[TGS] Halo 3: Recon infómorzsák
Kapcsolódó játék: Halo 3: ODST (x360)
Eddig 16 hozzászólás
drag
2008. October 10.
Friday 08:27
A Microsoft és a Bungie tegnap hivatalosan is felfedte az új Halo 3 kampányt, amely a Recon alcímet viseli, az ott közzétett információk mellé pedig most újabbak párosultak.

Azt még tegnap megtudtuk, hogy a 2009 őszén érkező Halo 3: Recon a harmadik rész előzménye lesz, új főszereplővel, picit más jellegű játékmenettel, ma pedig további apróságok derültek ki.

Nagy kérdés volt például, hogy milyen formában fog megjelenni a játék: nos, megtudtuk, hogy nem egy letölthető tartalomra, hanem egy különálló, lemezes produktumra kell számítanunk. Ennek megfelelően a Halo 3 nem is lesz szükséges a Recon mellé, a Bungie azonban elárulta, hogy akik rendelkeznek az alapjátékkal, azok nagy valószínűséggel kapnak majd valamiféle meglepetést - hogy mit, azt egyelőre nem árulták el...

A Recon egyébként a Bungie bevallása szerint nem lesz teljes értékű játék, néhány órányi plusz játékidőt kínál majd, és a fejlesztőcsapatnak nagy valószínűséggel ez lesz az utolsó projectje a Halo trilógiához kapcsolódóan.


[11] Pukhi-zik
Oct 10., Friday 22:27 #16
ujabb infok szerint 5 óra játékidö, azért nem sok.miért lehet ilen rövid? későn kezdtek hozzá? föleg ha jövöre összel jelenik meg,pedig minden bizonnyal nem tegnap ültek neki . igy is csak 5 óra. WTF?
Meglepő módon nem Gobbi Hilda gondolatait és véleményét irtam le.Tehát :Szerintem!!!
[2] RadarHUN
Oct 10., Friday 21:09 #15
Válasz seven7h. (#14) üzenetére
Akkor egy esetleges Halo4 nem is a Bungie fogja késziteni??!
Az gáz!!!
[2] seven7h.
Oct 10., Friday 17:40 #14
A Bungie-nak ez volt a lelépti díja...
METÁLT BÍROD?!
[21] Ordel
Oct 10., Friday 17:25 #13
Válasz theSickness (#12) üzenetére
A kérdésre, hogy Halo 3: Reconnal befejezik-e a Halo trilógia támogatását (téged a második mondat érdekelhet):

"We've already put a couple of map packs out, we do have more maps on the way. We actually have a Mythic map pack coming out early next year. We don't have firm details or a date yet, but we do have one more map pack coming out, and then we do have some maps associated with the actual Recon retail release."
@MateFitus, PSN ID: Ordel87
Oct 10., Friday 16:46 #12
Inkább arról beszéljenek, hogy idén kapunk-e még pályacsomagot!
[11] Joe Kidd
Oct 10., Friday 16:37 #11
Kötelező vétel nem vitás. Csak a következő ősz, még távol .
Viszlát, és kösz a halakat! 3DS :1075-0709-3221
[16] gamer2
Oct 10., Friday 15:45 #10
Válasz Rudymester (#1) üzenetére
ezért lett halo 3 recon
"A problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket, a rejtvények pedig azért hogy problémát okozzanak " XD
Oct 10., Friday 15:00 #9
Válasz Lenny (#6) üzenetére
Eddig minden jatekbol keszult filmben csalodtam, ketto kivetelevel.
Bar azoknal a filmeknel is inkabb csak mosolyogtam, mert azok is olyan egysikuak voltak, a "szineszek" szinjatszasi hianyosagai miatt.
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
[111] dreampage
Oct 10., Friday 13:31 #8
Hogy rövid lesz a játék, az nagy kár, el tudtam volna viselni egy Halo 3 hosszúságú kampányt legalább. Remélem, amilyen rövid, annyira jó is lesz.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[17] Tomtom
Oct 10., Friday 11:34 #7
...és ha már a történetet követjük, a többiek számos titkos küldetést hajtottak végre, miközben Mc itt-ott ténykedett. Kelly(spartan 087) történetét pl szívesen végigjátszanám némi időtorzulásos momentummal megspékelve, de Lindáét (spartan 05 is, akit Cortana-ék találtak meg a Pelican roncsok között. Sok-sok lehetőség van még ebben a storyban. Filmet akarok!
...attól, mert egy majom cilindert húz, még majom marad, télen mikor minden fehér, mindegy mi van a hó alatt, a szemétdomb szemétdomb marad...
[12] Lenny
Oct 10., Friday 11:22 #6
Megint csak azt tudom mondani , mint az előző Halo trailernél (mikor távcsővel figyelte az eliteket a fickó a hegyről) : Halo filmet!
Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a játék, szerintem egy kicsit taktikusabb, lassabb lesz.
" Ha a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét , akkor lesz béke. " [Jimi Hendrix]
[15] [oni]
Oct 10., Friday 11:13 #5
Válasz Ordel (#4) üzenetére
Pedig a "Republic Commandalo" nem is lenne nagy hülyeség.
[21] Ordel
Oct 10., Friday 10:38 #4
Válasz a taktikus játékmenetre:

“This is a Bungie-made Halo game where you will play as an ODST, which of course, is different (and no, I’m not talking about how it’s different) than playing as a Spartan super soldier,” teased Smith.

