XSX boxart: szóval zöld? Szuperzöld!
Eddig 42 hozzászólás
sQr
2020. July 15.
Wednesday 07:00


Az Ubisoft Forward műsorának utózöngéi között lelepleződött az Xbox Series X játékok fizimiskája is. Ilyen dobozokat keressünk év végétől, ha a következő generációs Xbox-ra szeretnénk játékokat vásárolni! Meg igazából akkor is, ha még Xbox One-ra. Esetleg Xbox One X-re.

A premier környékén next-gen gépet vásároló játékosok számára útmutatást leginkább az aprócska "Smart Delivery" felirat és a szinte észrevehetetlen "Optimised for Series X" logó nyújt. Előbbi biztosítja, hogy a megvásárolt termék minden esetben a lehető legjobb minőségben fut majd a termékpaletta bármelyik tagján. Utóbbi pedig arra enged következtetni, hogy a játékot felkészítették a legújabb Microsoft erőgépre is.

Neked hogy tetszik a keveset módosult dizájn?

Jul 18., Saturday 16:04 #42
Egy videójáték esetében szerintem a tok a legkevésbé fontos elem. Ma már főleg.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
Jul 16., Thursday 16:56 #41
Eddig sem tetszett ez a méregzöld, de annyira nem számít.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[8] Charun
Jul 16., Thursday 10:22 #40
Válasz Plasma (#33) üzenetére
Ez nekem is feltűnt. De letudtam azzal hogy még csak koncepció és nem kész produktum van a képen.
Live:MaGor72HUN PSN:MaGor72HUN
Jul 16., Thursday 9:36 #39

Táncoltál már valaha az ördöggel sápadt holdfénynél? PSN:Praterkid.
[38] playmore
Jul 16., Thursday 8:57 #38
Válasz axl (#36) üzenetére
Nem 100%, de elvileg így kellene lennie. Az MS már régen megcsinálta az X miatt ezt a delivery rendszert. Tök mindegy melyik gépbe teszed a lemezt azt a verziót tölti le amelyik kell. Itt maximum az a kérdés melyik verzió lesz alapból a lemezen, mert simán el tudom képzelni, hogy nem fér rá mindkettő (azt meg, hogy tényleg annyira moduláris legyen, hogy csak hozzá kell tölteni genek közt nem hiszem) így vagy visszafelé vagy előrefelé a lemezhez kell online, hogy menjen.
Cheers, love! The cavalry's here!
[38] playmore
Jul 16., Thursday 8:53 #37
Válasz Plasma (#33) üzenetére
A Series X lesz az egyetlen fizikai meghajtós modelljük. A "Series S" vagy Lockhart csak digitális lesz. A fekete csíkon azért van még hely, hogy odaférjen az Xbox vagy Xbox 360. Ebben a genben is adtak ki vadonatúj 360as játékokat amin One/360 közös borító volt. Az Optimized for SeX nekem már túl sok, de azt akarják sugallni azon a legjobb a grafika.
Cheers, love! The cavalry's here!
[55] axl
Jul 16., Thursday 8:41 #36
Válasz Plasma (#33) üzenetére
Vagy simán az összes modellt Series X-nek (és nem mondjuk a sokat pletykált S-nek) fogják hívni, csak mögé biggyesztenek egy újabb azonosítót (pl. Lite, Compact, valami). Mint ahogy valószínűleg a PS5 Slim-et (ha lesz egyáltalán) sem fogják PS 4.5-nek nevezni. Akárhogy is, kavarodás az lesz.
Minden játék szerepjáték
[67] Lavitz
Jul 16., Thursday 0:28 #35
Válasz Lavitz (#34) üzenetére
Eddig is voltak ilyen sávok pl a Recore dobozán Xbox one console exclusive fekete sáv van. Meg is tartottam mert nem sok ilyet látni hehe.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[67] Lavitz
Jul 16., Thursday 0:24 #34
Válasz Plasma (#33) üzenetére
Az nem fejléc, a fejléc az Xbox magán a dobozon ott nincs semmi csak a név. Az a borítón lévő Series X meg a One kvázi egy információs sáv mint a 4k hdr meg a többi.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[18] Plasma
Jul 16., Thursday 0:18 #33
Nekem az a fura, hogy a One mellett érthető módon nincs semmi (tehát az egész One familyn elindul a játék), de a Series mellé odatették az X-et is. Most vagy az van, hogy a nextgenen nem terveznek slimet meg félgenerációs gépet (na ez ki van zárva), vagy a Series X lesz az egyetlen fizikai meghajtós modelljük. Vagy idővel változtatnak majd a borító fejlécén?

