1000rr2012.03.04. 11:15

Kirándulás a MédiaMogul nyomán ...

Siker, pénz, nők, drog és csillogás

**ÁVE Máríjá !

KATTINTS A KÉPEKRE NAGY MÉRETÉRT !**

Ismeretes mindenki előtt a híres világkörüli út első állomásának kálváriája, de tudtuk jól, hogy az irigység .... az a jó magyar irigység hagyta ott kézjegyét az utazást bemutató blogbejedzésben.

Hiszen ami egy Média Nagyhatalom földi helytartójának megfelel, az nektek halandó pórnépnek miért ne lenne opció ?

Egyébként is szép helyen van, jó a levegő, simák az utak és mikor túrázzon az ember, ha nem mikor beüt egy biznisz.

Így történt meg az, hogy egy marék zsozsóval felkerestem a DP Travelt és végigböngészve kínálatukat az út mellett döntöttem ...

Kifejezett kérésemre mindent megoldott a nagyon kedves és segítőkész utazásszervező, és különleges kéréseim számát figyelembe véve külön fantázianévvel illette programcsomagunkat, így lett az Út neve :

Álomoldal tengerpartján csillagtúra - sponsored by DP presents.

Miután minden hivatalos papírmunkát lezártunk, kikesseltem a szállást fogtam is a telót és szóltam a spanoknak, hogy : HURRÁ NYARALUNK !

Mivel szemét alja bűnöző banda nem volt kérdés a részvétel ..... tudtam : lóvé szarásig, unalom tetőfokán .... tuti jönnek.

Így is lett, egyedül a Ragyás maradt otthon, mert házi őrizetet kapott legutóbb az a pöcs ...

A határon találkozott a brigád végül .../ne lássanak az úton együtt ennyi bűnözőt/

Feltűnés mentesen elkezdünk beszivárogni Svájcba ...

A társaságot majd a beszámoló alatt bemutatom nyugi .... haladjunk csak tovább túránk útvonalán :)

Első nevezetességként a helyi retyót tekintettem meg, de annyi baj legyen ..... legalább szóba elegyedtem a leányzóval és megkérdeztem, hogy ha valami mozgalmasat szeretnék, akkor mit tud ajánlani ..... erre kezembe nyomta a számát és közölte : Magamat, ha tiéd a Lexus .....

hozzátette, jó hogy jöttünk, mert ebben az álmos kisvárosban akkor volt utoljára élet mikor azt a mikrofonos fotós gyereket kergették el a helyiek ....

Eltettem a névjegyet és konstatáltam : Esti magány kicsukva ....

Tiplizzünk arcok, mert lassan be kell jelentkeznünk a szállodába ..... aki utolsónak ér oda az kapja a FEJ szobáját !!!

Nem is kellett több a csürhének, hanyat-homlok vágták magukat a gépekbe és indítottak..... így szolid szerpentinezés következett :

Gabek és Tibo .... az állatok.

Gabek /alias Penge/ szolidabb srác, nem szereti a feltűnést ..... habár diktátorok személyes orvgyilkosaként nem csoda. Bondot megszégyenítő öltönyében küldte az Aston-nak ...

Tibo /alias A Bringás/ már egy másik baleset .... 40es éveihez közeledő kapuzárási pánikban szenvedő idegbeteg állat. Vagyonát közülünk kivételes módon legális úton szerezte egy csomagküldő szolgálat tulajdonosaként.

Menet közben jön a telefon : Miért kötöttétek le megint a gyertyapipáimat ? - kérdezte elcsukló hangon "Kismokka" , aki mivel a legkisebb, legfiatalabb köztünk, mindig szív valamivel ... Most indulok utánatok ! Ő egyébként nem csak a rosszban a LEG, hanem szinte mindenben .... Vagyonát FaceBook hekkelésből eredeztethetjük, ahol 48órás LIVE kódokat lopott és 500forintos továbbértékesítéséből elég szép életet biztosított magának. Ahol Ő ott van ott nincs se unalom, se feltűnésmentesség !

Azért bevártuk ....

Arccal haladok én is előre .... az én pénzemet ne firtassuk. Különben is eddigre már annyira kattogott mindenki, hogy beálltunk a parkolóba nyugizni kicsit ....

Jó volt a pihenő ... mindenki vérmérsékletének függvényében tekerte a dzsókat, törte a rögöket és pattogatta a lasztikat ...... egyből jobb lett a hangulat. Kismokka úgy betépett, majd be pisilt örömében ...

Ő Tégla .... most mit mondjak ? Lerí róla hogy vasazik .... Neki kicsit sok volt a trinyó, mert végig pózerkodta az utat .... de aki a legjobban bekészült az nem volt más mint RETEK :

aki folyton azt bizonygatta, hogy ÖSSZEJÖHETETT VOLNA ! Itt hidegebb van .... megvárom még befagy és majd itt .....

Sikerült lebeszélni róla és indultunk is tovább .

2 külön szállodában sikerült megszállnunk, de ilyen ez a Pop szakma és mi sem gondolhattuk, hogy egy Zarándokhely csak a miattunk vedlik át sima kisvárosba.

