Boomer2019.05.24. 16:29

Sekiro: Boomer Dies Sokmilliószor

Történetem a játékkal;

Béna játékosnak tartom magam, többbyire az easy, néha a normal nehézségi fokozatot szoktam választani. Éppen ezért bajban voltam, amikor elkezdett ömleni a netre a megjelenése után mindenféle sekiros tartalom, nekem meg tetszett a játék világa, hangulata, játékmenete. De ugye én noob gamer vagyok, felesleges pénzkidobás lenne, azért megvenni, h az elsô bossnál feladjam a játékot. - gondoltam én. Maradt a szomorú szívvel való youtube-ozás... Egy-két óráig. Aztán már annyira felhypeoltam magam, hogy eldöntöttem megveszem a játékot lemezen, aztán majd amikor kiderül, hogy nem nekem való a game majd eladom, és így kvázi néhány ezres kölcsönzésidíjért cserébe lehiggadok. (ez nálam nagy dolog, ne szeretek ilyenekkek vesszôdni, ezért álltam át arra, hogy inkább a nagy digitális leárazásoknál veszek játékot, így ugyanúgy csak pár ezresbe kerül, de nem kell vele veszôdni. A kényelem nagy úr nálam is. 😀) Másnap elbattyogtam az általan egyetlen (reális távolságon belül lévô) ismert konzolboltba, ott azonban már elfogyott. Oké - gondoltam hazafelé - ez így volt sorsszerû, nem nekem való játék ez, így megspóroltam a macerát. Ja, de ne higgadtam le. Egyszerûen annyira vonzott a cucc, hogy végül is meggyôztem magam, hogy b*ssza kutya, nem kajára kell az a 20k, ha elégetném, akkor se hiányozna, úgyhogy ha már megtehetem meg is veszem digitálisan.

Megvettem. Olyan nehéz, hogy vért hugyoztam. Néha szenvedtem is. Mégis minden percét imádtam. Minden halálnál megvolt az érzés, hogy "na még egyszer utoljára megpróbálom!" A 3 kritikus pont nálam Genichiro, az Owl Hirata-ban, es a final boss volt. Ezeknél feladtam, legalábbis így éreztem, de mindig csak más napig. Lady Butterfly, es a Guardian Ape nekem viszonylag simán jött, értsd; nem kellett több óra gyakorlás elég volt 1 szûk órácska.

Múlt héten lett meg az utolsó acsi, pedig azok sosem érdekeltek. 5x már biztos végigjátszottam, de lesz még vele pár kellemes órám.

Mostmár csak azt kell eldöntenem, h belekezdjek-e a Dark Souls seriaba. Ôszintén szólva a karakterfejlesztés nen igazan van az ínyemre, de kvázi From Software van lettem. Vagy nem, ez majd a jövôben eldôl. Sekiro fan viszont biztosan.

Köszi, ha elolvastad!

(mobilon írtam, ahol alapból nem használok ékezeteket, de egy ilyen írást igénytelennek éreztem volna úgy megírni. ha mégis sok a typo, ami engem abszolút jellemez touchscreenen, akkor botsáska, talán majd belejavítgatok utólag.)

p34c3
Pod előttem, pod utánam

Sok éve már, hogy a napjaim jelentős része podcast hallgatással telik, azok közül is talán a videojátékokkal foglalkozóak a legkedvesebbek számomra.

1 napja
6

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

3 napja
2

axl
Tükörország peremén...

...hitem újra meglelém. (Nem kell aggódni, nem írok végig rímekben.)

3 napja
14

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

5 napja
7

liquid
We Fight For Love

Mivel vasárnap van, és nem történik semmi...

7 napja
8

Stadia HUN
Panzer Dragoon (Stadia)

A SEGA jó szokásához híven mindenre is kiadta a Panzer Dragoon Remake-jét. Jól sikerült a Stadia-port?

2021.01.11.
3

Cash Bacsi
A3 Still Alive - Teszt (iOS)

A tavalyi év igencsak jól indult, vajon így lesz ez most is?

2021.01.06.

Hwopapa
VR-vélemények 2 hónap után

Aki már régebb óta olvassa a blogom, megszokhatta, hogy rendkívüli módon tudok lelkesedni az új dolgokért / friss élményekért, amik néha hosszabb-rövidebb idő után elhalnak és ilyenkor kicsit objektívebben tudok/fogok nyilatkozni a témáról.

2021.01.05.
14

Necroman Mk2
Flash játékok 2021-től

Élet a kivégzés után, avagy az utolsó FlashFan bejegyzés

2021.01.03.
3

p34c3
A VR soha nem érhet véget

Ahogyan szemezgettem az év játéka szavazás helyezettjei között, nem túlságosan meglepve szembesültem a VR játékok szerény szereplésével, mindössze két címnek sikerült bekerülnie a legjobb harminc játék közé.

2021.01.02.
8

Warhawk
21 indie 2021-re

Nézzünk szét a radar alatt!

2021.01.02.
16

mcmacko
Készázötvenhat

MB, GB, avagy 16 év távlata egy ezres nagyságrend ugrásának szemszögéből.

2021.01.02.
8

Stadia HUN
Cthulhu Saves Christmas (Stadia)

Megérkezett a könnnyed karácsonyi JRPG Stadiára is. Teszt.

2020.12.30.
4

Necroman Mk2
2020. év dala

2020-ban ismét keresem az év dalát! Nem a legjobb zenét, nem is a személyes kedvencemet, hanem azt a slágert, amely adott esztendőben, nemzetközi szinten a legnagyobb hatást váltotta ki. Így ha azt mondom, hogy 2020. év dala, akkora válaszom:

2020.12.29.
4

vem
Retró kvíz (tuti Steam kulcs!)

Gyere játékosnak vagy nézőnek, olyan címeket nyerhetsz mint pl. a Duke Nukem: Forever a 2 DLC-vel vagy a Two Worlds: Epic Edition. December 31-én este 20.00-kor.

2020.12.26.

Idgn
SYNERGY

Sziasztok! 12 évvel ezelőtt fogant meg először a gondolat bennem, hogy készítek egy grafikus novellát. Idő közben az alap koncepció többször változott átalakult, míg végre olyan formát öltött, amivel meg vagyok elégedve. Az elmúlt 10 évben beutaztam azokat a helyszíneket, ahol a történetem játszódik és szorgalmasan fotóztam, videóztam, jegyzeteltem. Nem ezen a platformon szeretném elindítani ezt a projektet, de úgy döntöttem teszek egy próbát az új Gamer365 blogban is. Új oldalak hamarosan!

2020.12.22.
4

reptile
AMONG US - PERMANENS DISCORD

Gyertek játszani, link a posztban.

2020.12.20.
1

maktub
Destiny 2 - Beyond Light

Amikor a sötétség jelenti a fényt az alagút végén.

2020.12.20.
13

Necroman Mk2
Hijacker Jack

Gazdag. Híres. Körözött. (Részben) Magyar.

2020.12.18.
10

Warhawk
Alba: A Wildlife Adventure

Környezetvédelmi kisokos a napsütéses mediterrán szigetvilágban.

2020.12.18.
4