Windows 7: magyar premier
Eddig 47 hozzszls
liquid
2009. October 21.
Wednesday 11:02


Opercis rendszerekkel nem nagyon (ok: semennyire sem) foglalkozunk, de a mai magyar Windows 7 premiernek van videojtk-kivetlse is, mghozz focis vonalon.

A Microsoft Magyarorszg Kft. s a Saturn Buda (Mammut 2., -1. szint) szeretettel meghv minden kedves rdekldt a Windows 7-es opercis rendszer megjelense alkalmbl megrendezsre kerl nyeremnyjtkra s jfli kedvezmnyes vsrra!

A 2009. oktber 21-n 21 rakor kezdd rendezvnyen kt specilis ajnlattal kedveskednk minden vsrlnak:

A Windows7 Home Premium OEM* verzija 31990 forint helyett 15990 forintrt lesz megvsrolhat.
Az ACER Aspire** szmtgp 149990 forint helyett 119900 forintrt lesz megvsrolhat.

Figyelem, az ajnlat csak 2009. oktber 22-n 0:00 rtl 01:00 rig rvnyes!

Programok:
A rendezvnyt megelzen a fvros tbb forgalmas helyn (Moszkva tr, Dek tr, BlahaLujza tr, Batthyny tr, rs vezr tere, Nyugati tr, Mamut Bevsrlkzpont) sorsjegyeket fogunk kiosztani. A sorsjegyekkel rdemes lesz kiltogatni a rendezvnyre, hiszen a sorsjegyeken talhat kdok kzl nhny nyitja az ruhzban kihelyezett 7 szf egyikt.
A nyertesek Windows 7 Home Premium OEM termkkel s egyb rtkes nyeremnyekkel lehetnek gazdagabbak.
Ha az n kdja nem nyitn egyik szfet sem, akkor mg mindg eslye van megnyerni a rendezvny vgn kisorsolsra kerl Compaq Presario Mini Netbook-ot.

Este 22:00 s 0:00 kztt minden ltogatnak alkalma lesz sszemrni tudst az orszg legjobb FIFA 10 jtkosai ellen.

A legjobbak FIFA 10 PC-s vltozatot nyernek. Ehhez csak:
1. Szerezzen egy glt 7 perc alatt profi gamer ellenfelnek!
2. Vagy brjon ki 7 percet kapott gl nlkl!

Ha a fenti feladatok valamelyikt sikerl teljesteni, akkor n lehet a FIFA 10 egy pldnya!


Vrunk szerettel mindenkit, nnepeljk egytt a Windows 7 megjelenst!

A rendezvny helyszne: Saturn Buda, Mammut 2, -1. szint, Budapest 1024 Lvhz utca 2-4.

[20] kakasu
Jan 28., Thursday 20:35 #47
nem nagy vaszizdsz
moderator hzx
Oct 22., Thursday 18:31 #46
Vlasz backstab (#45) zenetre
Ok, abbahagytam
The big print giveth, and the small print taketh away.
[33] backstab
Oct 22., Thursday 11:34 #45
Vlasz hzx (#44) zenetre
Van erre egy j kis honlap, nagyon ajnlom:
KATT!

