1000rr2012.02.26. 18:26

Forza Motorsport 4 - Fotóverseny Eredményhirdetés

Üdvözlet Mindenkinek !

Behúzván a Hecsbeket, arcotokba toltam megint egy túlzottan is szabad kezet adó témát, ami a :

Brutális Optika címet kapta.

Sokféleképpen sikerült megközelíteni a témát, de csak keveseknek sikerült az elképzeléseimnek megfelelő pikcsört alkotni.

Az értékelő a szokásos baráti hangnemben fog történni, ezért tudja mindenki, hogy a fikának tetsző vélemény is csak egy lezserebb kritika, ami az ÉN véleményemet tükrözi. 9 nevezés érkezett, lássuk őket érkezési sorrendben :

1, SzentPéter360 :

Vérmérséklet és vérmérséklet közt is van különbség …. jól példázza, hogy te ezt írtad : „…ha a tükörben ezt meglátnám, gondolkodás nélkül húzodnék le! …„

Én pedig, ha egy kanárisárga 20éves rohadó Vaz 2107-ben kepesztem a valagam, akkor is meglátva ezt a visszapillantóban, kirúgnám a kuplungot, bekeverném azt az über pontos versenyváltót 3ba és :

  • Baxod anyád gazdag köcsesz, gyere, nézzük mit megy a karácsonyfád felkiáltással olyat odabasznék az 1.6os Zsugornak, hogy a dupla Weber nem győzné átereszteni a versenybenzint.

Ha az Andrássy végére kikönyökölne a kettes-négyes, akkor is bepróbálnám ….

2, WoodBear

Na, ennek már nem ugranék neki a Putry Racerral 

Viszont a képpel vannak gondjaim … Eltekintve az autó furcsa pozíciójától / egyenes út, forduló kerék / elkapkodottnak tartom a nevezést …. / Camaro - nem a szívem csücske, de ez lényegtelen. / Amivel gondom van az a versenyszárnyak jelenléte elöl-hátul, a felni mérete is nagyon túl lett lőve … így olyan mintha felnin kúszna a cápa. Ez az egész pedig egy túlhúzott rekesszel van nyakon öntve. Legközelebb érleld a témát és ha beléd áll az ihlet, akkor ess neki.

3, Lunatic Hun

Ismét egy túlzott félelmekkel élő orca nevezése :D

Rajtunk bukósisak, üldöz a rendőr … Mi történt velünk gyerekek ? Elindultunk motorozni, majd mikor kifogyott a benzin, az út szélén gondolkozva ránk tört a kibaszott magyar valóság …. bekattantunk a világválság okozta anyagi nehézségek miatt és úgy döntöttünk, hogy most rágyúrunk a készpénzes végtörlesztésre és felnyomtunk egy OTP-t ….. a meneküléshez kölcsönvettünk valami fikát, most meg szopó ág van, mert úgy elnyom a Kopszter mint a csikket …. Persze minden rosszban van valami jó : A Farkas&Oláh klán köcsögeként fényes jövő vár ránk egy jó magaviseletes 5évig, Vácon a 402-ben. Ilyen szinten van fantasy a képben …

4,Tyuki

Van olyan gépsárkány amit már a gyárból brutális optixel engednek portyára …. ez pont azt mondja: Apollo vagyok, és mióta elkente a számat Rocky azóta se éjelem, se nappalom …. gyúrok, kokszolok, gyakorlom a rémisztő tekintetet és gyengébb pillanataimban pengével vagdosok magamra súlycsökkentő „lékeket”, hogy megmutassam ki a madafakka a gáton…

Tetszik ahogy kiszagol a táblák közül, de láthattunk volna többet az „arcból”.

5, Balag3

Megérkeztünk Dzseppánba, ahol éppen Kon Szim Kei szigorú tekintetű luxus lámpás Lexus-ával menekül a kísérleti atompukkanást követő nyomáshullám pusztító vasmarka elől ….. Hisz a gépbe invesztált súlyos Yüán-ok megtérülésében és menti ami menthető alapon küldi …..

Mint a háttérben is látható, túl közel durrant a fos gránát és már-már Kon Szim gázralépésének pillanatában körbeölelte szeretett Brutálkája szénné merevített, hideg fémtestét …. / kevesebb expoval SOKKAL fenyegetőbb lenne /

6,Dani0113

Nagyon rágerjedtetek ezekre az Ami limbohintókra …. ehh, na leértékelem ezt is :D

Nem tetszik …..

Nem tetszik …. mert nem. Semmi fenyegető nincs abban a bamba képű Dzsítíeksz-ben. Az a rács a két lámpával a szélén meg elmehetne egy régi rádiónak is akár … A szöggel pedig alávágtál a részleteknek, a szellősségnek, stb. Nem jönnek ki a GTX-en rendesen a színek, a részletek, ami meg látszana abba belerondít az a baszott nagy pixeltenger. Nem lehet jól megoldani az 1ik autóból a másikat fényképezést, sajnos …. tapasztalat. Egyedül kellett volna, vagy másik beállítással.

7, SvladC

Nágyáónn Kájgyóóóó Dicsak Tesvííírem ! Mondaná a cigánybohócok koronázatlan királya : Gásszpár Gyogyó…. Nem szeretem az amcsi autókat, de ez eddig sem volt valami rejtett mappában. Nekem kicsit bamba ez a szempár, de lehet a géptető alá tuszkolt kompresszor fejtette szívóhatás húzta kicsit kancsal bambára azt a hambizabáló képit ennek a benzintemetőnek.

Több baromság már nem nagyon jut eszembe és már elértem arra a pontra, hogy megkérdeztem magamtól : VICCES ÉS JÓ EZ AZ ÉRTÉKELŐ EGYÁLTALÁN ?

