The Last of Us Part II - innen indulj!
Eddig 10 hozzszls
mcmacko
2020. June 18.
Thursday 21:04


A Last of Us Part II az v taln egyik legjobban vrt megjelense, amelyet hihetetlen vrakozs, felforduls s fogadtats vezett. sszeszedtk nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a jtkkal kapcsolatban szeretnl informcihoz jutni, vagy a frumtrsakkal kibeszlni a ltottakat.

Kattints a lenti kpekre, ha szeretnd elrni tovbbi anyagainkat!


Nulladik krben, ha mg nem vetted meg a jtkot, vagy nem most tervezed vgigjtszani, akkor rajtolj r a korbbi elzetesnkre, amiben t f pontra szedtk szt azokat az aspektusokat, amiket tutira vrhatsz majd a folytatsrl. Spoilermentes vezetben jr az anyag, btran lapozgathatod komolyabb ponok lelvse nlkl.Aztn ajnljuk a (higgy neknk) teljesen spoilermentes kritiknkat, amelyben krlbell hrom Gamer365 tesztnyi rsban, igen alaposan krbejrjuk a jtk legfontosabb aspektusait, kiemelve a tonnnyi pozitvumot, s egy hosszabb zrsban elemezzk a jtk morlis krdseit is. A trtnetbl nem rulunk el semmit, de a markns vlemnynket kifejtjk.Innentl spoileres vezet jn, nyitunk egy kibeszlt a jtknak, ahol nyugodtan megrhatjtok az id kzben szerzett tapasztalataitokat. Kvncsian vrjuk a vlemnyeteket. A kibeszlben sszeszedjk nektek a jtk vgigjtszsa sorn ltt spoileres kpeinket is egy galriba, de ezt gy lltjuk ssze, hogy ha nem nyitsz r, akkor csak a jtk legelejrl ltsz majd kpeket! A kibeszlt pntek jfltl nyitjuk meg!


[7] campero
Jun 23., Tuesday 6:51 #10
Vlasz sQr (#2) zenetre
Akkor klcsn adod? Majd felugrok rte
Jun 22., Monday 0:57 #9
Vlasz sQr (#8) zenetre
Nabakker, nem csipog a telm, pedig mg rm is rtl...
"This is our time to medicate..."
moderator sQr
Jun 22., Monday 0:27 #8
Vlasz xanax (#5) zenetre
n pntek dlutn kezdtem. Szerencsre az egsz htvgmet szabadd tudtam tenni, gy pont most rtem a vgre. 32 ra alatt. Iszony ers lmny volt...
Twitter: sequeeer
[39] Hunk2
Jun 21., Sunday 20:55 #7
Vlasz TUKOSZ (#4) zenetre
Mi ez rossz akarat ez a harag? Nem szgyen elmenni orvoshoz prblmid vanak. Ilyen fanok teszik tnkre amgy normlis PS kzssget.
"lni s lni hagyni"
[28] alf22
Jun 21., Sunday 19:55 #6
Nekem elg nzni. Parzok azoktl a fertzttektl. A sztori abszolt 10pont. Megcfoltk,hogy nem lehet folytatn az els rszt.. Ht baszottul DE
A jtkmechanika meg vmi hihetetlen annyira egyedi,folykony s tkletes.
[5] xanax
Jun 21., Sunday 18:06 #5
Vlasz sQr (#2) zenetre
Elg hossz lett azrt a jtk, mg nem vgzek, addig n pl. nem is akartam beleolvasni a spoileres topcba se. Szabadd tettem a pnteket, hogy 3 nap alatt csak meg lesz, 20 rval most tartok kb.a felnl. Egy ht szabi kellett volna.
[1] TUKOSZ
Jun 21., Sunday 16:20 #4
Vlasz Hunk2 (#3) zenetre
Remlem,te azrt lementetted ket,hogy meglegyen otthon, biztos ami biztos...
[39] Hunk2
Jun 21., Sunday 14:18 #3
Vlasz sQr (#2) zenetre
Azok gyis trlsre kerlnek.
"lni s lni hagyni"
moderator sQr
Jun 20., Saturday 22:09 #2
Vlasz oma (#1) zenetre
Mindenki jtszik vagy 0 pontos “vlemnyeket” r Metacritic-re. : ]
Twitter: sequeeer
[41] oma
Jun 20., Saturday 19:39 #1
Senki se mer kommentelni?!