[Nyerd meg] Tavaszi Zsongás 2022 - Yaga (PS)

Tavaszi Zsongás 2022 - Yaga (PS)

mcmackoGéczy Attila2022.05.13. 09:30

A tavasz óhatatlanul is áttörte a tél kapuját, túlvagyunk a húsvéton, ennélfogva úgy döntöttünk, hogy csinálunk egy jó kis nyereményjátékot, hogy tovább fokozzuk a napsütéses, szép idő által nyújtott örömöket.

A nyereményjáték menete a következő:

Meghirdetünk egy (vagy több) játékot sorsolásra, amihez néhány napon keresztül írhatjátok a részvételi szándékot jelző kommenteket. A határidő után lesz egy pár órás cooldown-szakasz, amikor nem fogadunk több résztvevő kommentet. Ilyenkor történik a sorsolás, majd idővel a meghirdetett eredményekkel kiegészülve jön a következő cím, amire ismét lehet jelentkezni!

Igyekezni fogunk mindenféle platformot lefedni, de arra figyeljetek, hogy a megadott játékok csak és kizárólag a feltüntetett gépeken lesznek elérhetőek, a megadott mennyiségben, a kódok-lemezek nem cserélhetőek más gépek játékaira.

A személyes átvétel és a postázás szervezése nem azonnali (erre számoljatok), de a kódot drótpostafordultával tudjuk küldeni nektek.

A megnyerhető nyeremények teljes verziós játékok!

Hajrá, jöhetnek a bókok pixelvirágok között nyuszikákkal hancúrozó Robotmajomnak, akinek RNG számlálója segít majd a kommentszámok közötti választásban. Tudjátok, direkt duplázás kizárást jelent az adott körből.

Kép: pixeldehtyar

Figyelem, a kódokat körülbelül május végéig őrizzük. Amiért nem jelentkeztek, azt beforgatjuk egy következő játékba. A változtatás jogát fenntartjuk!

Yaga

Platform: PlayStation | Formátum: 5 db játékkód | Felajánló: Plan of Attack

Mitikus népmesei elemekkel tarkított akció-RPG-t hozunk nektek PlayStation platformra. A Yaga a megjelenése óta bezsebelte a közönség elismerését, még Limited Run kiadást is kapott.

A játékból öt darab PlayStation kód kerül kisorsolásra, három az oldalunkon, egy Twitteren, egy Facebookon!

Nyertesek: ps2true, river, bandee23, Nonkeat; Twitter: Kristof

FIGYELEM, a nyertesek írjanak a szerkesztoseg(kukac)gamer365(pont)hu címre, és egyeztetés után küldjük a kódot!

Paradise Killer

Platform: PS5 | Formátum: 2 db játékkód | Felajánló: Double Jump/Fellow Traveller

Zseniális nyomozósdi, abbahagyhatatlan felfedezős játékmenettel, vaporwave látvánnyal, sok-sok dumával és egy emlékezetes, Ace Attorney-ra hasonlító bírósági lezárással: ez a Paradise Killer, amely a tesztünk mellett méltán kapott magas pontszámot.

A Paradise Killerből kettő darab next-gen grafikai elemeket is támogató PS5 verzió kerül kisorsolásra. Hajrá a kommentekkel!

Nyertesek: Adibadi, ssj4vegita

Kommentelési határidő: 2022. 05. 11. (szerda) 10:00

F1 2021

Platform: PC | Formátum: 2 db játékkód | Felajánló: Also

A Forma 1 közkedvelt témáját az F1 sorozat igényesen dolgozza fel, amit Ghz a tesztjében már részletesen kifejetett.

Nyertesek: ProEvoFan, travis18

Unmetal

Platform: Xbox One/Series | Formátum: 5 db játékkód | Felajánló: Plan of Attack

Szenzációs Metal Gear paródia érkezik a következő vágányra, mégpedig olyan, amire Liquid apánk is egy kövér nyolcast nyomott az ősszel. Az Unmetalból öt darab Xbox kód kerül kisorsolásra, amiből egyet Facebookon, egyet pedig Twitteren fogunk megköröztetni.

Nyertesek: Burzum, seepingwillow, Saya; Facebook: Attila Szirom; Twitter: kispadre

Epics of Hammerwatch - Heroic Bundle

Platform: PlayStation | Formátum: 1 db játékkód | Felajánló: PR Hound

Egy dupla csomagot sorsolunk ki az Epics of Hammerwatch-ból, amely két játékot tartalmaz egy bundle csomagban. A villámforduló vasárnap estig tart.

Nyertes: sidocious;

MotoGP 22

Platform: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox | Formátum: 3 db játékkód | Felajánló: Magnew

A MotoGP 22 továbbviszi a kétkerekűzés tradícióját, és él-motorsport játékként gurul ki 2022 tavaszának pályájára. Három teljes verziós kódot sorsolunk ki - jelöljétek kommentben, hogy melyik változatra gurulnátok rá!

Nyertesek: Evil - Xbox, demeterf - PS; Twitter: Rádai Róbert - PS;

Chernobylite

Platform: PlayStation | Formátum: 5 db játékkód | Felajánló: Plan of Attack

Giga-pakkot kaptunk az épp next-gen formára csinosodó Chernobylite játékból, amelyből öt darab PlayStation kódot sorsolunk ki közöttetek. Elvileg a játék PS4-en is működik, és a next-gen frissítés is része a bulinak PS5 platformon.

Nyertesek: M.Á.G.U.S, weskerrebort, Tommy_Angelo Twitter:bobharo, Facebook: László Erdei.

Lumberhill

Platform: Nintendo Switch | Formátum: 1 db játékkód | Felajánló: Plan of Attack

Egy gyors kört tolunk a Lumberhillel, amely remek party-alapú szórakozást ígér mindenki számára. Az indie mókából egy darab Nintendo Switch kódot sorsolunk ki.

Nyertes: Eeveeboy

Nintendo nyereménycsomagok

Platform: - | Formátum: 3 csomag | Felajánló: Conquest

A húsvéti örömöt megpróbáljuk maximumra pörgetni! Három darab nyereménycsomagot állítottunk nektek össze a Conquest-nek, avagy a Nintendo forgalmazójának köszönhetően. Ebben olyan dolgokat találhattok mint:

  • Triangle Strategy artbook
  • Különböző pólók (pl. Metroid)
  • Super Mario Odyssey sapka
  • különböző kulcstartók és kitűzők (Animal Crossing, Zelda, Paper Mario)
  • Strandlabda
  • Daemon X Machina OST és fémplakett
  • ... satöbbi.

A három csomag összeállítása random mód történik, de kommentben megírhatjátok esetleg, hogy a csomagból mi tetszik nektek.

Nyertesek: Nomiah, Kency, MiLFoRD

A nyertesek mindenképp vegyék fel velünk a kapcsolatot a szokásos módon, ugyanis a postázást egyeztetni kell! -> szerkesztoseg(kukac)gamer365(pont)hu

Hot Wheels Unleashed

Platform: PC, PS5 | Formátum: 2-2 db promó kód, a fentebb felsorolt platformokra | Felajánló: Magnew

A húsvéti készülődést egy igazi örömjátékkal toljuk meg, a Hot Wheels Unleashed PC és PS5 platformokon várja a kocsikázni váró örök gyerekeket! A játék tesztjét itt olvashatjátok: KATT!

Nyertesek: PC: savoo, Noctix, PS5: roze, Ratyi Matyi

A Musical Story

Platform: PC, PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox | Formátum: 5 db promó kód, a fentebb felsorolt platformonként egy | Felajánló: Digerati

Ritmusjáték? Narratív kalandjáték? Trip a szabad szerelem és a hangos rockzene korszakából? Mind egyszerre. Öt példányt sorsolunk a Digerati A Musical Story-jából, amely Keviny tesztjében is hangos sikert aratott: KATT!

Twitteren is megpörgetjük a játékot, ott is sorsolunk egy kódot majd!

Nyertesek: Twitter: Tony Stark (PS5); PS4: unicum; PC: Necroman Mk2; Switch: Wakka; Xbox: Keyoo

FIGYELEM, a nyertesek írjanak a szerkesztoseg(kukac)gamer365(pont)hu címre, és egyeztetés után küldjük a kódot!

Quest for Infamy

Platform: Nintendo Switch, Xbox One | Formátum: 3 db promó kód Xbox-ra, 1 db kód Switchre | Felajánló: PR Hound

Klasszikus kalandjáték, mégpedig a Quest for Glory mintájára. Switchre és Xboxra is tudunk sorsolni a vicces és kihívástól sem mentes point and click játékból, amely a Sierra ősi VGA játékai előtt rója le tiszteletét. A tesztünket itt olvashatjátok: KATT!

Az Xbox-os kódokból egyet Twitteren pörgetünk majd meg!

Nyertesek: Xbox: Rudymester (Twitter), Patrick Bateman, Plasma | Switch: Nanditos

Ocean's Heart

Platform: Nintendo Switch | Formátum: 5 db promó kód | Felajánló: Plan of Attack

A Zelda által megalapozott játékmenetet imádjuk, és ez az állításunk akkor is áll, ha egy kiváló 2D-s utógondolásról van szó. A zsánerre kifejezetten kényes Keviny kolléga is magas ponttal értékelte a játékot, ebből most öt példányt sorsolunk Nintendo Switchre!

Nyertesek: Facebook: Molnár Dániel; Twitter: FunnySkrunko ; Gamer365: Sohien, twelvesen, HiMiru

Indiana Jones: The Pinball Adventure

Platform: PC, Xbox One | Formátum: 2 db promó kód | Felajánló: Zen Studios

A mostani körben egy darab Xbox és egy darab Steam kódot sorsolunk a tavasz egyik izgalmas flipperes megjelenéséből, amelyet a hazai Zen ajánlott fel nekünk a most futó nyereményjátékhoz. Az Indy flipper tesztjét itt olvashatjátok.

Nyertesek: Patrick Bateman (PC), Dr. Greive2 (X)

Kommentelési határidő: 2022. 04.03. 24:00

Battlefield 2042

Platform: PS4, Xbox One | Formátum: 2 db promó kód | Felajánló: Also

Az EA hazai képviseletének köszönhetően a tavalyi év egyik nagynevű megjelenéséből tudunk nektek két teljes verziós példányt kisorsolni, kód formájában. Ghz tesztjéhez képest sokat finomhangoltak már a játékon, így a tavaszi szünet-szabi idejére jó elfoglaltság lehet megnézni, hogy az EA/Dice töltete mekkorát durran most! Egy PlayStation 4 és egy Xbox One (smart delivery) változat vár arra, hogy megnyertétek.

Nyertesek: Saila (PS), clizer-niisan (X)

Monster Energy Supercross 5

Platform: PS5, Xbox One, PC (Steam) | Formátum: 3 db promó kód | Felajánló: Magnew

A Monster Energy Supercross az olasz Milestone hosszú idő óta futó sárdagasztós crossmotor-versenyjátéka, Stinger alapos tesztben részletezte a játékot, most pedig ebből sorsolunk három példányt. A PC kiadás Steamen váltható be, a PS kód PlayStation 5-ön aktiválható, az Xbox kiadás több generáción keresztül skálázódik.

Nyertesek: ProEvoFan (PS5), wickedcold (X), Csokis (PC)

Ha tetszett a cikk, és megteheted, akkor támogass minket patreonon!

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
eyJodG1sIjoiPGlmcmFtZSBmcmFtZUJvcmRlcj0wIHNyYz1cImh0dHBzOlwvXC94Ym94MzY1Lmh1XC9iYW5uZXJcIiB3aWR0aD1cIjMwMFwiIGhlaWdodD1cIjIwMFwiPjxcL2lmcmFtZT5cbiIsImltYWdlcyI6W10sInVybCI6IiIsInBhdGgiOiJcL35mc1wvYmFubmVyXC8wMFwvMDBcLzB5XC8iLCJpZCI6MzR9

SaGa Emerald Beyond - Világokon át

Az új SaGa játékban nem kell beérnünk egy vagy két új világgal, hanem kalandjaink során tizenhét egyedi helyen is megfordulhatunk! De vajon mindez elég lesz ahhoz, hogy lekössön minket a mindig különc JPRG sorozat új epizódja? Teszt!

7 órája

Így kerül egy platformra a gaming, a család és a kibervédelem

Mind használunk IT eszközöket, internetezünk, a felhasználók ma már pici gyermekkortól kezdve részesei ennek a világnak. A Gamer365 felületén – szponzorált anyagunkban -, a felnőtt gamereket, gyermekes szülőket célozva igyekszünk felhívni a figyelmet a leselkedő veszélyekre.

7 órája

A Microsoft négy Bethesda stúdiót zár be

Az Arkane Austin (Redfall), a Tango Gameworks (HiFi Rush), az Alpha Dog Studios (Mighty DOOM) és a Roundhouse Games esett áldozatul az átrendezésnek.

7 órája
27

140 millió felett a Switch, közel az utód bejelentése

A Nintendo készen áll az új hardver leleplezésére, amire még ebben az üzleti évben sor fog kerülni.

12 órája
7

Hades II Early Access-start, Helldivers 2 megfutamodás – ez történt hétfőn

Továbbá: QuakeCon 2024, Wizard with a Gun, Sword & Fairy Inn 2.

