[Teszt] Aliens vs. Predator
Kapcsold jtk: Aliens vs. Predator (x360)
Eddig 113 hozzszls
mcmacko
2010. March 01.
Monday 18:26
Rebellionk az els Aliens vs. Predator jtkukkal kultuszt teremtettek. A ksbbi rszekre a nagy eld rnyka nehezedik, a folytatsoknak sokkal nehezebb a dolga a szigor rajongbzis miatt. Mi azrt tegyk flre a szirupos nosztalgit - az 1999-es jtk technolgiailag igencsak gyenge lbacskkon llt. A 2001-es folytats megprblta ezt a csorbt sikerlt kikszrlni, de mai szemmel nzve mr felette is bven eljrt az id.
2010 elejn az ajtnkon drmbl a harmadik epizd. Az kldetse, hogy egy olyan generciban alaktson jfent kiemelkedt, ahol az ltalnos narratva, ltvny s technolgia fnyvekkel bereli az elzmnyek nvjt. Mi szurkoltunk az oxfordi fejlesztknek - lssuk teht, hogyan sikerlt jelen genercink els Aliens vs. Predator jtka.



Hamar kiderl, hogy az j AvP nem a trtnetvel fogja magt felkzdeni a generci cscsra. Az egygy s sablonos alapszituci szerint Weyland vllalata Predator piramisra bukkan egy messzi bnyszbolygn. A cg tudsai annak rendje s mdja szerint be is rendezkednek az satsra, a feltrs azonban nem vrt gondokat hoz, Weyland maga indtja be a templom riasztrendszert. A piramis alatti bolybl elszabadulnak a nagyra ntt fekete bogrkk, a jelzsre (s fiatal klntrsaik hvsra) a Predatorok is megrkeznek a plantra...
Hrom faj hromfle jtkmenetrt kilt - e nlkl el sem tudnnk kpzelni az AvP programokat. Cikknk trgya hrom szingli kampnyt knl a fenti trtnet esemnyei kr fzve, hrom klnbz szemszgbl.



Az emberek kampnynak rdemes elszr nekiesni. Zldfl katonaknt nmi felvezets utn egyedl s kiss kkadtan brednk a bzis egyik stt szegletben. Pisztolyt el, pelenkt fel, s oldalunkon a pittyeg radarral mr meneklnk is a spadt fnypszmk jtkba burkolzott termekbl s stt, kietlen folyoskrl.
Az emberi kampny kpviseli a standard, lvldzs FPS mfajt, megspkelve a szoksos horror hangulattal. Fegyvereink nem tl ersek, lszernk korltozott, a magnyban szvmelenget kurjantssal dvzlnk minden letben maradt kollgt, akikhez nhny trnyi kzdelem erejig hozzcsapdunk. A Marine plykon okosan vltakoznak a parztats s a nagy hentelseket szerepeltet epizdok. A trtnetmesls viszont elgg kzpszer, s a feladataink sem tl vltozatosak. A prda szerepkrbl addan azonban gy is lesz elg okunk az izgalomra. A hrom trtnetbl az emberek a leghosszabb s a lpten-nyomon ottfelejtett naplknak ksznheten itt kapunk tfog magyarzatot a kzponti cselekmnyre.
Egy jtancs: ha NAGYON hatsosan szeretnd a jtkot kezdeni, indtsd a kampnyt az emberekkel, s amg tudsz, pisztollyal kzdj! n a bnykig brtam idegekkel...



A kvetkez epizd a Ragadoz. Natr felszerelssel indul Elite harcosunknak mr a kezdetben sincs egyszer dolga, mert az indul plyit a kzelharcra lttk be. Ktfle csapsunkkal sokkal kisebb srlst okozunk, mint azt a filmek alapjn vrnnk, de nyilvn nem lehetett termintort faragni a predator karaterbl sem. A harcos agilitst fokozza a fkuszlt mozgs lehetsge. A clpontot bemrve ugrtmadsokkal lephetjk meg a gyantlan bmszkodt, radsul a fkuszmd nem csak az ugrabugrban segt - a terepen sztszrt trgyakat s trfekat is egyszeren tudjuk gy detektlni. A zoom a feldertsben jtszik kiemelt szerepet (csak a predator kpes r), az ellenfeleinket pedig veszlyessgk szerint osztlyozza a sisakrostlyba ptett vizor.



