Hunk22013.02.17. 05:21

Alien Colonial M. Teszt.

Megígértem hogy írok egy tesztet na akkor bele is vágok.

A játékba Veteran fokozaton kezdtem bele.

A helyesírási hibák zavarni vélik, csak annyit mondok hallgatni arany! :)

A jó! A rossz! A multi. A végrendelet!

Ráadás meg képek a gyűjtői változatról[/b]

Alien Alien van benne dögivel céltáblának használjuk a legtöbbet de ennek ellenére néha megtudják lepni az embert. Fogalmam sem volt hogy a demó-ban reklámozott rész lesz a játék legrosszabb része. Viszont aki kitartó és túléli a hapsikát ki a szülést rossz néven vette, hát nem mindenki lehet Arnold ő egész jól bírta a terhességet.Akkor egész komoly képet kapunk arról hogy ez kicsit jobb és szebb, mert a bolygó melyen járunk csodálatos maga colonia és folyosói öröm nézni, az Alienek buták de szerencsére a játék közepe után kicsit magukhoz térnek és valahogy kezdem azt érezni hogy igen ez az amit vártam.

A zsoldosok viszont egész okosak és változatosak, hihetetlen amit művelnek

a gránátot ugyan úgy szeretettel használják mind mi, fedezékbe vonulnak onnét vaktában vagy célzottan lövöldöznek, nem szólva arról ha átfutunk egy másik

doboz vagy más egyéb tárgy mögé akkor ők is helyet változtatnak kersnek egy másik fedezéket hol látnak minket de még eltudnak bújni, nem szólva hogy cselesek is hisz nem egyszer előfordult hogy az oldalba támadtak.

A párbeszédek alatt és a LOg fájlokból nagyon sokat megtudhatunk Alien univerzumról és ujjat is tanulhatunk. Első neki vonulásom 8 és fél óra volt

és ebből levontam már a elhalálozásokat és fél óra kaja szünetet.

Nagyon sok a keresgélni való és a chalengek is szép számmal nyílnak, nem szólva hogy a karakterünk fejlődik és így a fegyvereinket is feltudjuk nyomni, halálosabb, erősebb bogár ...... na itt nem jut eszembe semmi de nagyon kemény fegyverek jönnek ki. Ami nagyon de nagyon tetszett az a rész valahol 4-7 misszió között csak egy szaros lámpán kívül nincsen semmi más még a mozgás detektorunk is eltűnik, nagy szívás de a játék leghangulatosabb része örömteli volt az a 40 perc amit e részen töltöttem. A másik rész a Sárga rakodó, kár hogy olyan kevés lehet használni, de amikor használjuk érezzük hogy nem egy szuper gyors mecha gépben ülünk, van súlya gépnek nagyon jól eltalálták.

A fegyverek szuperek minden fegyver máshogy viselkedik a Pulse Rifle jó de

sorozat lövés vele célozva nagyon rángat, a legjobb fegyver meg benne ennek ellenére a Pump Shotgun. sokat használtam. A missiók elég változatosak ahhoz hogy az ember ne unja meg, nem szólva hogy a készítők bele raktak vagy 6-7 csavart s hogy jobban növelve a kíváncsiságunkat ami remek ötlet.

Püföld a gombot vagy csavard a sticket ezerrel szerencsére nagyon kimaradt

az egész játék alatt négyszer volt csak ilyen akkor is csak az XXX gombot kel nyomni kb 5-6 nyom,ás bőven elég. Ebből sok mai játék tanulhatna hogy ezt a sz*r-t hanyagolni kéne mert játszani akarok és nem egy felvillan szám, betű miatt elhalálozni. Az egész játék remekül van összerakva és így egy első osztályú OLDSCHOOL lövöldét kaptunk.

A rossz!

Demóban mutatott pálya szakasz kész röhej ronda és pixeles, a bolygó rész minden téren szebb de ott is vannak ám érdekességek. Amikor bolygóra érünk esik, oké az eső jó és hangulatos már csak azt magyarázza el valaki hoyg az eső min csurog le, mivel sisakot hordunk napszemüveg nincsen rajtunk, üveg vagy bármi más váz, védő rész nincs a sisakon mégis az eső cseppek lecsurognak más kérdés hogy a kövek meg a tárgyak nedvesek viszont az eső nem folyik róluk. És itt jön a ráadás az eső egy sima kockás olyan régi snake módon csordogál vagyis a szögletes formában keményen.

Ilyenkor elővetem a GC-met és megnéztem egy játék elejét, a játék ezer éves de ott kurva szép ahogy a sisakon csordogál a víz ez nem más Metrid Prime, talon bolygó ahol leszálltunk az első helyszínén vizsgálhatjátok meg aki játszott úgyis tudja miről irkálok. Amúgy visszatérve az ellenfelekhez valami oknál fogva 60% zsoldosok és a főszerepben lévő Alienek csak 40% részben találkozunk, azért ennek forditva kellene lennie.