"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
moderator hzx
Oct 22., Thursday 11:25 #44
Vlasz cajos (#42) zenetre
Ja, egyltaln nem rzem osztsnak, ritkn tallkozni errefel olyan emberrel, akik konkrtan rt is ezekhez a tmkhoz s mivel a csaldomban nincs it-affinitv ember, kilem magam!
The big print giveth, and the small print taketh away.
moderator hzx
Oct 22., Thursday 11:23 #43
Vlasz cajos (#40) zenetre
Szuper. Web kamera mkdtt? 5.1 hang mkdtt? Ujjlenyomatrzkel mkdtt? Motion szenzor s tkzsvdelem mkdtt? Hardveres gombok (hanger, akrmi) mkdtek? HDMI mkdtt? Mert amikor a Thinkpad-emre prbltam Ubuntut, ezeket valahogy nem tudtam hasznlni.
The big print giveth, and the small print taketh away.
[13] cajos
Oct 22., Thursday 10:42 #42
Csak megjegyzem, rendesen osztjuk egymst Windows kontra ms platformok tmban. Ugyanakkor szerintem ez igazbl felesleges, mert mindhrom nagy platform megfr egyms mellett, a Windows dominancia mr a mlt. Lassan, de biztosan lecseng. Windows lesz 10 v mlva is, csak mr nem 90%-os rszesedssel, hanem kb. fele krl (lttam a varzsgmbben!).
Kinek nem inge, ne vegye gatyra... PSN / Steam: elcajos
[13] cajos
Oct 22., Thursday 10:39 #41
Vlasz hzx (#38) zenetre
Ez az "egyszerre belltok cuccokat minden jzer gpn" Mac-en is megvan rgta, mondom. A groupware meg hasonl huncutsgok meg UNIX/Linux vilgban is mr rg elterjedtek. Taln az Exchange-re nincs igazi alternatva, de az ma mr szerencsre kikerlhet. Vllalati szinten ma mr nem egyeduralkod a Windows, szpen csendben ott van a ms platformon fut konkurencia. Itt inkbb a szoks a nagyobb r, IT igazgatknak ltalban lvse sincs a dolgokrl.

A Mac mini nem tudom, hogy jtt ide Asszem nem fogok rohanni lecserlni a cges szervereket erre, ugyanakkor itthon jl jnne pl. mdia szervernek, mert igen pici s nagyon halk.
Kinek nem inge, ne vegye gatyra... PSN / Steam: elcajos
[13] cajos
Oct 22., Thursday 10:35 #40
Vlasz hzx (#39) zenetre
Kt hete hztam fel Ubuntut egy Dell notira, hiba nlkl felcuppant r. NVidia video s wifi kezels azonnal. Radsul mg a WPA/PSK is azonnal ment, ami WinXP-vel szlltott laptokoknl lland problma.
Kinek nem inge, ne vegye gatyra... PSN / Steam: elcajos
moderator hzx
Oct 22., Thursday 9:36 #39
Vlasz cajos (#37) zenetre
> de a legtbb gpre felrakott Ubuntu gyakorlatilag mindent felismer
Desktop gpen lehet. Notebookokon nem.
The big print giveth, and the small print taketh away.
moderator hzx
Oct 22., Thursday 9:35 #38
Vlasz cajos (#34) zenetre
Amire te gondolsz, miszerint hlzatrl bootol a kliens, azt mr 20 ve is tudtk a rendszerek a tftp s a megfelel firmware-es NIC-ek kzremkdsvel. Amire n gondolok, az pedig egy domain policy rendszer dolog, ahol kt kattintssal be tudja lltani a rendszergazda, hogy az IE tulajdonsgok dialgusban kiszrkl a proxy belltsok menpont mind az alja tartoz 876 gpen. Vagy az SMS. Vagy az Active directory s a hozz tartoz groupware cuccok. Ilyen cenralizlt management rendszerekrl n nem tudok OSX vagy linux alatt, maximum third party formban. Nem ugyanaz.

Hozzteszem, nem ktlem azt, hogy jelents mennyisg informatikai szolgltatsi igny kielgthet vagy kielgthet lenne linux/osx/stb. alapokon is. Nyilvn erre hajaz az Apple, amikor pl a Mac minijbl optikai drive nlkli SOHO szerver (!) vltozatot ad ki. De azt lltani, hogy ez corporate szinten ez akr a legkisebb mrtkben is ltalnos lenne, az konkrtan hazugsg.

