Hunk22018.09.17. 12:03

Béta a Béta hátán

A Battlefield és COD játékok mindig is versengtek és idei évben sincs másképp

ki fog nyerni nehéz megmondani. Béta alapján azt mondom az új COD, tényleg ő a győztes. Lehet feltenni a kérdést!

Az első emberünk Battlefield V lesz, ahol beleugortam a mély vízbe.

Mint Battlefield rajongó tetszett amit láttam, addig míg bele nem ütköztem a szokásos bugokba vagy éppenséggel meg nem láttam őket.

Nézzünk is bele a Bétába.

Járművek közül a Tankok kaptak nagyobb változást, az egyik a toronyforgás adva van, vagyis hiába húzzuk a célkeresztet jobbra vagy balra míg a torony célkeresztje bennem éri mi célkeresztünket addig a lövedék nem oda megy ahova mi szeretnék. Ezt a megoldást egy játékot mondjak Word of Tanks láthatjuk, nekem sokan másoknak is kifejezetten tetszett. Valahogy a játék valósabb, taktikusabb lesz. Mindenki emlékszik a régebbi BF részekben simán egy repülőt is lehetett hozni. Most sem lehetetlen az új rendszernek köszönhetően kevesebb lesz lehetőség rá. Megvoltak hátrányai is, mivel mindenki könnyű vagy közepes tankokat választotta azoknak gyorsabb volt a toronyforgásuk. Nagy és erős Tigris tankot vagy épen Churchill VII tankot nem igen láttam a harctéren.

Az új lőszer rendszer nekem tetszett és lényegében egy alkalmat tudok amikor tényleg kifogytam. Ezen is változtatni fognak teljes változatban több tölténnyel indulunk, ellátó helyeket cserébe megváltoztatják és gyengítik. Jó volt megint van rengeteg kiegészítő egy fegyverhez a távcsővőkön kívül többi nem volt más csak a fegyver külsejét változtatta meg. Statisztikailag mást nem változtatót meg ami inkább vicces volt, vagyis kozmetikai cucc lett belőle. Ott van minden fegyverhez az ágak, amik sokat adnak jobb célzást mozgás közben, kisebb visszarúgást, erősebb töltényt. Elsőre 10-20% javulást amit adnak nem sok, egy valaki aki teljesen kifejlesztet egy ágat észrevehetően jobban teljesít a csatában.

Recon kasztnál maradjak, egy fegyverrel ami nem volt semmi fejlesztve 1vs1 is nehezen nyertem meg, addig egy ágat teljesen kifejlesztve már 1vs 2 is le tudtam húzni. Ezt úgy minden BF játékban Recon legkevesebbet használt kaszt.

P2W messze van meg gyorsan el lehet érni egy ág végét sima játékkal, az előny észrevehető és tapasztalható. A másik dolog aminek kevesen örültek spot hiánya.

Nem is az a baj teljesen kivették szinte a játékból hanem az ellenfeleket nem látod, ez kifejezetten igaz volt a havas pályára. Ezért volt nagy részben az azon a pályán a német katonák kaptak ingyen kaméleon öltözéket, nem is csodálkozott az ember az az oldal is nyerte csaták nagy részét. Aztán volt még lebegő hulla, társad helyet a fegyvert kaptad fel a földről, pálya alá kiesés, fegyver nélkül életél újra és így tovább. Maga a béta teli volt bogarakkal. Persze hangok még mindig legjobb minőségűek, grafika is első osztályú. Rombolás és építés meg igazán élvezetes.

Építkezős része nagyrészt Rotterdami pályán lehet észre venni mennyire befolyásolja egy-egy játékmenetet térkép részein. Végén lezárhatom egy jó hírrel, végre sikerült robbanó anyagok menyiségét visszaszorítani lényegesen többször van tűz harc. Tűzijáték helyet.

Helyzet amikor fogytam a lőszerből, kicsit később meg is haltam.:

Élveztem a Battlefield bétát, az új bevezetett elemek nagyon hangulatossá teszik a játékot. A játék inkább úgy tűnik hardcore játékosok felé tekint. Erősebb csapat munkát igényel mint az eddigi részek, egyedül is el lehet lenni régebbi részekkel ellentétben életbe maradás egyedül lényegesebben nehezebb. Az sem tesz jót a Battlefield V-nek sok tartalom nagyon emlegetett BR mód a ”Firestorm” átcsúszik tavaszra. Játékosok elég durván csupasz játékkal találkoznak. Én magam részéről karácsonyig várok és megvárom mi csordogál hozzá addig.

