Kiccsidzson2015.11.02. 21:16

Killzone 2 - veterán fokozat - végső bosszfájt - második csekpont

- Cápa!! CÁÁÁPAAA!!! - hangzott a kiáltás, és a fürdőzők tömege pánikszerűen úszott és rohant ki a vízből, mit sem törődve a hátrahagyott szörfdeszkákkal és matracokkal. Pedig csak egy lájk úszkált a part menti sekély vizekben, aki csak a tetszését akarta kifejezni. Valószínűleg a vízből kiálló hüvelykujjat nézték az emberek cápauszonynak. Néha hajlamosak vagyunk akkor is pánikba esni és eszünket veszteni amikor nagyon nem kellene. --------------------------------------

Killzone 2 - veterán fokozat - végső bosszfájt - második csekpont

EZ NEM LEHET IGAZ! HOGY BSSZA MEG A KRVA LÓFSZ, HOGY MI A ROSSEBÉRT KELL ITT SZIVATNI A KIKRT JÁTÉKOST??!!

HEEEEEEEEEE??

Oké, nyugalom. Itt a lángszóró előttem. Felveszem, felfutok a lépcsőn, katona mellett el, lángszóróst levágom késsel, majd a másikat is. Tele a tár. Fedezék.

Első hullám. Lángszóróval locsolom őket a balkonról, majd vissza fedezékbe. Újabb locsolás. Újabb fedezék. Ez az, csak szép nyugodtan.

Második hullám: EZEK MÁR FELJÖNNEK A LÉPCSŐN BSZKI!! RÍÍKÓÓ! HOGY NEKED IS PONT MOST KELL MEGDÖGLENED?! A KRVA ÉLETBE, HÁT MILYEN TÁRS VAGY TE? HOGY DÖGÖLNÉL MEG OTT AHOL VAGY!

Nyugalom. Újra. Fel a lépcsőn, katona mellett el, első hullám kiírt stb.

Második hullám: Gránátvető felvesz! DE HOL A KRVA ANNYÁBA VAN A GRÁNÁTVETŐ BZMEG?? AZ ELŐBB MÉG ITT VOLT! VAGY NEEEM?? Jajjajjaj, elkapott a pánik.. csak nem pánikba esni, CSAK NEM PÁNIKBA ESNI!!! MI AZ ISTENT VETTEM FEL? MI EZ?? EGY ALAP KIKRT PUSKA BZMEEG!! EZZEL MENJEK NEKI A HOSSZÚKABÁTOSOKNAK? EZZEEEL?? Na ne vicceljünk már! RÍÍKÓÓ!! HOOL VAAGY?? TE DUGTAD EL A GRÁNÁTVETŐT??

(csengetnek. A gémer pauzál, majd felkel. Odalép az ablakhoz, s kitekint rajta)

A krva postás bzmeg! HÁT NEKED IS PONT MOST KELL JÖNNI?? .. Kurva helgán postás, csak ki akarsz csalni, mi?? Hogy aztán a lövészeid szépen leszedjenek mi?? Ebből nem eszel öreg! A HELGÁN KRVA POSTÁS ANYÁDAT, AZT!!

Vissza az való életbe (vagyis a játékba).

Oké, újra. Kávé megisz, szőlőcukor megesz, homlokom koppan a képernyőn, hogy jól lássak. GYERTEK RÜSZMETEG HELGÁN KUTYÁK, HAD LŐJEM SZÉT A MOCSKOS POFÁTOKAAAT!! GYERTEK CSAAAAAAK! GYERTEEEEEEEEEEEEEK!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

...

CSEKPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONT!! MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

(A gémer egy pillanatra összeesik és meghal. De csak egy pillanatra. Erre is csak az igazi hárdkór gémerek képesek. A kamukockák és hangotakuk nem)

Innen már gyerekjáték. Na hol vagy Radek, te boszniai háborús bűnös a tetves, retkes, mocskos **** **** -at, hogy bszódnál meg ott ahol vagy.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! EZ MEGVÁGOTT!! BZMEG, EZ MEGVÁGOTT!! TE MEGVÁGTÁL BZMEG!! MEGHALTAM!!! ÁÁÁÁÁÁÁ!!!

Újra. Új taktika van. Sörétessel a kezemben a sötétben lapulok, mint egy féreg. Mint egy csúszómászó, egy betapadt csiga. Csak előlről jöhetsz Radek! Az ujjam a ravaszon. Gyere csak. Koncentrálok. Nyugodt vagyok. Maga vagyok a megszobrászott nagybetűs Nyugalom.

GRÁÁNÁÁÁÁT..........!!!

