem,mégpedig azt,hogy nem a felvételi miatt voltam olyan,amilyen. Még mindig nem eszek rendesen,szép lassan,de biztosan adom le a kilókat, egész nap fáj a fejem,vagy rosszul vagyok, vagy ingerlékeny,és mindig fáradt. Hiába fekszem le 10 körül, éjfélig szinte biztos,hogy nem alszok el. És természetesen van olyan,amikor ezek a külön-külön még elviselhető dolgok együtt jelentkeznek. Mint ma. Első óráról elkéstem, nem tudtam semmit sem csinálni,pedig a tesit szeretem. Leültem egy padra,és beletemettem az arcom a kezembe,hátha elmúlik a fejfájás. Hát nem. A tanár látván szenvedésem inkább mondta,hogy öltözzek át,oszt üljek le. Rendben,de ez nem segít(az osztály közben "gyuri mennyémáhazahaszarulvaaaagy" felkiáltással biztatott),úgyhogy ment is a tanerő szólni az ofőmnek,hogy szarul vagyok. Mint mindig,most is túlreagálta a helyzetet, rögtön mentővel,és pszichológussal dobálózott,anyukámnak a telefonban anorexiáról hablatyolt(basszameg,még így sem vagyok vékony,ne ijesztgessen ilyenekkel). Végül is ketten(ofő+haver) felsegítettek a lépcsőn,hiába mondtam,hogy nem kell,mert tudok járni... Leültettek a tanári elé,oszt várjál gyurikám nem lesz semmi baj. A tanárok jöttek-mentek,mindegyiknek újra és újra elmagyaráztam ugyanazt, míg ők ugyanazt a kérdés-sort újra és újra feltették... 2 tanár mutatott valami együttérzés/megértés féleséget, ennek legalább örültem.

Ezzel a szarul-levéssel az az egyetlen bajom,hogy nem tudok mit csinálni. Se tanulni,se odafigyelni,se lazítani,se aludni,se enni,se szórakozni nem tudok miatta. A jegyek romlanak, a haverok lassan idegbetegnek és depressziósnak néznek, a tanárok legjava fel sem fogja,hogy miért is vagyok faszkalap,csak nyafog. Aztán amikor leesik nekik,akkor pedig találnak más indokot a nyafogásra. Nyeh...Remélem mihamarabb vége lesz.

Necroman Mk2
Mutropolis

A lelet azonosítása: old school kalandjáték a XXI. századból

1 napja
1

Cash Bacsi
Forge of Empires - Teszt (iOS)

Annyit és olyan régóta jött az arcunkba a reklám, hogy most már ki kellett próbáljuk!

2 napja

p34c3
Drága hobbi a videojáték?

- Tényleg léteznek olyan emberek, akik eredeti, dobozos játékokat vesznek? Akik megengedhetik maguknak ezt a méregdrága úri huncutságot? Gondoltam magamban, miközben vágyakozó pillantásokkal néztem a kirakat túloldalán díszelgő protoss csábító sárga szemeibe.

3 napja
24

pendrivedealer
Stardew Valley és aniMonológ!

Sziasztok! A mai bejegyzés egyik jelmondata, hogy online kertészkedni igenis jó!

8 napja

elvis
Monza Action (GT Sport)

Volt pár izgalmas verseny a hétvégén, de ezt az akciót ki kellett emeljem!

9 napja
6

Stadia HUN
Cyberpunk 2077 (Stadia)

Good morning, Night City! Megérkezett a Stadia legjobb játéka?

2021.02.20.
5

vem
Retro PC #12: HD 6450 vs 9600 GT

Mire képes egy gép, ami olcsóbb mint egy AAA játék? És vajon hogy teljesít a 9600 GT a HD 6450 ellen? Mennyit dob ez a konfigon? Nézd meg a videót és kiderül!

2021.02.16.
2

Necroman Mk2
HuniePop 2: Double Date

NYERTESSEL FRISSÍTVE! Szeretnéd megmenteni a világot, miközben a két nős randi és a hármas szex mesterévé válsz? (18+)

2021.02.14.
35

Stadia HUN
Baljós árnyak

A Stadia jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátások

2021.02.12.
19

Stadia HUN
Reigns (Stadia)

Király király-szimulátor, tinder-stílusban.

2021.02.09.

CHASE
Az Évtized filmjei - 10-6.

Az utolsó előtti etap következik.

2021.02.07.
8

Necroman Mk2
Strike Suit Zero

Ace Combat az űr hidegében

2021.02.02.
1

CHASE
A kétezres évek legjobb filmjei

Úgy gondoltam, az Évtized filmjei felsorolás - természetesen soha el nem készülő - finisébe érve, fokozva a várakozásokat és az elvárásokat kiblogolom, hogy sztem mik voltak a 2000-es évek ugyanezen mérföldkövei.

2021.02.02.
19

elvis
TimeCop1983

Synthwave/electro gyöngyszem! Füleljétek, hallgassátok!

2021.02.02.
4

Cash Bacsi
Giblins - Teszt (iOS)

Az ötlet nem eredeti, de a játék nagyon!

2021.02.01.
3

carville
A Gamestop részvények bohócai

Hosszú és szakszerű(bb) ellenvélemény a címlapi cikkel kapcsolatban.

2021.01.31.
16

p34c3
Pod előttem, pod utánam

Sok éve már, hogy a napjaim jelentős része podcast hallgatással telik, azok közül is talán a videojátékokkal foglalkozóak a legkedvesebbek számomra.

2021.01.23.
17

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

2021.01.21.
2

axl
Tükörország peremén...

...hitem újra meglelém.

2021.01.21.
15

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

2021.01.19.
7