Chicken Police: nyomasd a publikus demót!
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2020. September 26.
Saturday 16:01


A magyar fejlesztésű állati-kalandos-noir játék, a Chicken Police nemrégiben megkapta a demóját, ami azóta is ingyenesen tölthető és játszható steamen keresztül: KATT!

A Chicken Police egy narratív kalandjáték, több, mint 100.000 szavas szövegkönyvvel, 100%-ban szinkronizálva (angolul) egy profi Londoni szinkronstúdió álltal, akik olyan címeken dolgoztak, mint a The Wolf Among Us vagy a Horizon Zero Dawn. Ez egyébként több mint 8 órányi szinkronizált szöveget jelent. A játék és a demo is 8 nyelven elérhető írásban, köztük magyarul is. Megjelenés még idén, 2020-ban esedékes.

A játékot többek között magyar vonatkozású dolgok is inspirálták, mint a Kérem a következőt (Dr.Bubo) vagy a Macskafogó, de egyéb hazai utalásokból is lehet benne találni dögivel.

Friss hírek

119 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

pc,xbox1,ps4 2 | Chernobylite: konzolos bejelentés

Kilépve a korai hozzáférés szakaszából konzolokra költözik.

4 | House of Ashes: bejelentés!

2021-ben érkezik a The Dark Pictures Anthology következő része.

wiiu 0 | Monster Hunter Rise: egy nagy kard

Hat perc gameplay: Great sword, Aknosom, Shrine Ruins.

xbox1 2 | Xbox Series X|S: nyitóbuli a kanapén

Élő közvetítéssel kíséri a következő generáció érkezését a Microsoft.

xbox1 43 | Everwild: búcsúzik a kreatív rendező

Elköszönt a Rare legtapasztaltabb tagja. Nem tudni merre folytatja.