Az Alienek nagyon buták, ahogy a zsoldos katonák is látni néha csodákat.

De kezdjük a bogarakkal, átlóg az ajtókon vékonyabb falakon a farkuk

így aki szereti az ivartalanítást az el is távolítja egy két ólom hozzáadásával.

Nem szólva hogy néha napján mint a kis Kitty az X-men sorozatból tovább mutálódva képesek lesznek székeken, asztalon, vagy éppen a bolygón 2 méteres sziklákon átugrani. Mondjuk 50-ből csak 10-szer csinálják meg de

akkor is ezek Xenok. Igazi csoda bogarak. Jöjjenek a Zsoldosok, haj haj de rohadtul pontosan lőnek, Veteran fokozaton ha nincs páncélod egy Sniper zsoldos gyerek egy lövésből instant halál, a gránát vetősök meg a lángszórósok meg még az sem érdekli hoyg max. páncélzat és élet erőd van vagy ép fedezékben vagy elég ha melléd céloznak már biztos hogy elhullasz.

Egy shotgun-os zsoldos katona viszont a leges legrosszabb,

Pump shotgun használok 2 méteres távolságból simán darabokra szednek, de volt hoyg 5 méterről szedte le az életem felét, nem szólva hoyg még gránát vető is van a kicsire csatlakoztatva ami alapból instant halál az emberre.

Ja a végén már a Xeno faj a zsoldosokat is támadják aki védekeznek és visszatámadnak 50 és 50 szálék esélyes vagy ez vagy az nyer,

de zsoldos katonáink itt is okosak hisz amint közelebb megyünk hozzájuk mint 5 méter vagy meglátnak minket, felénk fordul és minket kezd lőni.

Nem érdekli hoyg egy 2 méteres Alien karmolgatja hogy minket eltegyen láb alól fontosabb. Szegény Xeno 4 ever alone. Ez az angol! :P

Második végig játszás már valamennyivel rövidebbre sikerült 6 és7 óra közé esett még így is hiányzik olyan 11 gyűjtögetni való, ebből You Tube lesz szerintem. Amúgy a 6 óra sem rossz, a mai katonás FPS-ek egyike sem nyújt igazán többet de lehetett volna hosszabb.

A multi!

Na végre ide is elértem, oké itt a nagy kijelentés a játéknál egy fokkal szebbek a karakterek, a pályák és minden más. Ahogy írtam egy fokkal.

A pályák amik vannak megtalálható a kis méretűek és nagyon nagyok, mindegyik hangulatos és szép is.

Négy játékmód kapott helyett.:

TDM ezt nem nagyon kell magyarázni van a Xeno csapat és van a Marine csapat idő lejár akinek a végén összesen a legtöbb kill gyűlik össze az a csapat nyer.

Megsemmisítő mód.: Ehhez sem kell som szó elkel jutni egy pontig, és ott egy körben álldogálni ha a kőr feltöltődik egy Xeno tojás elpusztul, a játék végére amelyik Marine csapat a legtöbb tojást elpusztítja az nyer.

Az Xeno meg ezt megkel akadályozni minden áron.

Szökés mód.:

Van négy MArine kiknek elkel jutniuk a tankig vagy a leszálló pályáig.

Útjukat akadályozzák másik 4négy Xeno játékos, feladatok mint ajtó felvágás, hackelés, egy rész bevédése,stb. ha sikerül akkor a MArine jutalma a szabadság.

Utoljára hagytam a kedvencem!

Túlélés mod amiben 6 perc állat Xeno csapatnak ki kell irtani a komplett Marine csapatot, kiknek a játék elején 5 másodpercük van felkészülni.

Miután lejár a 5 másodperc a Xeno csapat elindulhat.

A két oldal nem is olyan rossz, elégé ki vannak egyensúlyozva még ha elsőre nem is látszik. Marine a fegyverek, mozgás érzékelők, turret, claymore és egyéb nyalánkságok révén amit elég hamar megkapnak előnnyel indulnak nagy előnyel.

Viszont az hogy csak egy síkon mozognak és a Xeno-hoz képest sokall lassabbak is nagy hátrányuk. A Xeno sajnos LV12 ig szinte használhatatlan viszont amikor eléred a bűvös 12-est olyan dolgok nyílnak meg mint extra könnyű Xeno páncélzat mi megduplázza majdnem a mászás alap sebességünket.

Ehhez hozzá jönnek a mutációk és plusz egy-két támadás és egy plusz kinézett az Alienek, igy akár elég aranyos külseje is lehet kicsike xeno-nak, a Marine viszont külsőre még jobban díszíthetőek,de itt is lesz később erősebb páncélzat vagy páncél mi 20% növeli a savas anyagok elleni védelmet.

Elég sok minden a megnyitható dolog így evvel is ellesz sokáig az ki mindent meg akar szerezni. Monhatni enyhén már RPG elemként is lehet nevezni ezt a részt a legjobb a Kampányba bevihetjük a feltuningolt fegyvert és ez visszafelé is igaz de csak Marine oldalon.

A szobák Host alapúak, egy ember mindig a Host szerencsére esetek 99%-ban lag menetes a játék így jó érzés játszani. Már több száz meccsen vagyok túl és csak egyszer tapasztaltam lagg mester jelenlétét. Nagyon jó játszani vele, és hosszú távon is leköti az embert. Host alapú szobák hátrány aha Host kilép akkor mindenki repül, azért azt jó látni hogy nagyon ritka dolog hoyg ez megtörténik.

A végrendelet!

A játék kifejezetten tetszett annak ellenére hogy nagyon sok a hiba, a zsoldosok az Xeno fajjal szembe még okosak is tudna lenni néha. Ha a grafikán túl jutsz ,meg lenyeled a hibákat amik zavaróak de nem halálosak akkor érdemes megvenni, mert tovább bővíti az Alien univerzumot.

Én egy erős 6 pontot adok neki, ha Alien rajongó vagy nyugodtan dobhatsz rá még egy plusz pontot.

Képek a gyűjtői változatról.

A szobor a játékhoz viszont nagyon jó, igazi minőségi darab.

+10 pont!

http://www.kepfeltoltes.hu/130217/DSC_0047_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/130217/DSC_0048_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/130217/DSC_0049_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/130217/DSC_0051_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

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
eyJodG1sIjoiPGlmcmFtZSBmcmFtZUJvcmRlcj0wIHNyYz1cImh0dHBzOlwvXC94Ym94MzY1Lmh1XC9iYW5uZXJcIiB3aWR0aD1cIjMwMFwiIGhlaWdodD1cIjIwMFwiPjxcL2lmcmFtZT5cbiIsImltYWdlcyI6W10sInVybCI6IiIsInBhdGgiOiJcL35mc1wvYmFubmVyXC8wMFwvMDBcLzB5XC8iLCJpZCI6MzR9

Necroman Mk2
The Crew

2024.04.12.
13

Malleus
Faith of Danschant (神舞幻想)

2024.04.07.
2

CHASE
Nolan filmjei

2024.04.02.
5

Necroman Mk2
Video Game Hall of Fame 2024

2024.03.20.
16

Necroman Mk2
Majd nálatok

2024.03.15.
6

p34c3
PlayStation VR2: Valós halál?

2024.03.15.
6

drag
2023 legjobb filmjei - szerintem

2024.03.09.
8

Necroman Mk2
Flashpoint Archive bemutató

2024.02.25.

Malleus
Mists Beyond the Mountains

2024.02.17.

p34c3
Red Dead Redemption dedikálás

2024.02.15.
2

Necroman Mk2
Barbie Fashion Designer

2024.01.11.
3

liquid
Wonka

2024.01.07.
10

p34c3
Marvel's Spider-Man 2 ajánló

2024.01.04.
11

mcmacko
Pecker - egyem a pöckölőjét

2024.01.02.
3

CHASE
Kedvenc soundtrackek

2023.12.31.
1

Necroman Mk2
2023. év dala

2023.12.31.
3

p34c3
Globular Cluster CMP2 PS VR2-höz

2023.12.24.

liquid
Az univerzum urai

2023.12.17.
3

liquid
Minden idők legjobb trailere?

2023.12.05.
10

p34c3
Én kicsi gamer sarkom

2023.11.22.
34

eyJodG1sIjoiPGRpdiBjbGFzcz1cIi0tbXB1LXt7aWR9fVwiPlxuPGEgaHJlZj1cInt7dXJsfX1cIiB0YXJnZXQ9XCJfYmxhbmtcIj5cblx0PGltZyBjbGFzcz1cImJpZ1wiIHNyYz1cInt7cGF0aH19cGF0cmVvbi1tcHUucG5nXCIgc3R5bGU9XCJ3aWR0aDozMDBweFwiPlxuPFwvYT5cbjxcL2Rpdj4iLCJpbWFnZXMiOlsiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvcGF0cmVvbi1tcHUucG5nIl0sInVybCI6Imh0dHBzOlwvXC93d3cuZ2FtZXIzNjUuaHVcL2FydGljbGVcL3BhdHJlb24iLCJwYXRoIjoiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvIiwiaWQiOjM2fQ==