[Összefoglaló] State of Play
Eddig 121 hozzászólás
sQr
2020. August 06.
Thursday 18:00


Véget ért a főleg PlayStation 4 és PlayStation VR címekre fókuszáló augusztus elejei State of Play adás. Ha esetleg lemaradtál volna, a műsort a fenti lejátszóval teljes egészében visszanézheted. Mi a továbbiakban igyekszünk kiemelni a legfontosabb bejelentéseket és friss mozgóképeket, majd közvetlen elérést adni az általunk kevésbé hangsúlyosnak tartott projektekhez. Ugorjunk is bele!Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Bő öt percen keresztül mozgott a 22 év után újabb számozott epizóddal jelentkező Crash felvonás. Kiderült, hogy a modernizált platformerben nem csak Crash és Coco, de Neo Cortex és Dingodile is irányítható karakterré válik, egyedi képességekkel. A Toys for Bob rajongókhoz címzett szerelmeslevele 2020 október 2-án érkezik PlayStation 4 és Xbox One platformokra.Hitman III | PSVR

Először csupán egy gyönyörű új bemutatónak tűnt a kopasz bérgyilkossal. Majd pillanatok alatt kiderült, hogy ezúttal a mi tarkónkon lesz a vonalkód. 2021 januárjában nem csak a harmadik számozott felvonás érkezik, de a teljes World of Assassination trilógia játszhatóvá válik a PlayStation VR felhasználók számára. Ha tippelnünk kellene, akkor kizárólag az új generáción.Braid Anniversary Edition

Talán nem pattantak fel sokan a kanapéról az első képsorok láttán, pedig a Braid az Xbox 360-on szárnyát próbálgató független játékfejlesztés első sikercímeinek egyike. Jonathan Blow (The Witness) 2008-ban megjelent első játéka egy rendkívül meglepő történet és egy nagyszerű logikai / platformer keverék. Érdemes vetni majd egy pillantást az évfordulós kiadásra PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Switch vagy PC platformon 2021 elején.The Pathless

Hat percben részletesen is bemutatták az ABZÛ alkotóinak régóta készülő projektjét. A Giant Squid nyílt világú játékát láthattunk már PlayStation műsorban és Apple Arcade húzócímként egyaránt, most azonban végre tényleg elérhető távolságba került a megjelenés. PlayStation 4, PlayStation 5 és iOS eszközökre 2020 végén.Hood: Outlaws & Legends

A Sumo Digital legújabb projektjében két négy fős csapat igyekszik végrehajtani a tökéletes rablást. A csavar? A tolvajok bőrébe játékosok bújnak, az akció közben viszont számítógép irányította őrök között kell lavíroznunk. PvPvE, akárcsak a Hunt: Showdown. Meglátjuk, hogy brit csapatnak mennyivel lesz sikeresebb a középkori környezetbe helyezett próbálkozása. 2021-ben PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X és PC platformokon.Vader Immortal: A Star Wars VR Series

Megjelenési dátumot kapott a korábban csak Oculus platformokon elérhető Csillagok háborúja játék is. Ahogy arról korábban beszámoltunk, ez a verzió már tartalmazni fogja a játék mindhárom epizódját és a Lightsaber Dojos gyakorlópályát is. A PlayStation VR tulajdonosok augusztus 25-én vethetik bele magukat a ILMxLAB kalandjába.Godfall

A műsort a Counterplay Games looter-slasher szerepjátéka zárta, amit minden eddiginél részletesebben mutattak be a fejlesztők, miközben szemügyre vehettük a fejlesztés alatt álló PlayStation 5 verziót. Nem csak a világból kaptunk alapos betekintést, de a különböző kasztokba, a harcrendszerbe és fegyvertípusokba is. A játék 2020 végén érkezik PlayStation 5

A fenti kiemelt címeken kívül a további játékokból kaptunk még új információkat és mozgóképeket:

+ Spelunky 2 | 2020 Szeptember 15. | PS4 / PC
+ Genshin Impact | 2020 ősz | PS4 / PC / iOS / Android
+ Aeon Must Die! | 2021 | PS4 / XBO / Switch / PC
+ ANNO: Mutationem | 2020 December | PS4 / PC
+ Bugsnax | 2020 vége | PS4 / PS5 / PC
+ Temtem | 2020 vége | PS4 / PS5 / PC
+ The Pedestrian | 2021 január | PS4

Összesen: 121 [1-50]
1 | 2 | 3
[39] Hunk2
Aug 07., Friday 16:32 #121
Nem volt legjobb show.
HITMAN VR pedig érdekes sajnos az ilyenektől hamar megfájdul a szemem.
"Élni és élni hagyni"
[7] Trishtan
Aug 07., Friday 15:22 #120
Válasz multishoot (#114) üzenetére
A Haven lesz a te játékod
KATT!
Aug 07., Friday 14:09 #119
Válasz soliduss (#118) üzenetére
Ebben teljesen igazad van.Mondjuk érdekes hogy a Nintendo cuccai a rosszabb grafika ellenére is jól fogynak.
A Dual Sense funkciókkal kapcsolatban kicsit szkeptikus vagyok.A DS 4-ben volt touchpad,mozgásérzékelő,hangszóró,de ehhez képest nem igazán használták ki,sok esetben még a belsős stúdiók se.
[48] soliduss
Aug 07., Friday 13:29 #118
Válasz adamsfamily (#115) üzenetére
Értem amit irsz... ezért próbál a sony pl a Dual Shock 4 és most az 5-el új funkciókat bevinni bevonni a játékélménybe. szerintem nem titok ,hogy ezt a Nintendó vitte csúcsra a wii-vel....

De sajnos olyan világot élünk ahol a grafikával lehet eladni szinte bármit... pedig sokkal fontosabb a többi játékelem/ gameplay kidolgozása is.

Ha megnézed a ps1-ps2-ps3 korszakot mindig a grafikai fejlődés volt az elsődleges és ezt követte a többi... de most ugye nincs akkora ugrás... nálam már a ps4 genben is lezgett a léc.... de most a ps5-nél még több lóvé és erőforrás kellene ,hogy álladat keresd..... és ez már nem éri meg a cégeknek.
[1] bence91
Aug 07., Friday 13:26 #117
Spelunky 2...Az elsőt elmondhatatlanul imádtam, nagyon vártam a megjelenését a második résznek. Na emiatt újra előszedem majd a ps-t. Nagyon örülök hogy nem is kell sokat várni rá
twitter: bence91 | switch: SW-2787-3677-6966 | psn: barsibence
[41] ssj4vegita
Aug 07., Friday 12:59 #116
Válasz theSickness (#112) üzenetére
KATT!
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az értelem el tud képzelni, azt el is tudja érni.
Aug 07., Friday 12:46 #115
Válasz soliduss (#78) üzenetére
Azt nekik kell tudniuk,hogy ez hogyan fedezi,nem pedig nekem.Gondolom vannak zsíros pénzért marketingeseik,meg egy Phil Spencer-ük,aki majd kitalálja.
Számomra ez az eddigi "next-gen" bemutatózás mind a két tábor részéről elég nagy csalódás.Ez a Godfall például egy elég fapados játéknak tűnik.a grafika se egy nagy extra,de ami a nagyobb gond,hogy a gameplay előzetesben az ellenségek csak egy helyben ácsorognak és várják a sorukat.
Értem én,hogy szarásig lapátolják a pénzt manapság a játékokba és már nincs miből fedezni,mert Ray-tracing meg anyám kínja,de például a legtöbb AAA cím szinte semmit nem tud nyújtani a grafikán kívül.Az xbox 360 korszak óta például a tps műfaj például annyit lépett előre,hogy van fedezék rendszer.2019-ben például a Codemasters kiadta a Grid reboot-ot amiben még mindig egymás seggében vonatozik a gép.
[46] multishoot
Aug 07., Friday 11:53 #114
Megnéztem még ezt a Pathlesst, mivel a Journey és Abzu is nagy kedvenceim... de ez egy szar így. Ezeknek a játékoknak egy rövid, tömör, változatos utazás a lényegük. Olyan, mint ha az ember egy Samsara vagy Baraka filmet játszana. Melankólikus, elgondolkodtató, erős, színes, és még egyszer mondom: VÁLTOZATOS. Mivel a gameplay bennük szinte nulla (ebbe mondjuk ahogy elnézem többet szánnak), így ezt felhigítani és ugyanazokon a részeken futtatni, reptetni, nem is kiemelkedő látvány mellett... kösz nem.
KATT!
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[27] arpi0912
Aug 07., Friday 11:37 #113
Válasz theSickness (#111) üzenetére
Az biztos hogy nem a minősége alapján fog jól fogyni ha fogyni fog.
Aug 07., Friday 11:30 #112
Válasz ssj4vegita (#109) üzenetére
Pont ezt beszéltük a Warframe-es ismerősömmel: elképesztő tartalom van a játékban gyakorlatilag teljesen ingyen.

A Godfall szerintem nem fog tömegeket megmozgatni, ellenben, ahogy lentebb írtam, launch címként, a szellős új kínálatban egészen szépet is mehet majd.

Amit nem tudok, a Warframe költözik-e day one a nextgen konzolokra. Ez sem mellékes.
Aug 07., Friday 11:26 #111
Válasz arpi0912 (#107) üzenetére
Launch címként nem lennék meglepve, ha fogyna szépen. A Sony hype a csúcson, sok konzol fog fogyni, amin valamit futtatni kell és így jó esélye van az új indulóknak.
[46] multishoot
Aug 07., Friday 11:10 #110
Mivel előre jelezték, hogy mi lesz, így bennem nincs hiányérzet. A Godfallért kár, ebből lehetett volna több, de a harc olyan unalmasnak és gyengének néz ki, hogy az valami hihetetlen. Elfelejtették a fejlesztők manapság, hogy ha Dark Souls nem megy, akkor még mindig ott a jó öreg Devil May Cry és klasszikus God of War? Én még jobban is kedvelem az utóbbiakat, de ez olyan, mintha azért lenne hack and slashesebb, mert DS-nek nem lenne elég precíz, csak egy jobb hsn-nek meg... semmi.

A Braidnek nagyon örülök, nekem a máig kedvenc indie címem, anno ez volt az első "arcade" játék, amit X360-ra megvettem és a zenéje máig a fejemben van. Egy csodálatos játék.
KATT!

VR-nak örülök, bár remélem lesz új szemcsi és kontroller minél előbb, mert a jelenleg nagyon limitált, hamar ráuntam.

Hajrá Sony!
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[41] ssj4vegita
Aug 07., Friday 10:59 #109
Válasz theSickness (#90) üzenetére
Egyertelmu Warframe baberokra akarnak torni. A gond az, hogy eselyuk nincs ra. Az a jatek mar tartalmaban akkorara duzzadt, hogy olyan tartalommal ez biztosan nem fog rendelkezni.

Mas kerdes, hogy en 2x is probalkoztam vele es nem tudott elkapni. Pedig sokaig Destiny fanatic voltam, 1000+ orakkal. De ez a stilus, vilag valahogy nagyon tavol all. Viszont elismerem az erdemeit.

Na de abban is biztos vagyok, hogy aki ahhoz a tartalomhoz, szolgaltatashoz, produkcios koltseghez, vilaghoz van szokva, azt nem fogjak ezzel a semmilyen klonnal atcsabitani.
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az értelem el tud képzelni, azt el is tudja érni.
[11] frg_dnl
Aug 07., Friday 10:59 #108
A Godfall-ért megérte megnéznem a műsort. Most nem vagyok teljesen képben ez F2P vagy teljes árú játék lesz ?
[27] arpi0912
Aug 07., Friday 10:26 #107
Válasz theSickness (#104) üzenetére
Na igen. Mondjuk nekem ez a fajta csapkodás tökre olyan mint a Warframeben. Aztán azt is elég sokan szeretik, igaz az f2p és ez sokat segít rajta.
moderator Ghz
Aug 07., Friday 10:25 #106
Válasz bakfitty (#95) üzenetére
Fuu de kemény és egyben szomorú Kár érte, nagyon jól nézett ki.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[6] syabi01
Aug 07., Friday 10:19 #105
Válasz Sunfi3lds (#87) üzenetére
Bevallom nem érzem a ps3-as időt. Igazából nem is értem mire gondolt.
Aug 07., Friday 10:17 #104
Válasz arpi0912 (#92) üzenetére
A zsáner kedvelői tegnap láthatták a harcrendszert, azaz a lényegét egy ilyen játéknak. Nem volt meggyőző. Nyilván én sem írnám le, de eddig semmi olyat nem mutatott, ami akár közepesen izgalmas lenne.
[48] soliduss
Aug 07., Friday 9:59 #103
Válasz Sunfi3lds (#102) üzenetére
így van... a korai elfogadók úgyis megveszik a gépet. Én még agyalok rajta.... viszont egy Horizon vagy GT7 megjelenés szerintem nagyon meg fogja dobni az eladásokat.
[27] Sunfi3lds
Aug 07., Friday 9:55 #102
Válasz DanTes (#93) üzenetére
Igazabol uzletileg nem is eri meg egy God of War kaliberu jatekot launch-ra hozni, hiszen meg nincs installalt bazis, egeszen mas akkor megjelentetni egy ilyen jatekot amikor mar mondjuk 25 millio eladott gep van.

Ahogy te is irtad valoszinuleg igy is megveszik a gepet megjeleneskor pusztan az ujdonsag varazsa miatt, a brand miatt, a cool faktor miatt h ez az ujgeneracios Playstation is jobban fur rajta a Fifa....ergo nincs itt szukseg God of War-ra, meg ha kesz is lenne az uj resz akkor sem.
Sic Parvis Magna
[51] Dude
Aug 07., Friday 9:53 #101
Válasz bakfitty (#95) üzenetére
Ezt sajnálattal olvasom. Nekem nagyon tetszett a videó
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[27] arpi0912
Aug 07., Friday 9:48 #100
Válasz xXwilliamsXx (#97) üzenetére
Engem is emlékeztet a Warframere.
[5] Goa
Aug 07., Friday 9:44 #99

X360 Gamertag: EVO8MRFQ400 PSN ID: goaastrix 3LED mentes játékot kivánok minden X360 tulajnak.
[48] soliduss
Aug 07., Friday 9:41 #98
Válasz bakfitty (#95) üzenetére
na ok.... nem akarok egy új Colonial Mariens-t.
Aug 07., Friday 9:40 #97
Válasz arpi0912 (#92) üzenetére
Eddig engem inkább a Warframe-re emlékeztet(és szerintem az is egy fos volt-de legalább ingyenes)
A hunter must hunt PSN ID: xXwilliamsXx73
[48] soliduss
Aug 07., Friday 9:40 #96
Válasz DanTes (#93) üzenetére
Itt a ps4 launch lineup.

KATT!

Sony-tól egy Killzone, egy resogun és egy Knack volt csak. A többi újrakiadás és cross game.
[1] bakfitty
Aug 07., Friday 9:39 #95
Válasz Dude (#88) üzenetére
Az a játék még biztos bekerül a hírekbe. Nem feltétlen saját jogon, hanem mert úgy látszik a brutális crunch miatt nemrég a teljes fejlesztőcsapat felmondott (egyébként is teljesen shady az egész, kalóz fejlesztői szoftvereket kaptak, a CEO simán fenyegette őket, stb), a trailert valami külsős csapat csinálta mindenféle szerződés nélkül, szóval messziről is látható dumpster fire-nek néz ki a dolog.
KATT!
[48] soliduss
Aug 07., Friday 9:38 #94
Válasz Ákos23 (#91) üzenetére
szerintem ezeket a gamescom show tartogatják.

Ennek a tegnapi shownak szerintem nem sok értelme volt... egy a dátumot fentartották, hogyha nagyot robbat az X-box akkor ők is tudjanak rá válaszolni. De mivel kicsit szólt ezért szépen kiherélték a show-t. Nem hiába hangoztatták mindenütt ,hogy ps4 és vr show.... és talán csak tegnap dobták be ,hogy lesz pár pici ps5 cím is.... nehogy Phil bácsi nyomdokaik belefulladjanak a marketingbe.

Vagy várjatok.... lehet Phil erre a showra gondolt és időutazó mert ettől nem kellett tartaniuk
[11] DanTes
Aug 07., Friday 9:38 #93
Válasz Sunfi3lds (#87) üzenetére
Én reménykedem, hogy a Demon's Souls remake nyitócím lesz. Ha így lesz akkor kb. nem is érdekel mi jön még mert, ezzel el is lennék 21 márciusig, az biztos
Szóval a lunch vétel az már csak ilyen. Ilyen volt a PS2,PS3,PS4 is.
Csak, a PS4 ig menjünk vissza. Volt egy Killzone valami, és más semmi.
Hónapokig a Don't Starve játékkal és Indie társaival játszott a sok "boldog" PS4 tulaj, beleértve engem is. Mégis elkapkodták a gépeket, alig bírták gyártani.
Ez van. Megveszik az emberek mert kell az új gép, ennyi. El fogják adni a legyártott PS5 gépeket az utolsó darabig, még kevés is lesz.
Amíg ez a helyzet addig nem kell csodákat várni generáció váltáskor....majd egy kicsit később.
PlayStation 4ever
[27] arpi0912
Aug 07., Friday 9:35 #92
Válasz theSickness (#90) üzenetére
Soulslikeot biztos nem, mert eddig semmi nem volt benne ami arra hajazott volna. Távol álljon tőlem, hogy védeni próbáljam, de eddig hiába mutatták már sokszor szinte még mindig nem sok mindent tudunk a játékról. Mindig ugyan azt a pályarészt, karaktert és nyulfarknyi csapkodást mutatják mintha ez lenne csak az egész játék. Pedig valószínűleg lesz itt több minden. Azt se tudom hirtelen, hogy lesz a Godfallnak sztorija? Mert ha igen abból szart se láttunk eddig.
[11] Ákos23
Aug 07., Friday 9:28 #91
Válasz Sunfi3lds (#87) üzenetére
Mondjuk ps4-re is lettek volna jobb címek amiket lehet mutatni, avengers, új cod, star wars, ubi játékok, ehelyett indie bemutató lett.
Aug 07., Friday 9:26 #90
Válasz ssj4vegita (#74) üzenetére
Nem is értem, a Godfall az első bemutatónál megmutatta, mennyire semmike. Mintha a készítők sem tudnák, hogy most akkor japán slashert vagy soulslike-ot szeretnének, a mobok M.I.-je rossz, a mozgásrepertoár finoman szólva is visszafogott, a kinézet meg meg olyan, mintha a Warframe és a Gears találkozna és közben valami nagyon félrecsúszik a színbeállításokkal.
[48] soliduss
Aug 07., Friday 9:16 #89
Válasz Dude (#88) üzenetére
Az üde színfolt volt
[51] Dude
Aug 07., Friday 9:14 #88
Aeon Must Die! volt a legjobb.
KATT!
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[27] Sunfi3lds
Aug 07., Friday 9:11 #87
Válasz syabi01 (#76) üzenetére
Spider-Man Miles Morales biztosan latvanyos lesz, de a next-gen meg mindig nem csak szilveszterig tart. '21-ben mar olyan cuccok johetnek, mint a Horizon 2, a Ratchet Rift Apart, vagy a Demons Souls remake vagy akar a GT7.

Ertem en h mindenki ezt sulykolja eroszakkal, h egyik ceg se mutatott meg semmit, de, az a helyzet h mutatott, a Sony azt mutatta, h ugyanazt az utat jarjak Ps5-el amit Ps4-en is megtapasztalhattak a jatekosok.

Ez a State of Play show meg meg mindig inkabb a kurrens generacio PS4re varhato cimeire fokuszalt inkabb, ahogy azt PS twitter csatornan is elore megmondtak. Mas kerdes h nem sikerult jol, lasd Hwoapa kommentjet, miszerint a PS3-as idokbe sullyedt a gep a LoU2 megjelenes utan LOL XDXD
Sic Parvis Magna
[27] arpi0912
Aug 07., Friday 8:54 #86
Válasz syabi01 (#83) üzenetére
Ez igaz. Ugyan akkor mindkét oldalt kellene még valami egyértelmű lista melyek lesznek a launch címek. Mert nem olyan egyszerű ez, főleg hogy a legtöbb játéknál nem mutatnak konkrét dátumot csak azt hogy Holiday 2020, ami nem egyértelműen a launchot jelenti.
[6] Gala
Aug 07., Friday 8:49 #85
Nekem nagyon úgy tűnik, hogyaz MS és a SONY a háta közepére sem kívánja ezt a generáció váltást. Eddig láttunk egy szar és egy szarabb prezit (ki-ki döntse el pártállása szerint melyik volt melyik), de bullshiteken és a megúszós indie cuccokon kívül szinte semmi érdemlegeset nem, nagy durranás a launch-ra meg pláne alig lesz...

Mintha mindkettő csak azért hozná ki az új gépet mert a másik is megteszi, de valódi ötlet hogy mire is lehetne használni ezeket a forradalmi masinákat nincs. Elvileg évek óta készen vannak a speckók, devkittekel teleszórták a saját és külsős fejlesztőket, aztán majd tolhatjuk rajta a multiplatform játékokat, enyhén felhúzott textúrákkal...

Az a baj, hogy szerintem nem is volt értelme a generáció-váltásnak. A PS4pro és az XOX elhozta azt amit az átlagember meg tud élni generációváltásnak (4k gaming, HDR), egy Last ofUs2-őt vagy egy FH4-et elnézve bőven van póver a generációban, de jöbbi kell a következővel, mert csak...
"If doubt, just flat out..." Colin McRae
[48] soliduss
Aug 07., Friday 8:48 #84
Válasz syabi01 (#82) üzenetére
Jön még egy show augusztusban-szeptember elején a gamescom-ra. Szerintem ott lesz ps5 launc dátum/ár stb.
[6] syabi01
Aug 07., Friday 8:38 #83
Válasz arpi0912 (#81) üzenetére
Persze, világos , de akkor is van egy launch cím . Lesz valami, amit betehetsz a gépbe.
[6] syabi01
Aug 07., Friday 8:35 #82
Válasz soliduss (#77) üzenetére
Arra szuper lenne, de mostmár konkrétumok jöjjenek, ár , nyitó bundle, dátum.
[27] arpi0912
Aug 07., Friday 8:28 #81
Válasz syabi01 (#76) üzenetére
Csak az MS féle Halora mindent lehet eddig mondani csak azt nem hogy kérem szépen ez a next gen. Mindkét oldalra kéne valami launchra amire azt lehet mondani hogy ez a nextgen.
[27] arpi0912
Aug 07., Friday 8:23 #80
A Pathless kellemesnek nézett ki. A 2 VR cím ütős, a Hitman biztos más élmény VR-ban mint eddig. A Crash 4 is ötletes és jól lesz ez. A godfallban a környezet meg úgy nagyjából a látvány oké, de a karakterek mozgása nagyon súlytalan. Generáció elején kevés versenytárssal lehet sikere de nem lepne meg ha így se jönne össze neki.
Innen nekem a Pedestrian tetszett a legjobban a Crash mellett. Szeretem az ilyen fajta játékokat. Jól tette hogy lehűtötte a Sony az elvárásokat a műsor előtt, mert ez olyan volt mint az eddigi SoP-ek, semmi extra.
[48] soliduss
Aug 07., Friday 8:03 #79
Válasz syabi01 (#67) üzenetére
Szerintem szándékosan lett ez ennyire visszavéve. Ha a miki guritott volna egy extra show akkor ez lett volna nyílván a válasz. De annak fényében elég szépen visszavettek.

A Hitman Vr ...és a Vader Immortal VR elég jó kis bejelentések.

A Godfall meg... hát nem tudom.... szerintem a sony is elengedte egy picit ,hogy ebben az indie/ Vr címeket toló showban mutatta be hosszabban..... itt talán ebben a mezőnyben sziporkázik... de őszintén nekem egy összelopkodott valaminek tűnik.

Van benne egy kis darksiders feeling artban, egy kis Demon souls.... egy kis devil may feeling.... egy kis.... sorolhatnánk még. Nem áll össze.
[48] soliduss
Aug 07., Friday 7:59 #78
Válasz adamsfamily (#33) üzenetére
Most még ez oké... de gondolj bele ,hogy egy AAA cím 50-100 milliós fejlesztési költségét ,hogy fogja ez fedezni? Vagy a miki leáll a AAA-val? Több vide is van fent a neten ahol a gamepass és a AAA címek közötti negatív hatásra világítanak rá.
[48] soliduss
Aug 07., Friday 7:57 #77
Válasz syabi01 (#76) üzenetére
szerintem ez lesz a Ratchat új része.... mi lesz az ha nem tech demó? szerintem az állunkat fogjuk keresni.
[6] syabi01
Aug 07., Friday 6:01 #76
Válasz Sunfi3lds (#68) üzenetére
Nem erről beszélek. Legyen egy Killzone Shadow Fall szintű techdemo,ami valamennyit megmutat a konzolos erejéből. Egy csomag, mindegy a játék ,de az már úgy legyen a köztudatban, hogy ez kérem már nextgen. Micro azt mondta Halo és ha jól emlékszem premierkor már ott lesz.
Aug 07., Friday 3:45 #75
Elore lehetett tudni, hogy mi varhato es nem is neztem. PS4-et is kell nyomatni, ez meg a jelen genrol szolt.
Papu nem sárga tetű!!
[41] ssj4vegita
Aug 07., Friday 2:31 #74
Ez egy nulla. Athuzva. De ezt mar elore megmondtak. Jol mukodik az expectation management.

Orulok, hogy egyeseknek kezd leesni mennyire generic, semmilyen ez a Godfall. Mar akkor megmondtam, mikor eloszor mutattak be. 🙂 Dehogy ez ps5? Siman kiadhatnak kurrensgenen, nincs benne semmi extra.
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az értelem el tud képzelni, azt el is tudja érni.
Aug 07., Friday 1:09 #73
A VR címek azon felül, hogy nem érintenek, erősek. A Spelunky 2 nekem day one, szinte örömtáncot jártam, amikor megláttam, a szeptemberi dátum meg egy kisebb megaton volt számomra. A Crash meg állat. Mindkét utóbbi cím multiplatform, de jól tették főleg a Crashnél, hogy saját műsorban futtatták meg.

Közben kábé olyan szekunder szégyenérzet volt rajtam, mint az MS bemutatónál, bár a Sony okosan másodvonalas shownak is hirdette be a mait.
[27] Sunfi3lds
Aug 07., Friday 0:35 #72
Válasz Hwopapa (#71) üzenetére
Jó ez nettó baromság, az ilyen arcoknak mint te még 2025ben is kellene egy Last of Us 2 szintű játék ps4re.

A Crash meg a ps2 éra óta nem Sony exkluzív, mi közük van hozzá, h a tulajdonos most jött rá, h ez a frencsájz talicskázza nekik a pénzt, lásd Crash remake eladások.
Sic Parvis Magna
Összesen: 121 [1-50]
1 | 2 | 3
Friss hírek

12 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

ps4 11 | PlayStation Plus: októberi kettős

Száguldó cirkusz. Cirkuszi száguldás. Na meg a szomjas doktor.

42 | Miles Morales: a folytonosság ereje

A Spider-Man kiegészítő mentéseit vihetjük PS4-ről PS5-re.

4 | Godfall: a bukás kezdete

Felvezető a játék történetéhez.

13 | [Nézd velünk] The Game Awards 2020

Idén három helyszínről jelentkezik be majd élőben a díjátadó.

ps4 16 | Sackboy: A Big Adventure bemutató

Új mozgókép. Speciális kiadások. Információ morzsák.