Szóval : A kép beállításai baromira kimunkáltak. Minden a helyén, minden éles és jók a színek is … 1-2 apróbb dolgon javítanék, de ezek csak n üanszok … úgymit : picit kevesebb rekesz a kockásodás ellen és a csíkok levétele, vagy Felete alap/fehér csík felállással ugyanez.

8,Tommy Angelo

A gép ami bemutatott a digó rakétáknak és lazán annyit köpött nekik a Nürd-on : LÁRIFÁRI ….

A gép ami újradefiniálta a Skyline nevet…

A gép amit nagyon jó lett volna mozgásban látni …. prédára vadászva. Így annyira nyugodt és kecses, hogy simogatni lenne kedve az embernek, nem pedig menekülni. Esetleg az FF képpel tudtad volna erősíteni a sötétebb oldalát …

9,Migren77

Terül az úton szépen a Nord-i Rája nem vitás :) A Népótós biztos maga alá csokizott boldogságában, hogy a nemzetközileg elismert ÉJURÓ-s bankólért cserébe nem csak felmehet az 1.4es családi méregzsákkal a pályára, hanem még egy JGTC homológ NSX látványával is gazdagodott :)

1 Dolog miatt fanyaloghat .... az a nagyon fehér szín .... Fekete alapon fehér kackiás bajusz csak nekem ütött volna ?

Gondolom lefáradt mindenki ..... sorry, de nincs forma mióta nincs borda ....

Nincs is más hátra mint megtudni kinek a füttyszava a döntő a héten !

A győztes nem más mint : Zoltán alias SvladC

Gratulálok, jó témát kérünk és mindenkinek köszi a figyelmet !

Üdv : 1000RR

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

Comedian
Top 10 - 2020 legjobb filmjei

Sorra vesszük a tavalyi év legjobb filmjeit.

2 órája

Comedian
Batman: Gotham gázlángfényben

A viktoriánus kori Denevérember Hasfelmetsző Jack nyomában.

1 napja
1

Comedian
Pár dollárral többért

Eastwood-retrospektív #2: A fejvadász szakma szépségei.

2 napja

Comedian
Hulk: Világháború

Egy szabály mind felett.

2 napja
7

pendrivedealer
Még mindig AniMonológok!

Sziasztok! Nem is tudom mikor volt utoljára, hogy csak a videókészítéssel, animációzással kapcsolatba írtam nektek, de időhiány miatt ez egy ilyen csonka bejegyzés lesz.

3 napja
2

Comedian
Batman: Az első év

A legenda kezdete...

4 napja
2

Cash Bacsi
Infinite Galaxy - Teszt (iOS)

Ki ne vágyna egy jó kis űroperára?

4 napja

Comedian
Batman: A gyilkos tréfa

Az őrület gondtalan, boldog szépségei.

9 napja
12

Comedian
WandaVision

A gyász és a valóság elviselhetetlen keserűsége.

2021.03.31.
10

Comedian
Egy maréknyi dollárért

Eastwood-retrospektív #1: A nyers realizmussal és szatirikus humorral felmutatott szigorú, ámde cinikus mosolyú középső ujj.

2021.03.30.
2

CHASE
A 90-es évek legjobb filmjei

Én nem tudom olyan szépen megcsinálni mint Liquidék, de remélem így is megfelel.

2021.03.28.
27

p34c3
Videojáték zene TOP 20

Nemcsak játék, de egyéb tevékenységek közben is szívesen hallgatom a videojátékok zenéit, a kedvenceimből készítettem most egy top 20-as listát. A lista nem feltétlenül a dalokra vonatkozik, hanem a teljes albumra, egy játéksorozatból nem került be több rész zenéje, noha többször is indokolt lett volna.

2021.03.26.
15

c1b3rpunk
Dual Sense broken spring

Decembertől februárig bírta a PS5 kontrollerem R2 gombjának rugója.

2021.03.25.
3

Stadia HUN
Resi 8 és 7! - Stadia News #1

Aktuális hírek a Stadiáról. Atom bejelentések!

2021.03.23.
6

Necroman Mk2
Video Game Hall of Fame 2021

Újabb játékok a hallhatatlanná válás felé

2021.03.18.
3

p34c3
Az én Fantasztikus Négyesem

A Konnektor podcast istállójából, Warhawk prezentációjában indult el a közelmúltban egy új podcast, amelyet Fantasztikus Négyes címmel érdemes keresnünk és hallgatnunk, ha kíváncsiak vagyunk, hogy beszélgetőpartnerei számára melyek voltak azok a videojátékok melyek utólag visszatekintve formálták az ízlésüket, olyanok, melyek többé tették őket, melyek valamennyire meghatározták, ki is az ember, akit ma ismerünk.

2021.03.14.
34

vem
Az "inventory hell" jelenség

A mostani videóban arról mesélek, milyen mechanikák vezetnek ahhoz hogy tele leszünk haszontalan és/vagy nehéz dolgokkal, melyik játék hogy próbálta ezt kezelni és mit várhatnánk el joggal a jövő játékaitól.

2021.03.07.
10

Necroman Mk2
Mutropolis

A lelet azonosítása: old school kalandjáték a XXI. századból

2021.03.02.
7

Cash Bacsi
Forge of Empires - Teszt (iOS)

Annyit és olyan régóta jött az arcunkba a reklám, hogy most már ki kellett próbáljuk!

2021.03.01.
1

p34c3
Drága hobbi a videojáték?

- Tényleg léteznek olyan emberek, akik eredeti, dobozos játékokat vesznek? Akik megengedhetik maguknak ezt a méregdrága úri huncutságot? Gondoltam magamban, miközben vágyakozó pillantásokkal néztem a kirakat túloldalán díszelgő protoss csábító sárga szemeibe.

2021.02.28.
44