Az biztos, hogy így vagy úgy, de akkora kavarodás lesz az Xbox háza táján laikusok számára, amekkorát még nem nagyon látott az ipar.
[67] Lavitz
Jul 16., Thursday 0:02 #32
Széria box-ra széria box.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
moderator sQr
Jul 15., Wednesday 14:34 #31
Válasz Ákos23 (#30) üzenetére
Igen, de az egy elég speciális megoldás. Nem egy alapkiadás. : ]
Twitter: sequeeer
[11] Ákos23
Jul 15., Wednesday 14:31 #30
Válasz sQr (#29) üzenetére
Az nba2k21 visszafele is ad, ha megveszed a 100 dolláros ps5 csomagot kapsz egy letoltheto ps4 verziót és fordítva is.
moderator sQr
Jul 15., Wednesday 14:11 #29
Válasz Charun (#28) üzenetére
Értettem és abszolút nem is elrugaszkodott igény. Csak én nem gondoltam rá, mert nem vagyok érintett benne. : ]

Jelen állás szerint tehát igen, a PS4 változatot kellene vennie. De mivel mint írtam, nem láttunk még cross-gen borítót, én azt is eltudom képzelni, hogy ezek külön jelölve lesznek - szóval nem PS5-ös borítót kapnak. Meglátjuk.
Twitter: sequeeer
[8] Charun
Jul 15., Wednesday 13:58 #28
Válasz sQr (#27) üzenetére
Adott egy család papa PS4 Pro gyerkőc Ps4. Jön a Ps5. Papa Ps5 gyerkőc Ps4 Pro. (Azt hiszem nem egy ritka felállást vázoltam.) Ebben az esetben a papa kénytelen Ps4 verziót venni (még ha nincs is közvetlen hátránya) hogy a gyerkőc is tudjon a játékkal játszani. Nem hiszem hogy ez annyira elrugaszkodott igény lenne.
Live:MaGor72HUN PSN:MaGor72HUN
moderator sQr
Jul 15., Wednesday 13:38 #27
Válasz Charun (#25) üzenetére
Az eddigi információk alapján szinte kivétel nélkül minden Smart Delivery-s third party játék ingyenesen frissül majd PS4-ről a következő generációra. Hogy ez visszafelé működik-e? Nem hiszem. Eddig nem fordult meg mondjuk a fejemben, hogy erre bárkinek igény lenne. De ha PlayStation 4 változatot vesz, akkor az új gépre frissíti, míg maga a lemez ugyan úgy használható marad a régi modelleken. De jelenleg nem láttunk még PS5 kiadású cross-gen játékot, így csak találgatok.

Mellesleg pici logika a fenti boxarthoz is: az Xbox esetében ugye átjárhatóság van több platform között. Részükről én jobban megértem, hogy nem változtatnak sokat a borítódizájnon. A PlayStation meg talán pont annyit módosított, hogy újnak tűnjön, de még eszébe juttassa a vásárlónak a korábbi generáció sikerét...
Twitter: sequeeer
[10] Animejetix
Jul 15., Wednesday 13:37 #26
Hülye Wii U se olvasta be a Wii lemezeket... Senki se értette.... Wii az Wii, egy U ide vagy oda mit számít? Aztán Oscar bácsi nem jött... Kutya se vette..... Nem tanultak a Nintendo hibájából!
NNID: Animefox SW-1679-1908-9474 PSN: Miss_Elisabeth
[8] Charun
Jul 15., Wednesday 13:23 #25
Azért egy apró dolgot megjegyeznék ami úgy látom nem esett le mindenkinek. Tehát ha veszek egy Series X- es Smart Delivery-s játékot akkor az minden további nélkül fog menni One X-en is. Mert ugye a családban (ismeretségi körbe) nem minden gép lesz egyből nextgen. Ha veszek egy PS5-ös játékot (ami X-en esetleg Smart Delivery-s, tehát a kiadó nem akadékoskodik) akkor az fog menni PS4-en is? Tudomásom szerint nem.
Live:MaGor72HUN PSN:MaGor72HUN
[55] axl
Jul 15., Wednesday 13:06 #24
Válasz Laza (#22) üzenetére
A lemezről másolást és a tárhelyes kijelentésedet nem igazán tudom hova tenni, amikor ugyanezek digitális játékok esetében hatványozottan jelen vannak (csak a letöltés jellemzően tovább tart, még gyors net mellett is).

