Earth Defense Force 5: dobozos bogártaposás
Eddig 2 hozzászólás
mcmacko
2020. October 18.
Sunday 12:03


a PQube fizikailag is piacra hozta a legújabb Earth Defense Force epizódot, ami az ötödik számozott játék a sorban. Az Európában is forgalmazásra kerülő játék 110 pályát, 1000 féle fegyvert (what?), inferno-módot, és a széria első humanoid ellenfeleit zúditja a metropoliszokra. A végeredmény? A legkirályabb B-kategóriás akció, amit az ember el tud képzelni! Nézzétek csak meg a fenti trailert!

[14] muerte
tegnap 12:01 #2
Ez a jatek nekem olyan mint a filmek között a sharknado.
Ami nem ol meg az erosit
[55] axl
Oct 19., Monday 9:06 #1
Ritkán szoktam ilyesmit negatív felhanggal írni, mert tisztelem azt a korszakot, de ez a sorozat tényleg mintha megrekedt volna a PS2-érában, minden téren. Persze biztosan van piaca, ha már az 5. rész jött belőle. (Számomra még a Disaster Report ilyen, ami egy jó alapötlet mai-, de talán már akkori szemmel is vállalhatatlan kivitelezésben.)
I WλNT TO BELI3VE
Friss hírek

110 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

4 | Ubisoft Connect: generáción átívelő támogatás

Új szolgáltatás a cross-play és cross-progression mellé.

pc 3 | Darkest Dungeon II: bejelentés

Epic Games Store exkluzív korai hozzáféréssel első körben.

1 | Devolver Digital x Croteam

A Devolver felvásárolta a Croteam-et. Vagy fordítva. Vagy olyasmi.

0 | Puyo Puyo Tetris 2: friss előzetesen

Helló, Skill Battle! Csapatok sorakozó!

pc,xbox1 9 | Scorn: 14 percnyi rettegés

Mozgóképen az Xbox Series X|S konzol exkluzív horrorjáték.