Kiccsidzson2010.08.15. 19:54

Választás 2010 - avagy a kétharmados pöcsblog

Benn vagyok a szavazófülkében, épp állampolgári kötelességemnek teszek eleget. Szavazok. Egy jó nagy pöcsöt rajzolok a szavazólapra. Már fél órája vagyok benn, azóta készítem a művet. Odakünn hosszú sor torlódott fel, zúgolódnak, morgolódnak. Úgy látszik kevés a fülke. "Na mi van? Mi nem tetszik?" -kérdezem a függöny mögül. Hiszen itt végre nyugtom lehet, senki sem zavar. Négy évente egyszer. Azt csinálhatok, amit akarok. Ez itt a legnyugodtabb hely a világon. A szavazófülke magánya. Kidugom a kezem, benne a rajz. "Hogy tetszik?" Kérdem a feltorlódott sor első tagjától. "Mi ez, egy rakéta?" Kérdi. Hülye. De azért átdolgozom a pöcst. Igen, így jó lesz, így már kezd pöcsösödni. Kimegyek a fülkéből, amire ezután a többi szavazni vágyó mohón ráveti magát. Odalépek az urnához, kezemben a rajzzal. Félig beledugom a dobozba, majd fejem a nép felé fordítom és vigyorogva lepauzálom magam. Vakuk villannak perceken keresztül, a nép üdvrivall, én dicsfényben úszom. Végül a pöcsöt belejtem az urnába. Fertőzött tintával rajzoltam, saját mérgezett tollammal. Remélhetőleg a többi szavazólapot is megfertőzi. --------------

Más. Hallottam/olvastam, hogy az Ubi eztán kispórolja a füzetecskét a játék tokjából (környezetvédelmi okokból, blabla..) Nem lesz tehát többé ubi füzet. És olvastam, hogy ez egyeseknek gondot okoz, míg másoknak nem. Akiknek gondot okoz, azok a gyűjtők. Mert így ők úgy járnak, mint azok, kiknek egy darabot levágnak a pöcséből. Ugyanis a játékgyűjtemény nem más, mint a gyűjtő meghosszabbítot pöcse. És a pöcs megcsonkolása, lettlégyen az bármíly kis mértékű is, fájdalommal jár.

Kedves Ubi: el a kezekkel a gémerek pöcsétől, ne babráljad őket. Inkább tedd vissza a nyuszit a dobozba.. akarom mondani: tedd vissza a könyvecskét a tokba. Mert baj lesz.


Más. Végére értem az FF13nak. Már csak azért is megérte végigvinni, mert így láthattam Lighting kisasszonyt mosolyogni (ellentétben egynémely személyekkel, KIK A CÉL ELŐTT 1 /AZAZ EGY!/ MILIMÉTERREL FELADÁK A KÜZDELMET A TIZENKETTEDIK FEJEZETBEN!!:). Már ezért megérte.

Viszont volt valami ebben a gémben, amit nem tudtam megemészteni. A vége felé volt egy olyan rész, hogy Light ÉS Fang (a két csaj), és Sazh (a negró) beszállnak a liftekbe. A 2 csaj a baloldaliba, Sazh a másikba. Először csak néztem, azt hittem külön lift van a nőknek, külön a fasziknak..

Aztán persze megvilágosodtam! Mert mi is itt a helyzet? Hát az, hogy a FEHÉR csajok nem szívnak egy levegőt a FEKÁVAL! Nem szállnak be az ő liftjébe, bakker! Van külön lift feketéknek és fehéreknek! Az eszem megáll.. Talán ki is van írva rá, hogy ITT INDUL A FEKETEVONAT! Nehogy a negró beszálljon a másikba..

Hát komolyan mondom, a pofám leszakad.

Totál ki vagyok készülve. Hogy ezek a sárgák mekkora rasszisták, az ember nem is gondolná.

(Az eset a 12. fejezetben történt, Lighting - Sazh - Fang felállásnál. Komoly, nem vicc!)

Cash Bacsi
Forge of Empires - Teszt (iOS)

Annyit és olyan régóta jött az arcunkba a reklám, hogy most már ki kellett próbáljuk!

1 napja

p34c3
Drága hobbi a videojáték?

- Tényleg léteznek olyan emberek, akik eredeti, dobozos játékokat vesznek? Akik megengedhetik maguknak ezt a méregdrága úri huncutságot? Gondoltam magamban, miközben vágyakozó pillantásokkal néztem a kirakat túloldalán díszelgő protoss csábító sárga szemeibe.

2 napja
18

pendrivedealer
Stardew Valley és aniMonológ!

Sziasztok! A mai bejegyzés egyik jelmondata, hogy online kertészkedni igenis jó!

7 napja

elvis
Monza Action (GT Sport)

Volt pár izgalmas verseny a hétvégén, de ezt az akciót ki kellett emeljem!

8 napja
5

Stadia HUN
Cyberpunk 2077 (Stadia)

Good morning, Night City! Megérkezett a Stadia legjobb játéka?

9 napja
5

vem
Retro PC #12: HD 6450 vs 9600 GT

Mire képes egy gép, ami olcsóbb mint egy AAA játék? És vajon hogy teljesít a 9600 GT a HD 6450 ellen? Mennyit dob ez a konfigon? Nézd meg a videót és kiderül!

2021.02.16.
2

Necroman Mk2
HuniePop 2: Double Date

NYERTESSEL FRISSÍTVE! Szeretnéd megmenteni a világot, miközben a két nős randi és a hármas szex mesterévé válsz? (18+)

2021.02.14.
32

Stadia HUN
Baljós árnyak

A Stadia jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátások

2021.02.12.
19

Stadia HUN
Reigns (Stadia)

Király király-szimulátor, tinder-stílusban.

2021.02.09.

CHASE
Az Évtized filmjei - 10-6.

Az utolsó előtti etap következik.

2021.02.07.
8

Necroman Mk2
Strike Suit Zero

Ace Combat az űr hidegében

2021.02.02.
1

CHASE
A kétezres évek legjobb filmjei

Úgy gondoltam, az Évtized filmjei felsorolás - természetesen soha el nem készülő - finisébe érve, fokozva a várakozásokat és az elvárásokat kiblogolom, hogy sztem mik voltak a 2000-es évek ugyanezen mérföldkövei.

2021.02.02.
19

elvis
TimeCop1983

Synthwave/electro gyöngyszem! Füleljétek, hallgassátok!

2021.02.02.
4

Cash Bacsi
Giblins - Teszt (iOS)

Az ötlet nem eredeti, de a játék nagyon!

2021.02.01.
3

carville
A Gamestop részvények bohócai

Hosszú és szakszerű(bb) ellenvélemény a címlapi cikkel kapcsolatban.

2021.01.31.
16

p34c3
Pod előttem, pod utánam

Sok éve már, hogy a napjaim jelentős része podcast hallgatással telik, azok közül is talán a videojátékokkal foglalkozóak a legkedvesebbek számomra.

2021.01.23.
17

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

2021.01.21.
2

axl
Tükörország peremén...

...hitem újra meglelém.

2021.01.21.
15

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

2021.01.19.
7

liquid
We Fight For Love

Mivel vasárnap van, és nem történik semmi...

2021.01.17.
9