A Predator minden videojtkok hentest, Kratos bcsit megszgyent kivgzsekre kpes, a meggyengtett ldozatok meg ltvnyos jelenetben szabadulnak meg a gerincktl, gigjuktl, fajtl fggen ms szervktl is. A sisakba ptett kpalkot berendezs hasznlata fknt a ksbbi kldetseknl lesz hasznos, hiszen fenemd nehz kiszrni a sett httrbe beleolvad rtsgokat. A sztori itt sem valami nagy szm, de a narrci szempontjbl tletes dolog a xenk els veresgt, a kirlyn dicssges megtrst a vizoron keresztl felidzni. Predatorunk brbe bjva lehetsgeink egyre szlesebbek a trtnet kibontakozsval, sszeszedhetjk a filmekbl megismert teljes kellktrat a vethl kivtelvel.
>>

sszesen: 113 [1-50]
1 | 2 | 3
[21] Graphitman
Oct 08., Friday 14:00 #113
Na, ezt sem kell beszereznem. (Pedig a Predator filing bejvs)
[1] |Shade|
Mar 05., Friday 21:36 #112
n egy htvgn kivittem minden karakterrel. Nemvalami hossz. A sztori meg olyan mintha nem is lenne.
[2] KEX
Mar 03., Wednesday 22:38 #111
Rgi-knts-fellebbents.
kr
Nem sikerlt j alapokra helyezni a tmt.
"Wiezbowski !!!!!!!........... "
[18] Horvi Gabi
Mar 03., Wednesday 20:23 #110
Vlasz Marcangol (#102) zenetre
Amgy rlk hogy egyetrtnk!
[18] Horvi Gabi
Mar 03., Wednesday 20:20 #109
Vlasz Marcangol (#104) zenetre
Nekem van kb. 30 predator figurm, pr alien figurm ( warrior, queen stb.), 2db Hicks figurm ( a kedvencem), limitlt, fmdobozos predator filmek, soundtrack, alien filmek stb. n fannak tartom magam
[20] kakasu
Mar 03., Wednesday 16:10 #108
nekem nagyon bejt hangulatos volt nagyon
[20] WarAdmir4L
Mar 03., Wednesday 13:38 #107
Vlasz Marcangol (#104) zenetre
Hat igy leirva nagyon jo lesz kooperalni
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX htgp...
[20] WarAdmir4L
Mar 03., Wednesday 13:33 #106
Vlasz mcmacko (#101) zenetre
Termeszetesen: NEM
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX htgp...
[20] WarAdmir4L
Mar 03., Wednesday 13:33 #105
Vlasz Marcangol (#103) zenetre
Elfogadva
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX htgp...
[27] Marcangol
Mar 03., Wednesday 10:34 #104
Vlasz WarAdmir4L (#87) zenetre
Mr abban ms lesz rgtn, hogy nem egyedl vagy a jtkban. Vagy A.I irnytott a trsak vagy coop kampny a haverokkal. Mr az szerintem risi klnbsget eredmnyez. Mekkora feeling lehet, hogy valaki tartja kezben a detektort s ltja, hogy jnnek az idegenek, pran fedezik a terepet mg valaki hegeszti az ajt zrjt, a gyors tovbbjuts remnyben.
"Is this real or is this just a ride?"
[27] Marcangol
Mar 03., Wednesday 10:30 #103
Vlasz WarAdmir4L (#88) zenetre
Csak a kedvedrt. Megvan az sszes film(2.3. rsz knyvben is), az eddig megjelent Aliens knyvek 95%-a.(pl Aliens trilgia, Hallcsapda vagy pp a Hall rnykban), A predator 1-2 knyvben s filmen, AVP knyvek amita megjelentek gyjts alatt vannak. Pr vastag klfldi kpregny (pl Alien Labyrinth) volt egy vaskos behind the scenes jelleg knyv is, de az elveszett kltzskor, illetve megvan a Colonial Marines Technical Manual. Arrl nem beszlve, hogy minden alien tmj jtkkal jtszottam C64-tl kezdve, a Game Boy-os Alien 3-on t mostanig. Ok figurkat nem gyjtk, nincsenek plaktjaim stb. Akkor most fan vagyok vagy sem?
