Hyper Scape: futurisztikus lövöldözés
Eddig 2 hozzászólás
ne5h
2020. July 03.
Friday 06:06


Ha eddig nem lett volna kellően telített a battle royale játékok műfaja, akkor a Ubisoft húzása után mindenképpen egy lépéssel közelebb kerülünk hozzá. A cég ugyanis nemrég bejelentette a Hyper Sscape-et, a saját battle royale játékukat, mely a free-to-play modell mellett 100 fős összecsapásokat biztosít majd.A Hyper Scape Neo-Arcadia futurisztikus városában nyújt lehetőséget a játkosoknak, hogy egyénileg vagy 3 fős csapatokba verődve harcoljanak a győzelemért. Ehhez néhány újdonságot is kínálnak a fejlesztők, mint például a Hackek, melyek a fegyverekhez hasonlóan felszedhető különleges képességek.A Hyper Scape érdekessége, hogy a végjátékban nem csak úgy győzedelmeskedhetünk, hogy mi maradunk utoljára életben, hanem ha egy koronát sikerül 45 másodpercig a birtokunkban tartani.

A Hyper Scape PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül, PC-n már elérhető a Technical Test keretében.

[46] multishoot
Jul 05., Sunday 9:24 #2
Végre valami egyedi, végre valami új, tipikus Ubisoft féle innováció.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[28] alf22
Jul 03., Friday 16:54 #1
HA nyáron jön ps4re érdekel
Friss hírek

1066 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Comanche: bővül a korai hozzáférés

A harci helikopáter' egyre ígéretesebb állapotokat mutat.

2 | Fast & Furious Crossroads: tankolj Vin dízelt

Megjelent a mozis franchise legújabb játéka.

0 | HAAK: disztópikus platformer

Metroidvania jegyekkel és indie-ízvilággal.

1 | Double Kick Heroes: ím a dallista

Hamarosan teszt, addig is listaböngészésre fel!

0 | Sol 705: az indie kalandjáték él

Kellemes point and click a kilencvenes évek időkapszulájából.