Hunk22015.07.22. 22:40

Word Of Tanks The Good the Bad and the Ugly

Történet Menyek városának éjszakájában kezdődött, nehéz és médium tankok kedvence. Égi áldást köpök által átkozott, utált pokol. Tiger (P) a másolat, az utánzat a copy cat csúfolt nehéz tank. Az első nehéz utált lépések ellenére, szerelem lett. Melynek oka a kietlen Wadi homok dűnéi, hol egyedül győzelemre vitt miközben homokot szórt a képembe a szél. Komoly partnerem lett sok csatában, múlt nem ismétlődik. Most a jelen csak rosszabb lett!

Menyek városának hangulatos éjszakája én számomra lett maga a pokol, amikor

a csata melybe bekerültem nagyrészt nyolc és kilencesek tevődött ki. Két másik hetes társammal együtt lesüllyedtünk golyófogó szintjére. Vagyis van egy kicsike "kávé"(M24 Chaffee) is velünk aranyos ötös könnyű tank. :)

A templom tornyától elindulva jobbra indulok el, megint elkapván behajtani tilos táblát, ez már sokadik alkalom KRESZT nézve harminc/ötven ezer is fájna.

60 tonnás partneremnek elnézik. :)

Utam a hegy tövében húzódó egyenes út vége és annak megint a vége és kezdetén hagyott törmelék. Beállok úgy negyvenöt fokos szögbe front páncélom kétszáz milliméterjéből legtöbbet kihozzam, más nem is látszódik, láncom kukucskált kicsit kifelé. Megjöttek az első tankok az út túloldalán, az első négy-öt kapás lövés le is pattant rólam. A térképre ránézve a sokszor látott birka csordát látom, egy irányba haladva megint egyedül maradtam. Aztán jöttek a célzott lövések a kalapom felé, két találat át is ment rajta. Az életem kemény negyede eltávozott. Három perc eltelt és további lövések is pattantak le rólam,

voltak akik nem tanultak ( lesznek is) kik még mindig a partnerem legerősebb pontját lőtték, mely el is volt fordítva így húsz+ millimétert extra páncélt nyerve.

Maradok elvérzek, így meghátráltam teljesen a fedezék mögé bújva a szembe lévő öt tank elöl. Akik közeledtek felém, rájöttek egyedül vagyok. Hirtelen kiugrottam öt lövés, talán maradt még egy! Győzelem! Szép álom, vagy a sok

"S.O.S." jelzés vagy nagyon megsajnáltak két egy csapatban játszó E-75 nehéz tank kisegíttet és arattak is mint a sáskák. Egy két sebzést ellopva, nem is volt semmi amit felmutathatnék. Hátba támadtuk az ellenséget az olló taktika ellenére és erősen csakis támogatóként a csatában rész véve. Három tank maradt a talpon. A "The Good(Én), the Bad(M103) and the Ugly(Kávé) " az M103 egy féltet, erős nehéz kilences tanknak mondható, A puha teste ellenére egy erős átlőhetetlen toronnyal ellátva, főleg szemből. Nagyon rosszal néztem szembe én és társam a kicsi "Kávé".

Társamnak nem mondhatnám, meg nem beszélek oroszul sem.XD Ha már egy ellenfelünk van ebbe is belemegyek.

Kicsi társam jelezte a zászlónktól, elmegy az ellenséges zászlót foglalni, így tetem én is domb tetejéről legurultam.Kis társam a tér közepén átcikázva megpillantotta M103 tankot, a kis utcába, először egyedül mentem.

Gondoltam társam úgyis, zászlót foglal akkor megéri megállítsam a rosszat, ki biztos visszafordul. Ketten vagyunk, gyorsabban is foglalunk, az M103 egy gyors nehéz tank méretéhez képest. Inkább az önfeláldozás mellet döntöttem, meg az idő nyerésen. Ki fordult a kis utcából, az első kapás lövés mind a kettőnket leláncolt. Ez már negyedik alakalom és valahogy ilyenkor már nincs javító csomagom sem. Jóval gyorsabban töltöttem újra így a hasába egy erősebb számot ütöttem bele, amit viszonzott is. Négyszáz élettel maradtam meg és vissza vonultam a sarokba. M103 jött hozzám, bőven volt még ideje arra hidegre tegyen. Vártam és benézet a sarkon megint egy mínuszba ment az élete.

Aztán nekem is egy nagyobb adag. Felém jött teljesen közel, én a hasába a gyorsabb újra töltés véget sikerült megint egy mínuszt generálnom.