Call of Duty Black Ops 4 később csak CoD 4 fogom írni.

Az első Béta nem volt rossz, sose voltam CoD rajongó nálam WW részekkel lényegében véget is ért a sorozat ezt mégis élveztem. Még ha a dolgok 60% nem értem és még mindig zavar egy lövéssel elvihet valaki vadászpuskával.

Fegyvereket kicsit balanszozatlanak éreztem, meg volt egy speciáls fegyver hővető ágyú ami sajnos falon keresztül is sebzett. Elmondhatni élvezetes volt.

Sajnos néha itt megmaradt az CoD betegség valaki nagyon gyenge kapcsolattal jön be az lagol vagy szaggat. Ezt szerintem aki régóta játszik megszokhatta már, ritkán zavaró tud lenni. Igazán az első CoD 4 béta teszt pozitívan futott le és nagyrészt stabilan. Actinak gratulálok remek Béta volt.

Call of Duty Black Ops 4 Blackout első próbálkozás BR felé.

Evvel egy új területre léptek a készítők, sajnos keményen bele is tört a foguk.

PC néha durva FPS esések vannak, konzolon játszottam halottam olyanról 43-ig is leesett olyannak 90 fps volt belőve PC-én, többször össze is esik a játék egy bogár miatt. A térkép sajnos igen statikus is. Konzolokon állandó szaggatás és a lag kisebb vagy nagyobb mértékben. Előfordult olyan is nem is egyszer rég fedezék mögött voltam mégis kaptam a sebzést, most nem jut eszembe, hogy nevezik BF4 életciklusa elején is jelen volt. BR lényege kiszolgáltatottság kellene legyen itt mégis annyi tölténnyel futkározik mindenki a Rambó, sose éreztem azt, azért fogok meghalni valamiből kevés van. Néha olyan érzésem volt játékmenet nagy részét PUBG vették volna át. Azt is rosszul.

A felső sorokat leírva eléggé úgy tűnik nagy szemét lenne Blackout pedig annyira nem vészes a helyzet, látszik, hogy a készítők olyan területen járnak amit még nem ismernek annyira. Az első játékomban 14 lettem, mivel előtte játszottam BR játékkal mint PUBG és kipróbáltam más BR is a témában. Teljes működött a dolog itt is amit másik játékokban alkalmaztam. Sőt még jobban is Blackout-ban nem kell igazán a lőszerhiányra figyelni, LV 2 páncéllal szinte teljesen el lehet lenni.

És még gyógyító csomag is bőségesen ellubickol az ember. Fegyverek nem rosszak használható mindegyik. Kezdő játékos is eljuthat az első helyre, míg a többi BR hamarabb meghallhat. Kisebb a hibázás lehetősége, kisebb térkép miatt több az összetűzés is. Ez a BR inkább szórakozásra van mint arra ú jajj, ez hiányzik kevés a lőszer vagy nincs megfelelő felszerelésem és az miatt nem lehetek első. Laza stílus még így is komolyabb mint Fortnite, ami nem rossz dolog mindenki tudja élvezni nem csak egy bizonyos közönség. Hibái ellenére amikor jól működik minden teljesen jó az egész.

Emlegetett lag és szaggatás.:

Sok hiba van benne szerintem, élvezhető is lényegesen szórakoztatóbb vele játszani a PUBG-vel, nem igazán érzem azt jobb lenne. PUBG élethűbb és jóval erősebb kiszolgáltatottság érzés ad az embernek és egy győzelem szerintem jóval nehezebb mint itt(mai napig durva dolgokat is tud művelni). Zombi remek ötlet volt áthozni még akkor is sokszor tonna számra zabálják a töltényt. Meglepő volt először még elhagyatott helyeken ahol nem jár senki ott is találni magas szintű felszerelést. Ami nem volt rossz, egyáltalán nem. A pálya hamar kiismerhető, egyszerűen túl kicsi. Legalább teli van pakolva terep tárgyal és épületekkel. A harcok nem sokat változtak méretváltozás ellenére megszokott CoD formulát hozzák és így akár 10 percen belül is vége lehet egy csatának. Nem lesz CoD 4 BR forradalmár, amit csinálja sokszor jóval stabilabban csinálja, hibák nagy része kijavítják lesz helye a piacon.

