Yakuza: Like a Dragon: tavaszi befutó
Eddig 9 hozzászólás
ne5h
2020. September 29.
Tuesday 12:33


A Sega a napokban több ízben is jelentkezett a Yakuza: Lika a Dragon megjelenését illetően. Először megtudtuk, hogy a korábban november 13-ra belőtt megjelenést kicsit előrébb hozták, igazodva a Series S/X megjelenéséhez. Ennek köszönhetően a Microsoft újgenerációs konzolján, valamint PC-n, PS4-es és Xbox One-on már november 10-től elérhető a Ryu Ga Gotoku játéka.

Hogy mi a helyzet a PS5-ös változattal? Nos, a Sony új konzolján később, egészen pontosan március 2-án jelenik meg a legújabb Yakuza. Aki azonban nem akarná kivárni a köztes közel 4 hónapot, nyugodtan lecsaphat a PS4-es kiadásra, hiszen ingyen frissíthet róla a PS5-ös megjelenéskor.

[27] arpi0912
Sep 29., Tuesday 18:17 #9
Válasz Ákos23 (#4) üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék mi lehet az oka annak hogy a mentés nem átvihető. Még ha valami olyan is van, hogy a nextgen verzió teszem azt valami olyan cuccot tartalmaz ami már a ps4es verzióban nincs benne, akkor is lehetne első indításkor egy meglévő mentés alapján létrehozni egy új mentést ami a közös infókat tartalmazza, a hiányzókat meg dafault értékkel feltöltik. Ez nem egy megoldhatatlan dolog.
[5] Invisible
Sep 29., Tuesday 17:15 #8
Egyébként az ember már-már elkezd gyanakodni, hogy ez szándékos, előre megbeszélt dolog, hogy generációnként váltják egymást ilyen téren. 360 vs PS3-nál ugye ott volt a 600$ kezdőár, PS4 vs One esetében az always online + Kinect + TV..Tv..tv és a magasabb nyitóárú, de gyengébb konzol, most Series S/X vs PS5-nél meg ez a 10$-árt emelünk, de úgy ám hogy 70$=80€, van ám visszafelé kompatibilítás, csak a korábbi mentéseid nem működnek majd, ja meg ha valami PS5 patch-et kap, azt nem kapod ám meg csak úgy ingyen!
De legalább lehet sejteni előre, hogy a következőkben megint az MS köre következik.
"Tu t'demandes qui j'suis ouais Un mec amer, non Juste la partie sombre du nique ta mère Sans"
moderator Ghz
Sep 29., Tuesday 17:03 #7
Válasz PsNintendo (#6) üzenetére
Kivételesen teljesen egyetértek. Félelmetes, hogy mekkora balfaszkodás parádét tol a Sony. Szégyen. Tiszta Ms szint lassan.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
Sep 29., Tuesday 15:57 #6
Sonynal most azt erzem mint anno az xbox one szarakodasnal, nyomorekoskodnak. Videojatek szuz lennek akkor egyertelmu lenne a ms gepe.
Papu nem sárga tetű!!
[5] Invisible
Sep 29., Tuesday 15:19 #5
Nem tudom, hogyha már egyszer belementek ebbe a "BC játékba", akkor miért nem készültek fel rendesen? Most mindenképpen sunyinak tartom ezt a kommunikációt. Sokkal jobban elfogadnám az egészet, ha már az elején leszögezték volna, hogy "bocs srácok, lesz ugyan visszafele kompatibilitás, de azzal ne számoljatok, hogy a korábbi mentéseiteket használni tudjátok". Ennyi. (Mondjuk én azoknak a játékaimnak neki sem állok már PS4-en, amiket eddig nem kezdtem el)
"Tu t'demandes qui j'suis ouais Un mec amer, non Juste la partie sombre du nique ta mère Sans"
[11] Ákos23
Sep 29., Tuesday 15:11 #4
Válasz Ra1D3n (#2) üzenetére
Xboxon tovább lehet vinni, szóval vszinu a Sony alkot megint vmit.
[11] Ákos23
Sep 29., Tuesday 14:59 #3
Válasz Invisible (#1) üzenetére
Mondjuk ez elég gáz, egy csomó játékban a New game +-ot meghagytam ps5-re, remélem csak egyedi esetek. A másik része meg pl a marvel's avengersben már van 70-80 órám remélem azt vihetem tovább, mondjuk az elvileg szerveren ment mindent mivel live service, de már ki tudja.
[8] Ra1D3n
Sep 29., Tuesday 14:53 #2
Válasz Invisible (#1) üzenetére
Most már igazán érdekelne, hogy a Sony görget megoldhatatlan akadályt a fejlesztők elé, hogy itt sem megoldható a mentés átvitele, vagy csak szimplán nem foglalkoznak vele?
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
[5] Invisible
Sep 29., Tuesday 14:46 #1
Plusz info viszont, hogy elvileg itt sem fognak működni a PS4 mentések a PS5 upgraded verzióval: KATT!
"Tu t'demandes qui j'suis ouais Un mec amer, non Juste la partie sombre du nique ta mère Sans"
Friss hírek

119 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

4 | Ubisoft: néhány megjelenés csúszni fog

A Far Cry 6 és a Rainbow Six Quarantine már biztosan érintett.

0 | Annapurna - Los Angeles

Belsős stúdiót toboroz a feltörekvő amerikai kiadó.

xbox1 3 | Games with Gold: november négyes

Árnyékban lopakodó nindzsa és taktikusan haladó katonák.

xbox1,ps4 1 | NBA 2K21: bemutatkozik a W

A WNBA csodálatos sportolónői most már MyPLAYER módban is.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | Poker Club: részletes bemutató

Fejlesztői kommentárral, közel kilenc percen keresztül az asztalnál.