Scarlet Nexus: a két főhős világa
Eddig 0 hozzászólás
sQr
2020. September 29.
Tuesday 18:30


A Bandai Namco Studios a fenti új mozgókép kíséretében leplezte le, hogy a Scarlet Nexus két főszereplő történetére koncentrál majd. Yuito Sumeragi és Kasane Randall, az Other Suppression Force tagjai, akiket felváltva vonhatunk majd irányításunk alá - ezzel több nézőpontból is megismerve az eseményeket A játék producere, Keita Iizuka számára egyébként nem ismeretlen az anime inspirálta környezet. Korábban olyan címeken dolgozott, mint a Tales of, a Code Vein vagy a God Eater.

A Scarlet Nexus PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X és PC platformokra készül. Megjelenési dátummal nem rendelkezik.

Friss hírek

119 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

5 | Ubisoft: néhány megjelenés csúszni fog

A Far Cry 6 és a Rainbow Six Quarantine már biztosan érintett.

0 | Annapurna - Los Angeles

Belsős stúdiót toboroz a feltörekvő amerikai kiadó.

xbox1 4 | Games with Gold: november négyes

Árnyékban lopakodó nindzsa és taktikusan haladó katonák.

xbox1,ps4 1 | NBA 2K21: bemutatkozik a W

A WNBA csodálatos sportolónői most már MyPLAYER módban is.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | Poker Club: részletes bemutató

Fejlesztői kommentárral, közel kilenc percen keresztül az asztalnál.