c0m1n65un2020.06.27. 04:11

A Crazy Taxi és egy amatőr animációs találkozása Migrénországba!

Sziasztok! Először is szeretnék mindenkinek migrénektől mentes, kellemes nyarat kívánni! Azt kérditek, hogy jön ide a migrén? Hát úgy, hogy minden évbe az első melegebb időszaknál használhatatlanná válok miatta!

Nem tudom, hogy ez egyedi eset, vagy ez másoknál is előfordul, de engem már nagyon idegesít! Most már múlóba van, és remélem, hogy egy ideig nem találkozok vele (bár az lenne a legjobb, ha végleg kilépne az életemből, mint egy csalfa barátnő).

Na de tegyük félre a nyavalygást!

Természetesen a csatornámat folytattam, a magam kis komótos módján. Lehet, hogy a heti egy videó feliratot az intróba, ki kéne cserélnem, valamikor, remélhetőleg, csak lesz egyszer videóra. Szépen lassan azért szállingóznak már a feliratkozók is. Talán én vagyok a legjobban meglepődve ezen, pedig a 79 abszolút nem sok, csak nem gondoltam, hogy a hülyeségem bárkit is érdekel! Egyébként a szűk családon kívül senki nem tudja az ismeretségi körömbe, hogy csinálom ezt a valamit, mert lehet, hogy rendelnének nekem a Wish-ről egy passzentos kényszerzubbonyt, akkor pedig szállítási időtől függően 3-5-8-10 hét és vége a mókának!

Most már tényleg rátérek a projektekre.

Gondoltam csinálok egy paródia videót a Crazy Taxi-ról, amely a gyerekkorom egyik meghatározó játéka volt! Olyan hatással volt rám ez a kis műremek, hogy a játék miatt nem szoktam taxival utazni! A videó akár két délután alatt is elkészülhetett volna, de a blog elején említett migrén közbe szólt.

Végül csak elkészült, de volt vele szenvedés rendesen! Fogadjátok szeretettel.

Click!

Itt szeretnék néhány szóba kitérni arról, hogy a videojátékos részét a csatornának át fogom nevezni Gamer mesékre vagy Gaming Tales-re, és valószínűleg egy különálló intrót is fog kapni!

A változtatás oka egyszerű, néhány rám találó néző nem értette a koncepciót. Nem tudom, hogy lehet Let's Play-nek nézni azt, amit én csinálok, de van, akinek ez mégis sikerült!

Remélem, hogy a sorozat névváltoztatása, és az új intro kicsikét megvilágosítsa mindenki számára, hogy mivel próbálkozok, és mit próbálok átadni!

A másik projektem természetesen egy animációs vlog volt! Igazából ez a projekt néhány apróbb újításon kívül arról szólt, hogy gyakoroljam, fejlesszem a meglévő tudásomat! Mivel jelezték felém, hogy lehetnének kicsit hosszabbak ezek a videók, megpróbálkoztam ezzel! Megírtam és fel is vettem egy hosszabb szöveget, majd csipegettem belőle innen, meg onnan, a végeredmény pedig csak egy picit lett hosszabb az eddigieknél! Jut eszembe, ha valaha bonsai vásárlásra adnám a fejem, akkor beszéljetek le róla, mert két nap alatt úgyis kicsinálnám egy kis olló segítségével.

A videóban a filmekbe elhallatszó kínos egysorosokról van szó, melyek komoly lelki sérüléseket okoznak nekem, másoknak valószínűleg csak rabolja az idejét!

Íme a kész videó:

Click!

A szinkron, narráció még mindig nem tökéletes, de a minap visszahallgattam az első projektjeimet, és higgyétek el, azért már sokkal élvezhetőbb! Bevallom, álmomba se gondoltam, hogy pont ezzel lesz a legtöbb gondom, ez egy kellemetlen meglepetés volt, ami felér egy fájdalmas foghúzással! Szerencsére kaptam már néhány tanácsot, és szívesen fogadok továbbiakat!

Köszönöm, hogy újra időt szakítottá rám!

