[Érkezési Oldal] 2020. október - 43. hét
Eddig 7 hozzászólás
mcmacko
2020. October 18.
Sunday 16:13


Nem csodáljuk, ha te is kicsit depresszív pillantásokkal nyomkodtad az aktuális játékokat a képernyő előtt. Az ősz sötét arca bekandikált az ablakokon, kicsit talán a beérkezések is álmosabban zörgették a postaládánkat, de azért volt mit szétosztani a kollégák között.

Az apróbb megjelenésekkel kezdjük - Ghz a HyperBrawl Tournamentet mintavételezi. Rövid kapszulajellegű anyagot fog belőle írni, reméljük nem húzza hetekig, mint ahogy az apróbb megjelenésekkel szokta. (Hehe.) Nesh kölyökkorában csípte a Pokoli Szomszédokat, így értelemszerűen ő kapta a Neighbours Back From Hell-t, amely meglepően pozitív fogadtatásban részesült itt a hírszekcióban is. Nesh amúgy önszorgalomból a Nioh 2 legutóbbi DLC-jét is megnézi majd. Érkezett egy új versenyjáték is, amire Stinger most nemet mondott - a Nickelodeon gokartversenye azért nem maradt tesztelő nélkül.

Lothar mester a Commandos után szabadon a Daedalic Partisans 1941-ével játszik, bízhatunk egy jóféle értékelésben? Az előzetesek alapján mindenképp, de egyelőre még nem merünk stabilabb véleményt nyilvánítani.

Sajnos csúszók is vannak. Larry új játékának megjelenése a nedves felületek miatt sikamlott meg kicsit. Az Oceanhorn 2 Switch kódot sem kaptuk meg megjelenés előtt, így ez is kicsit későbbi anyag lesz majd.

A benn maradók közül jövő hét elején egy Aquanox cikkel is jövünk és Ben 10 is beszalad majd. És hogy hol tart a Baldur 3 cikkünk? Klári azt mondta, hogy a Next-en ezzel debütálunk majd, de nem mertem visszakérdezni, hogy csak viccel-e...

Jó játékot a jövő hétre is mindenkinek!

[55] axl
Oct 19., Monday 14:04 #7
Válasz ne5h (#5) üzenetére
Pff...

Amúgy mivel az eredeti konzolváltozatok direkt portja (eddig nem hallottam róla, hogy a két rész összecsomagolva mejelent PC-n kívül is, de elvileg ennek tudható be például a 3 hiányzó pálya) némileg felhúzva, azoknak talán kevésbé fáj, akik ott ismerkedtek meg vele először, netán új belépők.
I WλNT TO BELI3VE
Oct 19., Monday 12:32 #6
Válasz backstab (#1) üzenetére
Lesz, csak hulla vagyok aztán ráfelejtettem.
"This is our time to medicate..."
Oct 19., Monday 12:15 #5
Válasz axl (#4) üzenetére
Régi tulaj vagyok, PS4-re mégsem kaptam meg ingyen.
I am such a B.A.
[55] axl
Oct 19., Monday 8:33 #4
Hát pár órányi játék után úgy tudnám legjobban összefoglalni a véleményemet a NBFH-ről, hogy a régi tulajoknak szerencsére ingyen adták. A széria felélesztésére tett kísérlet mindenképpen üdvözlendő, de sajnos hozott anyagból is olyan mértékben sikerült alulmúlniuk az eredetit majd' minden téren, hogy őszinte értetlenséggel vakarom a fejem miatta.

A Partisans 1941 tesztet várom szeretettel, az esős őszi időjárást pedig kimondottan kedvelem.
I WλNT TO BELI3VE
Oct 18., Sunday 22:31 #3
Válasz backstab (#1) üzenetére
Jön!
Oct 18., Sunday 21:48 #2
"Nemet mondott" - bizony, mert van még egy Ride4 adósságom és titokban gyúrok a Dirt5-re
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[33] backstab
Oct 18., Sunday 21:41 #1
Genshin Impact ismertetőt, köcsö... akarom mondani, uraim!
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Friss hírek

110 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

4 | Ubisoft Connect: generáción átívelő támogatás

Új szolgáltatás a cross-play és cross-progression mellé.

pc 3 | Darkest Dungeon II: bejelentés

Epic Games Store exkluzív korai hozzáféréssel első körben.

1 | Devolver Digital x Croteam

A Devolver felvásárolta a Croteam-et. Vagy fordítva. Vagy olyasmi.

0 | Puyo Puyo Tetris 2: friss előzetesen

Helló, Skill Battle! Csapatok sorakozó!

pc,xbox1 9 | Scorn: 14 percnyi rettegés

Mozgóképen az Xbox Series X|S konzol exkluzív horrorjáték.