Corporate szinten jelenleg az megy, hogy amit lehet, azt kiszervezik Google Apps-ba vagy a T-Home Virtualoso s trsai szolgltatsokba. Aztn vannak a ti cgetekhez hasonl mersz pionyrok, s utna mindenki ms, Wintel platformon.
The big print giveth, and the small print taketh away.
[13] cajos
Oct 22., Thursday 7:25 #37
Vlasz backstab (#36) zenetre
A CS ource "csak" kt ves (2007-ben jelent meg a Source engine-re tpakolva). De amgy a Linux igen le van maradva a jtkok tern, ebben nincs vita - csak meg emltettem, hogy vannak esetek, ahol azrt mg tud mkdni. Nekem ezrt van konzolom

Tovbb a driverek hinya Linuxon inkbb mr mtosz ma. Ugyan mg elfordul (fleg nyomtatk, inkbb scannerek s egyb, spci kiegsztnl) ez az eset, de a legtbb gpre felrakott Ubuntu gyakorlatilag mindent felismer s pl. NVidihoz automatikusan telepti a gyr zrt forrskd legfrissebb meghajt szoftvert - itt sincs mr lemarads.

Szval a Linux platform csendben belehzott s szpen zrkzik fel a Desktop piacon. Van ugyan mg mit ledolgoznia, de mr nem lehet gy tenni, mintha nem ltezne.

Szval itt a Windows 7 s aki elgondolkodik a vltson S nem akar fizetni j rendszerrt, annak rdemes mr a Linuxszal is, mint ingyenes alternatvval szmolni.
Kinek nem inge, ne vegye gatyra... PSN / Steam: elcajos
[33] backstab
ma 23:13 #36
Vlasz cajos (#34) zenetre
"Cges LAN party-k is vannak, fleg CS s Quake 3 Arna. A CS elfut Wine-nal rendben (de egy Unreal 3 mr azrt kemnyebb di lenne)."

Ez itt a lnyeg. 2009-ben hadd ne kelljen mr rlnm, hogy 10 ves jtkok hibtlanul futtathatk a gpemen. Nekem igenis kell a napra ksz kompatibilits. Kell az, hogy ha megveszek egy j hardvert, akkor ne kelljen a sarokba raknom, amg valaki kegyeskedik illesztprogramot rni hozz. Szeretem, ha berakok egy DVD-t a gpbe, s az kt kattints utn automatikusan telepti s konfigurlja magt. Nem vagyok komputermgus, csak egy lusta felhasznl, akinek tl sok hajszla hullott mr ki az Amigs/DOS-os idkben, s most szeretn vgre lvezni a knyelmet. Aki rt hozz, s szvesen tkl vele, az hasznljon csak Linuxot, de az ltalam ismert pingvinesek tbbsge azrt mgiscsak informatikus, akik egy j adag egszsges sznobizmussal s jindulat elnzssel tekintenek arra a pr millird embertrsukra, akik "mg mindig" Win-userek.

A Macet nem bntom, mert tk j- ha milliomos lennk, csak azt hasznlnk...
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[111] dreampage
ma 22:21 #35
Vlasz ragi (#33) zenetre
PC-n megy, de Xbox 360 irnytkkal.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[13] cajos
ma 20:03 #34
Vlasz hzx (#31) zenetre
Szerintem ebbe az utcba ne menjnk be. Nlunk kb. 10 Linux fut s egyiknl sem rohangl senki kernelt forgatni. Hozzteszem, semmi szksg r.

A Mac-eknl meg mr hossz vek ta ltezik kzponti menedzsels. St, a kliens gp be tud bootolni neten keresztl egy kzponti image-rl (bocs, ez magas labda volt). Szval ez ma mr nem megoldhatatlan krds egyik platformon se.

A Windows kompatibilits mr kemnyebb di. Mi gy oldottuk meg, hogy kikerljk ezt a "zskutct" a szoksos mdokon, OpenOffice meg egyebek. Wine-ra szerencsre nincs szksgnk.

Cges LAN party-k is vannak, fleg CS s Quake 3 Arna. A CS elfut Wine-nal rendben (de egy Unreal 3 mr azrt kemnyebb di lenne).