Halmozni pedig nem kötelező, se lemezesen, se digitálisan, legyen bármilyen olcsó (előbbihez kb. 30 alig- vagy egyáltalán nem játszott X360-as cím, utóbbihoz egy 500+ terjedelmű Steam könyvtár kellett, de megtanultan).
Minden játék szerepjáték
[36] kiső
Jul 15., Wednesday 13:01 #23
Válasz Laza (#22) üzenetére
Én csak a premier játékokkal vagyok így. 3-4 ezerért letolom őket, és ez így nekem roppant mód megéri. Remélem marad a lemez még nagyon sokáig.
[34] Laza
Jul 15., Wednesday 12:40 #22
Válasz kiső (#7) üzenetére
Én is így gondolkodtam mindig is ... aztán elkényelmesedik az ember, mert a lemezért rohangálás, lemezről másolás, meg lemez cserélgetés egy idő után a játéktól is elveszi a kedvet ... most is itt van 6-10 játék szekrényemben, amiken még rajta van a celofán. És pl PS4-en olyan PSN akciók mellett, mint amik az elmúlt években folyamatosan vannak (csak nem beszédtéma) még úgyis megéri, ha az accounton szárad ... és spórol annyit az ember, hogy az az évi 1-2 day1 játék felára elviselhető ... vagy elég azokat dobozosan megvenni.
De másik tény, hogy a mai méretű játékokban nincs az a tárhely, ami elegendő lehet ... az 1TB-os SSD mellé már nálam is ott ficeg a külső USB-s HDD, mert meguntam az állandó tárhely hiányt és a játékok törölgetését.

Ha a jövőben is marad az a szintű és színvonalú folyamatos akciózás, mint ami most PS4-en megy, akkor végleg eldobom a lemezeket + ha a jövőben bármit amit megvettem futni fog az aktuális konzolon!!!!. PC-n már rég megtettem, szintén a jó akcióknak és az egyéb digitális vásárlási lehetőségeknek köszönhetően, illetve szerintem már nem is lehet bármit dobozosan megvenni ...
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[21] szasza10
Jul 15., Wednesday 12:39 #21
Egy amerikai cég ismerhetné a saját piacát annyiból, hogy kibaszott hülyék. Sztem olyan doboz kellet volna, ami egyértelműen jelzi, hogy ez egy másik generációs játék. A ps legalább szint váltott.. Dehat ők tudják nyilván
PSN ID: playabrition (ps4-ps3-psvita)
[41] Kuresz
Jul 15., Wednesday 12:38 #20
A gépek se tetszenek, ha már itt tartunk, de ott legalább volt merszük változtatni. Ilyen design mellett mondjuk a tok design-ja is valtozhatott volna. (Mondjuk itt nem csak a szinre / boritodesign-ra gondolok).
De most komolyan. Én értem, hogy másodlagos kérdés teljesen, de akkor ennyi volt, 2005-től ugyan az a design és mindenki üljön csendben? El is lehet engedni az egészet? Annyiról van szó, hogy jó lett volna valami próbálkozást látni. Ennyi.
+ valószínű ebben a genben már tényleg el fognak tűnni a fizikai kópiák. Aki gyűjti ezeket, mondjuk szerintem plusz lett volna valami új, esetleg merész.Ez csak ötletelés....
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[55] axl
Jul 15., Wednesday 12:20 #19
Válasz Kuresz (#11) üzenetére
Ja, hogy más szín. Kikezdhetetlen újítás, ami ráadásul az adott dizájnhoz szokott vásárlók számára is azonnal egyértelművé teszi az azonos termékcsoporthoz való tartozást. Nem is értem, hogy nekik miért nem jutott eszükbe...