“This isn’t Halo Cell, Ghost Recon: Halo, Republic Commandalo or whatever.”
@MateFitus, PSN ID: Ordel87
[3] spammer
Oct 10., Friday 10:38 #3
Szerintem is jobb lett volna ha lehagyjak a 3-ast, és simán Halo: Recon lett volna, csak akkor meg azt lehetett volna hinni, hogy Halo 1-hez kapcsolódik Mindegy, a lényeg, hogy lesz és lemezen jön, nem DLC-s marhaság. Várjuk!
[44] Szemy666
Oct 10., Friday 10:35 #2
Ha a játékidő a Halo 3 fele lesz akkor már jó kis kiegészítő lenne.
[27] Rudymester
Oct 10., Friday 10:32 #1
Ebben az esetben talán érdemes lett volna elhagyni a "3"-as jelzőt. Elég lett volna a Halo: Recon. MOndjuk így kicsit bénácska...
http://www.facebook.com/retrofaktor
Halo 3: ODST adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: Microsoft
Fejlesztő: Bungie
Megjelenés: 2009. Sep 22.
Kategória: FPS
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
8.6
Ami tetszett
- HALO
- Epikussá fajuló tűzharcok
- Az osztag tagjai remek arcok
- Ügyes, idősíkokat váltogató történetmesélés
- Kooperatív Firefight: rengeteg időnket fogja magába szippantani
Ami nem tetszett
- Szótlan, sótlan Rookie
- A kevesebb néha több: az éjszakai pályákból visszavehettek volna
Olvasói értékelés: 14.7 (78 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

183 | [Teszt] Halo 3: ODST

Negyedik rész? Kiegészítő? Gyors bőrlehúzás, korrekt mellékszál, vagy teljes értékű folytatás? Rövid, vagy olyan hosszú, mint a Halo 3? Milyen a multi? Kérdések, kérdések - és vannak válaszaink is. Teszteltük a Halo sorozat új epizódját, a Halo 3 ODST-t.

203 | Hárommillió Halo 3: ODST

Nem kellett sokat várni a következő Halo 3: ODST mérföldkőre, a Bungie szeptember végén megjelent játéka ugyanis újabb milliós határt lépett át nemrégiben.

64 | Halo 3: ODST - az első eladási adatok

Megérkeztek az első eladási adatok a Halo 3 ODST kapcsán: hiába Master Chief hiánya, azért a játék az amerikai kasszáknál jól láthatóan remekül teljesített az első hetekben.

64 | Így készült az ODST kisfilm

Ugye mindenki emlékszik az idei év legjobb videojátékos reklámfilmjére, a kétperces. magyarul beszélő Halo 3 ODST promóra? Most a kisfilm készítésének kulisszatitkaiba leshetünk bele.

84 | HALO 3 ODST: a teljes trailer

Pár napja kaptuk kézhez a Halo 3 ODST élőszereplős, hazánkban forgatott, és magyarul beszélő trailerét. Akkor másfél perces volt - most megérkezett a hosszabb verzió.

385 | Halo 3: ODST - magyar nyelvű trailer

Élőszereplős Halo 3 ODST trailer következik, amelyben egészen fergeteges módon sikerült ábrázolni azt, amibe bele fogunk magunk is csöppenni néhány héten belül. De akad itt még érdekesség ezen felül is: a kedvcsinálót itthon forgatták, és magyarul beszélnek benne a szereplők.

85 | Halo 3: ODST - indul a banhullám

Hiába van még hátra több, mint két hét a megjelenésig, már felbukkant a Halo 3: ODST kalózverziója, az illegális szórakozást művelők azonban pórul járnak.

93 | Jóárasított Halo 3 ODST

Nem csak az Xbox 360 ára csökkent ma, de a szeptemberben megjelenő Halo 3 ODST-re is befutott egy nagyon kedvező magyar ajánlat: 9990 forint, plusz két játék, ha előrendelsz.

43 | Halo 3: ODST dokumentumfilm

Befutott az első mozgóképes ismertető a Halo 3: ODST-ről, ami rendkívül stílusos és hangulatos betekintést nyújt a harmadik rész előzményeként szolgáló kiegészítőbe.

24 | [E3] Halo 3: ODST gameplay, trailer

Természetesen a Halo 3: ODST is nagy hangsúlyt kapott a Microsoft nemrég befejeződött E3-as sajtókonferenciáján: a lenti két videó nyújtott ízelítőt a harmadik rész előzményéből.

76 | Halo 3: ODST zenei ízelítő

A Halo 3: ODST nem csak új főhőst, és némileg megváltozott játékmenetet fog kínálni, hanem a sorozat minden bizonnyal sokak által ismert és kedvelt főtémája is lecserélődik.

73 | Halo 3: Recon - új cím

A Bungie a mai napon hivatalos blogjában bejelentette, hogy kisebb névváltoztatáson esett át az elmúlt hónapokban felfedett Halo 3 kiegészítő, a Recon.

25 | Halo 3: Recon - emlékképek

A napokban már írtunk arról, hogy a Game Informer legfrissebb, decemberi száma exkluzív információkat tartalmaz a Halo 3: Recon-ról: most lássuk a második adagot.

48 | Halo 3: Recon - a játékhossz

A Game Informer decemberi száma hamarosan megérkezik az előfizetőkhöz, ám már most kiszivárgott a lap exkluzív Halo 3: Recon előzetesének rövid summázata.

16 | [TGS] Halo 3: Recon infómorzsák

A Microsoft és a Bungie tegnap hivatalosan is felfedte az új Halo 3 kampányt, amely a Recon alcímet viseli, az ott közzétett információk mellé pedig most újabbak párosultak.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába