c0m1n65un2020.12.15. 18:08

Pumpkin Jack és egy aniMonológ!

Sziasztok! Eljött az idő egy újabb bejelentkezésnek, hogy mit csináltam, vagyis pontosabban mit nem csináltam az elmúlt hetekbe.

Először is, ha már gaming, akkor néhány mondatba megemlítem a PUMPKIN JACK (igen, csupa nagybetűvel, mert megérdemli) című remekművet. Meglepően jól szórakoztam ezen az egy személy által megálmodott játékon.

Szerencsére a 3D-s platform játékok most új lendületet kaptak, és az eladások alátámasszák, hogy igény is van az ilyesfajta kikapcsolódásra.

A több mint ezer, rendkívül pozitív értékelésből kiindulva a PUMPKIN JACK is megtalálta a közönségét, és felettébb sikeres lett. Bevallom, nekem ez volt az első játék, aminél tudatosan döntöttem úgy, hogy az összes achievement-et megszerzem. Nem volt nagy munka, mivel a játék abszolút nem hosszú. Egy két pályára vissza kellett ugyan mennem, de 11 óra alatt meglett az összes achievement. Magát a játékot, úgy 7 óra alatt végig lehet vinni. Kicsit rövidnek tűnhet ez a játékidő, de a hangulat, és a változatos pályák kárpótolnak mindenért. Aki szereti Crash-t, Spyro-t, Kao-t, Croc-ot, vagy Kingsley-t az tegyen vele bátran egy próbát, mert nem fog csalódni.

Kicsit reménykedem, hogy az új Kao the Kangaroo is legalább ennyire szórakoztató lesz.

Ti szeretitek az ilyen típusú játékokat? Melyeket vittétek végig, és melyek vannak tervbe véve? Ezzel el szeretnék indítani egy beszélgetést. Ajánljunk egymásnak jó játékokat.

És akkor az animáció témaköre. Bár csináltam egy újat, melyet ezúton megosztok veletek is, de sajnos nagyobb újításokba idén már nem kezdtem bele, majd jövőre.

A mostani videóba a Popsztároknak, és úgy általánosságba véve a zeneiparnak kívántam görbe tükröt állítani. Egyébként időközben sikeresen átléptem a 110 feliratkozót is. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki ily módon, vagy akár egy komment formájába támogatott.

Íme, az elkészült videó! Fogadjátok szeretettel.

https://www.youtube.com/watch?v=v3Hby1Sc2ow

A harmadik dolog, amiről szeretnék nektek beszélni, az egy apró játék keltetése. Igazából ez egy igényfelmérés lenne. Néhány apróbb játékot már programozgattam magamnak. Most szeretnék egy videó sorozatot csinálni egy kisebb játék születése címmel. Lenne erre igény? Nem a programozás része lenne az lényeg, hanem megörökíteném, hogy bizonyos idő alatt meddig jutok, és néhány szóban elmesélném az élményeimet, megosztanám a félkész játékot és talán később folytatnám a projektet. Szívesen hallanám a véleményeteket erről az ötletről.

Köszönöm, hogy újra időt szakítottá rám!

Nemsokára újra jelentkezem!

p34c3
Pod előttem, pod utánam

Sok éve már, hogy a napjaim jelentős része podcast hallgatással telik, azok közül is talán a videojátékokkal foglalkozóak a legkedvesebbek számomra.

3 napja
8

Necroman Mk2
Surgeon Simulator 2013

Orvost! De ne azt az egybalkezest!

5 napja
2

axl
Tükörország peremén...

...hitem újra meglelém. (Nem kell aggódni, nem írok végig rímekben.)

5 napja
15

Stadia HUN
Stadia Premiere Edition

Mi kell a teljes Stadia élményhez? Hivatalos kontroller és Chromecast Ultra. Hardverbemutató!

7 napja
7

liquid
We Fight For Love

Mivel vasárnap van, és nem történik semmi...

9 napja
8

Stadia HUN
Panzer Dragoon (Stadia)

A SEGA jó szokásához híven mindenre is kiadta a Panzer Dragoon Remake-jét. Jól sikerült a Stadia-port?

2021.01.11.
3

Cash Bacsi
A3 Still Alive - Teszt (iOS)

A tavalyi év igencsak jól indult, vajon így lesz ez most is?

2021.01.06.

Hwopapa
VR-vélemények 2 hónap után

Aki már régebb óta olvassa a blogom, megszokhatta, hogy rendkívüli módon tudok lelkesedni az új dolgokért / friss élményekért, amik néha hosszabb-rövidebb idő után elhalnak és ilyenkor kicsit objektívebben tudok/fogok nyilatkozni a témáról.

2021.01.05.
20

Necroman Mk2
Flash játékok 2021-től

Élet a kivégzés után, avagy az utolsó FlashFan bejegyzés

2021.01.03.
3

p34c3
A VR soha nem érhet véget

Ahogyan szemezgettem az év játéka szavazás helyezettjei között, nem túlságosan meglepve szembesültem a VR játékok szerény szereplésével, mindössze két címnek sikerült bekerülnie a legjobb harminc játék közé.

2021.01.02.
8

Warhawk
21 indie 2021-re

Nézzünk szét a radar alatt!

2021.01.02.
16

mcmacko
Készázötvenhat

MB, GB, avagy 16 év távlata egy ezres nagyságrend ugrásának szemszögéből.

2021.01.02.
8

Stadia HUN
Cthulhu Saves Christmas (Stadia)

Megérkezett a könnnyed karácsonyi JRPG Stadiára is. Teszt.

2020.12.30.
4

Necroman Mk2
2020. év dala

2020-ban ismét keresem az év dalát! Nem a legjobb zenét, nem is a személyes kedvencemet, hanem azt a slágert, amely adott esztendőben, nemzetközi szinten a legnagyobb hatást váltotta ki. Így ha azt mondom, hogy 2020. év dala, akkora válaszom:

2020.12.29.
4

vem
Retró kvíz (tuti Steam kulcs!)

Gyere játékosnak vagy nézőnek, olyan címeket nyerhetsz mint pl. a Duke Nukem: Forever a 2 DLC-vel vagy a Two Worlds: Epic Edition. December 31-én este 20.00-kor.

2020.12.26.

Idgn
SYNERGY

Sziasztok! 12 évvel ezelőtt fogant meg először a gondolat bennem, hogy készítek egy grafikus novellát. Idő közben az alap koncepció többször változott átalakult, míg végre olyan formát öltött, amivel meg vagyok elégedve. Az elmúlt 10 évben beutaztam azokat a helyszíneket, ahol a történetem játszódik és szorgalmasan fotóztam, videóztam, jegyzeteltem. Nem ezen a platformon szeretném elindítani ezt a projektet, de úgy döntöttem teszek egy próbát az új Gamer365 blogban is. Új oldalak hamarosan!

2020.12.22.
4

reptile
AMONG US - PERMANENS DISCORD

Gyertek játszani, link a posztban.

2020.12.20.
1

maktub
Destiny 2 - Beyond Light

Amikor a sötétség jelenti a fényt az alagút végén.

2020.12.20.
13

Necroman Mk2
Hijacker Jack

Gazdag. Híres. Körözött. (Részben) Magyar.

2020.12.18.
10

Warhawk
Alba: A Wildlife Adventure

Környezetvédelmi kisokos a napsütéses mediterrán szigetvilágban.

2020.12.18.
4