A kocsi és a szálloda

A többiek pedig itt hajtották nyugovóra azt a ravasz róka képüket ....

Eljött az este és kimerészkedtünk potyázni .... nőm még csak nekem volt, az anyag elfogyott .... bementünk egy bárba ... bebasztunk mint az állat és kicsipkéztünk 1-2 helyi keményt pofázmányát ...... persze minden a szokásos volt ebben az országban is .... BALHÉ, HEKUSOK, MENEKÜLÉS, LETARTÓZTATÁS

Nem értettük, hogy egy magyar hekus hogy akadhatott a nyomunkra ebben az országban ....... ám itthon a képeket nézve rájöttem, hogy bejelentést kaptak ....

Nézzétek csak :

Szóval 72óra lett a dolog vége, de jó volt és nem akárhol voltunk ....

Köszönjük az ajánlót, tényleg szuper volt !

/ .... und most írtam meg a leckémet :) /

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

Comedian
Top 10 - 2020 legjobb filmjei

Sorra vesszük a tavalyi év legjobb filmjeit.

2 órája

Comedian
Batman: Gotham gázlángfényben

A viktoriánus kori Denevérember Hasfelmetsző Jack nyomában.

1 napja
1

Comedian
Pár dollárral többért

Eastwood-retrospektív #2: A fejvadász szakma szépségei.

2 napja

Comedian
Hulk: Világháború

Egy szabály mind felett.

2 napja
7

pendrivedealer
Még mindig AniMonológok!

Sziasztok! Nem is tudom mikor volt utoljára, hogy csak a videókészítéssel, animációzással kapcsolatba írtam nektek, de időhiány miatt ez egy ilyen csonka bejegyzés lesz.

3 napja
2

Comedian
Batman: Az első év

A legenda kezdete...

4 napja
2

Cash Bacsi
Infinite Galaxy - Teszt (iOS)

Ki ne vágyna egy jó kis űroperára?

4 napja

Comedian
Batman: A gyilkos tréfa

Az őrület gondtalan, boldog szépségei.

9 napja
12

Comedian
WandaVision

A gyász és a valóság elviselhetetlen keserűsége.

2021.03.31.
10

Comedian
Egy maréknyi dollárért

Eastwood-retrospektív #1: A nyers realizmussal és szatirikus humorral felmutatott szigorú, ámde cinikus mosolyú középső ujj.

2021.03.30.
2

CHASE
A 90-es évek legjobb filmjei

Én nem tudom olyan szépen megcsinálni mint Liquidék, de remélem így is megfelel.

2021.03.28.
27

p34c3
Videojáték zene TOP 20

Nemcsak játék, de egyéb tevékenységek közben is szívesen hallgatom a videojátékok zenéit, a kedvenceimből készítettem most egy top 20-as listát. A lista nem feltétlenül a dalokra vonatkozik, hanem a teljes albumra, egy játéksorozatból nem került be több rész zenéje, noha többször is indokolt lett volna.

2021.03.26.
15

c1b3rpunk
Dual Sense broken spring

Decembertől februárig bírta a PS5 kontrollerem R2 gombjának rugója.

2021.03.25.
3

Stadia HUN
Resi 8 és 7! - Stadia News #1

Aktuális hírek a Stadiáról. Atom bejelentések!

2021.03.23.
6

Necroman Mk2
Video Game Hall of Fame 2021

Újabb játékok a hallhatatlanná válás felé

2021.03.18.
3

p34c3
Az én Fantasztikus Négyesem

A Konnektor podcast istállójából, Warhawk prezentációjában indult el a közelmúltban egy új podcast, amelyet Fantasztikus Négyes címmel érdemes keresnünk és hallgatnunk, ha kíváncsiak vagyunk, hogy beszélgetőpartnerei számára melyek voltak azok a videojátékok melyek utólag visszatekintve formálták az ízlésüket, olyanok, melyek többé tették őket, melyek valamennyire meghatározták, ki is az ember, akit ma ismerünk.

2021.03.14.
34

vem
Az "inventory hell" jelenség

A mostani videóban arról mesélek, milyen mechanikák vezetnek ahhoz hogy tele leszünk haszontalan és/vagy nehéz dolgokkal, melyik játék hogy próbálta ezt kezelni és mit várhatnánk el joggal a jövő játékaitól.

2021.03.07.
10

Necroman Mk2
Mutropolis

A lelet azonosítása: old school kalandjáték a XXI. századból

2021.03.02.
7

Cash Bacsi
Forge of Empires - Teszt (iOS)

Annyit és olyan régóta jött az arcunkba a reklám, hogy most már ki kellett próbáljuk!

2021.03.01.
1

p34c3
Drága hobbi a videojáték?

- Tényleg léteznek olyan emberek, akik eredeti, dobozos játékokat vesznek? Akik megengedhetik maguknak ezt a méregdrága úri huncutságot? Gondoltam magamban, miközben vágyakozó pillantásokkal néztem a kirakat túloldalán díszelgő protoss csábító sárga szemeibe.

2021.02.28.
44