"Is this real or is this just a ride?"
[27] Marcangol
Mar 03., Wednesday 10:11 #102
Vlasz Horvi Gabi (#79) zenetre
Vgre valaki rti mirl beszlek.
"Is this real or is this just a ride?"
Mar 03., Wednesday 9:37 #101
Vlasz WarAdmir4L (#100) zenetre
Normlon is treztem. Nem vagyok elgg rajong?
"This is our time to medicate..."
[20] WarAdmir4L
Mar 03., Wednesday 9:01 #100
Technikailag pont olyan lesz mint itt, nem veletlen az AvP fogadtatasatol fugg a megjelenitese(szerintem). Az termeszetes hogy hosszab lesz de 10-12 ora max mint itt a 3 kampany oszesen. AvP-vel szemben igazsagtalan minuszkent felhozni hogy rovid mert minden mostanabn megjeleno jatekra jellemzo a dolog. Azt meg senki sem mondja mennyire jo kidolgozottak valtozatosak a palyak es milyen jo 3 szemszogbol figyelni a tortenetet (peldaul predatorkent nezni olyan dolgokat a palyan amit emberkent valtoztattunk). Egyebkent es jatekmeneteben csak akkor lehet aterezni a Marine felelmet, Predator vadasz osztonet, Alien tulelesi osztonet ha Nightmaron vitted vegig, ott meglesz amit RAJONGO elvarja!!!!
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX htgp...
Mar 03., Wednesday 7:46 #99
Vlasz chrss (#98) zenetre
El ne kezdjtek megint...
"This is our time to medicate..."
[18] chrss
Mar 03., Wednesday 3:22 #98
Vlasz Horvi Gabi (#97) zenetre
Ht a sprintel Alient nem igazn hagyja le se a Marine se a predator.
A predi max elugorhat elle...
Photoshop Hero 3 - Filter Power!
[18] Horvi Gabi
Mar 02., Tuesday 21:01 #97
Az nem lesz baj ha ilyen lesz, csak legyen hosszabb, kicsivel jobb grafikval, meg egy szuper trtnet s ksz. Mg rgebben ha jl emlkszem azt terveztk hogy a marine csapat visszatr az LV-426-ra. Mondjuk ez akkor volt mikor mg ps2-re akartk kiadni.
[18] Horvi Gabi
Mar 02., Tuesday 20:58 #96
Vlasz mcmacko (#84) zenetre
Ez j krds, szintn megmondom nem tudom mit lehetett volna tenni.
[11] Dollface
Mar 02., Tuesday 20:17 #95
Vlasz WarAdmir4L (#87) zenetre
Ezrt nem is rtem hogy mit vrnak itt egyesek a Colonial Marines-tl? Ott mgis mi fog trtnni? Azt hiszi brki is hogy az majd valami egetrenget jdonsgot fog hozni jtkmenet tern? Ugyanaz lesz mint itt a Marine kampny. Baktatunk a stt folyosn,rnktmad egy csapat Alien.Kaszls,megynk tovbb.Tmads,kaszls,tovbb...
Squeal piggy,squeal!
[34] Wolverine
Mar 02., Tuesday 19:12 #94
Az rs alapjn nagyon szrakoztatnak hangzik s gretesnek. Lelket nttt belm hogy beprblkozzak vele.
Die in peace
[3] bbber
Mar 02., Tuesday 18:22 #93
Vlasz DarkVenom (#92) zenetre
Ez nem pon EZ TNY.
[64] DarkVenom
Mar 02., Tuesday 17:20 #92
Vlasz bbber (#91) zenetre
Ezt a pont mr a #25-ben is elltted, s akkor se nevetett rajta senki.
Thrills, Chills, Kills!
[3] bbber
Mar 02., Tuesday 16:45 #91
Ha n irtam volna a tesztet tmrebben irtam volna le

[TESZT]: K.....VA j Remlem sokan igy vagytok vele
Mar 02., Tuesday 15:50 #90
Vlasz CeXzer (#89) zenetre
Csak reflektltam a kollga kommentjre, n sem talltam kivetnivalt a fajok kzti viszonyokban.
"This is our time to medicate..."
[24] CeXzer
Mar 02., Tuesday 15:44 #89
Vlasz mcmacko (#84) zenetre
Szerintem a marine nem fut el az alien ell, nem jobban, mint a filmekben. Viszont az alien AI ugyanazt csinlja, amit az mp-ben is kell, ott se kezdem el nylt terepen ldzni a marinet, vagy lenyomom egy gyors lesbl tmadssal, vagy elszaladok s elbjok, vrva egy msik lehetsgre, mivel htrlva simn leszed. Az AI is vatos, s ez nem vletlen, ahogy az az alien kampny elejn kiderl, de ez a filmekkel sincs teljesen ellenttben.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[20] WarAdmir4L
Mar 02., Tuesday 15:21 #88
Vlasz Marcangol (#77) zenetre
Pedig nagyon egyszerru nem vagy eleggggge rajonggggo, vagy csak azt hiszed magadrol. Sorold fel a filmeket, rendeld hozza konyveket melyek szorosan kapcsolodnak a filmekhez + emlitsd par konyvet melyek hozzatartoznak az univerzumhoz de nem veszik figyelembe a filmek altal felvazolt alap tortenetet akkor elhiszem hogy RAJONGO vagy
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX htgp...
[20] WarAdmir4L
Mar 02., Tuesday 15:16 #87
Vlasz Horvi Gabi (#79) zenetre
Csak hogy ne essen felreertes Colonial marines pont olyan lesz mint Marine kampany az AvP-ben ugy hogy ezek szerint ne varjatok.
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX htgp...
[25] rob
Mar 02., Tuesday 15:12 #86
AvP kp ( 576 ) KATT!
PS4 Pro / Nintendo Switch Lite
[20] WarAdmir4L
Mar 02., Tuesday 15:12 #85
Vlasz Horvi Gabi (#80) zenetre
Azert csodalkoztam amikor Bioshock 2-ben mint Big Daddyt kozel sem voltam annira strapabiro de ha az lennek akkor meg nem lenne kihivas.
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX htgp...
Mar 02., Tuesday 15:09 #84
Vlasz Horvi Gabi (#59) zenetre
Marine elfut az alien ell... ha nem tudnl elfutni, akkor meg nem lenne eslyed. Te milyen dntst hoztl volna a designer helyben?
"This is our time to medicate..."
[4] ragi
Mar 02., Tuesday 14:58 #83
Szerintem ez a game nagyon karaj !
Xbox 360 Forever
Mar 02., Tuesday 14:30 #82
Vlasz Krauser (#73) zenetre
Nincs. (legalbbis nem talltam )
"This is our time to medicate..."
[42] Jackal
Mar 02., Tuesday 14:21 #81
Vlasz Marcangol (#77) zenetre
Szerintem itt a pont. Tritgess akit akarsz erre se idegem se kedvem.
" Istenem, tele van csillagokkal! "
[18] Horvi Gabi
Mar 02., Tuesday 13:03 #80
Vlasz WarAdmir4L (#72) zenetre
Prbltam anno a Bioshock 1-et box-on, semmi eslyem nem volt a Big Daddy ellen Mondjuk a havernl csppentem bele a kzepbe, de az tnyleg egy ultrakemny ellenfl volt.
[18] Horvi Gabi
Mar 02., Tuesday 13:02 #79
Szerintem egy fannak ami n is vagyok, mg nagyobbak az elvrsai, pont azrt mert rajong a maximumot vrja. Nem mondom hogy nem rltem mikor pulse rifle-vel a kezemben szaladgltam, de nha reztem hogy hinyzik valami. mert rlk hogy az n konzolomon is van ilyen vgre, de azrt tbbet is ke lehetett volna hozni belle. Tovbbra is vrom a Colonial Marines-t ( nagy remnyekkel)
[27] Sunfi3lds
Mar 02., Tuesday 12:18 #78
Egy 65-s Metascore tlaggal "bszklked" jtknl szerintem felesleges rajongsrl meg objektivitsrl vitzni. Nem sikerlt tlzottan jra, ezt mondjk, akik nem fanok.
Sic Parvis Magna
[27] Marcangol
Mar 02., Tuesday 12:05 #77
Vlasz Jackal (#75) zenetre
....nekem is olyan lehetett volna mint az a bizonyos falat, de ez maximum egy cscsk. Nem hiszem el, hogy nem fr a fejedbe, hogy mint RAJONG is lehet valaki elgedetlen valamilyen szinten.
"Is this real or is this just a ride?"
Mar 02., Tuesday 12:05 #76
Vlasz mcmacko (#40) zenetre
en ezt az mw2-vel tettem meg(megvettem,vegigvittem-a multit is-) aztan majdnem ugyanannyiert eladtam.valoszinuleg ezt csinalom ezzel a jatekkal is kicsit kesobb,mert eloszor MEG KELL vennem a BFBC2-ot!
BF:BC a kedvenc jatekom
[42] Jackal
Mar 02., Tuesday 11:35 #75
Vlasz Marcangol (#74) zenetre
A falat kenyr esete itt is jtszik, a fanoknak gondolom jobban bejn mint az tlag jtkosnak ennyi.
" Istenem, tele van csillagokkal! "
[27] Marcangol
Mar 02., Tuesday 11:30 #74
Vlasz Jackal (#60) zenetre
Ez azrt jpofa, hogy csak akkor fan valaki ha tetszett neki? n magamat is elg nagy rajongnak tartom s pont emiatt taksltam a jtkot kzepesre.
"Is this real or is this just a ride?"
[7] Krauser
Mar 02., Tuesday 11:25 #73
Nekem az lenne a krdsem, hogy Survivor mdban van osztott kpernys jtk? Szobatrsammal is j lenne cooperatvban nyomulni.
One winged angel
[20] WarAdmir4L
Mar 02., Tuesday 11:20 #72
Vlasz Horvi Gabi (#65) zenetre
Jo amugy azert tobbet bir a Predator mint a Big Daddy Bioshock 2-ben. Ugye elso resz utan ugy alltam neki mint egy Big Daddy azt 2x fejbe vagtak egy francia kulcsal es lement az eletem na az volt kiabrandito
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX htgp...
[20] WarAdmir4L
Mar 02., Tuesday 11:18 #71
Vlasz Jackal (#70) zenetre
Pedig nagyon jo, teljesen maskeppen erzed at az egeszet mert halal veget jelent nem egy checkpointot
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX htgp...
[42] Jackal
Mar 02., Tuesday 11:09 #70
Vlasz WarAdmir4L (#68) zenetre
Egyszer elg volt ksz Nem szoktam tl sokszor nekillni egy jtknak, addig tolom amg tartogat meglepetst, itt ez kifogyott egyenlre miutn egy nap alatt lenyomtam minden kasztot
" Istenem, tele van csillagokkal! "
[20] WarAdmir4L
Mar 02., Tuesday 11:06 #69
Vlasz Horvi Gabi (#65) zenetre
Masreszt, azert nagyon nehez dolguk volt a fejlesztoknek ugy megoldani a karaktereket hogy mindegyikkel elvezetes legyen a multi. Szerintem kivaloan sikerult.
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX htgp...
[20] WarAdmir4L
Mar 02., Tuesday 11:04 #68
Vlasz Jackal (#67) zenetre
Akkor hajra ha meg megvan a jatek es tetszik
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX htgp...
[42] Jackal
Mar 02., Tuesday 11:03 #67
Vlasz WarAdmir4L (#64) zenetre
Nem, egyszer kivittem hardon az volt elrhet azt hiszem mint legnehezebb md.
" Istenem, tele van csillagokkal! "
[42] Jackal
Mar 02., Tuesday 11:02 #66
Vlasz Horvi Gabi (#62) zenetre
Az ilyen nem is jtkra val akkor: vagy jtszok vagy hibkat nzek...
" Istenem, tele van csillagokkal! "
[18] Horvi Gabi
Mar 02., Tuesday 10:44 #65
Vlasz WarAdmir4L (#63) zenetre
Vgom n hogy kell a predator-ral nyomulni, n is ezt a taktikt alkalmazom. Fleg elcsalom a csvt j messze, addig a trst kivgzem, majd jhet a msik is. Mondjuk azt szrevettem, hogyha valakit lelvk plazmval ugye rgtn meglt a tbbi, elkezdenek lni sz nlkl, hiba leszek lthatatlan meg ugrlok fra - tetre, ltalban mindig tudjk hol vagyok.
[20] WarAdmir4L
Mar 02., Tuesday 10:38 #64
Vlasz Jackal (#60) zenetre
Nightmaron megvolt minden kampany? Mert minden nehezsegi szint egyszeru ha szabadon meghalhatsz, sot nightmaron nagyon, nagyon hosszu egy misszio !!!
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX htgp...
sszesen: 113 [1-50]
1 | 2 | 3
Aliens vs. Predator adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: SEGA Europe
Fejleszt: Rebellion Software
Megjelens: 2010. Feb 19.
Kategria: FPS
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
7
Ami tetszett
- Rajongk szmra hiteles, izgalmas prezentci
- Vltozatos jtkmenet
- Hangslyos multiplayer
- Survivor md
Ami nem tetszett
- Gyengcske s rvid trtnet
- Enyhn idejtmlt narrci
- Szkriptelsi gondok
Olvasi rtkels: 18.7 (55 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