Nemsokára újra jelentkezem!

p34c3
Pod előttem, pod utánam

Sok éve már, hogy a napjaim jelentős része podcast hallgatással telik, azok közül is talán a videojátékokkal foglalkozóak a legkedvesebbek számomra.

11 órája
4

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

2 napja
1

axl
Tükörország peremén...

...hitem újra meglelém. (Nem kell aggódni, nem írok végig rímekben.)

2 napja
10

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

4 napja
7

liquid
We Fight For Love

Mivel vasárnap van, és nem történik semmi...

6 napja
6

Stadia HUN
Panzer Dragoon (Stadia)

A SEGA jó szokásához híven mindenre is kiadta a Panzer Dragoon Remake-jét. Jól sikerült a Stadia-port?

2021.01.11.
3

Cash Bacsi
A3 Still Alive - Teszt (iOS)

A tavalyi év igencsak jól indult, vajon így lesz ez most is?

2021.01.06.

Hwopapa
VR-vélemények 2 hónap után

Aki már régebb óta olvassa a blogom, megszokhatta, hogy rendkívüli módon tudok lelkesedni az új dolgokért / friss élményekért, amik néha hosszabb-rövidebb idő után elhalnak és ilyenkor kicsit objektívebben tudok/fogok nyilatkozni a témáról.

2021.01.05.
13

Necroman Mk2
Flash játékok 2021-től

Élet a kivégzés után, avagy az utolsó FlashFan bejegyzés

2021.01.03.
3

p34c3
A VR soha nem érhet véget

Ahogyan szemezgettem az év játéka szavazás helyezettjei között, nem túlságosan meglepve szembesültem a VR játékok szerény szereplésével, mindössze két címnek sikerült bekerülnie a legjobb harminc játék közé.

2021.01.02.
8

Warhawk
21 indie 2021-re

Nézzünk szét a radar alatt!

2021.01.02.
16

mcmacko
Készázötvenhat

MB, GB, avagy 16 év távlata egy ezres nagyságrend ugrásának szemszögéből.

2021.01.02.
8

Stadia HUN
Cthulhu Saves Christmas (Stadia)

Megérkezett a könnnyed karácsonyi JRPG Stadiára is. Teszt.

2020.12.30.
4

Necroman Mk2
2020. év dala

2020-ban ismét keresem az év dalát! Nem a legjobb zenét, nem is a személyes kedvencemet, hanem azt a slágert, amely adott esztendőben, nemzetközi szinten a legnagyobb hatást váltotta ki. Így ha azt mondom, hogy 2020. év dala, akkora válaszom:

2020.12.29.
4

vem
Retró kvíz (tuti Steam kulcs!)

Gyere játékosnak vagy nézőnek, olyan címeket nyerhetsz mint pl. a Duke Nukem: Forever a 2 DLC-vel vagy a Two Worlds: Epic Edition. December 31-én este 20.00-kor.

2020.12.26.

Idgn
SYNERGY

Sziasztok! 12 évvel ezelőtt fogant meg először a gondolat bennem, hogy készítek egy grafikus novellát. Idő közben az alap koncepció többször változott átalakult, míg végre olyan formát öltött, amivel meg vagyok elégedve. Az elmúlt 10 évben beutaztam azokat a helyszíneket, ahol a történetem játszódik és szorgalmasan fotóztam, videóztam, jegyzeteltem. Nem ezen a platformon szeretném elindítani ezt a projektet, de úgy döntöttem teszek egy próbát az új Gamer365 blogban is. Új oldalak hamarosan!

2020.12.22.
4

reptile
AMONG US - PERMANENS DISCORD

Gyertek játszani, link a posztban.

2020.12.20.
1

maktub
Destiny 2 - Beyond Light

Amikor a sötétség jelenti a fényt az alagút végén.

2020.12.20.
13

Necroman Mk2
Hijacker Jack

Gazdag. Híres. Körözött. (Részben) Magyar.

2020.12.18.
10

Warhawk
Alba: A Wildlife Adventure

Környezetvédelmi kisokos a napsütéses mediterrán szigetvilágban.

2020.12.18.
4