Astro's Playroom: jöhet a folytatás?

ne5hVáradi Dániel2020.12.08. 12:10

Bár az Astro's Playroom elsősorban a PlayStation 5 új kontrollerének, a DualSense-nek az újdonságait hívatott bemutatni, önálló játékként sincs miért szégyenkeznie. Olyannyira, hogy a fejlesztőcsapat dizájnere, Nicolas Doucet nemrég úgy nyilatkozott, hogy fontolóra venné egy folytatás vagy kiegészítő elkészítését.

"Jelenleg nincs tervben egy kiegészítő az Astro's Playroomhoz, de úgy gondolom, hogy ez a játék népszerűségén fog múlni. Eddig sokat hallottunk róla a médiából és nagyon pozitív volt a fogadtatás és ennek nagyon, nagyon örülünk. De a vásárlói élmény lesz a meghatározó."

Kifejtette továbbá, hogy szeretné megvárni az átlagos játékosok visszajelzését is és azokét is, akik újonnan kapcsolódnak be a videojátékok világába.

"Úgy vélem, hogy őket is meg kell hallgatnunk. Ez pedig a megjelenés után fog megtörténni, amikor a konzol eljut a vásárlókhoz. De ha a karakter népszerű és bizonyítja, hogy az emberek jól szórakoznak, akkor lehet folytatása. Ugyanakkor mi a Team Asobinál mindig a technológiából próbálunk ötletet meríteni, így sok dolog van, amit ki akarunk próbálni a kontrollerrel. És ahogy ezeket a prototípusokat készítjük, ha valamelyik beválik, mint egy játékötlet, akkor lehet egy új irány, amit megcélzunk."

A jelek szerint tehát több módja is van annak, hogy a PlayStation 5 kis kabalája új játékot kapjon. A magunk részéről mi remekül szórakoztunk a kis robot géptúrájával és örömmel fogadnánk, ha a jövőben viszontlátnánk.

Heti megjelenések

Egy kopasz ügynök visszatér, azonban rajta kívül is akad néhány friss megjelenés a héten.

15 perce

Everspace 2

Küszöbön az Early Access verzió, ezért bekuncsorogtuk magunkat a most zajló zárt bétába. Nem bántuk meg, ugyanis félkész stádiuma ellenére is nagyon biztató a gyors űrlövöldék koronázatlan királyának örököse, az Everspace 2!

11 órája
1

Star Wars Battlefront 2: túl sok új játékos

Megfektette a Star Wars: Battlefront 2 szervereket az Epic Game Store irányából (ingyenjáték, hééé!) beözönlő játékosok hada - az EA sietve kompenzál.

16 órája
5

Cyberpunk: így csúszott félre minden

A Bloomberg húsz CDPR fejlesztőt keresett meg, hogy kiderítsék: mi csúszott félre a Cyberpunk 2077 fejlesztése során? Válaszok következnek.

1 napja
18

Nyüzsgős traileren a Persona 5 Strikers

Minden fókusz az akción - ilyen lesz az Atlus új őrülete.

2 napja

Scott Pilgrim visszatért, baby!

Ráadásul nem akármilyen gyűjtői jön Brian Lee O'Malley képregényének játékfeldolgozása, izé, annak is a remaster kiadása mellé.

2 napja
7

Squadron 51: lődd a csészealjat!

Végre egy játék, ami a régi idők zsé kategóriás sci-fi filmjeit parodizálja!

2 napja
8

TOHU: álomszép kaland január végére

Kézzel rajzolt, rajzfilmes stílusú, és ráadásul eszméletlenül hangulatos így első blikkre a Fireart játéka.

2 napja
1

Fantasian: egy darab screenshot

De nem akárkitől - magától Hironobu Sakaguchi mestertől!

2 napja

Samurai Shodown: tavaszi szamurájok

Tavaszi szél katanát áraszt - márciusban jön a következő generációs Samurai Shodown kiadás.

2 napja
2

Persona 5 Strikers

Rövid időre betekintést kaptunk a hamarosan megjelenő új Persona felvonásba, a Persona 5 Strikers-be. Első tapasztalatainkról pedig be is számolunk.

2 napja
3

Quixotic - Highway Violence

A Quixotic a hazai synthwave szcéna leígéretesebb előadója, így ő lesz az, akivel búcsúztatjuk a közepesen izgalmas csütörtök estét.

3 napja
12

Gamer365 Ünnep (Spellbreak - Chapter Pass (multi))

Az ünnepi hangulat sokszorosan fokozott - elrajtolt a nextgen, jön a karácsony, és végül itt az évek óta várt Gamer365 Next. Masszív nyereményjátékkal készültünk!

3 napja
370

Sunlight: napsütéses kerek erdő

Sétaszim Edvard Munch norvég festőművész ihletésével.

3 napja
2

New Pokémon Snap: megjelenési dátum

Április végén vehetjük magunkhoz a fényképezőgépet és indulhatunk a Lental régió felfedezésére. A virtuális szafari azonban nem lesz olcsó mulatság.

3 napja
3

Riders Republic: csak 2021 végén

Az utolsó kanyarnál végül kicsúszik a februárra tervezett Ubisoft extrémsport őrület. Valamikor az év végére állhat majd talpra.

3 napja
4

Resident Evil Showcase: egy hét múlva

A Capcom új mozgóképes anyagokkal készül a Resident Evil Village projektjéből, de további híreket is belengetett azért a sorozattal kapcsolatban.

3 napja
2

Nioh 2: bemutatkozik a PC változat

Hamarosan PC-re is megérkezik a Team Ninja nagyszerű akciójátéka. A The Complete Edition ráadásul már minden DLC-t tartalmaz!

3 napja

The Medium: élőszereplős trailer

Díjnyertes lengyel stúdió és rendező segített életre kelteni a játék hátborzongató, dimenziókon átívelő atmoszféráját. Lássuk hogyan sikerült!

3 napja
3

Cyberpunk: bocsánatkérés & jövőkép

Videóban kér bocsánatot a vezetőség, és felvázolják a játék helytepofozására szőtt terveket - sok mindent terveznek, de nextgen verziót nem mostanában kapunk.

4 napja
59