Tolt hátra felé, tudtam meghalok ráadásul a kedves "Kávé" úgy döntőt a számláló nyolcvan százalékánál kijön a körből. Ez már vesztet csata, az utolsó reményem is elszállt lényegtelen volt már minden. Főleg újra elindult a számláló, ilyenkor akartam hozzá vágni az orosz gyerekhez a távirányítót tévén keresztül. Sok sok esetben "Fortuna" istene velem volt. Amire feltolt törmelék a tankom lecsúszott oldalra az ellenfél lövedéke kirepült a csillagos ég felé. A hátam mögött lévő épületbe. A testbe egy lövés ki is fulladt nem volt miből levonni a számokat, főleg egy tank kigyullad. A csatát megnyertem, az első félelemeim nem valósultak meg, két E-75 nagyon sokat köszönhettem, a másik meg annak irtózatosan nagy szerencsém volt. Legutoljára a tudásnak természetesen(szerény mint mindig).

Egy élmény volt ami minden téren hozott magával rosszat is meg jót is, az útobiból kicsit többet.

Az izgalom és az élmény mi ritkaságba is megy, nagyon jól ud jönni.

Legyen szó, egy könnyű tankról kit egy lövésre elvisz az ember és lángcsóvát maga után húzva csúszik még három-négy métert, éppen egy IS-6 aki hegyről próbál lejönni csak ép meglövöm és az egész roncs lecsúszik a kis tóba látványosan. Szerencse és egy ki tudás segítségével, egy égi áldással egy megsaccolt lövéssel az ember elkapja a száguldozó AMX-et.

Nagyon jó és remek hangulat.

A játék sokat fejlődőt a grafika szebb lett, sőt az első béta lépések után kifejezetten gyönyörű és szép lett. A fejlődésnek igaz árra is volt bőven, teljes fejlődéshez már nem volt elég a 4G tárhely. Az ember nagyon rá tud kattanni és aki nem vigyáz eléggé rabjává is válik. Időt fog rabolni tőled, néha nem is keveset.

A WOT stratégiát igényel és tanulást is, mi a pályák betanulását.

A játékosok szokásait, ép a Tankok gyenge pontjait kezdi az ember tanulmányozni, úgy hatos szintig még a hetes is bőven belefér a grind érzés nem igazán van fent amint az ember átlép a hetes tankba azt veszi észre a fejlődés szinte megállt. Ezt elő lehet segíteni arany vásárlásával, vagy ép arany átváltásával más tankokról leszedve a csillagokat. A profik nem állnak meg és sokat bele is fektetnek, arany lőszert használnak és néha prémium tankot is vesznek. A prémium/arany lőszer nagy átütéssel rendelkezik ha van sima ezüstöt azt is tud az ember venni, drága ritkán megéri. A prémium tankoktól meg nem kell félni, igaz valamiben jobbak mint a többi tankok nem legyőzhetetlenek és egy játékos nem lesz tőlük jobb játékos sem. Első tankja prémium akkor meg főleg.

Ebből a szempontból a játék nagyon jó, vehetsz tankot nem teszel isten vele, kicsit gyorsabban lő, kicsit gyorsabb, kicsit jobb páncél semmi kiemelkedő azonos szinten neked nem lenne meg. Legtöbb prémium tanknál az azonos szinten levő normál tankok többet sebeznek maxra húzva. A prémium,arany többi valódi pénzért vásárlása nélkül is lehet játszani és élvezni a játékot és e így egy remek pont. A szerverek jól működnek, és mint lag nem nagyon van jelen. Első osztályú lenne, másik világ végéről nem jönnének már játékosok kik lehúzzák a szervert.Vagyis megterhelik.

A játék legnagyobb hibája a csapat társak, maguk a játékosok az ember WoT játszik az esetek 90%-ban a kedves csapat társak miatt veszít. Nem segítenek, ha egy bizonyos tankkal vagy rád lövöldöznek mert nem szeretik azt a tankot vagy ép lökdösnek és így tovább. A másik rossz game chat, mert a chat-ben kell babát etetni, zenét hallgatni, etetni, veszekedni vagy ép pornó filmet nézni.

Én nagyrészt nehéz tankkal vagyok és sokszor érzem azt egyedül maradok, több ellenfél ellen. Ilyenkor jön az az érzés mint a fent említtet kis utcában én leszek az első aki meghal, mert senki sem segít még ha fel is tartod egy jó ideig az ellenséget, időt nyerve.

Valahogy így is el lehet képzelni.

Amúgy a Tiger (P) pont a G&P anime véget vetem meg amiért olyan sokan utálják!

A játékban is két oroszlán jel díszíti és nem véletlen egy Tiger (P) élményt vettem elő. Egy anime rajongónak meg lehet bocsátani. XD

Régen sokszor bekerültem később a játékba ami,kisebb mérgelődést okozott.

Ezt most sikerül 99%-ig kiirtani, nagyrészt ehhez megkellet emelniük a kezdő előtt lévő gyülekező időt majdnem a duplájára. A tankokon lévő álcázás nagyon jó dolog, minden tanknak más az álcázó értéke sajnos ez sem működik mindig rendesen főleg ha le van terhelve a szerver, ezt a mai napig nem tudták teljesen megoldani. A másik érdekesség a játék minden update után valami probléma van, amit szerencsére WG elég hamar javít. Igaz sokat veszekedtem WG tagokkal hibák véget, ettől függetlenül hallgatnak a játékosokra és figyelnek az igényeikre.

Elég gyorsan jön, a javítás. A játékban sok bug még, a XONE kollégák csatlakozásával még több lesz.

Hibái ellenére már legtöbbet játszott multis játék X360-on is ez sokat mond. Xone verzió mesélnék, nagyon nincs értelme hisz az igazi fejlődés X360 szerverek leállása után lesz, csak fele annyi lesz mint X360 gépen már akkor megéri a játékba bele kezdeni. Ki akarsz kapcsolódni, akkor 5-6 szint van a te játékod és a legjobb XP és pénz gyűjtő(remek tipp) ez a szint.

Többre vágysz akkor irány a tízes szint és sok sok fajta tank.

Találkozunk a csata mezőn parancsnokok. :)

( Helyes írási hibákért felelőseget nem vállalunk! )

Necroman Mk2
Mutropolis

A lelet azonosítása: old school kalandjáték a XXI. századból

4 napja
4

Cash Bacsi
Forge of Empires - Teszt (iOS)

Annyit és olyan régóta jött az arcunkba a reklám, hogy most már ki kellett próbáljuk!

6 napja
1

p34c3
Drága hobbi a videojáték?

- Tényleg léteznek olyan emberek, akik eredeti, dobozos játékokat vesznek? Akik megengedhetik maguknak ezt a méregdrága úri huncutságot? Gondoltam magamban, miközben vágyakozó pillantásokkal néztem a kirakat túloldalán díszelgő protoss csábító sárga szemeibe.

6 napja
39

pendrivedealer
Stardew Valley és aniMonológ!

Sziasztok! A mai bejegyzés egyik jelmondata, hogy online kertészkedni igenis jó!

2021.02.23.

elvis
Monza Action (GT Sport)

Volt pár izgalmas verseny a hétvégén, de ezt az akciót ki kellett emeljem!

2021.02.22.
6

Stadia HUN
Cyberpunk 2077 (Stadia)

Good morning, Night City! Megérkezett a Stadia legjobb játéka?

2021.02.20.
5

vem
Retro PC #12: HD 6450 vs 9600 GT

Mire képes egy gép, ami olcsóbb mint egy AAA játék? És vajon hogy teljesít a 9600 GT a HD 6450 ellen? Mennyit dob ez a konfigon? Nézd meg a videót és kiderül!

2021.02.16.
2

Necroman Mk2
HuniePop 2: Double Date

NYERTESSEL FRISSÍTVE! Szeretnéd megmenteni a világot, miközben a két nős randi és a hármas szex mesterévé válsz? (18+)

2021.02.14.
36

Stadia HUN
Baljós árnyak

A Stadia jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátások

2021.02.12.
19

Stadia HUN
Reigns (Stadia)

Király király-szimulátor, tinder-stílusban.

2021.02.09.

CHASE
Az Évtized filmjei - 10-6.

Az utolsó előtti etap következik.

2021.02.07.
8

Necroman Mk2
Strike Suit Zero

Ace Combat az űr hidegében

2021.02.02.
1

CHASE
A kétezres évek legjobb filmjei

Úgy gondoltam, az Évtized filmjei felsorolás - természetesen soha el nem készülő - finisébe érve, fokozva a várakozásokat és az elvárásokat kiblogolom, hogy sztem mik voltak a 2000-es évek ugyanezen mérföldkövei.

2021.02.02.
19

elvis
TimeCop1983

Synthwave/electro gyöngyszem! Füleljétek, hallgassátok!

2021.02.02.
4

Cash Bacsi
Giblins - Teszt (iOS)

Az ötlet nem eredeti, de a játék nagyon!

2021.02.01.
3

carville
A Gamestop részvények bohócai

Hosszú és szakszerű(bb) ellenvélemény a címlapi cikkel kapcsolatban.

2021.01.31.
16

p34c3
Pod előttem, pod utánam

Sok éve már, hogy a napjaim jelentős része podcast hallgatással telik, azok közül is talán a videojátékokkal foglalkozóak a legkedvesebbek számomra.

2021.01.23.
17

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

2021.01.21.
2

axl
Tükörország peremén...

...hitem újra meglelém.

2021.01.21.
15

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

2021.01.19.
7