New Super Lucky’s Tale: megjelenés
Eddig 0 hozzászólás
sQr
2020. July 29.
Wednesday 18:00


A Playful Corporation bejelentette, hogy a tavaly júniusban a Nintendo platformjára költöző rókánk visszavágyik még Xboxra, de nem fél megvetni a lábát PlayStation platformon sem. Ezzel bezárul a kör, az Oculus Rift nyitócímeként VR headsetekhez csomagolva feltűnő Lucky végül mindenhová befúrja magát - remélhetőleg a platformert kedvelő játékosok szívébe is.

A "New" előtaggal ellátott, jelentősen átdolgozott, feszesebbre húzott kiadásról McMackó kolléga értekezett ITT. Szerinte érdemes adni egy második esélyt a rókának, amire elvileg már nem is kell sokat várni.

A New Super Lucky’s Tale az új információk szerint 2020 augusztus 21-én jelenik meg PlayStation 4 és Xbox One platformokra!

Friss hírek

1066 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Comanche: bővül a korai hozzáférés

A harci helikopáter' egyre ígéretesebb állapotokat mutat.

2 | Fast & Furious Crossroads: tankolj Vin dízelt

Megjelent a mozis franchise legújabb játéka.

0 | HAAK: disztópikus platformer

Metroidvania jegyekkel és indie-ízvilággal.

1 | Double Kick Heroes: ím a dallista

Hamarosan teszt, addig is listaböngészésre fel!

0 | Sol 705: az indie kalandjáték él

Kellemes point and click a kilencvenes évek időkapszulájából.