vizmi
vizmi | 2009.11.04. | 18

Uncharted 2 - Special Collector's Box

Egyel korábban tettem egy felelőtlen ígéretet, hogy teszek fel képeket a PS3 gyűjteményem büszkeségéről. Hát megpróbáltam fényképezni, feltölteni, blogolni. A minőségért mindenkitől elnézést kérek előre is :-)

vizmi | 2009.09.19. | 47

Ps3 slim tulaj lettem

Jó rég volt már, hogy játékkonzol zúgott odahaza, de úgy éreztem a Slim PS3 + az Uncharted 2 elég jó ajánlat idén év végére. Jelenleg csak egy Killzone 2-vel rendelkezem, de várom a javaslatokat: mit játszanak a ps3 tulajok multiban?

vizmi | 2008.09.24. | 16

(Bloody) Roots - vissza a gyökerekhez

Úgy esett, hogy 3 hónap után a playstation-tól is meg kellett válnom. Mikor a játék PC-m adtam el, nem voltam bánatos, mert egy XBox360 tulajdonosa lettem az árából. Mikor az XBox ment el örültem, mert egy Playstation 3 boldog tulajdonosa lettem az árából. Most meg szomorú vagyok. Vettem egy munka PC-t magamnak. Na jó a Crysis azért megy rajta (mégis csak az ÉN gépem) de csak közepes felbontásban :-(

vizmi | 2008.07.09. | 13

Fejhang - térhatású fejhallgatók

Egy ideális világban a Gamer365 olvasó egy fárasztó nap után hazafelé menet beugrik a sarki konzolboltba, és egy bomba nőtől megveszi a napi sikerjátékot, hogy este ne unatkozzon. Minden sarkon van konzolbolt, és mindenhol bomba nők az eladók. Este laza családi csevejt követően ledobja magát az 50” feletti TV elé, amit bekapcsolva automatikusan életre kel a házimozi rendszer is (csak az erősítő volt egy millió, a többit túl bonyolult lenne összeadni), és mehet a HD móka! A való világban jó néhányunknak napi problémát jelent az, hogy a jobb-rosszabb hangkeltőkön keresztül alapvetően a mi füleinket célzó hangok bizony néha célt tévesztenek, és eljutnak családtagjaink vagy a szomszédság fülébe is. Utóbbi különösen kínos tud lenni, ha a szomszéd történetesen 140 kilós, és először üt, aztán kérdez („lejjebb veszed má' mosmá' vazze?”). Számukra azért valljuk be nem mindig olyan szórakoztató a játékot hallgatni, mint nekünk. A HD korszak elhozta nekünk az 5.1, 7.1, ki-tudja-mi-jön-még térhangzást, csak épp nagyobb szobát nem csomagoltak mellé, és van, ahová egyszerűen nem lehet betuszkolni azokat a hangfalakat. A kézen fekvő megoldás a fejhallgató használata. Mikor szembesültem a fenti problémákkal, első körben egy Sharkoon fejhallgatót próbáltam ki egy barátomnál, és arra jutottam, hogy valami más megoldást kell keresnem. Hosszas fórumböngészés eredményeként jutottam az alábbi megállapításokhoz, gondoltam hasznos lehet, ha megosztom veletek is. Az alant olvasható vélemények nagy része nem saját teszt eredménye: ahhoz hogy ezeket az eszközöket mind ki tudjam próbálni, egy vidéki panellakás árát kellett volna költenem rájuk, és momentán nincs egyetlen beáldozható vidéki panellakásom sem. Ha az irományban érintett termékekkel kapcsolatban van bárkinek is gyakorlati tapasztalata, szívesen hozzáteszem ehhez az íráshoz.

vizmi | 2008.06.26. | 57

Eladtam az XBOX360-omat egy haveromnak, és vettem helyette egy PS3-at

A cím sokkal többet elárul, mint az ember elsőre gondolná. Kezdetnek vegyük, mit is: - eladtam a boxot: nyilván mert nekem nem jött be - egy haveromnak adtam el: nem azért, mert azt gondoltam, hogy ez egy rossz dolog. Az ember nem ad el vackot a haverjának, különben egy idő után nem lesznek haverjai... - vettem egy ps3-at: hát csak kell egy konzol az ember játékos kedvű gyermekének, nem?