Kell egy végszó, igen ez mind Béta volt és a hibák nagyrészt ki lesz javítva.

Mi ami ki lesz? Ez inkább a kérdés. Őszintén rakja fel mindenki a kezét aki ezek közül egyet is jelent valaha a készitök felé vagy hivatalos fórumon. Én megteszem néha nem is látom sok értelmét. Köszönöm elolvastad amit írtam.

És ami kihagyhatatlan.:

"Helyesírási hibákért felelősséget a cégünk nem vállal."

Necroman Mk2
Mutropolis

A lelet azonosítása: old school kalandjáték a XXI. századból

1 napja
1

Cash Bacsi
Forge of Empires - Teszt (iOS)

Annyit és olyan régóta jött az arcunkba a reklám, hogy most már ki kellett próbáljuk!

3 napja
1

p34c3
Drága hobbi a videojáték?

- Tényleg léteznek olyan emberek, akik eredeti, dobozos játékokat vesznek? Akik megengedhetik maguknak ezt a méregdrága úri huncutságot? Gondoltam magamban, miközben vágyakozó pillantásokkal néztem a kirakat túloldalán díszelgő protoss csábító sárga szemeibe.

3 napja
29

pendrivedealer
Stardew Valley és aniMonológ!

Sziasztok! A mai bejegyzés egyik jelmondata, hogy online kertészkedni igenis jó!

8 napja

elvis
Monza Action (GT Sport)

Volt pár izgalmas verseny a hétvégén, de ezt az akciót ki kellett emeljem!

9 napja
6

Stadia HUN
Cyberpunk 2077 (Stadia)

Good morning, Night City! Megérkezett a Stadia legjobb játéka?

2021.02.20.
5

vem
Retro PC #12: HD 6450 vs 9600 GT

Mire képes egy gép, ami olcsóbb mint egy AAA játék? És vajon hogy teljesít a 9600 GT a HD 6450 ellen? Mennyit dob ez a konfigon? Nézd meg a videót és kiderül!

2021.02.16.
2

Necroman Mk2
HuniePop 2: Double Date

NYERTESSEL FRISSÍTVE! Szeretnéd megmenteni a világot, miközben a két nős randi és a hármas szex mesterévé válsz? (18+)

2021.02.14.
35

Stadia HUN
Baljós árnyak

A Stadia jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátások

2021.02.12.
19

Stadia HUN
Reigns (Stadia)

Király király-szimulátor, tinder-stílusban.

2021.02.09.

CHASE
Az Évtized filmjei - 10-6.

Az utolsó előtti etap következik.

2021.02.07.
8

Necroman Mk2
Strike Suit Zero

Ace Combat az űr hidegében

2021.02.02.
1

CHASE
A kétezres évek legjobb filmjei

Úgy gondoltam, az Évtized filmjei felsorolás - természetesen soha el nem készülő - finisébe érve, fokozva a várakozásokat és az elvárásokat kiblogolom, hogy sztem mik voltak a 2000-es évek ugyanezen mérföldkövei.

2021.02.02.
19

elvis
TimeCop1983

Synthwave/electro gyöngyszem! Füleljétek, hallgassátok!

2021.02.02.
4

Cash Bacsi
Giblins - Teszt (iOS)

Az ötlet nem eredeti, de a játék nagyon!

2021.02.01.
3

carville
A Gamestop részvények bohócai

Hosszú és szakszerű(bb) ellenvélemény a címlapi cikkel kapcsolatban.

2021.01.31.
16

p34c3
Pod előttem, pod utánam

Sok éve már, hogy a napjaim jelentős része podcast hallgatással telik, azok közül is talán a videojátékokkal foglalkozóak a legkedvesebbek számomra.

2021.01.23.
17

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

2021.01.21.
2

axl
Tükörország peremén...

...hitem újra meglelém.

2021.01.21.
15

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

2021.01.19.
7