Joo T2008.05.01. 15:43

Üdvözlök mindenkit újra a Dublini körképben....

Nos először is bocsánat mindenkitől, aki esetleg rendszeres olvasója lenne a blogomnak. Bizonyos körülmények miatt nem tudtam írni. Hogy mért is? Mindjárt részletezem.

Nos hát az egész ott kezdődött, hogy. Ahol most vendégeskedek, oda kijöttek 6an. Rokonok, szülők, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy szűkös lett a hely. Igy átköltöztem egy hétre egy másik lakásba, ahol viszont nem volt net, szóval nem nagyon tudtam megosztani a tapasztalataimat veletek.

Na de most itt vagyok, és ez a lényeg. Ma költözök át az albiba. Kicsit félek azért a dologtól, mert hát meg kell hogy valjam, sosem laktam még együtt idegenekkel. Pláne nem idegen ajkuakkal, vagyis nem magyarokkal. Nem tudom, hogy említettem e már valamit az albiról, de akkor most megteszem.

Hát természetesen ez is egy családi ház. Van benne egy nagy nappali, egy étkező, és egy hatalmas konyha, kisebb kerttel. A fenti emeleten pedig négy szoba. Két kisebb, ezok közül az egyiket bérlem én, illetve két nagyobb. Elvileg 4en leszünk, akik közül tudom, hogy az egyik egy olasz leányzó, és a másik egy belga srác. Sajnos nem tudom ki a negyedik, ugyanis amikor mentem, két szoba volt kiadó, és hát én voltam az első bérlő.

Hát ennyit az albiról, majd biztos lesznek érdekes sztorik amiket megoszthatok veletek.

A másik a meló. Ugye elvileg part time-ba vettek fel, ami heti 30 órát jelentene. Ennek ellenére a héten is egy szabim van, a mai, valamint vasárnap 12 óráztam. Ja, vasárnaptól szombatig van a hét a melóba. Szóval heti 40-46 órákat nyomtam az elmúlt egy-két hétben. Ami kicsit sok, bár nem nagyon bánom, mert legalább megvan a lóvém. A héten is lesz vagy 450 körül a fizum. Persze meg is dolgozok érte. Annyiból rossz, hogy nem nagyon tudok elmenni így a fitness klubba, mert egyszerűen nem nagyon van rá energiám. Ma szabis vagyok, de ma meg költözök, szóval...

A melóban amúgy semmi különös nincs. Szép lassan megtanultam mindent. A menedzsert nem csipázom, de ezzel nem vagyok egyedül. Teljesen ki tud akasztani. Olyan, mint az ír időjárás. Egy napon belül többször is változik. Reggel általában morcos, és dul-ful. Mindig eldarálja a teendőt, és közben úgy néz az emberre, mintha hülye lennék. Aztán egy kis idő múlva meg tök kedves, meg megkér, hogy vigyem ki a szemetet, és elnézést kér, de hát én vagyok most az egyetlen fiú bent, és nehéz. Szóval nem lehet kiigazodni rajta. Na mindegy, nem szeretek vele dolgozni. Ja, ami teljesen ki tud akasztani, az meg hogy állandóan kell valamit csinálni. Ha nincs vendég, ami kb. max egy percen keresztül szokott tartani, mert mindig jön valaki, akkor neki kell állni valamit csinálni. Tök mindegy mit. Takarítani, mosogatni, stb. De amint jön valaki, akkor dobj el mindent, hagyj ott mindent a helyén, és szolgáld ki a vendéget. Ami ok, érthető, csak az a baj, hogy ilyen műanyag kesztyűt kell hordani, amibe mindig beleizzadok. És hát jön a vendég, le kéne cserélni, de az újat felvenni meg nagyon nehéz, és akkor ott szenvedek másodpercekig a vendég előtt, stb. Na de mindegy.

Szóval hülyeség az egész. Ki kell takarítani már reggel 7kor azt a részt, ami 10 perc múlva tiszta dzsuva lesz, mert jönnek reggelizni a munkások. Majd elmennek, megint kitakarítja az ember, és megint tiszta dzsuva lesz. Persze most nem azt mondom, hogy takarítani nem kell, de szerintem elég lenne egy papírtörlővel letisztítatni mindig, és du. amikor nincs akkora pörgés, akkor letisztítani frankón. De nem. Na de mindegy, ezt kell csinálni, ezt csinálom. Már nem keresek logikát a dolgokban, mert nincs is.

De azért hogy ne csak panaszkodjak, a többieket nagyon csipázom. De tényleg. Mindenki tök jó fej. Van pl.: egy állítólag 42 éves nő. Hát én még mindig nem hiszem, hogy 42, mert nem mondanám többnek 30nál. Na de a lényeg, hogy ő mindig vidám. Én nem tudom hogy csinálja, de mindig fülig ér a szája, mindig énekel, stb. Teljesen kész. Azt van egy másik, aki meg csak egyszerűen nem normális. Persze a jobbik értelemben. Aztán vannak néger lányok srácok. Szinte mindenki máshonnan. Szóval érdekes dolgo, hogy szép lassan megismersz más kultúrákat, de majd erről is írok részletesebben.

Na most lépek, mert ki kéne próbálni a az új GTA-t. :)

Necroman Mk2
Mutropolis

A lelet azonosítása: old school kalandjáték a XXI. századból

4 napja
4

Cash Bacsi
Forge of Empires - Teszt (iOS)

Annyit és olyan régóta jött az arcunkba a reklám, hogy most már ki kellett próbáljuk!

6 napja
1

p34c3
Drága hobbi a videojáték?

- Tényleg léteznek olyan emberek, akik eredeti, dobozos játékokat vesznek? Akik megengedhetik maguknak ezt a méregdrága úri huncutságot? Gondoltam magamban, miközben vágyakozó pillantásokkal néztem a kirakat túloldalán díszelgő protoss csábító sárga szemeibe.

7 napja
40

pendrivedealer
Stardew Valley és aniMonológ!

Sziasztok! A mai bejegyzés egyik jelmondata, hogy online kertészkedni igenis jó!

2021.02.23.

elvis
Monza Action (GT Sport)

Volt pár izgalmas verseny a hétvégén, de ezt az akciót ki kellett emeljem!

2021.02.22.
6

Stadia HUN
Cyberpunk 2077 (Stadia)

Good morning, Night City! Megérkezett a Stadia legjobb játéka?

2021.02.20.
5

vem
Retro PC #12: HD 6450 vs 9600 GT

Mire képes egy gép, ami olcsóbb mint egy AAA játék? És vajon hogy teljesít a 9600 GT a HD 6450 ellen? Mennyit dob ez a konfigon? Nézd meg a videót és kiderül!

2021.02.16.
2

Necroman Mk2
HuniePop 2: Double Date

NYERTESSEL FRISSÍTVE! Szeretnéd megmenteni a világot, miközben a két nős randi és a hármas szex mesterévé válsz? (18+)

2021.02.14.
36

Stadia HUN
Baljós árnyak

A Stadia jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátások

2021.02.12.
19

Stadia HUN
Reigns (Stadia)

Király király-szimulátor, tinder-stílusban.

2021.02.09.

CHASE
Az Évtized filmjei - 10-6.

Az utolsó előtti etap következik.

2021.02.07.
8

Necroman Mk2
Strike Suit Zero

Ace Combat az űr hidegében

2021.02.02.
1

CHASE
A kétezres évek legjobb filmjei

Úgy gondoltam, az Évtized filmjei felsorolás - természetesen soha el nem készülő - finisébe érve, fokozva a várakozásokat és az elvárásokat kiblogolom, hogy sztem mik voltak a 2000-es évek ugyanezen mérföldkövei.

2021.02.02.
19

elvis
TimeCop1983

Synthwave/electro gyöngyszem! Füleljétek, hallgassátok!

2021.02.02.
4

Cash Bacsi
Giblins - Teszt (iOS)

Az ötlet nem eredeti, de a játék nagyon!

2021.02.01.
3

carville
A Gamestop részvények bohócai

Hosszú és szakszerű(bb) ellenvélemény a címlapi cikkel kapcsolatban.

2021.01.31.
16

p34c3
Pod előttem, pod utánam

Sok éve már, hogy a napjaim jelentős része podcast hallgatással telik, azok közül is talán a videojátékokkal foglalkozóak a legkedvesebbek számomra.

2021.01.23.
17

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

2021.01.21.
2

axl
Tükörország peremén...

...hitem újra meglelém.

2021.01.21.
15

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

2021.01.19.
7