FUSER: fesztiválhangulat?
Eddig 3 hozzászólás
sQr
2020. June 30.
Tuesday 18:15


A Harmonix neve valószínűleg ismerősen cseng mindenkinek, aki picit is érdeklődött a ritmusjátékok iránt az elmúlt 25 évben. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, új projektjük most a DJ pult mögé állít bennünket egy véget nem érő fesztiválon. Külön perifériára ezúttal nincsen szükség, mindent kontrollerrel vezérelhetünk. A friss mozgókép elvileg a “játékmenetet leplezi le”, de a gyakorlatban már korábban is láthattuk működés közben az elképzelést. A korábban leleplezett 16 muzsika mellé viszont most további zenei anyagokat is lelepleztek a közel 100 darabra rúgó listából.

A FUSER 2020 őszén várható PlayStation 4, Xbox One, Switch és PC (Steam) platformokra.

[39] Hunk2
Jun 30., Tuesday 23:13 #3
A játék elég drága, gondolom a zene licencek miatt!
"Élni és élni hagyni"
Jun 30., Tuesday 23:08 #2
öööööö...
"This is our time to medicate..."
[55] axl
Jun 30., Tuesday 20:49 #1
Hát pedig ezek a játékok szerintem pont az egyedi periféria miatt voltak működőképesek, legalábbis számomra. Valahogy kevésbé éreztem hülyén magam egy műanyag gitárral a kezemben, mintha ugyanazt kontrollerrel csináltam volna (még ha valószínűleg ugyanolyan hülyén is festhettem közben), de mindenképpen sokkal nagyobb móka volt úgy. Emellett szinte már másodlagos, hogy ez a zenei stílus egyébként sem a zsánerem (és akkor elég finoman fogalmaztam).
Minden játék szerepjáték
Friss hírek

1016 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

ps4 477 | [Összefoglaló] PlayStation 5 - Future of Gaming bemutató

A Sony egy hetes halasztással ugyan, de megtartotta a PlayStation 5-höz kapcsolódó első nagy horderejű prezentációját, mely a Future of Gaming szlogent kapta. A kicsivel több, mint egy órás bemutató alatt exkluzív bejelentésekből sem volt hiány és végre láthattuk az újgenerációs konzol kinézetét is.

53 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

6 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.

0 | Outriders: a világ veszélyei

Részletesebben bemutatkozott Enoch világa és a küldetések.

0 | Hyper Scape: futurisztikus lövöldözés

A Ubisoft is beszáll a battle royale műfajba.