De most komolyan, még a konzol kinézete is másodlagos (szerencsére, mert szerintem mindkét gyártó új gépe elég suta), a dobozoké meg aztán végképp kit érdekel?
Minden játék szerepjáték
[36] kiső
Jul 15., Wednesday 12:05 #18
Válasz zsozsa (#13) üzenetére
Én is szoktam venni digitálisan, de teljes árut csak lemezen. Ha bejött, és még szeretnék vele játszani, akkor pár év múlva ezrekért letöltöm a store-ból. Mint nemrég a Gow-t négy rugúért.
[4] HNorbert
Jul 15., Wednesday 11:31 #17
Válasz Jogamer (#6) üzenetére
Miért lenne rajta Lockhart logó? abba úgyse fogsz lemezt rakni.
[11] mcwolf
Jul 15., Wednesday 11:21 #16
Válasz Kuresz (#15) üzenetére
De komolyan , milyen innnovációt vársz egy toktól ??? Hallgatom a javaslatokat . Szerintem mindkét oldalon jelentősen eltolódott a mérleg nyelve a digitális kópiák irányába , kár lenne felesleges sallangokkal cifrázni a dolgokat.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg
[41] Kuresz
Jul 15., Wednesday 11:09 #15
Válasz mcwolf (#14) üzenetére
Ha el is olvasod, amit irtam, rájössz, hogy mind a két gépről beszéltem...
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[11] mcwolf
Jul 15., Wednesday 11:07 #14
Válasz Kuresz (#1) üzenetére
Tyűha , mert a PS5 játékok doboza milyen innovatîv. Ez már a kákán csomót tipikus esete .
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg
[48] zsozsa
Jul 15., Wednesday 11:01 #13
Válasz kiső (#7) üzenetére
Én meg kivárom a digit akciókat. Nagyritkán veszek már csak day one-os árú játékokat.
Dzsézon Tetem a Transplanter
[10] Animejetix
Jul 15., Wednesday 10:22 #12
Válasz kiső (#7) üzenetére
Nekem többe fájt volna ez a gen ha mindent lemezen kellett volna megvenni... Szóval.....
NNID: Animefox SW-1679-1908-9474 PSN: Miss_Elisabeth
[41] Kuresz
Jul 15., Wednesday 10:04 #11
Válasz axl (#5) üzenetére
Mondjuk a doboz lehetne más színű mindkét gépnél. Fehér, vagy fekete alapon és mondjuk a fejléc lehetne zöld / kék? Csak egy otlet. Már többet gondolkoztam rajta, mint a merketingesek. "Nyomjunk rá egy logót oazt' jóvan.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[1] TUKOSZ
Jul 15., Wednesday 9:59 #10
Válasz axl (#5) üzenetére
Gondolom arra vártak,hátha valaki újra feltalálja a kereket
The Last Of Us 2 < Power Your Dreams>
[51] Dude
Jul 15., Wednesday 9:59 #9
Válasz Jogamer (#6) üzenetére
Egyáltalán nem 100% a Lockhart a piacon. Meg az is lehet, hogy a Series X egy családot foglal magába és nem egy konkrét típus.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[1] Jogamer
Jul 15., Wednesday 9:54 #8
Vagy Xbox Series X Arcade lesz a neve?
[36] kiső
Jul 15., Wednesday 9:54 #7
Válasz zsozsa (#4) üzenetére
Nekem is ez az egyik hobbim, de azért próbálok nem vagyonokat költeni rá. A Nioh 2., THLOU2., FF7R. kijött összesen 12 ezer forintra, mert a lemezeket, miután befejeztem, ennyi bukóval adtam tovább. Szóval szép dolog, és baromi kényelmes ez a digitális világ, de ennek nagyon megvan az ára. Ezt a pénzt inkább másra költöm. Sajnos bőven van mire.
[1] Jogamer
Jul 15., Wednesday 9:53 #6
Érdekes hol a Lockhart logo? Hogy lesz ez lekommunikálva a vásárlók felé?
[55] axl
Jul 15., Wednesday 9:47 #5
Vajon milyen innovációt vártak ezen a területen az elégedetlenkedők (PS5-nél is)?
Minden játék szerepjáték
[48] zsozsa
Jul 15., Wednesday 9:36 #4
Semmi. De ne is lássak dobozt ettől a gentől kezdve!
Dzsézon Tetem a Transplanter
[27] arpi0912
Jul 15., Wednesday 9:17 #3
Kb annyit gondolkoztak rajta mint a ps5 dobozán.
Jul 15., Wednesday 9:13 #2
A ződből baj nem lehet, eddig is zöld volt a polc oda vonatkozó fele, ezután is az lesz.
"This is our time to medicate..."
[41] Kuresz
Jul 15., Wednesday 9:12 #1
0 innováció itt is. Mindegy, digital only.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
Friss hírek

1084 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc,xbox1,ps4 3 | Atomic Heart: Plyush bemutatkozik

Valamint Mick Gordon a Doom után itt is belekapaszkodik a húrokba.

pc,xbox1 60 | Halo Infinite: csak 2021-ben!

pc,xbox1,ps4 1 | Utolsó trailer: Hyper Scape

Az Ubisoft battle royale kezdeményezése konzolokon is elstartolt.

1 | Októberben Switchre jön az Oddworld

New 'n' Tasty előzetest is tudunk mutatni a dátum mellé.

pc,xbox1,ps4 1 | DiRT 5: egy héttel később érkezik

Csak egy apró kisodródás, nem zuhantunk a mélybe.