113 | [Teszt] Aliens vs. Predator

Az els Aliens vs. Predator jtk joggal mondhat legendsnak - de milyen a friss, teljesen hasonl cm, azonos csapat ltal fejlesztett folytats? A Nagy Krdsre nem knny egyrtelm vlaszt adni, de mi azrt megprbljuk. Teszt.

8 | Aliens vs. Predator: jn a DLC

Nem kellett sokat vrni az els letlthet Aliens vs. Predator kiegszt tartalomra: a DLC jv hten rkezik, s a Special Edition bnuszait adja a Rebellion sajtszemszg lvldjhez.

48 | Aliens vs. Predator: az utols trailer

Nyakunkon az Aliens vs. Predator megjelense, gy a Sega kzztette az ilyenkor szoksos utols trailert a Rebellion FPS-rl. A kedvcsinl j darab - megltjuk, hogy a jtk mennyire lesz az.

51 | Aliens vs Predator: multi trailer, fegyverek

Vszesen kzeldik az Aliens vs Predator megjelense, a SEGA s a Rebellion pedig vadul szrja a nyakunkba a promcis videkat. Az j trailer a multira koncentrl, s a fegyverek listja is befutott.

72 | Aliens vs. Predator: brutlis trailer

Tnyleg nem viccelnk, amikor azt mondjuk, hogy a kerek egy hnap mlva rkez az Aliens vs. Predator legjabb elzetese nehezen sikerlhetett volna ennl brutlisabbra.

56 | Aliens vs. Predator: lesz dem

Ha abban bztl, hogy a teljes verzi hinyban is tehetsz majd egy prbt az j Aliens vs. Predator jtkkal, akkor rlhetsz: nemrg kiderlt, hogy kapunk majd belle egy demt.

128 | Aliens vs. Predator sztori trailer

Feszlt hangulat, s els sorban a sztorira koncentrl trailert tudunk mutatni az Xbox 360, PlayStation 3 s PC platformokra kszl Aliens vs. Predator-rl.

20 | Aliens vs. Predator februrban

Krlbellre mr eddig is be tudtuk lni az Aliens vs. Predator megjelensi dtumt, ma pedig a Sega napra pontos idponttal is elllt a premiert illeten.

40 | Aliens vs. Predator: multi zelt

rkezett egy j kedvcsinl a tz ves vfordult nnepl Aliens vs. Predator-rl, melyben a Rebellion fejlesztsnek multiplayer jtkmdjrl lthatunk nhny izgalmas kpsort.

42 | Aliens vs. Predator: haraps trailer

A jv vi FPS arzenlt ersti a Sega / Rebellion kzs gyermeke, az Aliens vs. Predator. A friss trailer az Idegenekre, s sttbl tmads, fejlernts harci taktikikra koncentrl.

23 | Aliens Vs. Predator - bemutatkozik a Predator

A kt hete rkezett Marine trailer utn ezttal a Predatorok kapjk a fszerepet az Aliens Vs. Predator j trailerben. A Rebellion jtka jv februrban jn.

24 | Februrban jhet az Aliens Vs. Predators

A hivatalos Aliens Vs. Predators honlap tjkoztatsa szerint a kvetkez v februrjban kerlhet a boltok polcaira a Rebellion ltal kalaplt FPS.

19 | Aliens vs. Predator kpcsokor

Az E3 utn sem ll le az Aliens vs. Predator-t npszerst gpezet, a Sega gisze alatt megjelen jtkbl ezttal egy kisebb csokorra val friss kp rkezett.

32 | [E3] Alien vs.Predator - akciban a Predator

Akciban a Predator az Alien vs. Predator friss E3-as trailerben, ami a b msfl perces terjedelemben ad zeltt a hrom jtszhat oldal egyikbl. Az FPS jvre jn.

33 | Alien vs. Predator - jabb kpek

Az IGN jvoltbl jabb kpes zeltket tudunk mutatni az Aliens vs. Predator-bl. Az FPS a a tervek szerint 2010 elejn fog a boltokba kerlni, Xbox 360, PlayStation 3 s PC platformokra.

106 | Aliens vs. Predator: az els infk, kpek s teaser

A Segnak nagy tervei vannak a kvetkez vekre az Aliens franchise-zal, ma pedig kiderlt, hogy ezek kzl az j Aliens vs. Predator jtk lesz az, amely elsknt fog megjelenni - rla rkeztek most friss kpek s infk, valamint egy teaser is befutott.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba