gyuri122008.03.10. 22:39

Mai napom-Egy boldog nap:)

Nem történt ma semmi különös, egy teljesen megszokott dolgok történtek ma is. DE! Ezekből a jó dolgokból most nagyobb dózis jutott,és emiatt lett mégis különleges ez a nap.

Tehát,kezdjük sorrendben:

Ma, körülbelül 4-kor(hajnali négykor természetesen) ébren voltam. Teljesen, és nem is tudtam elaludni,így hát,hogy ne unatkozzak elővettem az irodalmat(majd elraktam) és a törit,amit tanultam kb fél óráig. Ezután nagyon nehezen elaludtam, és 6-kor már ébren is voltam.Irány a suli!

Első óráim két magyar. Irodalom,s nyelvtan. 90 perc szenvedés. Kb 4,5 A4-es oldalnyi cuccot kellett volna megtanulnom,ebből jó ha tudtam kb 1-et.Mivel 1-est kaptam a Himnuszra,emiatt tanulnom kellett volna,de én nem tettem(lusta dög vagyok:( ). Úgyhogy maradt a szorongás,és az izgulás.

Irodalom: Egész órán feleltünk, de mivel a tanár(megint) szarul osztotta be az órát,átcsúsztunk a nyelvtanórába. Azért feladott megint körülbelül 1 oldal A4-es lapnyi szöveget a TK-ból. Juppíí. Viszont nem feleltem.

Nyelvtan: Itt viszont igen. Irodalomból,mégpedig Petőfi életéből, 5-ösre, de a tanár nem adott rá jegyet! Inkább kaptam 3 piros pontot.:D

Tesi: Futi futi. Aztán foci lett volna,de nem volt kedvem. Bementem az öltözőbe(ami közvetlenül a lányoké mellett van). Odaátról önfeledt vihorászást hallottam, gondolta megnézem mit csinálnak a csajok. Nem csináltak semmitse, de viszont egy hirtelen ötlettől vezérelve átjöttek a fiú öltözőbe. Király,most rejtegetnem kell őket. Hoppá,jön egy tanár! Lassan benyit, én odaugrok az ajtóba,és mielőtt a tanár meglátná az ajtó mögött kuporgó 6 darab lányt, egy határozott mozdulattal bebaszom az ajtót,majd szépen lassan kinyitom,és "Mi az?"

-Miért nem jössz kiütőzni?

-Mindjárt megyek,csak leveszem a szemüvegem. :)

-Oké,de siess!

Ezután,egy "kedves" pillantást vetek a lányokra,akik mosolyogtak mint a tejbetök, és örültek,hogy megmentettem a bőrüket.

Ezután bementem a terembe, miután léptem kettőt, az egyik gyerek "Gyurcimurci"-utálom ezt a nevet!- felkiálltással tökön dobott. A lányok,akik éppen ezt látták, nem tudták eldönteni,hogy sírjanak,vagy röhögjenek. Inkább sajnáltak.

Ezután még egy kicsit lányoztam a lányöltözőben,majd ennyi.

Ja,meg megijesztettem 4 lányt, akik annyira sikítottak,hogy a portás ordítva futott hozzánk,hogy mit csinálunk:)

English lesszön:NINCS ITT A TANÁR!NINCS ITT A TANÁR! Visszhangzott a folyosó a csoportom hangjától. Mindenki boldog volt, jogosan. Majd amikor kiderült,hogy a 3.(leghülyébb) csoportnál "vendégeskedünk", az öröm az egekbe szökött. De csak a fiúknál. És miért? Mert a 3. csoport tanárnője talán a legszebb tanr,kit valaha láttam. Túl van a 35( de csak kicsivel) de mégis egy fiatal 30-asnak néz ki. És olyan szép feszülős gatyesz volt a formás popóján,hogy majd' ... szóval értitek.:) Ráadásul nem egyszer lehajolt,vagy guggolt, többször kikandikált a bugyi is... Jaaaajj istenem,miért nem ő az angoltanárom??!!

Ezután jött a töri. A vicces az,hogy ezt ugyanaz a tanár tartotta,mint az angolt(töri és angol tanár egyben). KIRÁLY. Viszont írtunk. Nembaj, még a kicsiny bánatomat is eloszlatta,amikor beállt mögém, és nekem dőlt(szerintem nem is vette észre) a popsijával. Férfi társaim tudják,hogy milyen egy gyönyörű popó mellett ülni,hát még ha a popó hozzánk is simul.:) Most már alig bírtam magammal... Majd beszették a dolgozatot,amit nem tudtam befejezni, a "zavaró" tényezők miatt... Ezután nem egyszer megakadt a szemem egy-egy "zavaró" tényezőn, de már leszartam. Majd óra végén jött a fekete leves. Tudni kell a tanárról,hogy díjazza a becsületességet( ennek a tanárnak pénzért sem hazudnék),de ha valaki tagad,vagy hazudik,az nagyot süllyed a szemében. És most pont én süllyedtem le... Ugyanis, óra végén (miután ellenőriztük a házit) mondta,hogy az álljon fel,akinek nem volt kész a házi. Most az egyszer kész volt,de ez nem tetszett az egyik osztálytársamnak,aki viccből elordította,hogy "Gyuriiiiiiii, álljál csak fel, nincs is kész a házid!Láttam,hogy a szünetben csináltad!" A tanár úgy nézett rám,hogy inkább felálltam volna,minthogy azt mondjam, hogy kész van. De inkább tagadtam,tagadtam,tagadtam. És végül elhitte. De azt a nézést sosem felejtem el, helyben lenyelt volna...

Újabb angol óra: ELMARADT! A csoportom most annyira örült,mint majom a farkának. Király volt na.

Úgyhogy röviden: Még mindig jó feneke van a töritanárnak.

Necroman Mk2
Mutropolis

A lelet azonosítása: old school kalandjáték a XXI. századból

1 napja
1

Cash Bacsi
Forge of Empires - Teszt (iOS)

Annyit és olyan régóta jött az arcunkba a reklám, hogy most már ki kellett próbáljuk!

3 napja
1

p34c3
Drága hobbi a videojáték?

- Tényleg léteznek olyan emberek, akik eredeti, dobozos játékokat vesznek? Akik megengedhetik maguknak ezt a méregdrága úri huncutságot? Gondoltam magamban, miközben vágyakozó pillantásokkal néztem a kirakat túloldalán díszelgő protoss csábító sárga szemeibe.

4 napja
30

pendrivedealer
Stardew Valley és aniMonológ!

Sziasztok! A mai bejegyzés egyik jelmondata, hogy online kertészkedni igenis jó!

8 napja

elvis
Monza Action (GT Sport)

Volt pár izgalmas verseny a hétvégén, de ezt az akciót ki kellett emeljem!

2021.02.22.
6

Stadia HUN
Cyberpunk 2077 (Stadia)

Good morning, Night City! Megérkezett a Stadia legjobb játéka?

2021.02.20.
5

vem
Retro PC #12: HD 6450 vs 9600 GT

Mire képes egy gép, ami olcsóbb mint egy AAA játék? És vajon hogy teljesít a 9600 GT a HD 6450 ellen? Mennyit dob ez a konfigon? Nézd meg a videót és kiderül!

2021.02.16.
2

Necroman Mk2
HuniePop 2: Double Date

NYERTESSEL FRISSÍTVE! Szeretnéd megmenteni a világot, miközben a két nős randi és a hármas szex mesterévé válsz? (18+)

2021.02.14.
35

Stadia HUN
Baljós árnyak

A Stadia jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátások

2021.02.12.
19

Stadia HUN
Reigns (Stadia)

Király király-szimulátor, tinder-stílusban.

2021.02.09.

CHASE
Az Évtized filmjei - 10-6.

Az utolsó előtti etap következik.

2021.02.07.
8

Necroman Mk2
Strike Suit Zero

Ace Combat az űr hidegében

2021.02.02.
1

CHASE
A kétezres évek legjobb filmjei

Úgy gondoltam, az Évtized filmjei felsorolás - természetesen soha el nem készülő - finisébe érve, fokozva a várakozásokat és az elvárásokat kiblogolom, hogy sztem mik voltak a 2000-es évek ugyanezen mérföldkövei.

2021.02.02.
19

elvis
TimeCop1983

Synthwave/electro gyöngyszem! Füleljétek, hallgassátok!

2021.02.02.
4

Cash Bacsi
Giblins - Teszt (iOS)

Az ötlet nem eredeti, de a játék nagyon!

2021.02.01.
3

carville
A Gamestop részvények bohócai

Hosszú és szakszerű(bb) ellenvélemény a címlapi cikkel kapcsolatban.

2021.01.31.
16

p34c3
Pod előttem, pod utánam

Sok éve már, hogy a napjaim jelentős része podcast hallgatással telik, azok közül is talán a videojátékokkal foglalkozóak a legkedvesebbek számomra.

2021.01.23.
17

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

2021.01.21.
2

axl
Tükörország peremén...

...hitem újra meglelém.

2021.01.21.
15

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

2021.01.19.
7