15 órája
9

Heti megjelenések

1 napja
7

Endless Ocean: Luminous - sekély e mély

Az Endless Ocean utoljára a klasszikus Wii konzolon úszott be a nappalinkba, 2024-ben pedig a folytatás úgy tesz, mintha nem telt volna el tizenöt év azóta. Na, nem azért mert így rohan az idő, hanem mert a Luminous alig újít az elődökhöz képest, és sok tekintetben vissza is fejlődött. Teszt!

2 napja

Jól áll a Resident Evil 9, a Helldivers 2 értékelései már kevésbé – ez történt pénteken

Továbbá: SteamWorld Heist II, Realm of Ink, Serum, Senua's Saga: Hellblade II.

3 napja
36

Elden Ring jövőkép morzsák, The Forever Winter gameplay leleplezés – ez történt csütörtökön

Továbbá: XDefiant, RKGK, Cozy Caravan, Helldivers 2, Bloodstained: Ritual of the Night, THQ Nordic Digital Showcase.

4 napja
1

Steve Jackson - Salamonis titkai

Folytatjuk a magyar nyelven megjelenő lapozgatós könyveket bemutató sorozatunkat, a negyven éves évfordulóra Steve Jackson lepte meg a rajongókat Salamonis titkaival.

5 napja
1

Visszatér a Batman: Arkham, érkezik a nagy Starfield frissítés - ez történt szerdán

Továbbá: két különleges stúdiót zárhat be a Take-Two, Assassin’s Creed a zsebedben és a Steam Deck legtöbbet játszott címei.

5 napja
2

PlayStation Plus: a májusi négyes

Kimondottan izgalmas friss címeket kínál a Sony előfizetéses szolgáltatásának belépő szintje, ami mellé újabb Destiny 2 kiegészítőt is kapunk.

6 napja
12

Wrath: Aeon of Ruin - a poszt-Quake romtúrda

Ha boomer-shooter akarsz lenni, akkor mindenképp hivatkozz legalább egy (de akár több) jellegzetes FPS-re a kilencvenes évekből. Próbáld meg lemásolni annak sikeres elemeit, és ha igazán abiciózus vagy, akkor akár újíthatsz is néhány ponton. A Wrath a Quake technológiáján próbál új utakat lefektetni, de vajon sikerül neki? Teszt!

6 napja
4

Square Enix rekord veszteség, leépít a KeokeN - ez történt kedden

Továbbá: Xbox Games Showcase, Game Pass frissítés, Funko Fusion, Star Wars: Hunters és Shin Megami Tensei V: Vengeance trailer, Returnal évforduló.

6 napja
4

Xbox Games Showcase: júniusban találkozunk!

Most először lesznek együtt az Activision, Blizzard, Bethesda és Xbox Game Studios belsős projektjei, ráadásul külsős partnerekre is számíthatunk.

7 napja

Game Pass: mozgolódás május első felében

A távozó címek listája ezúttal hosszabb, mint az érkezőké. De egy izgalmas premier így is belefért a kínálatba!

7 napja
1

Stasis: Bone Totem

A tavaly debütált PC-verzió után nemrég konzolokra is ellátogatott a Stasis-franchise legújabb felvonása, a Bone Totem, mely a horror és a point-and-click rajongók figyelmére egyaránt pályázik - joggal.

7 napja

A Fallout sikerei, a Remedy tervei – ez történt hétfőn

Továbbá: Housemarque, Tekken 8, Street Fighter 6, Guilty Gear: Strive, Venture to the Vile, Another Crab's Treasure, Rising Heat, Beyond Galaxyland.

7 napja
2

Erre a hétre is jutott indie-cunami - ID@Xbox összefoglaló

A Microsoft és az IGN összefogásában megnézhettük a legújabb ID@Xbox adást, melyben közel két tucat független fejlesztés került terítékre.

8 napja
1

Heti megjelenések

8 napja
2

eyJodG1sIjoiPGRpdiBjbGFzcz1cIi0tbXB1LXt7aWR9fVwiPlxuPGEgaHJlZj1cInt7dXJsfX1cIiB0YXJnZXQ9XCJfYmxhbmtcIj5cblx0PGltZyBjbGFzcz1cImJpZ1wiIHNyYz1cInt7cGF0aH19cGF0cmVvbi1tcHUucG5nXCIgc3R5bGU9XCJ3aWR0aDozMDBweFwiPlxuPFwvYT5cbjxcL2Rpdj4iLCJpbWFnZXMiOlsiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvcGF0cmVvbi1tcHUucG5nIl0sInVybCI6Imh0dHBzOlwvXC93d3cuZ2FtZXIzNjUuaHVcL2FydGljbGVcL3BhdHJlb24iLCJwYXRoIjoiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvIiwiaWQiOjM2fQ==