De itt most ugye Windows 7-rl van sz
Kinek nem inge, ne vegye gatyra... PSN / Steam: elcajos
[4] ragi
ma 19:30 #33
Fifa 10 verseny pc megy vagy 360-on vagy ps3-on ?
Xbox 360 Forever
[37] carville
ma 19:20 #32
Vlasz hzx (#31) zenetre
Naja. Az Internet Exploerer hatalmas rszesedse, s abbl is az IE6 irracionlisan magas rszesedse 2009-ben mind annak ksznhet, hogy vllalati krnyezetben ezt a legegyszerbb pesztrlni, gy rengeteg gpen mg mindig IE-vel bngsznek brmi ms helyett, s azon bell is IE6-tal, mert mg a frissts plusz munkjval se trdnek.
IE meg pp elg sok Macen s Linuxon van ahhoz, hogy ebbl kvetkeztetst vonjunk le a Windowsok cgen belli elterjedtsgrl.
Nincs rvid jtk, csak knny Achievement! A Pepsi ljkol, a Coca-Cola a kvetm, s a Burger King a bartom. Emlkeztek azokra a rgi szp idkre, amikor csupn vsrlk voltunk?
moderator hzx
ma 19:00 #31
>corporate szinten, magara vmit is ado ceg vagy a
> kicsi almat harapdalja, vagy a pingvint tutujgatja,

Ezen most hangosan felrhgtem. Elkpzeltem, hogy a valamit is magra ad cg informatikusai linux kernelt forgatnak s Wine-t konfigurlnak, hogy az SAP fusson rajta, mindenfle ltez centralizlt management eszkz hinyban pedig a rendszergazda minden reggel vgigltogatja a tbb ezer OSX-es munkallomst s egyenknt vrusellenrz, visszalltja a buta user-ek ltal ellltott dolgokat, stb
The big print giveth, and the small print taketh away.
[37] carville
ma 18:35 #30
Vlasz dreampage (#28) zenetre
De j neked, nekem laza 1 v utn mr nagyon szt akar esni a Vista. Kicsit bnom is hogy megvettem, mert nem szeretnk ennyi id alatt jra op rendszert cserlni, de mintha a Win 98-rl lenne sz, egyszeren KELL.
Nincs rvid jtk, csak knny Achievement! A Pepsi ljkol, a Coca-Cola a kvetm, s a Burger King a bartom. Emlkeztek azokra a rgi szp idkre, amikor csupn vsrlk voltunk?
[4] tg76
ma 18:00 #29
ht n nem rtek hozz, de azt tudom, hogy nekem a Win7 gyorsan s jl mkdik. nem fagy, minden feladatra megfelel satbbi...
a Vista szar, az XP meg mr reg, szval szerintem itt az id vltani, annak aki mg nem tette meg
Are you experienced?
[111] dreampage
ma 17:32 #28
Amint lehet, n rakom fel a Windows 7-et, br a Vistval is elgedett vagyok (kt v utn is). Van pr jdonsg, ami rdekel. A rendezvnyre pedig szvesen elmennk, de sajnos holnap munka, s korn kels.

A Windows szidkon szlesen mosolygok.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[12] gaborr11
ma 16:57 #27
Vlasz T. (#19) zenetre
Naj akkor n vlaszolok,mint "nagy Win7 Jzer"
-Pannonnl vltottak elszr Win7-re,s azt mondjk hogy j,bevlt. Ja,s ha egy "valamire is magra ad" cg teszem azt Snow Leaopard Servert rakna a szervereire Win Server 2009 s/vagy Linux helyett,akkor 1 perc alatt feltrm(a Snow Leopard igen,sokat fejldtt biztonsgi szinten,de egyszeren veri a Symbian v3 biztonsg szinten)
-DirectX 10.1 fut mindenhol?XP-n?Jah tnyleg,elfelejtettem,hogy ott egy bugos rahedli tirat buhera van. Linuxon ott a Wine,de egy WC3 alatt sszeszakadna a gpem(emultornak kell emullni mindent). Mac-en pedig bartom kedvence,hogy "ablakban futtatja a Vindz". Ht igen,ha Office-oznl,akkor j....(halkan megjegyzem,hogy itt sincs DX)
-n hasznlom a Windows 7 7100-as buildjt(teht mg csak nem is a vgleges RTM verzit!),s taln gyorsabbak a jtkok,mint valaha,plusz a drivereket leszedi automatikusan.
-Bartaid biztos egy Home Prof.-ot hasznlnak ?
"Itten hatalmas nagy fekasg uralkodik" - Rumli Bttya, nem rokon, a Kertvrosi Gett fekete br ku klux klnosa
[22] antaru:
ma 16:04 #26
Vlasz cajos (#23) zenetre
Ht ha lesz j pc-m s ez lesz az ltalnos oprendszer, akkor erre vltok, meggrem.
Kylo Ren is my favorite Disney princess
[10] T.
ma 16:03 #25
meg lehet magad azzal gyozkodni h kezel a rendszer 3.6 giga memorianal tobbet is - szemben az xp-vel, es ez elmeletileg az elso igazan tobb magra irt (MS) oprendszer - szinten szemben a xp-vel. ezek a dolgok gamerkent meggyozoek lehetnek, csak hat a gamerek az nem tul nagy szelet a tortaban, plusz emelle jon a kerdes - na es mivel kell majd szivni mindezert (ha kell) ? mert 'de' ugye mindig van, foleg eme ket betu egisze alatt ...
You don't tell time, time tells you...
[9] Maniec
ma 16:01 #24
Vlasz Scoo (#9) zenetre
Szval azrt mert hasznlja az ember, mr nem lehet rla vlemnye mi? Az meg, hogy a legtbb user r van utalva a Windowsra (pl. kompatibilits) az ms krds. n speciel nem tartom szarnak a Windowst de jnak se mondanm.
[13] cajos
ma 15:59 #23
Vlasz antaru: (#22) zenetre
Amgy igazbl ez a legfontosabb rv a vlts ellen (ti. az oprendszer nem alsnem, amit gyakran vltogatni kne - plne sok-sok pnzrt).

Ezrt sem rohantak az emberek WinXP-rl Vistra vltani s emiatt kell a Microsoftnak valamit kitallni, hogy a Win7-re mgis rdemes vltani.
Kinek nem inge, ne vegye gatyra... PSN / Steam: elcajos
[22] antaru:
ma 15:52 #22
Ha csak ezrt kne vltani, akkor nem kell. Helyesbtek: kellene ha kapnm, mert modernebb s szebb klsej, de 30ezret nem adok rte, ha gyakorlatilag nem rezhet genercivlts. Ezutn is ugyangy megy a bngszs a firefoxban, ugyangy fog kinzni a youtube s emailezni is tudok majd ezutn is. (Amit gyakorlatilag mr lassan csak 360-on s klsvegen nem lehet, az sszes telefon tudja ezeket)

Lehet, hogy nem is futna, mondjuk.

Majd ha teljesen hasznlhatatlann vlt a gp s jat kell venni...
Ha munkhoz/jtkhoz kellene az ms lenne, de ezekhez nem kell.
Kylo Ren is my favorite Disney princess
[10] T.
ma 15:48 #21
Vlasz Dude (#20) zenetre
nem, ket lepes tavolsagbol figyelem ahogy masok hasznaljak ismerosi korben es gyujtom a tapasztalatokat - amik a vistahoz kepest valoban pozitivabbak, ezzel nem is akarok es nem is tudnek vitatkozni. de a telepitest nem kapkodom el a vistas tapasztalatok utan, foleg h van par program amit hasznalok ami lehet necces egyelore...
You don't tell time, time tells you...
[51] Dude
ma 15:40 #20
Vlasz T. (#19) zenetre
Win 7-et prbltad mr?
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[10] T.
ma 15:35 #19
mhmm, ok, akkor gyorsan nezzuk a tenyeket inkabb mielott meltatni kezdenem a rem okos vilagmegvaltos szoveget:

- corporate szinten, magara vmit is ado ceg vagy a kicsi almat harapdalja, vagy a pingvint tutujgatja, az egyseg sugaru irodai user megkapja a windows-t mer neki aztan kurva mindegy - itt annyit hozzatennek, ne a terkepen fent sem levo szanalmas kis kutyaszar orszagunkbol induljunk ki...

- kivancsi lennek a gamerek kozul megis hanyan dontenenek windows mellett ha csak izles meg fanboysagon mulna melyik oprendszert rakjak fel, mert van directx mindenhol es fut minden mindenhol ...

- a vistarol is marhajo dolgokat irtak anno - nem fogjak leszarozni nyilvan mikor megjelenik, mert miert tennek - de nezd meg most, hogy maga a nagy MS mikepp velekedik a vistarol - sajat maguk fikazzak a sajet termekuket, nem kicsit jogosan

- en keszseggel elhiszem h a win7 jobb a vistanal, de az kb akkora eredmeny, mint mikor te gyozol 100 meteren a paraolimpian...

- es vegul de nem utolsosorban, senki sem vitatta h ki fogja e szolgalni az egesz vilagot - ami nyilvanvaloan egy oltari baromsag amugy meg - szoval elegge felesleges volt felhozni sztem - amugy meg ehhez meg annyit, ha elegge ehes vagy es nincs mas, megeszed azt is amit utalsz ... ezen es az ugyes lobbistakon alapul a microsoft jelenlegi pozicioja, ha a PC-s vilagot tekintjuk.

Es mindamellett hogy ezen a vonalon kopkodom a picipuhat, az xboxert es a live-ert meg fejet hajtok elottuk - azt valoban jol kellett megcsinalniuk, mert ott volt valodi masik valasztas, ennek megfeleloen olyan is lett. Ez a windows eseteben a mai napig nem mondhato el ...
You don't tell time, time tells you...
[19] ikszkom
ma 15:32 #18
Vlasz cajos (#16) zenetre
azrt 2014 odbb van mg, akkor fognak lellni a tmogatssal, persze ez addig mg toldhat.
[13] cajos
ma 15:31 #17
Vlasz RolEnD_ (#14) zenetre
Mindig jkat kuncogtam ezeken az ersen leegyszerst vlemnyeken (csak X vagy csak Y, mert csak). Nincs olyan, hogy a legjobb, legfeljebb neked, nekem vagy neki.

n speciell rhellem a Windowsokat, de elismerem, a Win7 legalbb elre lpett (a Vista meg hrmat htra) s akad benne els rnzsre hasznos cucc. n megleszek nlklk.
Kinek nem inge, ne vegye gatyra... PSN / Steam: elcajos
[13] cajos
ma 15:29 #16
Vlasz antaru: (#10) zenetre
n aszondom, megri vltani XP-rl Win7-re. Ha msrt nem, akkor azrt, mert a Microsoft az XP toldozsval le fog llni gyorsan s csak a Win7-re fog fkuszlni (ez amgy teljesen rthet). Azt nzd meg, hogy a hardvered elbrja az j rendszert. Ha igen, ne habozz.
Kinek nem inge, ne vegye gatyra... PSN / Steam: elcajos
[13] cajos
ma 15:26 #15
Vlasz Scoo (#9) zenetre
n most speciell Linux all kommentelek, mert munkahelyen ezt hasznlok (otthon meg csak Mac-ek vannak). A Windows 7 mellett szl mindenkppen, hogy tempsabb a Vistnl s mindenkppen jabb s biztonsgosabb az XP-nl.

De nekem nincs szksgem r.
Kinek nem inge, ne vegye gatyra... PSN / Steam: elcajos
[26] RolEnD_
ma 15:18 #14
15.990-rt nagyon j ron lesz. Tnyleg korrekt, hasznlhat rendszer lett. A fanyalg meg hasznljon Linuxot, mert tudja mi a j. A vilgon pedig az a nhny 100milli ember meg mind hlye...
ma 15:00 #13
Vlasz Jackal (#8) zenetre
Hirosima 45
Csernobil 86
Windows 95

Kill Gates

Ismers ez valakinek?
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
ma 14:59 #12
A Windows 7-rl sokkalta jobb vlemnnyel vagyok, mint eldjrl a Vista-rl. Utbbitl nhnyszor a legszvesebben kitptem volna a hajamat a rendszeresen fellp tucatnyi hibktl.
A Windows 7-et pedig egy bta teszter ismersmnl volt alkalmam meglesni aki nagyon j vlemnnyel volt rla. Ha minden jl megy, akkor karcsonykor le is cserlem a jelenleg hasznlatban lv Xp-t
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
[51] Dude
ma 14:55 #11
Basszus valahogy el kne jutni ide. Aut hinyban kne valami csaldtagot kne rdumlni, hogy elvigyen
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[22] antaru:
ma 14:51 #10
h, nem tudtam, hogy ide is kikerl.
Akkor nem a blogban krdeztem volna, hogy
Mennyivel lesz jobb nekem, ha lecserlem az XP-met erre?
(Azt tudom, hogy az MS-nek mennyivel lesz jobb.)

(Taln az lesz a legjobb, ha megkrdezem az IT-seket a cgnl, hogy szerintk akkor most mi van.)
Kylo Ren is my favorite Disney princess
[1] Scoo
ma 14:29 #9
Khm. Aki szidja a Windows azt ugye mind linux alatt rta a kommentjt?
Az XP az SP2 ta mr fasza, a vista szar, na de a Win7 meg j lett. Csak megszoksbl nem r szidni
Scoo a facebook-on: http://goo.gl/4yjz
[42] Jackal
ma 14:18 #8
Az a szar oprendszercsald elltja majdnem az egsz vilgot. Nabumm ennyit errl meg a vilgmegvlt szvegekrl.
" Istenem, tele van csillagokkal! "
[10] T.
ma 14:06 #7
arrol nem beszelve hogy az a rakas szar amit ok operacios rendszernek hivnak az esetek tulnyomo reszeben pont annyit er amennyit aldozok ra - tehat nagyjabol semmit, egy kotelezo gadget a gepen ha jatszani akarsz, es ez minden.
You don't tell time, time tells you...
[3] Chicco24
ma 14:00 #6
A kommentet moderltuk, mert... nem krnk a jaj-de-j-a-warez cm dalocskbl
[46] Zandal
ma 13:40 #5
A Win7 akci mirt nem lehet az sszes Saturnban egyszerre? Megint a fvrosiak jrnak jl ...
PSN ID: HU_Zandal
[25] criss
ma 13:26 #4
Vlasz ultratti (#2) zenetre

Xbox ONE v PS4 ?! hmmmmm Fakontroller Djas 2010-ben! Gamertag: Cybst0rm HUN
[30] typer
ma 13:24 #3
Kr, hogy csak egy rs ez akci, s megint csak a fvrosban lhetnk vele.
[14] ultratti
ma 13:23 #2
ljenek az eredeti vindzok! Mr csak elvtve tallhatunk egy-egy pldnyt odvas fk belsejben,hegyi patakok medreiben,mamutfenyk lombkoroninak erdejben.Nem mellesleg,Blahn vigyzni a sorsjegyosztsnl..
[25] criss
ma 13:20 #1
bbaaaaah ma ktik be a netet fggeni akartam liveon.....nemr.
Xbox ONE v PS4 ?! hmmmmm Fakontroller Djas 2010-ben! Gamertag: Cybst0rm HUN