Kiccsidzson2010.11.15. 20:41

Nehézblog és sztárblog

- Te. - Na. - Ez a házasság elég durva dolog. - Miért? - Mer érted, ott van az asszony, fitt, fiatalos, meg minden. De csak az esküvő előtt! Utána már nem. - Mert? - Mer utána már nyeregben érzik magukat. Elhagyják magukat érted, már nem adnak magukra utána. Meg van fogva a faszi, oszt kész. - ? - Úgy van ez, hogy az asszony utána megpuffad. Hirtelem kétszáz kilós lesz érted. Esküvő előtt még karcsú mint a nádszál, utána meg azt sem tudod hirtelen, hogy áll e vagy fekszik, mer széle hossza egy. Mer elhagyják magukat. - Na ne mondd már.. - De. És nagyon hirtelen következik be ez a dolog. Tudod, hogy működnek azok a spéci sűrített levegős, maguktól felfúvódó gumicsónakok? Ilyen csöpp kis valamik azok a csónakok, de csak míg meg nem rántod a szelepet: utána secperc alatt felfúvódnak, mert a sűrített levegő felfújja őket. Hát kábé ez a helyzet a feleséggel is. Ahogy kimondod az "igen"-t, rögvest felfúvódnak. Ott előtted meg a pap előtt. Komolyan. Mintha ezzel a szóval kirántanád a szelepet. Meg mert már utána elhagyják magukat, mert már nem számít semmi, mer a faszi már meg van fogva. - Kicsit eltúlzod a dolgot. - Nem túlzom el. Meg utána - mármint az "igen" után - már csak a fotelban akarnak ülni a tévé előtt. Nem akarnak már menni sehova. Mert elhagyják magukat, és egyre csak duzzadnak. Ha szerencséd van, még időben ki tudsz futni a házból, mielőtt a Massza téged is elnyel. És akkor odakinn, mikor nézed, ahogy a megduzzadt feleséged elkezd beletüremkedni minden egyes ajtó és ablaknyílásba egyszerre(!), és látod, hogyan repeszti szét a házadat, akkor majd elgondolkodsz, hogy talán mégsem kellett volna olyan elhamarkodottan kimondani azt az igent. - Szerintem meg túl sok Akirát néztél, hallod. ------------

A sztár felmegy a színpadra. Megpróbálja egyből belakni a teret. Jár kel, jobbra és balra sétál fehér ruhájában. Így énekel. Bemozogja az egész színpadot. Ügyet sem vet a közönség köreiből érkező "Na mivan, hová sétálsz? El akarsz menni? Valami 'dógod van? Hófehérje.. hahahaha!"

Mit sem törődik mindezzel, gépies módon folytatja az éneklést. Mintha csak szalag mellett dolgozna, mintha csak ebből élne. Ebből is él.

A közönség fekve tapsol, így mutatva ki, hogy mennyire nyerte el a tetszését az előadás.

Már nem úgy van, mint régen. Mint amikor még valóban sztár volt. Fiatal sztár. Akkor még valóban tűzbe tudta hozni az egész közönségét, ahogyan véresre énekelt szájjal hallgatta, hogy a nézők csontig tapsolt kézzel, felállva ünneplik őt. Most ez már nincsen így. Már minden más lett. Egy pillanatra eszébe villant, hogy előkapja a baldahinvetőt és a közönség közé lő vele. De elvetette az ötletet.

A sztár a színpadon lehúnyta a szemét. Azt képzelte, hogy megint felállva tapsolják őt. Vakon indult el a kijárat felé, mely egyben a színpad bejárata is volt a fellépő művészek számára. A mikrofonállványt botnak használta, hogy kitapintsa vele az útját. Tetszett neki ez a helyzet. Mintha újra fiatal lenne. Mintha újra igazi sztár lenne. A népszerűség és a megvetés hangjai mintha oly nagyon nem is különböznének. Nem akarta többé kinyitni a szemét.

Tovább botorkált, egészen a kijáratig, mindenfelé tapogatva a mikrofonállvánnyal, mint nemlátó, ki színeknek hallja a zajokat.

Necroman Mk2
Mutropolis

A lelet azonosítása: old school kalandjáték a XXI. századból

4 napja
4

Cash Bacsi
Forge of Empires - Teszt (iOS)

Annyit és olyan régóta jött az arcunkba a reklám, hogy most már ki kellett próbáljuk!

6 napja
1

p34c3
Drága hobbi a videojáték?

- Tényleg léteznek olyan emberek, akik eredeti, dobozos játékokat vesznek? Akik megengedhetik maguknak ezt a méregdrága úri huncutságot? Gondoltam magamban, miközben vágyakozó pillantásokkal néztem a kirakat túloldalán díszelgő protoss csábító sárga szemeibe.

7 napja
40

pendrivedealer
Stardew Valley és aniMonológ!

Sziasztok! A mai bejegyzés egyik jelmondata, hogy online kertészkedni igenis jó!

2021.02.23.

elvis
Monza Action (GT Sport)

Volt pár izgalmas verseny a hétvégén, de ezt az akciót ki kellett emeljem!

2021.02.22.
6

Stadia HUN
Cyberpunk 2077 (Stadia)

Good morning, Night City! Megérkezett a Stadia legjobb játéka?

2021.02.20.
5

vem
Retro PC #12: HD 6450 vs 9600 GT

Mire képes egy gép, ami olcsóbb mint egy AAA játék? És vajon hogy teljesít a 9600 GT a HD 6450 ellen? Mennyit dob ez a konfigon? Nézd meg a videót és kiderül!

2021.02.16.
2

Necroman Mk2
HuniePop 2: Double Date

NYERTESSEL FRISSÍTVE! Szeretnéd megmenteni a világot, miközben a két nős randi és a hármas szex mesterévé válsz? (18+)

2021.02.14.
36

Stadia HUN
Baljós árnyak

A Stadia jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátások

2021.02.12.
19

Stadia HUN
Reigns (Stadia)

Király király-szimulátor, tinder-stílusban.

2021.02.09.

CHASE
Az Évtized filmjei - 10-6.

Az utolsó előtti etap következik.

2021.02.07.
8

Necroman Mk2
Strike Suit Zero

Ace Combat az űr hidegében

2021.02.02.
1

CHASE
A kétezres évek legjobb filmjei

Úgy gondoltam, az Évtized filmjei felsorolás - természetesen soha el nem készülő - finisébe érve, fokozva a várakozásokat és az elvárásokat kiblogolom, hogy sztem mik voltak a 2000-es évek ugyanezen mérföldkövei.

2021.02.02.
19

elvis
TimeCop1983

Synthwave/electro gyöngyszem! Füleljétek, hallgassátok!

2021.02.02.
4

Cash Bacsi
Giblins - Teszt (iOS)

Az ötlet nem eredeti, de a játék nagyon!

2021.02.01.
3

carville
A Gamestop részvények bohócai

Hosszú és szakszerű(bb) ellenvélemény a címlapi cikkel kapcsolatban.

2021.01.31.
16

p34c3
Pod előttem, pod utánam

Sok éve már, hogy a napjaim jelentős része podcast hallgatással telik, azok közül is talán a videojátékokkal foglalkozóak a legkedvesebbek számomra.

2021.01.23.
17

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

2021.01.21.
2

axl
Tükörország peremén...

...hitem újra meglelém.

2021.01.21.
15

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

2021.01.19.
7