....................

És persze még párszor meghaltam, de elértem a következő csekpontot. Innen már nem volt nehéz, emlékeim szerint. Csak az első két hullámot kellett betanulni. Emlékszem, még csaltam is, egyszer egy jutyúb videót is meglestem kétségbeesésemben.

Kitanultam, hogyan kell látatlanban gránátba szalasztani a még meg sem érkezett ellenséget, hogy hol milyen fegyver lapul, ki milyen puskát dob halála után, és persze a késsel is megtanultam professzionális szinten bánni. Művészet volt ez már, nem egyszerű játék. Kutatást igényelt, előzetes felmérést és pontos tervezést. És csak megcsináltam. Nem vagyok az az olimpiai bajnok gémer, de csak meg lett a veterán fokozat. És bár öregedtem alatta jó pár évet, ősz hajszálaim szép számmal termelődtek, többször eszemet vesztve őrjöngtem, de csak meglett. Radek a végén ott volt kiterítve.

Az egyik olyan trófeám, amire a legbüszkébb vagyok. Pedig akkor még nem is osztogatott trófeát a sony emlékeim szerint, de ezt lehet, hogy rosszul tudom. Olyan rég volt már.

Necroman Mk2
Mutropolis

A lelet azonosítása: old school kalandjáték a XXI. századból

4 napja
4

Cash Bacsi
Forge of Empires - Teszt (iOS)

Annyit és olyan régóta jött az arcunkba a reklám, hogy most már ki kellett próbáljuk!

6 napja
1

p34c3
Drága hobbi a videojáték?

- Tényleg léteznek olyan emberek, akik eredeti, dobozos játékokat vesznek? Akik megengedhetik maguknak ezt a méregdrága úri huncutságot? Gondoltam magamban, miközben vágyakozó pillantásokkal néztem a kirakat túloldalán díszelgő protoss csábító sárga szemeibe.

6 napja
39

pendrivedealer
Stardew Valley és aniMonológ!

Sziasztok! A mai bejegyzés egyik jelmondata, hogy online kertészkedni igenis jó!

2021.02.23.

elvis
Monza Action (GT Sport)

Volt pár izgalmas verseny a hétvégén, de ezt az akciót ki kellett emeljem!

2021.02.22.
6

Stadia HUN
Cyberpunk 2077 (Stadia)

Good morning, Night City! Megérkezett a Stadia legjobb játéka?

2021.02.20.
5

vem
Retro PC #12: HD 6450 vs 9600 GT

Mire képes egy gép, ami olcsóbb mint egy AAA játék? És vajon hogy teljesít a 9600 GT a HD 6450 ellen? Mennyit dob ez a konfigon? Nézd meg a videót és kiderül!

2021.02.16.
2

Necroman Mk2
HuniePop 2: Double Date

NYERTESSEL FRISSÍTVE! Szeretnéd megmenteni a világot, miközben a két nős randi és a hármas szex mesterévé válsz? (18+)

2021.02.14.
36

Stadia HUN
Baljós árnyak

A Stadia jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátások

2021.02.12.
19

Stadia HUN
Reigns (Stadia)

Király király-szimulátor, tinder-stílusban.

2021.02.09.

CHASE
Az Évtized filmjei - 10-6.

Az utolsó előtti etap következik.

2021.02.07.
8

Necroman Mk2
Strike Suit Zero

Ace Combat az űr hidegében

2021.02.02.
1

CHASE
A kétezres évek legjobb filmjei

Úgy gondoltam, az Évtized filmjei felsorolás - természetesen soha el nem készülő - finisébe érve, fokozva a várakozásokat és az elvárásokat kiblogolom, hogy sztem mik voltak a 2000-es évek ugyanezen mérföldkövei.

2021.02.02.
19

elvis
TimeCop1983

Synthwave/electro gyöngyszem! Füleljétek, hallgassátok!

2021.02.02.
4

Cash Bacsi
Giblins - Teszt (iOS)

Az ötlet nem eredeti, de a játék nagyon!

2021.02.01.
3

carville
A Gamestop részvények bohócai

Hosszú és szakszerű(bb) ellenvélemény a címlapi cikkel kapcsolatban.

2021.01.31.
16

p34c3
Pod előttem, pod utánam

Sok éve már, hogy a napjaim jelentős része podcast hallgatással telik, azok közül is talán a videojátékokkal foglalkozóak a legkedvesebbek számomra.

2021.01.23.
17

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

2021.01.21.
2

axl
Tükörország peremén...

...hitem újra meglelém.

2021.01.21.
15

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

2021.01.19.
7